günaydın bayanlar
nasılsınız?bende alıştım baya ramazana zorlanmıyor sayılırım artık.dün fındık lahmacun denedim tadı güzeldi ama şekli şemali rezaletti onun için bir daha yaparmıyım bilmiyorum(( 2 gündür krep yapıyordum ama içinde 1 tatlı kaşığı mısır nişastası vardı acaba duraklar mıyım diye ara ara yapmaya karar verdim.bugün tartıda kıyafetlerimle ve lavaboya gitmemiş olarak 103,3 geldim sanırım ben 102 lere indim :))) bayrama kadar 94 e kadar insem ne harika olur 3 yakın arkadaşımın ve 1 de kuzenimin düğünü var şıkır şıkır olmak istiyorum
Saol busirem. çeşitli olunca diyet daha zevkli oluyoNe kadar guzel cesitli ve hepsi de dukana uygun :)
Saol canımcanım bence hiç moralini bozma. zaten çok az bir kilo fazlan var. onu da şimdi veremesen bile tedavinden sonra çok kısa zamanda vereceğine eminim. ilaçları kullandığında alman gereken kiloları diyetinle beraber hiç aldığını sanmıyorum. böyle bir risk var diye sakın tedavinden vazgeçme. zaten yapmazsın biliyorum ama aklına bile getirme güzelim. dediğim gibi çok az kilo fazlan.en fazla birkaç ay daha katlanırsın o kadar. sen diyetine devam et bence. bu arada doktorun biliyor mu dukan yaptığını.bence doktorunun da diyetin konusunda görüşünü alman faydalı olur...
Rica ederimsaol canım bunuda deneyeyım :)
İnşallah dilediğin kıyafetlere en kısa zamanda girersinkızlar gunaydın hepımıze bol eksılı gunler:)
dun ıkeadaydı alısveırs ıcın ıkea kofte yedım muhtemelen ızınlı dııldı ama cok acıkmıstım :)dıgerlerınden masum gozuktu:) bde bende su huy oldu ne yesem netten bakıyorum daha once yıyenler olmus:)
tavuk suyu corba yapıyorum bu sıra harıka ot4esı oluyor esımö dukan oldugunu anlamadı bılre:)
verdıgım kılo bana gore cok degıl 82 den 72.5 a dustum hedefım 55lerde:) 5 aylık bebegım var emzıremedımoyusden tum dogum kılolarım kalmıstı,dun ılk defa uzun zaman sonra kot pantolon kemer userıne ınce askılı bady gyebıldım ole kendıme guvenım gerı gelmıskı:) sureklı tayt gıymekten gına gelmıstı. taaa yuksek raflara kaldırdıgım bı kotum vardı bcagımdan gecmeyen dun gıydım oldu:) 1 yada 2 kılo verrsem dahada ıı olucak:)
sabah sabah ıcımı doktum hepınızı cok optumm mmmm
Saol busirem. çeşitli olunca diyet daha zevkli oluyo
Saol canımdoktorum bilmiyo ama söylesem de böyle diyet lafını duyunca doktorlar burun büküyolar yada kilo fazlalığınız yok takıntı yapıyosunuz diyorlar bilmiyorum ki sorsammı?
Rica ederim
İnşallah dilediğin kıyafetlere en kısa zamanda girersin
kızlar tünaydın :) atak 1. gündeyim
bu hafta oruçlu değilim.kahvaltı menüm:1 yumurta ve 2 dilim çemensiz pastırmalı omlet...yanına dukan krepimsisiyumurta kullanmadım lor peyniri kullandım ve çay
Ben de bugün başladım, atak 1. günüm.
Birkaç gün önce başlamayı planlıyordum ama kısmet bugüneymiş.
Sahur: 2 yumurtayla lor peynirli omlet, süt-yulaf kepeği karışımı, 2 bardak şekersiz çay, bolca su
Şu an sadece susuzluk zorluyor
Haklisin bencede canim ben simdi atak gibi degilde seyirin sp gununu 2 gun yapayim yine de bugun de tartida +2 gordum ders olsun bana bubusecim bu sp lerini ileride uzun zaman duraklama yaşarsana sakla bence. şimdi normal seyrinde devam et diyetine. sonra gerçekten gerek duyduğunda vücudun yerinde saymasın. tuz ve sporda seninle hemfikirim şekerim
Supersiiin yaaasabahları tartıya çıktıktan sonra, i lovee you dukan na na na na na na diye iniyorum :)
canim 10 kilo hiiic az degiil tebrik.ederim seniikızlar gunaydın hepımıze bol eksılı gunler:)
dun ıkeadaydı alısveırs ıcın ıkea kofte yedım muhtemelen ızınlı dııldı ama cok acıkmıstım :)dıgerlerınden masum gozuktu:) bde bende su huy oldu ne yesem netten bakıyorum daha once yıyenler olmus:)
tavuk suyu corba yapıyorum bu sıra harıka ot4esı oluyor esımö dukan oldugunu anlamadı bılre:)
verdıgım kılo bana gore cok degıl 82 den 72.5 a dustum hedefım 55lerde:) 5 aylık bebegım var emzıremedımoyusden tum dogum kılolarım kalmıstı,dun ılk defa uzun zaman sonra kot pantolon kemer userıne ınce askılı bady gyebıldım ole kendıme guvenım gerı gelmıskı:) sureklı tayt gıymekten gına gelmıstı. taaa yuksek raflara kaldırdıgım bı kotum vardı bcagımdan gecmeyen dun gıydım oldu:) 1 yada 2 kılo verrsem dahada ıı olucak:)
sabah sabah ıcımı doktum hepınızı cok optumm mmmm
Ok tatlım sorayım kontrole gittiğimdelotus um mutlaka sor bence. çünkü bu diyette benim regly zamanlarım bile değişti. etkiliyor..ama artık birçok doktor dukan a olumlu bakıyor. bakmıyorsa azcık anlat mantıklı herkese doğru gelir zaten :)
Güzel menü afiyet olsunkızlar tünaydın :) atak 1. gündeyim
bu hafta oruçlu değilim.kahvaltı menüm:1 yumurta ve 2 dilim çemensiz pastırmalı omlet...yanına dukan krepimsisiyumurta kullanmadım lor peyniri kullandım ve çay
Evet saf protein tokluk konusunda sıkıntı değil ama daha çok istiyor vücut.gerçi artık Tv'de bütün doktorlar sahurda protein tüketin diyorBen de bugün başladım, atak 1. günüm.
Birkaç gün önce başlamayı planlıyordum ama kısmet bugüneymiş.
Sahur: 2 yumurtayla lor peynirli omlet, süt-yulaf kepeği karışımı, 2 bardak şekersiz çay, bolca su
Şu an sadece susuzluk zorluyor
Kızlar merhaba,
Neredeyse 3 haftadır takip edememiştim burayı.
Sizlere durumumu anlatacak olursam; dukana başlayalı bugün tam 1.5 ay oluyor.
Bu 1.5 ayda 8.5 kg verdim.Ramazanın başından beri oruçluyum.Dukana dikkat ederek
orucumu tutmaya çalışıyorum.Fakat ne zaman ramazan başladı ben gözümü tatlılardan alamaz oldum
İftar ile sahur arası çok su içmeye gayret ediyorum. İçiyorum ama yine de sanki hiç su içmemiş gibi oluyorum.
Ramazan geldi geleli kilo ölçümünü hangi zamanda yapacagımı bilmiyorum.Sizce doğrusu vakit hangisi?
Herkese Ramazan'da da çok kilo verir inş :)
ramazan sonrası bende başlayacağım inşallah, daha evel atak evresinin 7. gününde 6 kilo verdikten sonra bırakmak zorunda kalmıştım farklı sebeplerden ötürü. bu defa çok kararlıyım. zaten ramazandada gündüz diyorum onu yiyeceğim bunu yiyeceğim bi akşam oluyor tık yok. hazır yemek yemeyi unutmuşken bu gazla bayaa giderim ben
Canim oncelikle tebrik ederim 1bucuk ay gibi bir surede 8.5 kilo oldukca basarili insallah daha da vermeye devam edersin :) bende tatliyi cok severim ve bu diyetle kesinlikle tatlimizi da yiyebiliyoruz :) dukan tatlilarini yapabilirsin canim vaktin yoksa eger yagsiz yogurt 1 2 damla limon suyu limon kabugu rendesi ve tatlandiriciyikaristirip at buzluga ben cok begendim hemde tatli niyetine yedim ve bence canim iftardan once tartilirsan daha iyiKızlar merhaba,
Neredeyse 3 haftadır takip edememiştim burayı.
Sizlere durumumu anlatacak olursam; dukana başlayalı bugün tam 1.5 ay oluyor.
Bu 1.5 ayda 8.5 kg verdim.Ramazanın başından beri oruçluyum.Dukana dikkat ederek
orucumu tutmaya çalışıyorum.Fakat ne zaman ramazan başladı ben gözümü tatlılardan alamaz oldum
İftar ile sahur arası çok su içmeye gayret ediyorum. İçiyorum ama yine de sanki hiç su içmemiş gibi oluyorum.
Ramazan geldi geleli kilo ölçümünü hangi zamanda yapacagımı bilmiyorum.Sizce doğrusu vakit hangisi?
Herkese Ramazan'da da çok kilo verir inş :)
hoş geldin..inşallah beraberce başarırız :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?