Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İftar menüm; (ps günüm)
1 kase dukan çorba
1 tabak light yoğurtlu semizotu yemeği

İftardan 2 saat sonra;
Dukana uygun panna cotta

güzel iradeli kararlı ve sabırlı dukaniçelerim

ben bu akşam çok şükür -100 le yola devam ediyorum. ve çizelgemi 100 gr bile olsa değiştiriyorum. motive olayım bu kilonun üstüne çıkma ihtimalimi ortadan kaldırayım utanayım da kaçamak yapmayayım diye... yani siz şahit olunda yüzüme vurun bundan fazla olursam diye ..
60.700 herhalde 7-8 yıl önce gördüğüm kilom. çok şükür..
başladığımda hiç bu kilolara inebileceğime inanmyordum. kendine inanmak lazımmış. hayatımda birçok şeyi başarabileceğimi kendi kendime ispat ettiğim ikinci olayım bu.
ne olur kimse pes etmesin. mutlaka sonuca ulaşacaksınız..( anam ben sanki sonuca ulaştım da yazdıklarıma bak.)
kaldı 2.700

allah hepimize bu güzel yolda yardım etsin inancımızı ve kararlılığımızı sürdürmeyi nasip etsin İNŞALLAAAAAAAAAAHH

Bende 1+1 yapiyorum.. 5+5 i tavsiye etmem, diyetten cabuk usanirsin.. Verirsin insallah, merak etme.. Yeter ki iste, ve caba göster.

Bu arada havalar baya isindi, ve benim ayaklar acaip su tutmaya basladi tartidada belli oldu, cünkü persembe sabahi gördügüm kiloyu bir daha göremedm

Lisam hos geldin - harbiden sensiz buranin tadi olmuyor!

Tebrik ederim canım devamını dilerim az kaldı senin mutlu sona
Bende kilo verdim mi acaba? Burda tartım yok izmire dönünce ilk iş tartıma atlıyorum her hafta
Güzel dileklerin için tşkler amiiiin...dediğin gibi Allah kararlılığımızı ve azmimimizin devamını nasip etsin inşallah

Sahur menüm (ps günüm)
1 dilim ecemus dukan ekmek (2 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar)
1 dilim light beyaz peynir
1/2 domates
2 yeşil biber
2 dilim tavuk jambon
1 yumurta yağsız tavada

kızlar light kefir buldum üzerinde yağ oranı %30 azaltılmıştır yazıyor ama tam yağ oranı yazmıyordu almadım önce bir sorayrim dedim kullanılabilir mi sizce

kızlar light kefir buldum üzerinde yağ oranı %30 azaltılmıştır yazıyor ama tam yağ oranı yazmıyordu almadım önce bir sorayrim dedim kullanılabilir mi sizce

bilemedim ki canım, ben %65 oranında azaltılmış bile bana çok gibi geliyor düşününce, tedirgin oluyorum ayranımı içerken :)

Ecemuscumm masallah masallah bence bitirmis kadar say kendini 2 kilo nedir kiii kalmamis biseyy cok mutlu oldum senin adina tebrik ederiiim
Linacim niye ayaklarin su tutuyor *.*

Sabah
1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim dukan ekmek
ara
1kase dukan muhallebi
Aksam
tavuk gogsu
1 kase yogurt
1 bardak zero
kizlar bu muhallebi ile hem misir nisastasi hemde 1 bardak sut sinirimi kullandim ama yogurt ve peynirde yedim simdi yanlis mi oldu

çok teşekkür ederim buseirem :) az kaldı evet. bende çok keyifliyim. darısı bütün diğer dukaniçelerin başına güzelim.:) Allah hepimize hedefi görmeyi nasip etsin inşallah :))
menun içinde yanlış olan birşey yok güzelim. menün gayet güzel. yola devam :))

sayende kuzucum. izmir güzelim benim.

lisacım stevıa berbat bı tadı var ılac gıbı:) takıta almıstım ben ama o sınırı gecmıyorum sımdı baktımda:) caya falan koymuoyrum sadece tatlı yapıncsa:)

Bilmiyorum gülüm, havalar isindiginda benim vücut su tutmaya hazir oluyor

Günaydın Kızlar,

Sizlere sağlıklı,huzurlu vede bol ıradelı bol - li bir hafta diliyorum

Evet gördüm canım içenler olmuş ama dükan koçlarınca önerilmiyor.Artık içmezsin takıta da sorun yok kullanabilirsin.

eline sağlık canım.iyi tatiller..

hoş geldin canım

hoş geldin lisa özledik seni

hoşbulduk canım,bende sizleri özledim

Linacığım hoşbulduk canım
Dukana dun basladim..
BaslAngic : 20.07.:82.5
Bu sabah. :21.07 :81.1

Hoşgeldin aramıza

Süt ve süt ürünlerinde günlük miktar 1 lt o yüzden sorun yok.tabiki bu sınırı geçmediysen
lisacım stevıa berbat bı tadı var ılac gıbı:) takıta almıstım ben ama o sınırı gecmıyorum sımdı baktımda:) caya falan koymuoyrum sadece tatlı yapıncsa:)

evet canım stevia gerçekten en tatsızı ama en doğal olanıda o yüzden bunu tercih ediyorum ama dediğin gibi tadı kötü

merhaba nasılsınız dukaniçeler
ben bugün yine kalkamadım sahura gece 3 gibi 1 lt su içmiştim.iftarda yine misafirimiz vardı annem yine döktürmüştü.ama ben hakkımı 65 lere inince kullanacağım :)))
Dünki Menüm
1 porsiyondan daha az tavuklu bamya (annem beni düşünerek yağ koymamış )
4 parça kadar soslu tavuk
2 yk kadarda et sote
azıcıkda salata
gece 11 den sonra da 1 bardak sütle yulaf kepeği

akşama dışarda olacağım nasıl olacak bilmiyorum köfte yiyemiyorum değil mi?bugün de protein günüm ((

Bamya sebzeler arasında en kalorılı ve en çok karbonhıdrat içerenlerdendir bu nedenle çok fazla tüketmemeye çalısındışarda ızgara et,tavuk,balık,köfte yiyebilirsin .evet dışarda yapılan köftelere ekmek yada galeta gibi şeyler koyabiliyorlar ama eğer yiyecek başka bir alternatıf yoksada yiyebilirsin.ızgaraların yağını peçete ile almaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…