maşallah ne güzel vermişsin kiloları. ben de 81,6 ile başladım 8 temmuzda, şuan 77,5 im. bir sorum var seyirde hangi yöntemi kullandın? ben dün başladım seyire 1/1 yöntemi ile, acaba 5/5 mi yapsam diyorum ama pek sağlıklı bi yöntem değil sanırım. şuan önümde 20 kg var, umarım ben de 4-5 ay içinde verebilirim.
Dukana dun basladim..
BaslAngic : 20.07.:82.5
Bu sabah. :21.07 :81.1
Tebrik ederim canım devamını dilerim az kaldı senin mutlu sonagüzel iradeli kararlı ve sabırlı dukaniçelerim
ben bu akşam çok şükür -100 le yola devam ediyorum.ve çizelgemi 100 gr bile olsa değiştiriyorum. motive olayım bu kilonun üstüne çıkma ihtimalimi ortadan kaldırayım utanayım da kaçamak yapmayayım diye ... yani siz şahit olunda yüzüme vurun bundan fazla olursam diye ..
60.700 herhalde 7-8 yıl önce gördüğüm kilom. çok şükür..
başladığımda hiç bu kilolara inebileceğime inanmyordum. kendine inanmak lazımmış. hayatımda birçok şeyi başarabileceğimi kendi kendime ispat ettiğim ikinci olayım bu.
ne olur kimse pes etmesin. mutlaka sonuca ulaşacaksınız..( anam ben sanki sonuca ulaştım da yazdıklarıma bak.)
kaldı 2.700
allah hepimize bu güzel yolda yardım etsin inancımızı ve kararlılığımızı sürdürmeyi nasip etsin İNŞALLAAAAAAAAAAHH
kızlar light kefir buldum üzerinde yağ oranı %30 azaltılmıştır yazıyor ama tam yağ oranı yazmıyordu almadım önce bir sorayrim dedim kullanılabilir mi sizce
Ecemuscumm masallah masallah bence bitirmis kadar say kendini 2 kilo nedir kiii kalmamis biseyy cok mutlu oldum senin adina tebrik ederiiimgüzel iradeli kararlı ve sabırlı dukaniçelerim
ben bu akşam çok şükür -100 le yola devam ediyorum.ve çizelgemi 100 gr bile olsa değiştiriyorum. motive olayım bu kilonun üstüne çıkma ihtimalimi ortadan kaldırayım utanayım da kaçamak yapmayayım diye ... yani siz şahit olunda yüzüme vurun bundan fazla olursam diye ..
60.700 herhalde 7-8 yıl önce gördüğüm kilom. çok şükür..
başladığımda hiç bu kilolara inebileceğime inanmyordum. kendine inanmak lazımmış. hayatımda birçok şeyi başarabileceğimi kendi kendime ispat ettiğim ikinci olayım bu.
ne olur kimse pes etmesin. mutlaka sonuca ulaşacaksınız..( anam ben sanki sonuca ulaştım da yazdıklarıma bak.)
kaldı 2.700
allah hepimize bu güzel yolda yardım etsin inancımızı ve kararlılığımızı sürdürmeyi nasip etsin İNŞALLAAAAAAAAAAHH
Linacim niye ayaklarin su tutuyor *.*Bende 1+1 yapiyorum.. 5+5 i tavsiye etmem, diyetten cabuk usanirsin.. Verirsin insallah, merak etme.. Yeter ki iste, ve caba göster.
Bu arada havalar baya isindi, ve benim ayaklar acaip su tutmaya basladitartidada belli oldu, cünkü persembe sabahi gördügüm kiloyu bir daha göremedm
Lisam hos geldin - harbiden sensiz buranin tadi olmuyor!
Maşallah canım yeniliklere devam ediyosun
Ecemuscumm masallah masallah bence bitirmis kadar say kendini 2 kilo nedir kiii kalmamis biseyy cok mutlu oldum senin adina tebrik ederiiim
Linacim niye ayaklarin su tutuyor *.*
Sabah
1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim dukan ekmek
ara
1kase dukan muhallebi
Aksam
tavuk gogsu
1 kase yogurt
1 bardak zero
kizlar bu muhallebi ile hem misir nisastasi hemde 1 bardak sut sinirimi kullandim ama yogurt ve peynirde yedim simdi yanlis mi oldu
Maşallah canım yeniliklere devam ediyosun
Baktıkça iştahım açılıyo :)
İftar menüm (sp günüm)
1 kase dukan düğün çorbası
1 tabak ton balıklı salata (light 160 grlık balık az domates ve yeşillik ile yapılmış)
canım çok teşekkür ederim hoşbulduksabırla devam edersen iradeni korursan vereceksın ve 65 li kilolarıda göreceksin.ıce tea nin lıght önerilmiyor canım.gerek içeriğindeki tatlandırıcıdan gerekse başka katkılardan dolayı.çamlıcanın lıghtını ise bilmiyorum ama bence oda çok uygun olmayabilir.kızlar çok böyle içeceklere gırmeyin derim.soğuk su,soğuk ayran,yada evde kendınızın hazırlayacağı içecekleri tercıh edın.evet havalar çok sıcak hararet yapıyor lakın dıyettımizi duraklamalara sokmayalım.arada lıght kola çok olmayacak şekılde tüketın.
Merhaba buseirem,bende sende hoşgeldik bu durumdacetvel yapsana kendıne daha motıve olursun
Janııııııımhoşbulduk ama yazdıklarını okuyunca pekte hoş görmedim.kız neler yapmışşsın sen böyle hiç boş bırakmaya gelmemişsin.ben bıde dığer yarış tarafındaki kaçamağını görup ona göre parmak çıkarmıştım ama şimdi yaptıklarının tamamını görunce şok oldum şimdi ne yaptın sen kendıne birincisi motıvasyonunu kaybettin,ıkıncısı dıyetın uzuyacak.....neyseki hatanı anlamişsında yenıden tam gaz dönüş kararı almışşın.tamam olanları unutuyoruz yedin içtin bitti ama sakın bir daha asla diyetin bitene kadar kaçamak falan yok.bu ara çok sınırlı izinlide tüketme bir süre ama bir daha yaparsan bırak parmak göstermeyi saçını başını yolarım
çok sevindim duraklamanı kırmış olmana
Hoşgeldın korntebrikler canım verdiğin rakam harika gerçekten
Hoşbulduk canımtamam parmak çıkarmadım ama senin diyet ne kadar oldukı şimdi hatırlayamadım,104 kilo ile başlanan bir
diyette atakta çok iyi rakamlar görmliydin .dur bi geçmişine bi daha bakayım :26:
Tatlandırıcıdaki sınır eger stevıa ise (doğal bir ürün olmasına ve dükan diyetinde ençok önerilen tatlandırıcı olmasına rağmen tadı pekte hoş değil) sınırsız deniliyor lakin en beğenilen ve kullanılan splenda gibi tatlandırıcılarda sınır günlük 8 tablet yada 3 yemek kaşığı (pişirilmeye uygun olanlarda) ile sınırlandırılmış
mahir tekrar hoşgeldın canımunutma bu ikinci hakkın ve bu kez ıradeli davranıp dıyetını sonuna kadar götürmelisin.zaten göreceksin bu kez ilkinde oldugu kadar hızlıda olmayacaktır kılo verişlerin ama ıradenı kaybetmeden bitir diyetını
Bilmiyorum gülüm, havalar isindiginda benim vücut su tutmaya hazir oluyorEcemuscumm masallah masallah bence bitirmis kadar say kendini 2 kilo nedir kiii kalmamis biseyy cok mutlu oldum senin adina tebrik ederiiim
Sabah
ara
1kase dukan muhallebi
Aksam
tavuk gogsu
1 kase yogurt
1 bardak zero
kizlar bu muhallebi ile hem misir nisastasi hemde 1 bardak sut sinirimi kullandim ama yogurt ve peynirde yedim simdi yanlis mi oldu
ama ben içtim ki(( dukan yapan bi bayanın sitesinde görmüştüm burdaki arkadaşlara da sordum onlar da birşey demedi (( bide ben takıtanın 60 olanını aldım sorun olur mu?2 defa da 1 tatlı kaşığı mısır unuyla krep yaptım
eline sağlık canım.iyi tatiller..
hoş geldin canım
hoş geldin lisa özledik seni
Bende 1+1 yapiyorum.. 5+5 i tavsiye etmem, diyetten cabuk usanirsin.. Verirsin insallah, merak etme.. Yeter ki iste, ve caba göster.
Bu arada havalar baya isindi, ve benim ayaklar acaip su tutmaya basladitartidada belli oldu, cünkü persembe sabahi gördügüm kiloyu bir daha göremedm
Lisam hos geldin - harbiden sensiz buranin tadi olmuyor!
Dukana dun basladim..
BaslAngic : 20.07.:82.5
Bu sabah. :21.07 :81.1
Ecemuscumm masallah masallah bence bitirmis kadar say kendini 2 kilo nedir kiii kalmamis biseyy cok mutlu oldum senin adina tebrik ederiiim
Sabah
ara
1kase dukan muhallebi
Aksam
tavuk gogsu
1 kase yogurt
1 bardak zero
kizlar bu muhallebi ile hem misir nisastasi hemde 1 bardak sut sinirimi kullandim ama yogurt ve peynirde yedim simdi yanlis mi olokdu
lisacım stevıa berbat bı tadı var ılac gıbı:) takıta almıstım ben ama o sınırı gecmıyorum sımdı baktımda:) caya falan koymuoyrum sadece tatlı yapıncsa:)
merhaba nasılsınız dukaniçeler
ben bugün yine kalkamadım sahuragece 3 gibi 1 lt su içmiştim.iftarda yine misafirimiz vardı annem yine döktürmüştü.ama ben hakkımı 65 lere inince kullanacağım :)))
Dünki Menüm
1 porsiyondan daha az tavuklu bamya (annem beni düşünerek yağ koymamış )
4 parça kadar soslu tavuk
2 yk kadarda et sote
azıcıkda salata
gece 11 den sonra da 1 bardak sütle yulaf kepeği
akşama dışarda olacağım nasıl olacak bilmiyorum köfte yiyemiyorum değil mi?bugün de protein günüm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?