Teşekkür ederim limelemon
ben light ayran aldım sütaşın üzerinde %60 yağı azaltılmış yazıyordu gönül rahatlığıyla içtim ama light yazıyordu napimumarım yanlış yapmadım bak şimdi bende tedirgin oldum.
kızlar meraba. bugün aoç satış bürosunda küçücük bi şişede kefir gördüm hemen baktım içine:) yağ:%2 normal değil mi. bence çok da gerekli bi besin kefir. bi de canım buz gibi limonata ve muzlu süt istiyo. içiyim mi bi kere lütfen lütfeeeen:26:
Canım çok teşekkür ederimcanım inan çok sevindim.maşallah. süpersin
Masallah canim insallah kalan kilolarinda gidecek cok guzel kararlar almissin ama yinede ilac pek kullanmani tavsiye etmemCanım çok teşekkür ederim
Hiçbir mantıklı açıklaması olmaksızın takılan kilomu kırmak için bir dizi yeni girişim yaptım:
*Tuzu azalttım
*Suyu 2.5 litreye çıkardım
*Kas şişmesi riskine karşı spor tempomu azalttım
*Vücutta biriken suyumu atamıyor olma ihtimalime karşı lasix ödem attırıcı ilaç aldım şimdi
*Light peynirden lora geçiş yaptım
*Sütü günde yarım litreye indirdim
*3 gün boyu dukan detoks yapma kararı alıp bugün saf protein günümde iftar ve sahur tavuk çorba,yarın protin+sebze günümde hem iftar hem sahur sebze çorba içip;bunu 3 gün dönüşümlü sürdürücem.
Yine de tartı oynamazsa,sözün bittiği yerdeyim
Merhaba canim ben goz karari koyuyorum sonra tadina bakiyorum sevdiysem tadini o sekilde buzluga koyuyorum yoksa bira daha tatlandirici katiyorum ve acikcasi yogurt hali de bence guzel :) bugun kakao ile yaptim ama kakaoyu az koydum 1 tatli kasiginin yarisi kadar sonrada yine tatlandirici bu sekilde de yiyebilirsinbuseirem merhaba,
Senin bu yaptığın donmuş yogurt tarifini yapmak istiyorum.
Fakat ilk defa yapacagım için tatlandırıcı ve limon suyu ne kadar koyuyorsun yogurta bir yazsan bana çok
harika olacak.Ramazan'da hem dondurma hem tatlı olacak bana tarif.çok teşekkür ederim.
Tebrik ederiiimSelam kızlar, sıcak ramazan günlerinde yapılan dukanında tadı bir başka oluyor hani. Sahurda mis gibi sıcacık kepek ekmeğimi sevdiğim vazgeçilmezim peynir tabağım eşliğinde mideye yuvarlarken aldığım haz anlatılmazzzzz. İftarlık ise artık güçlendirmede olduğum için daha rahat sınırlar içerisinde dukana uygun usülde pişirdiğim yemeklerimi afiyetle yiyorum. İştahımda hiç bir azalma olmadı ancak şöyle bir karar aldım ölçülü gideceğim ve haftada bir gün yapmam gerekli olan saf protein gününü yapmayacağım. Çünkü 17 saat susuz kalan bir vücut ve alınan saf proteinle zorlanacağına inandığım böbrekler... Varsın biraz artı göreyim ama ne mübarek ramazanımdan nede dukanımdan vazgeçmeyim istiyorum. (hoş artı falan görmedim çok şükür gayet başarılı gidiyorum...)
Dün iftarda yediklerim,
bol süzme yoğurt
peynir atıştırmalarım
zeytinyağlı fasulye (sarımsaklı)
az biraz söğüş
yaklaşık 1 litre buz gibi soğuk su (mideyi yordu ama dayanamadım)
Sahurum;
2 bardak çay
dukan ekmeğim
peynirlerrr
light reçel
bir yumurtadan yapılmış omlet
bir küçük su bardağı buzlu çay
İftarla sahur arasında kendi imalatım buzlu çayımı zevkle yudumladım. Ufak bir porsiyon meyve yedim (meyveyi pek sevmem)
Bugün akşama Allah nasip ederse balık yemeyi düşünüyorum bakalım yarına ne gibi bir etkisi olacak. Sahurum muhtemelen aynı olur belki salatalık biber ve domates eklerim...
Kızlar sizde yazarsanız yediklerinizi hem çeşit olur hemde iftariyelik hazırlık işkencesi yaşarken alternatiflerimiz artar...
Canim saglik herseyden onemli tedavine ragmen verebilmis olmana cok sevindim tebrik ederiim nazar boncugumuzu da takaliiimÇok ama çok mutluyum kızlar bugün 56.00 dedi tartıaslında dün dukan amcanın 55kg olmam için verdiği 30 günlük seyirim bitiyodu ama kist tedavimden dolayı amacıma ulaşamadım.
54 olana dek seyire devam
İçme morcumkızlar meraba. bugün aoç satış bürosunda küçücük bi şişede kefir gördüm hemen baktım içine:) yağ:%2 normal değil mi. bence çok da gerekli bi besin kefir. bi de canım buz gibi limonata ve muzlu süt istiyo. içiyim mi bi kere lütfen lütfeeeen:26:
Buseirem'cim çok iii yapmışsın.pelvis hareketi için önce pelvis kemiğinin ne olduğunu bilmen gerek netten pelvis kemiği diye arat bi fikrin oluşursabah
1 yumurta 2 dilim peynir 1 dilim dukan ekmek
ara
300 gr yogurdu 2ye ayirdim yarisina limon kabugu ve limon suyu , tatlandirici diger yarisina kakao ve tatlandirici koydum yedim
2 saat sonra
125 gr meyveli yogurt (yag orani %2 )
2 adet yulaf kepekli krep
ve 4 5 adet jalapeno tursu
Vee lotusum okudum burda direkt callanetics 10 yas genclesi yaptim :) 1 saat cok cabuk gecti ama canim mesela karin hareketleri cok zorladi ama bacak cok zorlamadi pelvis deyip durdu boyle iceri disari diyo anlamadim onlar gibi yapamadim ve hicbir yerim suanda agrimiyor yanlis yaptim galiba
Mersi canımm darısı tüm dukancanlarımızın başınaCanim saglik herseyden onemli tedavine ragmen verebilmis olmana cok sevindim tebrik ederiim nazar boncugumuzu da takaliiim
Bakayim su pelvisr neymis bu hatunlar neyi kaldirip indiriyomusİçme morcumtut kendini emeksiz yemek olmuyo.tartıda emeklerinin karşılığını görünce iyiki tuttum kendimi diyceksin
Buseirem'cim çok iii yapmışsın.pelvis hareketi için önce pelvis kemiğinin ne olduğunu bilmen gerek netten pelvis kemiği diye arat bi fikrin oluşur
of karın hareketleri yok mu çok basit gibi ama çok derinden çalıştırıyor kasları.
Kasların tembel değilse çok ağrı çekmezsinyanlış yaptığın anlamına gelmez.yanlış yapsanda üzülme, yavaş yavaş doğru şekilde yapmaya alışıcaksın tatlımmm...
Mersi canımm darısı tüm dukancanlarımızın başınayüce Rabbim hepimize dilediğimiz kiloda olmayı nasip etsin,bu mübarek günlerde duamızı kabul etsin inşallah...
Ben 5. Gün bacaklarımın sıkılaşmaya başladığını gözle görülür halde hissetmiştim ki topiğin ilk sayfasına callan yaptıktan 15 gün sonraki halini koydum farkı daha net anlayabilirsinBakayim su pelvisr neymis bu hatunlar neyi kaldirip indiriyomus
Evet hakkaten basta kolay gibi duruyor ama o 100u yapana kadar zangir zangir titredi heryerim epey calistirdiilk bu ama yarin daha iyi anlarim galiba onlara bakarak tam olarak yapmaya caliscam 15 gun degil mi ne kaybederim :)
Kızlar bir de şöyle bir soru dolanıyo aklımda.
Şimdi sahur ve iftarı sabah ve akşam yemeği olarak bir gün kabul edip saf protein günü yapıyorum ama sahurdan sonra yatıp uyuyoruz haliyle yani aslında vücut 2. Güne uyanıyo.
sonra iftarda sp gününe göre besleniyorum ama çok değil 5-6 saat sonra araya uyku vs girmeden sahur öğününde protein sebze günü yapıyorum.
Yani bu durumda aynı günde hem sp hem ps yapmış gibi oluyorum.
Acaba diyorum sahur+iftarı değilde iftar+sahuru bir gün olarak mı kabul etsem ve buna göre beslensem? Sizce?
Sabah
1 yumurta 1 dilim dukan ekmek 1 kalin dikim peynir 1 lokma dukan kek
ara
sutlu nescafe
100 gr tatlandiricili yogurt
ve kizlar birde jole varya onun tozunu 1.5 2 yemek kasigi kadar yedim tadi gercekten cok hosuma gitti ama icinde seker varmis simdi dukan gitti mi bugun
aksam
Peynirli tavuk
1 bardak kola ve jalapeno tursu
Portakal kabugu receli yaptim belki yogurtla yerim
1 saat callanetics 10 yas genclesme[/QUO
yok canım dukan gitmez tabiki, ama kilo vermez hızın yavaşlayabilir. sabahına süt veya yoğurt ekleyebilirsin. diğer menülerin güzel.. birde bende tatlandırıcı çok tüketince duraklama yapıyordu. o yüzden çok fazla tüketme sende bence
İşteeee bu bir dizi tedbir 7 gündür kaçamaksız diyet ve spora rağmen kırılmayan inadımı nihayet kırdı ve 1 haftadır 89.5 gösteren tartım bugün 88.5 kg gösterdiiiiiCanım çok teşekkür ederim
Hiçbir mantıklı açıklaması olmaksızın takılan kilomu kırmak için bir dizi yeni girişim yaptım:
*Tuzu azalttım
*Suyu 2.5 litreye çıkardım
*Kas şişmesi riskine karşı spor tempomu azalttım
*Vücutta biriken suyumu atamıyor olma ihtimalime karşı lasix ödem attırıcı ilaç aldım şimdi
*Light peynirden lora geçiş yaptım
*Sütü günde yarım litreye indirdim
*3 gün boyu dukan detoks yapma kararı alıp bugün saf protein günümde iftar ve sahur tavuk çorba,yarın protin+sebze günümde hem iftar hem sahur sebze çorba içip;bunu 3 gün dönüşümlü sürdürücem.
Yine de tartı oynamazsa,sözün bittiği yerdeyim
Canım masumane bi ödem attırıcı ödemini atamayan vücutlar için,çok çok şişkinliğim varsa ayda bir alıyorum ödemler gidiyorMasallah canim insallah kalan kilolarinda gidecek cok guzel kararlar almissin ama yinede ilac pek kullanmani tavsiye etmem
Canım iftarı neyle yapıyorsak sahuru onla kapatıyoruz;sahura göre iftar değil,iftara göre sahur yapıyoruzKızlar bir de şöyle bir soru dolanıyo aklımda.
Şimdi sahur ve iftarı sabah ve akşam yemeği olarak bir gün kabul edip saf protein günü yapıyorum ama sahurdan sonra yatıp uyuyoruz haliyle yani aslında vücut 2. Güne uyanıyo.
sonra iftarda sp gününe göre besleniyorum ama çok değil 5-6 saat sonra araya uyku vs girmeden sahur öğününde protein sebze günü yapıyorum.
Yani bu durumda aynı günde hem sp hem ps yapmış gibi oluyorum.
Acaba diyorum sahur+iftarı değilde iftar+sahuru bir gün olarak mı kabul etsem ve buna göre beslensem? Sizce?
Çok sevindim ecemusuuuummmcanım lotusum aynen ben öyle yapıyorum. akşamdan 2. günüme başlıyorum. az önce tartıldım çok şükür 61 olmuşum çok sevindim
hedefe kaldı 3
SAHURUNUZU İFTARINIZI EKMEKSİZ GEÇİRMEYİN
http://www.kadinlarkulubu.com/girisimci-kadinlar-kulubu/630905-dukan-diyeti-siparisleri-2.html
Tebrik ederimİşteeee bu bir dizi tedbir 7 gündür kaçamaksız diyet ve spora rağmen kırılmayan inadımı nihayet kırdı ve 1 haftadır 89.5 gösteren tartım bugün 88.5 kg gösterdiiiiiBununla birlikte dukan diyeti ile 1 temmuzda 94 ile başladığım diyetimin 17. gününde 5.5 kiloyu vermiş bulunuyorum çok şükür
Canım iftarı neyle yapıyorsak sahuru onla kapatıyoruz;sahura göre iftar değil,iftara göre sahur yapıyoruz
Çok sevindim ecemusuuuummm
Senin hedefe 3 benim de 2 kg kaldı :) inşallah aynı dönemde güçlendirmeye geçmeyi nasip eder Allah bize
Ben de bugün so günündeyim sahurda da öyle devam edeyim.artık iftar+sahur olarak 1 gün kabul edeyim hakikaten mantıklısı buSaol canım cevabın için.
ayyy inşallah lotusum inşallah çok kısa zamanda ulaşırız hedefimize... sende sağol canım benim
Oh misss ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?