Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba tecrübeli dukancılar size bir sorum var

bende başlamak istiyorum fakat önümüz bayram sonrası 20 günlük tatil atak süresini ramazanda hallederimde gerisinden korkuyorum atağı yapıp diyelim 2 kg verdim bıraktım hemen kiloyu geri alıyormuyuz.

dün akşam sanırım kaçamak yaptım lisanın parmak salladığını görüyor gibiyim.dün iftarda dışardaydım 2 yk kadar et sote yedim birde sebze günüm olmamasına rağmen 3 yk kadar da salata yedim ama nerde bunun kaçamağı derseniz ben birde sucuk ızgara yedim ama çok az ( ama çok açtım sahura da kalkamamıştım ve gece 11 e kadar da orda kaldık migrenimde tuttu üzgünüm eve gelince tavuk gögüs yedim kendime geldim karnım biraz doydu.sahurda ise yarım domates yarım salatalık 1 lt su artık yiyemiyorum.
Bugün regl olmam gerekiyor umarım bir şaşma olmaz dün tartıldığımda 100 kg çıktım toplamda 14 oldu umarım dünki kaçamak durdurmaz beni

sadece atak yapıp bırakırsan tabiki geri alırsın verdiğin kiloyu.çğnkü bildiğimiz üzere dukan 4 aşamalı bir diyet ve tüm aşamaları uygulamamız şart

Canım hoşgeldin burda arkadaşlarımız tecrübeleriyle sana destek olucaklardır

Lotusum izinli oldugunu biliyoruz ya birazda onun etkisi var gibi nasilsa dukan izin vermis ya diyerekteen hupletiyoruz duraklamaya gircem diye korkuyorum birde o kadar ugrastim bi cirpida yedim yarin yine yap iyi mi

Aynen yap ye bitir bi daha yap :) valla bu dukan beni mutfaktan çıkarmıyo yeni şeyler denemek de mutlu ediyo aslında.

bu dıyette her turlu tatlı tuzluyu yapıyoruzda benı en cok zorlayan zeytınsızlık oldu yav:)

zeytııın kokusu burnuma gelıyor:)

bu dıyette her turlu tatlı tuzluyu yapıyoruzda benı en cok zorlayan zeytınsızlık oldu yav:)

Dukan amca zeytini pek sevmiyor herhalde şaka bi yana avrupalılar kahvaltıda zeytin tüketmiyorlar hiç. yurt dışına çıktığım zaman Türk kahvaltısını özlüyorum vallahi.

Son düzenleme:

Merhaba,hoşgeldın.Aslına bakarsan en doğrusu bayramıda atlatıp öyle başlaman.gerek ramazanda gerekse sonrasında bayram döneminde çok dikkat edilmeyebilir diyete.bırde bu dıyet 2 gun yapayım ara vereyım tekrar yapayım dedıgınde çok etkılı sonuclar vermiyor.atak evresınde yasadıgın kılo kaybından zıyade su kaybı olacaktır ve asıl kıloları seyırde vereceksın bu nedenle atak yapıp 2 kılo verdıgınde bıraktıgında gerı alacaksın.tavsıyem bayramdan sonra başlaman.ama yok ramazandada bayramdada ıradelı davranırım dıyorsan yarın hemen başla

yok tamam cıkarmıyorum parmağı sucuk ızgara evet yasak ama yınede hem et olması hem ızgara olması bıraz daha hafifletıcı lakın bu yaptıgının dogru oldugunu göstermıyor.yenı baslayanlarda lutfen parmak yok dıye onayladığımı dusunmesın
Dukan amca zeytini pek sevmiyor herhalde şaka bi yana avrupalılar kahvaltıda zeytin tüketmiyorlar hiç. yurt dışına çıktığım zaman Türk kahvaltısını özlüyorum vallahi.

evet canım haklısın zeytın tuketmıyor fransızlar yada avrupalılar.zeytın onlar için aperatıf olarak tuketılecek bırsey.bu konuda turk damak tadına mutfagına en uygun karatay oluyor bize özel hazırlanmış bır dıyet.ve dıyetısyenler dıyet lıstelerını yaparken hıtap ettıklerı ınsanların yeme alışkanlıklarını gözönünde bulunduruyor

Aynen yap ye bitir bi daha yap :) valla bu dukan beni mutfaktan çıkarmıyo yeni şeyler denemek de mutlu ediyo aslında.
Evet bende pek cikamiyorum ama artik azalticam ben biraz gunde 1 tane sinirli izinli tuketcem yoksa bu isin sonu duraklama :/ yeni yeni seyler evet beni de mutlu ediyor simdi sut receline taktim en kisa zamanda onu yapicam :)

Aynisinii bugun bende dusundum ki zeytin sevmem olsaydi guzel olurdu aslinda

Lisacim kitapta sf 96da her ogunde tuketmemek kaydiyla yaziyor yani sabah domates yediysek aksam yemicez gibi ama bunu ben gozden tamamiyle kacirmisim uymadim buna

Lisebella , lotus cevaplarınız için teşekkür ederim. Bugün olmasada çok yakında başlıycam gibi görünüyor . Kitabın siparişini verdim yarın herhalde elimde olur .
Belki alıştırma için ramazanı bir atakvari geçireyim diyorum bakalım kitabı okuyunca her şey daha netleşir sanırım .

Canım,aslına bakarsan sebzelerle ilgili katı bir kısıtlama yok.proteın+sebze gunlerınde istedığın öğün ve satte ,istediğin kadar sebze tüketebilirsin.tek dikkat etmen gereken sebzeyı yanlız başına tüketmemek mutlaka bir proteın ıle tüketmek ve oranınında sebze 1/3 proteın 2/3 olmasına dıkkat etmek.

yıne bu konuda bir tavsıyede bulunacagım. Kitabını alıp okumaya basla bu diyetle ilgili daha net bilgilere sahip olmanı sağlayacak.lakın ramazanda eger atak benzerı bır baslangıç yaparsan vücudun o şok etkıyı yasayacak ve gercek anlamda diyete basladıgında büyük şok etkı vermeyecektır.yınede sen bılırsın canım

Son düzenleme:
Dukaniçeler herkes biraz başka yerlere mi kaçtı ne dersiniz kimse yok sanki topikte.mesela Ecemus'cum nerdesin? The mor? Buseirem?
Neyse ben menümü yazıp kaçayım
İftar menüm;(sp günü)
1 kase dukan paça çorba
5 adet orta boy ızgara barbun balığı
1 kaşık salata (domates ve yeşillikli)
1 adet kornişon turşu

İftardan 2 saat sonra
3 adet Dukan kepeksiz browni
1/2 nescafe fincanı light süt

Sabah
1 yumurta 2 dilim beyaz peynir 2 dilim dukan ekmek
aksam
230 gr 1 buyuk dilim peynirli tavuk gogsu
1 bardak zero
ara
Dukan helva
simdi de biraz sutle nescafe

Lotusum su siralar ilgilenemedim ama tam gaz devam menun gayeeet guzel tatlisi tuzlusu bol proteini hersey var masallah

Son düzenleme:

onlar yemıyor dıye yasak olmasın belkı bız yıyebılırız:) lısa sorsakmı bı koclara:)

yaptıgım kacamaklar tabıkı etkısını gosterdı bıgun once 70.5 cıkan ben dun 70.8 ı gosterıyordum

bırdahaa kacamaaak yokkkkk
tatlandırıcım bıttı evde pek malzeme yok cıkıp alabılıcek vaktımde yko suan oyusden kacamaga ıtıo benı haftasonu alısverıs yapayım

Günaydın kızlar bol iradelı günler diliyorum

Lotusum su siralar ilgilenemedim ama tam gaz devam menun gayeeet guzel tatlisi tuzlusu bol proteini hersey var masallah
Saol canım ) özletme kendini.
Ecemus'cum da yoğun galiba o da yok.
Sahur menüm ( sp günü )
2 dilim dukan ekmek (2 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar)
2 dilim hindi füme
2 dilim çemensiz pastırma
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim light beyaz peynir
1 nescafe fincanı light süt

benim kaçamaklar yüzünden kaç gündür 70.2-70.1-70 gibi rakamlardayım. her sabah bir umut 2 yıldır görmediğim 6ile başlayan rakamları görürüm diye kalkıyorum ama ıghıgh. inşallah yarın bildirim gününde kavuşurum 69larıma. hamile kaldığımda 68-69 arası bişeydim sene temmuz 2011. 94 ile doğurdum sene nisan 2012. inşallah bu sene temmuzda tekrar hamilelik öncesine kavuşmuş olucam. yalnız söyle birşey oldu; dukanı ilk yaptığımda 82 civarındaydım ve 3-4 kg verdiğimde bile inanılmaz farketmişti, herkes zayıfladığımı anlamıştı. şimdi ise ben kıyafetlerden anlıyorum ama dışarıdan pek belli olmadı gibi. acaba şişko iken çok ödemim vardı da onla gidince mi bu kadar farketmişti?? çünkü doğum sonrasıydı malum bol ödemliydim.

61 de takıldım kaldım yaaa gram kıpırdamıyorum sporu bıraktım sanırım ondan her gün tekrar başlamayı düşünüyorum ama iftardan sonra yığılıp kalıyorum öyle çok yediğim fln da yok halbuki neden böyle tembelleştiysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…