oo cezeryeler pilavlar patatesler krakerler neler nelerne yedın okadar buyuyyuuk kacamaaaak:)))
ay benım gıbı bırılerı daha varmıs
:)
ama durmak yok yola devammm kacamak yapmayı sevmıyorum bazen ınsan yenılıyor kendıne
kacamak ne yedın cnm
benımde tatıl donemınde bır lokmalık kacamaklarım olmsutu sırf buyusden mısafrlıge gtmeyı ıstemıyoumm gttıgımde tatlılar borekler oluyor cnm cekıyorgecen 3 4 badem yedım cok pısmanım duraklama olmadı gecen haftadan bı kılo verdım ama fazlası olabılırdı
İnsallah :)süpersin :)
darısı başıma
Kaçamak yapmaya gönlüm elvermiyo benim bu dukanda.yaparsam da vicdanım çok rahatsız ediyo.çünkü baya emek ve para harcıyoruzBaslangis 02.07.2013 : 52
Gecen hafta :50.300
Bu hafta :49.700
Fark: -600
Cook cok buyuk kacamak yapmama ragmen 3 gun sp gunu yapinca boyle oldu ki sp gununde kakao meyveli yogurt jole ve 2 Yk yulaf kepegi yedim atak gibi degildi ecemus oyle yapma dedi onu dinledimbuna ragmen bu sonuc beni sevindirdi ama bundan sonra kacamak yoook Unutmayalim " No pain No gain "
Çok doğru adresguclendirme'de ikinci ayim, 60-61 arasi baslamistim simdi 59-60 arasi gidip geliyorum. yani 1 kilo vermisim.
Ne yazik ki bu ay bir hafta konferanstaydim, tatlilar pastalar, yemek menusunde tek yenebilecek guzel seydi:) o yuzden o hafta biraz degil baya guclendirme disina ciktim. ama yine de kontrolu cok birakmadim.
Bir de ekmek yemeye baslayamadim, onun yerine ekstra haftada iki kere nisasta ogunu yapiyorum. yani kurallari baya esnettim sayilir guclendirme icin.
Ciddi sekilde sekillendirme egsersizlerine ihtiyac duyuyorum, diyet sirasinda baya spor yapmistim, ama guclendirmeye gectikten sonra, is guc yogunlugunda pek bir sey yapamadim. Burda callaneticsden bahsediyorlar, bir denesem fena olmucak sanirim.
kolay gelsin.
başlangıç tarihi: mayıs 2013
başlangıç kilo: 73,5 idi sanırım( gerilere bakmam lazım
hedef kilo: 60
boy:1.68
bu haftaki kilo:72
haftalık fark: +1
başlangıç tarihi:01.07.2013
başlangıç kilo:94
hedef kilo:65
boy:1.65
bu haftaki kilo:88.5
geçen haftaki kilo:89.9
haftalık fark: -1.400
toplam fark: -5.5
Ben de basit limonlu dondurma yaptım.hem de tatlandırıcıya gerek olmadı hiç.
2 dkda hazırlanıyo yarım saatte de yenir duruma geliyo
3 yemek kaşığı süt tozu
1/2 çay bardağı yağsız süt
2-3 damla limon aroması
2-3 damla vanilya aroması
Hepsini karıştırıp çırpın ayran kıvamına yakın bir kıvama gelicek.gerekirse süt ekleyebilirsiniz.silikon muffin kaplarına koyup derin dondurucuya atın.benim kalıplarımla 3 tane çıktı
yarım saat sonra hazır.kalıptan çıkarıp kaşıkla değil kürdan batırıp külah dondurma yer gibi tüketin.başka aromalarla veya kakao ekleyip de yapabilirsiniz.
günaydın arkadaşlar ben dukanla iki ay bile sürmeden 15 kilo vermiştim diyeti tamamlamadan bıraktım ve 6 kilo geri aldım ben 80 kiloyla başladım diyete 65e düştüm geri aldıgım 6 kiloyla şimdi 71 kilodayım şimdi geçen haftalarda diyete 50 defa sabah başlayıp ögleleyin bıraktım tam 1 ay sonra türkiyeye izine gidiyorum dügünümüzde var bu kiloları acilen vermem lazım desteklerinizi bekliyorum bugün başladım tekrar bırakmamalıyım fırsat buldukca bana yazın ki kemdimi konturolde hissedeyimbende yazayım ki kendimi bırakmayayım bu arada ben oruç tutmuyorum
merhaba kızlar bende dukan amcamla zayıflama macerama yeni başladım. şu an atak evresinin 4. günündeyim.
yani 16.07.2013 başlangıç
başlangıç kilo : 81.7
hedef kilo: 69.1 dukan amcam sana bu ideal demiş
şu an ki tartım: 80.3
benide aranıza alırmısınızzz:44:
Merhaba Dukan guzellerı
Tatılım bıttı ve dondum evıme dun aksam,Turkıye de olmak çok güzeldı ama işte yaşadığım yer burası ve bende gerı döndüm.
Tatıl çok guzel geçtı ve ınanılmaz güzel yorumlar aldım,Geçen yıl gıttığimde aldığım kılolar ıle şok olan ailem ve arkadaşlarım bu kez
de verdığim kilolarla aynı şoku yaşadılar.Çok güzel iltifatlar aldım.herkes yaptığım dıyeti sordu.v ede artık durmam gerektığını
düşünen çok kişi oldu,Ama dıyorum ya benim kendimi iyi hissettiğim kilo önemli oda 55.Tatılde dıyet yapmakta hiç zorlanmadım.
tartılmadım ama bu 3 haftada kilo verdiğimi düşünüyorım.Dün regl olduğum için tartıyı regl sonrası yapacağım.Güçlendirme yaptım
sayılır tatılde ama tam değil dışına çıktığım günlerim olduysada aralara serpiştirdiğim saf protein günleri ıle dengeledim durumu.Rahat rahat bikinilerimi giyip salınmak akşamları zayıflık günlerimin kıyafetlerini giyip güvenle dolaşmak çok ama çok keyıflıydı.
Artık buralardayım ve kaldığımız yerden dıyetimize devam
Günaydın Kızlarr
Hepinize tebrikler ve bol eksili dukanlar
Eki Görüntüle 759217
Eki Görüntüle 759219
Not: Önümüzdeki hafta tatilde olacağım için bildirimleri alamayacağım kızlar üzgünüm..
Öpüyorum hepinizi görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?