Ecemuscuum baktım netten nişastalı sebzelere giriyormuşlotusum oh be :) börülce konusunda birşey okumadım. lisa ya soralım bakalım. bende merak ettim.
Ecemuscuum baktım netten nişastalı sebzelere giriyormuşlisacım da onaylarsa yemeyiz artık gerçi yemem şart değil ama öğrenmek de lazım.
Çok teşekkür ederim canım.Senin ve Lisabella'nın tavsiyeleri ile 3 gün sporu bıraktım ve bol su+bol yeşilçay tüketip duraklamayı kırdım.Bugn de yeniden spora başladım,diyetimin 20.günü,artık zorlanmıyorum da şükür iftar sahur otomatikleştiwaww bravo nec cim tebrik edrim.çok iyi kilo veriyorsun maşallah
Çok teşekkür ederim canım.Senin ve Lisabella'nın tavsiyeleri ile 3 gün sporu bıraktım ve bol su+bol yeşilçay tüketip duraklamayı kırdım.Bugn de yeniden spora başladım,diyetimin 20.günü,artık zorlanmıyorum da şükür iftar sahur otomatikleşti
Çok iyi yapmışsın ecemuscum.uydurdum basit ama iş görür bişey oldu.inşallah işe yarartahmin ettim de emin olmadan yazmayayım dedim :)
bu arada Lotusum sana sormadım ama az çok tanıyorum ya seni dondurma tariflerini senin adını vererek facebook ta paylaştım. bu sıcakta insanlara bir faydası olsun dedim ...fena mı yapmışım :26: kızabilirsin bana
Çok iyi yapmışsın ecemuscum.uydurdum basit ama iş görür bişey oldu.inşallah işe yararişe yararsa ne mutlu bize
Selam kızlar ben 3 aydır giremiyorum ama diyetini şu son 1bhaftaya kadar 0 kaçamakla yaptım.yeni başlayanlara moral olsun 18martta başladığım Dukan diyetim Ramazan 1. Güne kadar sürdü.ve bu süre içinde 93ten 67kiloya düştüm tam 26 kilo verdim ve dayanamayarak güçlendirmeye geçtim ramazandan sonra tekrar seyir yaparak hedefim olan 58e devam edicem x)) artık Bende buralardaym sizlere destek olmak için x)
:) aynen öyle canım inşallah işe yarar :)
korn merhaba. ne güzel kilo vermişsin bravo. zaten birçok dukaniçe ramazanda güçlendirme yapıyor. bence iyi düşünmüşsün. bu arada iyiki geldin :)
Desteklerini bekliyoruz canım çok iradeli bi şekilde yol almışsın bravo.callanetics topiğimize de gelmişsinSelam kızlar ben 3 aydır giremiyorum ama diyetini şu son 1bhaftaya kadar 0 kaçamakla yaptım.yeni başlayanlara moral olsun 18martta başladığım Dukan diyetim Ramazan 1. Güne kadar sürdü.ve bu süre içinde 93ten 67kiloya düştüm tam 26 kilo verdim ve dayanamayarak güçlendirmeye geçtim ramazandan sonra tekrar seyir yaparak hedefim olan 58e devam edicem x)) artık Bende buralardaym sizlere destek olmak için x)
hoşgeldin lisa yokluğun farkediliyordu
az önce tartıda 101 gördüm 39.günüm ve giden kilo 13 ağustosun 10 na kadar bir 7 kilo versem süper olacak 2 haneli kilolara inmeyeli 1 yıl oldu inş. olacak 60 olamasamda 65 e kadar devam etmek istiyorum.
birde ben ice tea nin lightını içiyorum acaba yavaşlatırmı beni birde çamlıcanın lightını içtim umarım sorun olmas
Merhabalar adinizi cok duydum ama ben geldigimde tatildeydiniz hosgeldiniz yada ben hosgeldim bilemedim
Lisaaaaammmmmm...
Hoş geldin, sen olmadan diyet yapamadım, sanki sen benim yerime diyet yapıyormuşsun gibi motivasyonun sayesinde hiiiç zorlanmıyordum. ramazanla birlikte, oruç tutmamama rağmen, gelsin güllaçlar gitsin hurmalar şeklinde diyetimi bozmuştum. 72,5'u bile gördüm. ama çarş. perş. cuma 3 günlük atak yaptım ve dukanıma yeniden başladım. bu iş tamamen motivasyon ve sabır işi..
dukan yapmadığım dönemde her şeyden yedim, ama hiç doymadım ve mutsuz oldum. dukanla hem doyuyorum hem mutlu oluyorum. dukanım ve sizler gibisi yok. iyi ki geldin hooooş geldin:))
bugün de bi adetlik kaçamağım oldu ama olsun. bundan sonra olmayacak aynı gazla başladım. yarın bir saat pilatesimi yapıp diyetime devam edeceğim inş.
tekrar hooooşgeldinn:)))
Çok teşekkür ederim canım.Senin ve Lisabella'nın tavsiyeleri ile 3 gün sporu bıraktım ve bol su+bol yeşilçay tüketip duraklamayı kırdım.Bugn de yeniden spora başladım,diyetimin 20.günü,artık zorlanmıyorum da şükür iftar sahur otomatikleşti
Hoşgeldın kornSelam kızlar ben 3 aydır giremiyorum ama diyetini şu son 1bhaftaya kadar 0 kaçamakla yaptım.yeni başlayanlara moral olsun 18martta başladığım Dukan diyetim Ramazan 1. Güne kadar sürdü.ve bu süre içinde 93ten 67kiloya düştüm tam 26 kilo verdim ve dayanamayarak güçlendirmeye geçtim ramazandan sonra tekrar seyir yaparak hedefim olan 58e devam edicem x)) artık Bende buralardaym sizlere destek olmak için x)
hoşbulduk canımoy oy oy kimler gelmiş yaaaawhg lisa:) bende 1 haftadır giremiodum işler yoğun falan. hemen havadisleri vereym sana:)
104 ile başladım 98i bile gördüm ama bu aralar 100de takılıyorum...... dur dur sakın parmak çıkarma bana kaçamak yaptığımdan değil, regl dönemim de ondan. sen yokkken ecemusun başını şişirmişimdir. şunu yiyim bunu yiyim şööle yapayım diye. burdaki herkes birbirine dayanıyor:) allah sabır vermiş herkese...tekrar hoşgeldinnnnn.
Hergun almıyorumda tatlı seylerıs evdıgım ıcın soruyorum acaba sk tatlandıcı tuketmemızın zararaı varmı dıyete
günaydın kızlar dün atagın ilk günüydü yani bugün ikinci günüm başlangıç tarihi:19.07.2013 başlangıç lilosu:71.200 bakalım bir haftada kaç kilo gidecek kendimi dışarı atsam iyi olacak diyetin ilk günleri zor geçer malum bu arada ben oruç tutmuyorum sabah kahvatıda bugday kepeginden bir yumurtayala yapılmış krep bir haşlanmış yumurtr peynir herkese bol iradeli günler
Canım çok teşekkür ederim hoşbuldukSabırla devam edersen iradeni korursan vereceksın ve 65 li kilolarıda göreceksin.Ice tea nin lıght önerilmiyor canım.gerek içeriğindeki tatlandırıcıdan gerekse başka katkılardan dolayı.Çamlıcanın lıghtını ise bilmiyorum ama bence oda çok uygun olmayabilir.Kızlar çok böyle içeceklere gırmeyin derim.Soğuk su,soğuk ayran,yada evde kendınızın hazırlayacağı içecekleri tercıh edın.evet havalar çok sıcak hararet yapıyor lakın dıyettımizi duraklamalara sokmayalım.arada lıght kola çok olmayacak şekılde tüketın.
Dukan sagolsun valla tika basa doyma hissini ogretti bana az yiyerekte olsagünaydınn kızlar
nasılsınız?bugün sahura kalkamadım dün akşam yediklerime güvendim azıcık.eski iftarlarıma göre az yedim ama müthiş doydum.ben kendimi aşmışım dukanla iftarda bunu gördüm annem su böreklerini,yaprak sarmalarını,şekerpareleri döktürmesine rağmen yemedim :)) ama için en çok barbunya ya gitti keşke yiyebilseydik((
İftar menüm :
1 k.boy karnıyarık fırında
1 k.boy domates karnıyarık
3 parca soslu tavuk göğsü
3 yk salata
bide annemin yumurtalı yoğurtlu yaptığı salata
yemek sonrasıda light ice tea
uyumadan 45 dak.öncede yulaf kepekli süt
Masaallah canim ne kadar guzel vermissiiinSelam kızlar ben 3 aydır giremiyorum ama diyetini şu son 1bhaftaya kadar 0 kaçamakla yaptım.yeni başlayanlara moral olsun 18martta başladığım Dukan diyetim Ramazan 1. Güne kadar sürdü.ve bu süre içinde 93ten 67kiloya düştüm tam 26 kilo verdim ve dayanamayarak güçlendirmeye geçtim ramazandan sonra tekrar seyir yaparak hedefim olan 58e devam edicem x)) artık Bende buralardaym sizlere destek olmak için x)
Keske atakta bugday kepegi yeribe yulaf jepegi kullansaydiniz hayirlisiyla iyi kilolar vereceksiniz insallahgünaydın kızlar dün atagın ilk günüydü yani bugün ikinci günüm başlangıç tarihi:19.07.2013 başlangıç lilosu:71.200 bakalım bir haftada kaç kilo gidecek kendimi dışarı atsam iyi olacak diyetin ilk günleri zor geçer malum bu arada ben oruç tutmuyorum sabah kahvatıda bugday kepeginden bir yumurtayala yapılmış krep bir haşlanmış yumurtr peynir herkese bol iradeli günler
Canim ben telefondan giriyorum hep o yuzden onlari gormuyorumCanım çok teşekkür ederim hoşbuldukSabırla devam edersen iradeni korursan vereceksın ve 65 li kilolarıda göreceksin.Ice tea nin lıght önerilmiyor canım.gerek içeriğindeki tatlandırıcıdan gerekse başka katkılardan dolayı.Çamlıcanın lıghtını ise bilmiyorum ama bence oda çok uygun olmayabilir.Kızlar çok böyle içeceklere gırmeyin derim.Soğuk su,soğuk ayran,yada evde kendınızın hazırlayacağı içecekleri tercıh edın.evet havalar çok sıcak hararet yapıyor lakın dıyettımizi duraklamalara sokmayalım.arada lıght kola çok olmayacak şekılde tüketın.
Merhaba buseirem,bende sende hoşgeldik bu durumdacetvel yapsana motive olursun
teşekkürler canım en zor evre bu güçlendirme bence sizlerin desteğiyle bununda üstesinden geleceğiz. Sabır lazım sabır x)[/QUOT
korn cum elimizden ne gelirse yanındayız. ama tabi en önemlisi senin kararlılık, irade ve dediğin gibi sabırın...
ama ben içtim ki(( dukan yapan bi bayanın sitesinde görmüştüm burdaki arkadaşlara da sordum onlar da birşey demedi (( bide ben takıtanın 60 olanını aldım sorun olur mu?2 defa da 1 tatlı kaşığı mısır unuyla krep yaptım
smygnc takita da kullanabileceğimiz bir tatlandırıcı. ama lisa nın dediği ölçülerde..sınırsız değil
Günaydın Kızlarr
Hepinize tebrikler ve bol eksili dukanlar
Eki Görüntüle 759217
Eki Görüntüle 759219
Not: Önümüzdeki hafta tatilde olacağım için bildirimleri alamayacağım kızlar üzgünüm..
Öpüyorum hepinizi görüşmek üzere..
günaydın arkadaşlar ben dukanla iki ay bile sürmeden 15 kilo vermiştim diyeti tamamlamadan bıraktım ve 6 kilo geri aldım ben 80 kiloyla başladım diyete 65e düştüm geri aldıgım 6 kiloyla şimdi 71 kilodayım şimdi geçen haftalarda diyete 50 defa sabah başlayıp ögleleyin bıraktım tam 1 ay sonra türkiyeye izine gidiyorum dügünümüzde var bu kiloları acilen vermem lazım desteklerinizi bekliyorum bugün başladım tekrar bırakmamalıyım fırsat buldukca bana yazın ki kemdimi konturolde hissedeyimbende yazayım ki kendimi bırakmayayım bu arada ben oruç tutmuyorum
Merhaba Dukan guzellerı
Tatılım bıttı ve dondum evıme dun aksam,Turkıye de olmak çok güzeldı ama işte yaşadığım yer burası ve bende gerı döndüm.
Tatıl çok guzel geçtı ve ınanılmaz güzel yorumlar aldım,Geçen yıl gıttığimde aldığım kılolar ıle şok olan ailem ve arkadaşlarım bu kez
de verdığim kilolarla aynı şoku yaşadılar.Çok güzel iltifatlar aldım.herkes yaptığım dıyeti sordu.v ede artık durmam gerektığını
düşünen çok kişi oldu,Ama dıyorum ya benim kendimi iyi hissettiğim kilo önemli oda 55.Tatılde dıyet yapmakta hiç zorlanmadım.
tartılmadım ama bu 3 haftada kilo verdiğimi düşünüyorım.Dün regl olduğum için tartıyı regl sonrası yapacağım.Güçlendirme yaptım
sayılır tatılde ama tam değil dışına çıktığım günlerim olduysada aralara serpiştirdiğim saf protein günleri ıle dengeledim durumu.Rahat rahat bikinilerimi giyip salınmak akşamları zayıflık günlerimin kıyafetlerini giyip güvenle dolaşmak çok ama çok keyıflıydı.
Artık buralardayım ve kaldığımız yerden dıyetimize devam
Teşekkür ederim canım,iyi ki tavsiyelerinizi dinleyip yumruk yapmamışım.Tabi o günden kalma korku ile 2.5 lt suyumu ve yeşil çayımı ihmal etmedim ve bugün 16 aydır görmediğim bir kiloyu,87'li basamakları gördüm,çooookkk mutlu oldum.Bir kere daha anladım ki sır suymuşÇok sevindim duraklamanı kırmış olmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?