Sut ve yogurt tuketimini 1 kgi gecmemek icin az tutmaya calisiyorum biraz korkuyorum tatlandiricili yogurtta da 1 tatli kasigi var yok tesekkur ederim canim yine yardimci oldunyok canım dukan gitmez tabiki, ama kilo vermez hızın yavaşlayabilir. sabahına süt veya yoğurt ekleyebilirsin. diğer menülerin güzel.. birde bende tatlandırıcı çok tüketince duraklama yapıyordu. o yüzden çok fazla tüketme sende bence
Sende canımsın marifetli düşünceli arkadaşımcanımsın güzel kalpli güzel dukaniçem
Çık güzel kilo vermişsin yolunda başarılarBugün dukanda 72. günüm.bugun 2, kez tahlil yaptırdım.sanırım oruç tuttuğum için die tahmin ediyorum böbreklerle ilgili değerim 21 olması gerekirken 24 olmuş.biraz korktum ama doktora gidicem iyi kontrol için.18 kilo verdim çok şükür.daha 20 kg daha var gidecek.umarım bu değerler ramazan nedeniyle yüksek çıkmıştır.diğer değerlerinde bir sorun yok.sizlerde ihmal etmeyin sakın tahlillerinizi.herkese bol eksili günler diliyorum.başlangıç 104.600 kg şuan 87 kg.hedef 65
Sut ve yogurt tuketimini 1 kgi gecmemek icin az tutmaya calisiyorum biraz korkuyorum tatlandiricili yogurtta da 1 tatli kasigi var yok tesekkur ederim canim yine yardimci oldun
Bugün dukanda 72. günüm.bugun 2, kez tahlil yaptırdım.sanırım oruç tuttuğum için die tahmin ediyorum böbreklerle ilgili değerim 21 olması gerekirken 24 olmuş.biraz korktum ama doktora gidicem iyi kontrol için.18 kilo verdim çok şükür.daha 20 kg daha var gidecek.umarım bu değerler ramazan nedeniyle yüksek çıkmıştır.diğer değerlerinde bir sorun yok.sizlerde ihmal etmeyin sakın tahlillerinizi.herkese bol eksili günler diliyorum.başlangıç 104.600 kg şuan 87 kg.hedef 65
Sende canımsın marifetli düşünceli arkadaşım
Çık güzel kilo vermişsin yolunda başarılarböbrekler dediğin gibi Ramazan'da biraz yoruluyor o yüzden öyle çıkmış olabilir Ramazan sonrası daha doğru bi sonuç çıkar sanıyorum.sonuçlarını bizle paylaşmayı unutma
Insallah ciddi birsey degildir. Bende gecen hafta tahlil yaptirdim, kolesterolum yüksek ciktiBugün dukanda 72. günüm.bugun 2, kez tahlil yaptırdım.sanırım oruç tuttuğum için die tahmin ediyorum böbreklerle ilgili değerim 21 olması gerekirken 24 olmuş.biraz korktum ama doktora gidicem iyi kontrol için.18 kilo verdim çok şükür.daha 20 kg daha var gidecek.umarım bu değerler ramazan nedeniyle yüksek çıkmıştır.diğer değerlerinde bir sorun yok.sizlerde ihmal etmeyin sakın tahlillerinizi.herkese bol eksili günler diliyorum.başlangıç 104.600 kg şuan 87 kg.hedef 65
Kizlar uzun zamandir pek katilmiyorum, yogunum biraz.. Bir kac haftadir bildirime katilmadim - ama bu diyetime tam gaz devam etmeme engel olmadi tabi. Hedef kilom olan 62 yi 58e indiriyorum, cünkü bugün hedefime ulasmis durumdayimMasallah deyin
Gelelim bildirime:
Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82.5
Boy: 166 cm
Hedef kg (yeni): 58
Gecen hafta kg: -
Güncel kg: 61,9
Haftalik degisim: -
Toplam kilo kaybi: 20,6 kg
ne güzel kilolar verilmiş uzun zamandır girmiyorum ama dukanımı bırakmadım yarın tam 2 ay oldu başlıyalı 8 kg verdim. tabii arada bayaa kaçamak yaptımhedefime 3 kg kaldı. bol kilo vermeli günler arkadaşlar
Baslangis 02.07.2013 : 52
Gecen hafta :50.300
Bu hafta :49.700
Fark: -600
Cook cok buyuk kacamak yapmama ragmen 3 gun sp gunu yapinca boyle oldu ki sp gununde kakao meyveli yogurt jole ve 2 Yk yulaf kepegi yedim atak gibi degildi ecemus oyle yapma dedi onu dinledimbuna ragmen bu sonuc beni sevindirdi ama bundan sonra kacamak yoook Unutmayalim " No pain No gain "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?