Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benim kullandığım yoğurt ve peynirde de yağı azaltılmış diyor.yüzde veren sadece sütüm.olmuyor muymuş ya light sonuçta :18:

kızlar meraba. bugün aoç satış bürosunda küçücük bi şişede kefir gördüm hemen baktım içine:) yağ:%2 normal değil mi. bence çok da gerekli bi besin kefir. bi de canım buz gibi limonata ve muzlu süt istiyo. içiyim mi bi kere lütfen lütfeeeen:26:

endişelenme canım, peynirler malesef neredeyse yarı yarıya yağlı oluyor. mesela benım de günde minik bir-iki parça tükettiğim peynirim de yağı %60 azaltılmış. yoğurdum ise %1 , sütüm %0,1 yağ içeriyor. markette mevcut markaları karşılaştırıyorum, yağ oranı en düşük olanı sepetime atıyorum :)

canım inan çok sevindim. maşallah. süpersin
Canım çok teşekkür ederim

Hiçbir mantıklı açıklaması olmaksızın takılan kilomu kırmak için bir dizi yeni girişim yaptım:
*Tuzu azalttım
*Suyu 2.5 litreye çıkardım
*Kas şişmesi riskine karşı spor tempomu azalttım
*Vücutta biriken suyumu atamıyor olma ihtimalime karşı lasix ödem attırıcı ilaç aldım şimdi
*Light peynirden lora geçiş yaptım
*Sütü günde yarım litreye indirdim
*3 gün boyu dukan detoks yapma kararı alıp bugün saf protein günümde iftar ve sahur tavuk çorba,yarın protin+sebze günümde hem iftar hem sahur sebze çorba içip;bunu 3 gün dönüşümlü sürdürücem.
Yine de tartı oynamazsa,sözün bittiği yerdeyim

Son düzenleme:
sabah
1 yumurta 2 dilim peynir 1 dilim dukan ekmek
ara
300 gr yogurdu 2ye ayirdim yarisina limon kabugu ve limon suyu , tatlandirici diger yarisina kakao ve tatlandirici koydum yedim

2 saat sonra
125 gr meyveli yogurt (yag orani %2 )
2 adet yulaf kepekli krep
ve 4 5 adet jalapeno tursu

Vee lotusum okudum burda direkt callanetics 10 yas genclesi yaptim :) 1 saat cok cabuk gecti ama canim mesela karin hareketleri cok zorladi ama bacak cok zorlamadi pelvis deyip durdu boyle iceri disari diyo anlamadim onlar gibi yapamadim ve hicbir yerim suanda agrimiyor yanlis yaptim galiba

Son düzenleme:
Masallah canim insallah kalan kilolarinda gidecek cok guzel kararlar almissin ama yinede ilac pek kullanmani tavsiye etmem
Merhaba canim ben goz karari koyuyorum sonra tadina bakiyorum sevdiysem tadini o sekilde buzluga koyuyorum yoksa bira daha tatlandirici katiyorum ve acikcasi yogurt hali de bence guzel :) bugun kakao ile yaptim ama kakaoyu az koydum 1 tatli kasiginin yarisi kadar sonrada yine tatlandirici bu sekilde de yiyebilirsin
Tebrik ederiiim darisi benim ve burdaki arkadaslarimizinda basinaa :) insallah bizde guclendirme evresini gorebilcez hayirli ramazanlar
Canim saglik herseyden onemli tedavine ragmen verebilmis olmana cok sevindim tebrik ederiim nazar boncugumuzu da takaliiim

İçme morcum tut kendini emeksiz yemek olmuyo.tartıda emeklerinin karşılığını görünce iyiki tuttum kendimi diyceksin

Buseirem'cim çok iii yapmışsın.pelvis hareketi için önce pelvis kemiğinin ne olduğunu bilmen gerek netten pelvis kemiği diye arat bi fikrin oluşur
of karın hareketleri yok mu çok basit gibi ama çok derinden çalıştırıyor kasları.
Kasların tembel değilse çok ağrı çekmezsin yanlış yaptığın anlamına gelmez.yanlış yapsanda üzülme, yavaş yavaş doğru şekilde yapmaya alışıcaksın tatlımmm...

Canim saglik herseyden onemli tedavine ragmen verebilmis olmana cok sevindim tebrik ederiim nazar boncugumuzu da takaliiim
Mersi canımm darısı tüm dukancanlarımızın başına yüce Rabbim hepimize dilediğimiz kiloda olmayı nasip etsin,bu mübarek günlerde duamızı kabul etsin inşallah...

Bakayim su pelvisr neymis bu hatunlar neyi kaldirip indiriyomus
Evet hakkaten basta kolay gibi duruyor ama o 100u yapana kadar zangir zangir titredi heryerim epey calistirdi ilk bu ama yarin daha iyi anlarim galiba onlara bakarak tam olarak yapmaya caliscam 15 gun degil mi ne kaybederim :)

Ben 5. Gün bacaklarımın sıkılaşmaya başladığını gözle görülür halde hissetmiştim ki topiğin ilk sayfasına callan yaptıktan 15 gün sonraki halini koydum farkı daha net anlayabilirsin

Dünkü iftar menüm (dukan ps günü)
3 kaşık mercimek çorbası ( yasak ama yemeğe çıktığım için mecbur mideye ilk sıvı bişey girsin diye azıcık içtim)
3 tane orta boy barbunya balığı ızgara
1 kase salata yağsız

İftardan 2 saat sonra;
1/4 haşlanmış tavuk göğsü
1 kornişon turşu
1 dilim ecemus dukan kara kek (1/2 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar)
1 tatlı kaşığı dukanella

Sahur menüm (dukan sp günüm)
1.5 haşlanmış yumurta
1 bardak Yeşilçay
1 kaşık maydanozlu lor
4 dilim hindi füme
1 dilim ecemus dukan ekmek (1 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar)

Son düzenleme:
Kızlar bir de şöyle bir soru dolanıyo aklımda.
Şimdi sahur ve iftarı sabah ve akşam yemeği olarak bir gün kabul edip saf protein günü yapıyorum ama sahurdan sonra yatıp uyuyoruz haliyle yani aslında vücut 2. Güne uyanıyo.
sonra iftarda sp gününe göre besleniyorum ama çok değil 5-6 saat sonra araya uyku vs girmeden sahur öğününde protein sebze günü yapıyorum.
Yani bu durumda aynı günde hem sp hem ps yapmış gibi oluyorum.
Acaba diyorum sahur+iftarı değilde iftar+sahuru bir gün olarak mı kabul etsem ve buna göre beslensem? Sizce?

canım lotusum aynen ben öyle yapıyorum. akşamdan 2. günüme başlıyorum. az önce tartıldım çok şükür 61 olmuşum çok sevindim
hedefe kaldı 3

Sabah
1 yumurta 1 dilim dukan ekmek 1 kalin dikim peynir 1 lokma dukan kek

ara
sutlu nescafe
100 gr tatlandiricili yogurt
ve kizlar birde jole varya onun tozunu 1.5 2 yemek kasigi kadar yedim tadi gercekten cok hosuma gitti ama icinde seker varmis simdi dukan gitti mi bugun

aksam
Peynirli tavuk
1 bardak kola ve jalapeno tursu

Portakal kabugu receli yaptim belki yogurtla yerim
1 saat callanetics 10 yas genclesme

Son düzenleme:

İşteeee bu bir dizi tedbir 7 gündür kaçamaksız diyet ve spora rağmen kırılmayan inadımı nihayet kırdı ve 1 haftadır 89.5 gösteren tartım bugün 88.5 kg gösterdiiiii Bununla birlikte dukan diyeti ile 1 temmuzda 94 ile başladığım diyetimin 17. gününde 5.5 kiloyu vermiş bulunuyorum çok şükür

Masallah canim insallah kalan kilolarinda gidecek cok guzel kararlar almissin ama yinede ilac pek kullanmani tavsiye etmem
Canım masumane bi ödem attırıcı ödemini atamayan vücutlar için,çok çok şişkinliğim varsa ayda bir alıyorum ödemler gidiyor

Canım iftarı neyle yapıyorsak sahuru onla kapatıyoruz;sahura göre iftar değil,iftara göre sahur yapıyoruz

canım lotusum aynen ben öyle yapıyorum. akşamdan 2. günüme başlıyorum. az önce tartıldım çok şükür 61 olmuşum çok sevindim
hedefe kaldı 3
Çok sevindim ecemusuuuummm
Senin hedefe 3 benim de 2 kg kaldı :) inşallah aynı dönemde güçlendirmeye geçmeyi nasip eder Allah bize
Ben de bugün so günündeyim sahurda da öyle devam edeyim.artık iftar+sahur olarak 1 gün kabul edeyim hakikaten mantıklısı bu Saol canım cevabın için.

Oh misss ellerine sağlık canım

Son düzenleme:
Tebrik ederim bugün ne güzel haberler geliyo yokmu başka kilo veren? Yarın bildirim günü herkes dökülür nasılsa sonuçları
Ecemus da senin gibi yapıyormuş bende öyle yapıcam bugün itibariyle

İftar menüm; (sp günüm)
1 kase dukan ton balığı çorbası
1/2 tavuk göğsünden yapılmış dukana uygun körili tavuk
1 adet kornişon turşu
1/2 su bardağı light yoğurt
1 dilim pastırma çemensiz yağsız

İftardan 1 saat sonra ecemus dukan kara kek 1 dilim (1/2 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar)

Son düzenleme:

canımsın güzel kalpli güzel dukaniçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…