Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

lisaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin kuzum. nerelerde kaldın ya.. çok özledik seni valla... gitme bir daha bu kadar uzun. bırakma bizi...

Canııııım geldııım geldııımbende sızlerı özledım ınan,ama tatılde çook guzeldı be canım.gıtmem gıtsem bıle bu kadar uzun olmaz bı daha, senede 1 kez boyle buyuk tatıl oluyor,dıgerlerı kısa tatıller.Ellerıne saglık senınde sekerım kızlara pek yardımcı oluyorsun,harıkasın

Son düzenleme:

maşallah ne güzel vermişsin kiloları. ben de 81,6 ile başladım 8 temmuzda, şuan 77,5 im. bir sorum var seyirde hangi yöntemi kullandın? ben dün başladım seyire 1/1 yöntemi ile, acaba 5/5 mi yapsam diyorum ama pek sağlıklı bi yöntem değil sanırım. şuan önümde 20 kg var, umarım ben de 4-5 ay içinde verebilirim.

Hoşgelmiş lisabellamıııızzz
Bende 54-55 gibi iyi hissediyorum boyumuz aynı mı acaba ben 1.62yim.
Tatilinin güzel geçmesine çok sevindim.veee güzel tepkilere de
ben de bayramda memlekete gidip herkesi şaşırmak istiyorum şimdilik verdiğim 3.4 kilo belli oluyo ama umarım 54 olurum bayrama kadar..
ayyy lotusum akşama hemen yapcam. süper tarif.
Çakma dondurma tarifi ama o anki dondurma isteğimi hemen karşıladım.dukanellanın sütle açılmış hali :) gerçi bugüne mutlaka birileri deneyip yapmıştır eminim bu dukan bizi mutfakta keşiflere sürüklüyor

kuzum valla dönmene çok sevindim. insan yalnız hissediyor burda sen yokken :) yani ben öyle hissettim bilmem.
Türkiye ye gelmeni de çok istiyorum ama bu kadar burdan uzak kalmanı da istemiyorum anlıyor musun beyaz ın psikopatı gibi oldum
elimden geldiğince naçizane yardımcı olmaya çalıştım ama senin kadar olamam canım benim. iyiki varsın

kesinlikle haklısın canım. hemde nasıl

kızlar seyirde limon da yasak mı? maden suyunun içine 3-5 damla?

3-5 damla kullanabilirsin canım. sınırlı izinli limon. ama lisam konunun kaynağından sana bu konuda daha güzel bilgi verir...

Lotus cugum,hosbulduk canım benım
benım boyum 1,70.aslında bana uygun gorulen kılo 62 ama dedım ya 55 ıle ıyı hıssedıyorum.57 de guzel duruyor fakat sonradan alma durumunu gozonunde bulundurup 55 de sabıtlemek ıstıyorum.kesınlıkle herkes sanada şaşıracaktır bayramda vede ınanılmaz guzel oluyor herkesın zayıflamışşsın bravo sözlerını duymak
kızlar seyirde limon da yasak mı? maden suyunun içine 3-5 damla?

Lımon 1 kaşığa kadar serbest o yuzden 3-5 damla kullanabılırsın tabıkı

Buranın demırbaşları olduk sekerım kımselerde kalmadı bız bıze devam edıyoruz işte.yok yok sende harıkasın vede ıyıkı varsın psıkopatım benım

Buranın demırbaşları olduk sekerım kımselerde kalmadı bız bıze devam edıyoruz işte.yok yok sende harıkasın vede ıyıkı varsın psıkopatım benım

hoş geldin patron :) sen geldin ya canlanır buralar artık lisa'cım. gerçekten ecemus da çok sabırlı, lotus da. benim de dikkatimi çekti naçizane. ayyy bende hiç sabır yok galiba

şaka maka verdiğim kilo 15 olur mu acaba şu yakınlarda. benim gibi günde milyon kez tartılan insan için çok zor tartısızlık. salı sabahı tartılıcam inş.

dukan testini uyguladığımda ekim sonu gibi 57,8 olacaksın gibi küsurlu bir rakam vermişti. acaba hedefe vaktinde ulaşabilecek miyim? spor yapabilseydim olurdu belki. neyse umutsuzluğa kapılmayayım şimdiden.

bol eksili günler herkese...

psikopat ettin beni :))))))))))) canımsın. kanatsız meleğimsin sen benim kız..

kimseler kalmadı kaldık başbaşa valla.. demirbaşlar.. sağolsun winiciğin hazırladı tabloya baktım da ne uzun zaman olmuş anammm

sağolasın nazcım güzel yorumların için. ufacık bir faydamız oluyorsa ne mutlu bize

Hoşbulduk şekerımeee canlandıralım değilmi pek bır sessiz kalmış buralar yaz dönemi,ramazan bırlikte kimseler kalmamış anlaşılan.Neyse biz burdayız nasılsa bekliyoruz evet kızlar harikalar gerçekten .Diyet işi destekle olacak şey bizde elimizden geldiğince bunu sağlamaya çalışıyoruz

Sende umutsuzluğa kapılma sakın tabiki verilen sürede hedeine ulaşacaksın.kaçamak yapmayıp duraklamaya gırmezsen verılen süredende önce hedefine ulaşmış olursun.Ondan sonra gelsın sağlıklı zayıflamış fıt vücutların keyfını çıkarmalar

kız utandırıyosun beni tesekkur ederım bıtanemneyse biz burdayız bekliyoruz tatıller ramazan bır bıtsın canlanır yine buralar

hoşgeldin lisa yokluğun farkediliyordu

az önce tartıda 101 gördüm 39.günüm ve giden kilo 13 ağustosun 10 na kadar bir 7 kilo versem süper olacak 2 haneli kilolara inmeyeli 1 yıl oldu inş. olacak 60 olamasamda 65 e kadar devam etmek istiyorum.

birde ben ice tea nin lightını içiyorum acaba yavaşlatırmı beni birde çamlıcanın lightını içtim umarım sorun olmas

Merhabalar adinizi cok duydum ama ben geldigimde tatildeydiniz hosgeldiniz yada ben hosgeldim bilemedim

Merhabalar bu listede adim yok
Cok hossun ya

sabah
1 peynirli yumurta
1 dilim dukan ekmek
portakal kabugu receli
Ara
dukan sutlac
50 gr kakaolu yogurt
aksam
Yarim dilim dukan ekmek
80 gr limonlu light ton baligi
1 bardak zero

Birde az once sinameki ictim catlayacaktim artik

Lisaaaaammmmmm...

Hoş geldin, sen olmadan diyet yapamadım, sanki sen benim yerime diyet yapıyormuşsun gibi motivasyonun sayesinde hiiiç zorlanmıyordum. ramazanla birlikte, oruç tutmamama rağmen, gelsin güllaçlar gitsin hurmalar şeklinde diyetimi bozmuştum. 72,5'u bile gördüm. ama çarş. perş. cuma 3 günlük atak yaptım ve dukanıma yeniden başladım. bu iş tamamen motivasyon ve sabır işi..

dukan yapmadığım dönemde her şeyden yedim, ama hiç doymadım ve mutsuz oldum. dukanla hem doyuyorum hem mutlu oluyorum. dukanım ve sizler gibisi yok. iyi ki geldin hooooş geldin:))

bugün de bi adetlik kaçamağım oldu ama olsun. bundan sonra olmayacak aynı gazla başladım. yarın bir saat pilatesimi yapıp diyetime devam edeceğim inş.

tekrar hooooşgeldinn:)))

Lisaa boyun çok iyi ya keşke ben de 1.70 olaydım ama biraz benim malzemeden çalmış bizimkiler herhalde hahahaaaa kısa olmuşuz

Çok sağol canım sabır ediyoruz da zayıflamışsın lafını duyunca tam da dukan amcanın bahsettiği o zor kısıma gelip şımarmaktan ve yoldan çıkmaktan korkuyorum.dahada azim istiyo kilo verdikten sonra.Allah hepimizin yardımcısı olsun

iftardan sonra uykumu çöktü kızlar... nerdesiniz yawww.. buseyle kalmışız burda :))
Ecemusuuuuuuum!!! Geldim bak bende burdayım.işler bitip de teli elime alana dek bu saat oldu.
Yarın ps günüm taze börülce serbestmiydi seyirde?

Bugünkü iftar menüm;
(sp günü)
1 kase dukan tavuk çorbası
4 adet yağsız köfte yağsız tavada
160grlık light ton balığı ve biraz yeşillik,küçük 1 domatesle yapılmış salata
2 kaşık light yoğurt

Son düzenleme:

lotusum oh be :) börülce konusunda birşey okumadım. lisa ya soralım bakalım. bende merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…