Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sut ve yogurt tuketimini 1 kgi gecmemek icin az tutmaya calisiyorum biraz korkuyorum tatlandiricili yogurtta da 1 tatli kasigi var yok tesekkur ederim canim yine yardimci oldun

Bugün dukanda 72. günüm.bugun 2, kez tahlil yaptırdım.sanırım oruç tuttuğum için die tahmin ediyorum böbreklerle ilgili değerim 21 olması gerekirken 24 olmuş.biraz korktum ama doktora gidicem iyi kontrol için.18 kilo verdim çok şükür.daha 20 kg daha var gidecek.umarım bu değerler ramazan nedeniyle yüksek çıkmıştır.diğer değerlerinde bir sorun yok.sizlerde ihmal etmeyin sakın tahlillerinizi.herkese bol eksili günler diliyorum.başlangıç 104.600 kg şuan 87 kg.hedef 65

canımsın güzel kalpli güzel dukaniçem
Sende canımsın marifetli düşünceli arkadaşım

Çık güzel kilo vermişsin yolunda başarılar böbrekler dediğin gibi Ramazan'da biraz yoruluyor o yüzden öyle çıkmış olabilir Ramazan sonrası daha doğru bi sonuç çıkar sanıyorum.sonuçlarını bizle paylaşmayı unutma

Sut ve yogurt tuketimini 1 kgi gecmemek icin az tutmaya calisiyorum biraz korkuyorum tatlandiricili yogurtta da 1 tatli kasigi var yok tesekkur ederim canim yine yardimci oldun

rica ederim tatlım ne demek. elimden geldiğince herzaman yardımcı olurum :)

sev ne güzel kilo verdin öyle maaşalah... darısı buradaki bütüüüüün dukaniçelerin ve benim başıma inşallah.. su konusunda çok haklısın ramazanda hangi ara su içeceksin çok zor oluyor gerçekten. bende zorlanıyorum. midem davul oluyor içcem diye..ama mümkün olduğunca iftar sahur arası tüketmeye çalışıyorum. bu diyette su çok önemli. senin tahlillerini merak ettim. bizimle mutlaka paylaş olur mu.:44:

teşekkür ederim.sonuçlarımı muhakkak paylaşıcam.ramazandan sonra tekrar tahlil yaptırıcam inş.kilolar gittikçe ben yeniden doğuyorum sanki.herkesin artık daha çok dikkatini çekiyor.küçülmüşsün erimişsin zayıflamışsın dienler sahada çoğaldı.bayramda annemin yanına gidicem,merakla bekliyor beni.

Standart bildirim

başlangıç tarihi: 08.07.2013
başlangıç kilo: 73,6
hedef kilo: 65 (ilk hedefim 68,sonra 65,sonra63 aslında. küçük hedefler beni daha çok motive ediyor )
boy:1.65
bu haftaki kilo:71.2
haftalık fark: -1.3
toplam fark: -2.4

annemin bildirimini de yapmak istiyorum listeye eklerseniz sevinrim
nick: carmen
başlangıç tarihi: 08.07.2013
başlangıç kilo: 96.6
hedef kilo: 75
bu haftaki kilo:94.8
haftalık fark: -800
toplam fark: -2.1

bu hafta regliyim ve tuvalete çıkamıyorum. ama annem de ben de bu sabah tartıda şok geçirdik. düne göre ikimizde de +500 vardı. dün sebze günümüzdü. akşam yemekte dana ciğer ve salata yedik ama ciğeri abartmış olabiliriz çok yedik. öğln de 2 şer islim kebap. bunların etkisi olabilir ama ben asıl düşmanı biliyorum. çikolatalı puding yapmıştım 2 gün üst üste, regliyim diye gözüm döndü annem de bana uydu 2 gündür duraklamıştık bgün de + 500... :18: neyse toparlıycaaz elbet, bu da bize ders olsun. şurda toplam farklarımız 3 kg olabilirdi ibret olsun cümle aleme. kaçamak yapmıyoruz iç ama 15 aylık bir bebeğim var onun mamalarını dilimizin ucuyla tadıyoruz mecburen.

başlangıç tarihi: 03/06/2013
başlangıç kilo: 82,1
hedef kilo: 55
boy:1.58
bu haftaki kilo:72,3
geçen haftaki kilo :73,3
haftalık fark: -1000
toplam fark: -9,8

başlangıç tarihi: 01.07.2013
başlangıç kilo: 104
hedef kilo: 65
bu haftaki kilo:100.5
geçen haftaki kilo: 100
haftalık fark: +500
toplam fark: -3.5

regliyim

Kizlar uzun zamandir pek katilmiyorum, yogunum biraz.. Bir kac haftadir bildirime katilmadim - ama bu diyetime tam gaz devam etmeme engel olmadi tabi. Hedef kilom olan 62 yi 58e indiriyorum, cünkü bugün hedefime ulasmis durumdayim Masallah deyin

Gelelim bildirime:
Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82.5
Boy: 166 cm
Hedef kg (yeni): 58
Gecen hafta kg: -
Güncel kg: 61,9
Haftalik degisim: -
Toplam kilo kaybi: 20,6 kg

Kızlar , bugünden itibaren ben de aranıza katılıyorum.1 yıl önce yaptığım dukanda 7 günlük atakta 5 kilo , 1 ay sonunda da 8,8 kilo vermiştim ki araya bayram ve muhteşem aile sofraları girince durum hiç de iyiye gitmedi.Ama bu kaz kararlıyıym , hepiniz gibi :) yaş:25 , boy :1.67 , kilo:71.1

Insallah ciddi birsey degildir. Bende gecen hafta tahlil yaptirdim, kolesterolum yüksek cikti Dukandan önce nasildi bilmiyorum, bu hayatimdaki ilk tahlilim oldu (yas 31 ). Artik sebzeyi daha fazla tüketmeye calisiyorum, cünkü acikcasi sebze günlerinde bile sebzeyi nerdeyse tüketmedigim günler cok oldu - bunu kasitli yapmadim, ama malesef evde sebze bulundurmaya pek aliskin degiliz.. Degildik - artik degisti

Selamlar kızlar!

Salıya kadar tartılma imkanım yok, o yüzden son kilomu yazıyorum. Ama zayıfladığımı hissediyorum, yanılmıyorumdur inş. :)

Baslangic tarihi: 02.04.13
Baslangic kilo: 86,7
Boy: 160 cm
Hedef kg : 58
Gecen hafta kg: 74
Güncel kg: 73,5

ne güzel kilolar verilmiş uzun zamandır girmiyorum ama dukanımı bırakmadım yarın tam 2 ay oldu başlıyalı 8 kg verdim. tabii arada bayaa kaçamak yaptım hedefime 3 kg kaldı. bol kilo vermeli günler arkadaşlar

canlarım bildirim yapma zamanı geldi.. inşallah hala listedeyimdir

en son bildirimim 61.900 dü
hedefim :60 kiloydu

güncel kilom :61
güncel hedefim :58

hepinize bol bol eksiler diliyorum güzellerrrrr

Geçen hafta regl olduğum için bildirim yapmamıştım.ama bu hafta eksili sonuç gördüm tartıda

başlangıç tarihi: 13.06.2013
başlangıç kilo: 59.4
hedef kilo: 54
boy:1.62
bu haftaki kilo:56
haftalık fark: 1.4
toplam fark: 3.4

süpersin :)
darısı başıma

Kızlar selam,

Umarım bildirimi için geç kalmadım.

Baslangic tarihi: 01.06.13
Baslangic kilo: 88,5
Boy: 160 cm
Hedef kg : 62
Gecen hafta kg: -
Güncel kg: 80 kg

Son zamanlarda kilo verimim düştü gibi hissediyorum.Birde kesinlikle metabozlima hızı çok önemli.Eşimle aynı tarihte başladık ben 8.5 kg
verirken o 11 kg verdi.
gelde kıskanma

Herkese bol bol kilo vermeler diliyorum.Burası benim için süper bir motivasyon kaynağı oluyor.Herkese teşekkürler,
Bu arada kilo verenler buraya daha çok yazın.Sizin kilolar gidince bende motive oluyorum. :)

Baslangis 02.07.2013 : 52
Gecen hafta :50.300
Bu hafta :49.700
Fark: -600

Cook cok buyuk kacamak yapmama ragmen 3 gun sp gunu yapinca boyle oldu ki sp gununde kakao meyveli yogurt jole ve 2 Yk yulaf kepegi yedim atak gibi degildi ecemus oyle yapma dedi onu dinledim buna ragmen bu sonuc beni sevindirdi ama bundan sonra kacamak yoook Unutmayalim " No pain No gain "

kacamak ne yedın cnm

benımde tatıl donemınde bır lokmalık kacamaklarım olmsutu sırf buyusden mısafrlıge gtmeyı ıstemıyoumm gttıgımde tatlılar borekler oluyor cnm cekıyor gecen 3 4 badem yedım cok pısmanım duraklama olmadı gecen haftadan bı kılo verdım ama fazlası olabılırdı

ne yedın okadar buyuyyuuk kacamaaaak:)))
ay benım gıbı bırılerı daha varmıs
:)
ama durmak yok yola devammm kacamak yapmayı sevmıyorum bazen ınsan yenılıyor kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…