cok ilginncmis bol bol su ic tatlim dukan iyi gelir o zaman acayip su attiriyorBilmiyorum gülüm, havalar isindiginda benim vücut su tutmaya hazir oluyor
Hım bende çok fena raydan çıkacak gibi ilerleyip hep tutuyorum kendimi ilk defa bu kadar iradeliyim şaşırıyorum kendime.Itiraf etmeliyiiiiiim dun gece saat 3 gibi bir lokumun yarisini yedim -.-
ah canım ya, gecenlerde arkadaşımla sahilde bir çay bahçesinde sade kahve istedik, yanında lokum getirdiler. o an gitti geldi aklım, aldım lokumları elime, denize fırlattım, ikimiz de dukancıyız lokumları martılar yesin dedim. :)Itiraf etmeliyiiiiiim dun gece saat 3 gibi bir lokumun yarisini yedim -.-
Ayni sekildeyim ve ilk defa bende bu kadar iradeliyim onumden neler neler gecti tulumba cezerye kek pasta hep hayir dedim ama dun gittim kendi ellerinle aldim yedim :/Hım bende çok fena raydan çıkacak gibi ilerleyip hep tutuyorum kendimi ilk defa bu kadar iradeliyim şaşırıyorum kendime.
Cooook iyi yapmissinn azmine hayran kaldimah canım ya, gecenlerde arkadaşımla sahilde bir çay bahçesinde sade kahve istedik, yanında lokum getirdiler. o an gitti geldi aklım, aldım lokumları elime, denize fırlattım, ikimiz de dukancıyız lokumları martılar yesin dedim. :)
Canım yulaf kepeği benim bu diyeti sevme nedenim inanki 2 kaşık hakkımı tadı damağımda kalarak tüketiyorum.kek poğaça helva irmik tatlısı tiramisu vs bi sürü şey yaptım yulaf kepeğiyle.çok güzel tarifler var nette.yarım saatini ayır 3-4 günlük hakkın kadar bi şey yap rahat et.vakit problemin varsa da burda baya eski bi dukancan arkdaşımız var:ecemusbir de daha önce de dediğim gibi bu 2.dukanım ve kepekle ilgili ciddi sıkıntı yaşıyorum. 2 haftadır yoğurda katıp yiyordum ama son 2-3 gündür öğürüyorum resmen mümkün değil yutamıyorum. bu sabah aynı şey yumurtada da oldu. suyla zorla yuttumbu diyetin kepeksiz yapılamayacağını da biliyorum ama yok olmuyor mümkün değil, aklıma geldikçe içim kalkıyor, ne yapsam ki? lisabella sen eskilerdensin benim ilk diyet yaptığım dönemden biliyorum seni, ne dersin kepeksiz nasıl olur bu iş?
Ahahahahaaa buseirem'cim valla bende zıvanadan çıkıyorum konu tatlı oluncaSabah
1 yumurta 1.5 dilim peynir domates salatalik
ara
dukan helva ve 1 buyuk kase dukan muhallebi (zivanadan ciktim )
Aksam
yuvarlama kofte domates sos(sogan sarimsak salca maydonoz)
1 salatalik ve yarim kase yogurt
Bayanlaaar ben sabah ne yendiyse aksam aynisini yemeyecegimizi unuttum basladigimdan beri hem sabah hem aksam domates salatalik yiyorum cok mu yanlos yapiyorum
bir sorum daha olacak. annemle beraber yapıyoruz söylemiştim. annem diyete başladığından beri sağ tarafında ağrı olduğunu söylüyor. karaciğerinde yağlanma ve büyüme var. bu diyet karaciğere olumsuz etki eder mi? kitapta böbrekten bahsediyor ama karaciğerden sorun yaşayan oldu mu? veya pankreastan?
Lotusum izinli oldugunu biliyoruz ya birazda onun etkisi var gibi nasilsa dukan izin vermis ya diyerekteen hupletiyoruzAhahahahaaa buseirem'cim valla bende zıvanadan çıkıyorum konu tatlı oluncapanna cotta yaptım 3 kase çıktı.oturdum bi akşamda yedim hepsini günlük sınırlı izinlilerimi aşmadan tabî ama 3 günde yiyebilirdim de yani.
Lisabellacım geç oldu ama güç olmasın ben senin tatile gittigini bilmiyordum bir haftaya yakın ara ara sayfaları okudum kendi kendime lisabellada nerde diye sordum gerçekten sen olmayınca bu sayfada olmuyormuş tatlım
bir de daha önce de dediğim gibi bu 2.dukanım ve kepekle ilgili ciddi sıkıntı yaşıyorum. 2 haftadır yoğurda katıp yiyordum ama son 2-3 gündür öğürüyorum resmen mümkün değil yutamıyorum. bu sabah aynı şey yumurtada da oldu. suyla zorla yuttumbu diyetin kepeksiz yapılamayacağını da biliyorum ama yok olmuyor mümkün değil, aklıma geldikçe içim kalkıyor, ne yapsam ki? lisabella sen eskilerdensin benim ilk diyet yaptığım dönemden biliyorum seni, ne dersin kepeksiz nasıl olur bu iş?
bir sorum daha olacak. annemle beraber yapıyoruz söylemiştim. annem diyete başladığından beri sağ tarafında ağrı olduğunu söylüyor. karaciğerinde yağlanma ve büyüme var. bu diyet karaciğere olumsuz etki eder mi? kitapta böbrekten bahsediyor ama karaciğerden sorun yaşayan oldu mu? veya pankreastan?
Nasıl canım,ben anlamadım ?Sabah ne yendıyse akşam aynısı yenilmeyecek gibi birşey yok ki.proteın sebze günlerınde günlük 1/3 sebze 2/3 protein aldıktan sonra ister aynı ye ıster degişik sana kalmış bu.Sabah
1 yumurta 1.5 dilim peynir domates salatalik
ara
dukan helva ve 1 buyuk kase dukan muhallebi (zivanadan ciktim )
Aksam
yuvarlama kofte domates sos(sogan sarimsak salca maydonoz)
1 salatalik ve yarim kase yogurt
Bayanlaaar ben sabah ne yendiyse aksam aynisini yemeyecegimizi unuttum basladigimdan beri hem sabah hem aksam domates salatalik yiyorum cok mu yanlos yapiyorum
merhaba bi sorum olacak tecrubeli arkadaslara,
ben gunde 300 cc kadar yani cok az bir anne sutu veriyorum ek olarak bebegim mama aliyor ve meyvelere de basladik yani ek gidalar da yavas yavas hayatimiza girdi
dukana baslasam diyorum,emzirenlere önerilmiyo zaten mantikli olan da bu ama ben sadece anne sütü vermedigim icin kafam karişti,bilgisi olan var mı
sizler dukancilar olarak ne önerirsiniz?
merhaba Dukaniçeler :) hamilelikte aldım kiloları şimdi vermeye uğraşıyorum. lotusun tavsiyesiyle bu topiğe geldim dukan yapmak istiyorum ama vejeteryan olduğumdan biraz zorlanıcam gibi geldi. aranızda benim gibi vejeteryan olanlar var mı?
Canim merhaba bende vejeteryanim dukan oncesinde yumurta beyazi , kiyma , kofte , tavuk ,kirmizi et ve balik tuketmezdim ama sut yogurt ve peyniri hep yemisimdir yani vegan degilim cok sukur ..cok dusundum baslamadan once cunku diger diyetlerle kilo veremiyordum biliyorsun diyetisyenlerin ve bircok diyetin bastaci meyve ve sebzelerdir herkesin eziyet olarak gordugu o sebzeleri ben zaten cok seviyordum ve gunluk zaten onlari yiyordum meyve olmazsa olmazimdi haziran ayinda 3 hafta boyunca abur cubur yemedim meyve sebze yedim bol bol spor yaptim ve sadece 1 kilo verdim nedeni bence kesinlikle bunyenin bu yiyeceklere alisik olmasi cunku nerdeyse sifir protein bol karbonhidrat aliyorsun herneyse basladim dukana 4 gunde 1.5 kilo verdim 20 gunde de 3.5 kilo verdim :) ne yedin dersen ben tam dukan yapmak icin bakliyat yemedim tofunun fiyati pahali oldugu icin almadim sabah peynirli omlet yaptim yumurta beyazinin tadini almadim ara helva yaptim muhallebi yaptim meyveli yogurt dondurma kek yedim tarcinli sut ictim tatli ihtiyacim karsilandi ekmek yaptim yulaf kepegi ihtiyacim karsilandi en zoru aksamdi hala zor ama alistim baharatlar kurtaricim oldu baharati basinca tadini almiyorsun tavuk gogsu , yuvarlama kofte ,izgara kofte yedim simdilik bu ucunden baska secenekte bulamadim neyse biraz uzun oldu ama tam aciklama olsun dedim cunku ben hicbir yerde bulamamistim :)merhaba Dukaniçeler :) hamilelikte aldım kiloları şimdi vermeye uğraşıyorum. lotusun tavsiyesiyle bu topiğe geldim dukan yapmak istiyorum ama vejeteryan olduğumdan biraz zorlanıcam gibi geldi. aranızda benim gibi vejeteryan olanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?