lisaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin kuzum. nerelerde kaldın ya.. çok özledik seni valla... gitme bir daha bu kadar uzun. bırakma bizi...
Kizlar uzun zamandir pek katilmiyorum, yogunum biraz.. Bir kac haftadir bildirime katilmadim - ama bu diyetime tam gaz devam etmeme engel olmadi tabi. Hedef kilom olan 62 yi 58e indiriyorum, cünkü bugün hedefime ulasmis durumdayimMasallah deyin
Gelelim bildirime:
Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82.5
Boy: 166 cm
Hedef kg (yeni): 58
Gecen hafta kg: -
Güncel kg: 61,9
Haftalik degisim: -
Toplam kilo kaybi: 20,6 kg
Hoşgelmiş lisabellamıııızzzMerhaba Dukan guzellerı
Tatılım bıttı ve dondum evıme dun aksam,Turkıye de olmak çok güzeldı ama işte yaşadığım yer burası ve bende gerı döndüm.
Tatıl çok guzel geçtı ve ınanılmaz güzel yorumlar aldım,Geçen yıl gıttığimde aldığım kılolar ıle şok olan ailem ve arkadaşlarım bu kez
de verdığim kilolarla aynı şoku yaşadılar.Çok güzel iltifatlar aldım.herkes yaptığım dıyeti sordu.v ede artık durmam gerektığını
düşünen çok kişi oldu,Ama dıyorum ya benim kendimi iyi hissettiğim kilo önemli oda 55.Tatılde dıyet yapmakta hiç zorlanmadım.
tartılmadım ama bu 3 haftada kilo verdiğimi düşünüyorım.Dün regl olduğum için tartıyı regl sonrası yapacağım.Güçlendirme yaptım
sayılır tatılde ama tam değil dışına çıktığım günlerim olduysada aralara serpiştirdiğim saf protein günleri ıle dengeledim durumu.Rahat rahat bikinilerimi giyip salınmak akşamları zayıflık günlerimin kıyafetlerini giyip güvenle dolaşmak çok ama çok keyıflıydı.
Artık buralardayım ve kaldığımız yerden dıyetimize devam
Çakma dondurma tarifi ama o anki dondurma isteğimi hemen karşıladım.dukanellanın sütle açılmış hali :) gerçi bugüne mutlaka birileri deneyip yapmıştır eminim bu dukan bizi mutfakta keşiflere sürüklüyorayyy lotusum akşama hemen yapcam. süper tarif.
Canııııımgeldııım geldııım bende sızlerı özledım ınan,ama tatılde çook guzeldı be canım.gıtmem gıtsem bıle bu kadar uzun olmaz bı daha, senede 1 kez boyle buyuk tatıl oluyor,dıgerlerı kısa tatıller.Ellerıne saglık senınde sekerım kızlara pek yardımcı oluyorsun,harıkasın
Hoşgelmiş lisabellamıııızzz
Bende 54-55 gibi iyi hissediyorum boyumuz aynı mı acaba ben 1.62yim.
Tatilinin güzel geçmesine çok sevindim.veee güzel tepkilere de
ben de bayramda memlekete gidip herkesi şaşırmak istiyorumşimdilik verdiğim 3.4 kilo belli oluyo ama umarım 54 olurum bayrama kadar..
Çakma dondurma tarifi ama o anki dondurma isteğimi hemen karşıladım.dukanellanın sütle açılmış hali :) gerçi bugüne mutlaka birileri deneyip yapmıştır eminim bu dukan bizi mutfakta keşiflere sürüklüyor
kızlar seyirde limon da yasak mı? maden suyunun içine 3-5 damla?
Hoşgelmiş lisabellamıııızzz
Bende 54-55 gibi iyi hissediyorum boyumuz aynı mı acaba ben 1.62yim.
Tatilinin güzel geçmesine çok sevindim.veee güzel tepkilere de
ben de bayramda memlekete gidip herkesi şaşırmak istiyorumşimdilik verdiğim 3.4 kilo belli oluyo ama umarım 54 olurum bayrama kadar..
Çakma dondurma tarifi ama o anki dondurma isteğimi hemen karşıladım.dukanellanın sütle açılmış hali :) gerçi bugüne mutlaka birileri deneyip yapmıştır eminim bu dukan bizi mutfakta keşiflere sürüklüyor
kuzum valla dönmene çok sevindim. insan yalnız hissediyor burda sen yokken :)yani ben öyle hissettim bilmem.
Türkiye ye gelmeni de çok istiyorum ama bu kadar burdan uzak kalmanı da istemiyorum anlıyor musunbeyaz ın psikopatı gibi oldum
elimden geldiğince naçizane yardımcı olmaya çalıştım ama senin kadar olamam canım benim. iyiki varsın
kesinlikle haklısın canım. hemde nasıl
3-5 damla kullanabilirsin canım. sınırlı izinli limon. ama lisam konunun kaynağından sana bu konuda daha güzel bilgi verir...
Buranın demırbaşları olduk sekerımkımselerde kalmadı bız bıze devam edıyoruz işte. yok yok sende harıkasın vede ıyıkı varsın psıkopatım benım
Buranın demırbaşları olduk sekerımkımselerde kalmadı bız bıze devam edıyoruz işte. yok yok sende harıkasın vede ıyıkı varsın psıkopatım benım
hoş geldin patron :) sen geldin ya canlanır buralar artık lisa'cım. gerçekten ecemus da çok sabırlı, lotus da. benim de dikkatimi çekti naçizane. ayyy bende hiç sabır yok galiba
şaka maka verdiğim kilo 15 olur mu acaba şu yakınlarda. benim gibi günde milyon kez tartılan insan için çok zor tartısızlık. salı sabahı tartılıcam inş.
dukan testini uyguladığımda ekim sonu gibi 57,8 olacaksın gibi küsurlu bir rakam vermişti. acaba hedefe vaktinde ulaşabilecek miyim? spor yapabilseydim olurdu belki. neyse umutsuzluğa kapılmayayım şimdiden.
bol eksili günler herkese...
Hoşbulduk şekerımhoş geldin patron :) sen geldin ya canlanır buralar artık lisa'cım. gerçekten ecemus da çok sabırlı, lotus da. benim de dikkatimi çekti naçizane. ayyy bende hiç sabır yok galiba
şaka maka verdiğim kilo 15 olur mu acaba şu yakınlarda. benim gibi günde milyon kez tartılan insan için çok zor tartısızlık. salı sabahı tartılıcam inş.
dukan testini uyguladığımda ekim sonu gibi 57,8 olacaksın gibi küsurlu bir rakam vermişti. acaba hedefe vaktinde ulaşabilecek miyim? spor yapabilseydim olurdu belki. neyse umutsuzluğa kapılmayayım şimdiden.
psikopat ettin beni :))))))))))) canımsın. kanatsız meleğimsin sen benim kız..
kimseler kalmadı kaldık başbaşa valla.. demirbaşlar.. sağolsun winiciğin hazırladı tabloya baktım da ne uzun zaman olmuşanammm
sağolasın nazcım güzel yorumların için. ufacık bir faydamız oluyorsa ne mutlu bize
Merhabalar adinizi cok duydum ama ben geldigimde tatildeydiniz hosgeldiniz yada ben hosgeldim bilemedimMerhaba Dukan guzellerı
Tatılım bıttı ve dondum evıme dun aksam,Turkıye de olmak çok güzeldı ama işte yaşadığım yer burası ve bende gerı döndüm.
Tatıl çok guzel geçtı ve ınanılmaz güzel yorumlar aldım,Geçen yıl gıttığimde aldığım kılolar ıle şok olan ailem ve arkadaşlarım bu kez
de verdığim kilolarla aynı şoku yaşadılar.Çok güzel iltifatlar aldım.herkes yaptığım dıyeti sordu.v ede artık durmam gerektığını
düşünen çok kişi oldu,Ama dıyorum ya benim kendimi iyi hissettiğim kilo önemli oda 55.Tatılde dıyet yapmakta hiç zorlanmadım.
tartılmadım ama bu 3 haftada kilo verdiğimi düşünüyorım.Dün regl olduğum için tartıyı regl sonrası yapacağım.Güçlendirme yaptım
sayılır tatılde ama tam değil dışına çıktığım günlerim olduysada aralara serpiştirdiğim saf protein günleri ıle dengeledim durumu.Rahat rahat bikinilerimi giyip salınmak akşamları zayıflık günlerimin kıyafetlerini giyip güvenle dolaşmak çok ama çok keyıflıydı.
Artık buralardayım ve kaldığımız yerden dıyetimize devam
Merhabalar bu listede adim yokGünaydın Kızlarr
Hepinize tebrikler ve bol eksili dukanlar
Eki Görüntüle 759217
Eki Görüntüle 759219
Not: Önümüzdeki hafta tatilde olacağım için bildirimleri alamayacağım kızlar üzgünüm..
Öpüyorum hepinizi görüşmek üzere..
Lisaa boyun çok iyi ya keşke ben de 1.70 olaydım ama biraz benim malzemeden çalmış bizimkiler herhalde hahahaaaa kısa olmuşuzLotus cugum,hosbulduk canım benım
benım boyum 1,70.aslında bana uygun gorulen kılo 62 ama dedım ya 55 ıle ıyı hıssedıyorum.57 de guzel duruyor fakat sonradan alma durumunu gozonunde bulundurup 55 de sabıtlemek ıstıyorum.kesınlıkle herkes sanada şaşıracaktır bayramda vede ınanılmaz guzel oluyor herkesın zayıflamışşsın bravo sözlerını duymak
Lımon 1 kaşığa kadar serbest o yuzden 3-5 damla kullanabılırsın tabıkı
Çok sağol canım sabır ediyoruz da zayıflamışsın lafını duyunca tam da dukan amcanın bahsettiği o zor kısıma gelip şımarmaktan ve yoldan çıkmaktan korkuyorum.dahada azim istiyo kilo verdikten sonra.Allah hepimizin yardımcısı olsunhoş geldin patron :) sen geldin ya canlanır buralar artık lisa'cım. gerçekten ecemus da çok sabırlı, lotus da. benim de dikkatimi çekti naçizane. ayyy bende hiç sabır yok galiba
Ecemusuuuuuuum!!! Geldim bak bende burdayım.işler bitip de teli elime alana dek bu saat oldu.iftardan sonra uykumu çöktü kızlar... nerdesiniz yawww.. buseyle kalmışız burda :))
Lisaa boyun çok iyi ya keşke ben de 1.70 olaydım ama biraz benim malzemeden çalmış bizimkiler herhalde hahahaaaa kısa olmuşuz
Çok sağol canım sabır ediyoruz da zayıflamışsın lafını duyunca tam da dukan amcanın bahsettiği o zor kısıma gelip şımarmaktan ve yoldan çıkmaktan korkuyorum.dahada azim istiyo kilo verdikten sonra.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ecemusuuuuuuum!!! Geldim bak bende burdayım.işler bitip de teli elime alana dek bu saat oldu.
Yarın ps günüm taze börülce serbestmiydi seyirde?
Bugünkü iftar menüm;
(sp günü)
1 kase dukan tavuk çorbası
4 adet yağsız köfte yağsız tavada
160grlık light ton balığı ve biraz yeşillik,küçük 1 domatesle yapılmış salata
2 kaşık light yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?