Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukan diyetinden anlayan biri lütfen bana yardımcı olsun acil
Arkadaşım her topiğin ilk sayfası o topikte konuşulan konu ile ilgili yeterli bilgiyi içerir.yani ilk sayfayı okumanı öneririm.

Son düzenleme:
Sabah
1 yumurta 1.5 dilim peynir
1 lokma kucuk parca dukan ekmek
domates salatalik
ara
150 gr meyveli yogurt ( bimde satilani aliyorum yag orani %2 )
1 kupa sutlu kahve
Aksam
Yogurtlu patlican salatasi
domates soslu tavuk gogsu
ara
helva

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün 4.seyir günüm ve kilo aldım atakta verdiğim 3 kiloyu geri aldığımı gördüm kilo aldığımı görünce o kadar üzüldüm ki lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var

Kızlar merhaba bende dukana yeni başladım yedi gün atak yaptım 5 kilo verdim dün seyir evremin ilk günüydü ve dışarda arkadaşlarla yemekteydik ızgaralarımı yedim güzelce ama üstüne bide bi kup çilekli sade dondurma yedim notmalde yürüyüş yapmazdım onun üstüne hemen yarım saat yürüdüm bilmiyorum yakabilmişöiyimdir:/ bugünde çokçokçokçok minik çikolatalı kek yedim çok pişmanım sizce çooook uun bi süre kilo veremeyecekmiyim bikaç gün saf protein mi yesem ne yapsam

canım henuz erken oldugu ıcın bırsey dıyemeyecegım ama ben 50 gun falan oldu baslayalı bu hafta malesef kucuk kacamaklarla gectı bır ınce dılım pasta aksam bır kurabıyer 2 mınık gofret gıbı benım kılo verımım durmadı bı ara artı 300 gordum ama suan haftada toplamda yıne bır kılo vermısım buda ıı :)

gunaaaydın bıldırımlerı acıyorumm:)

Başlangıç tarihi :03/06/2013
Hedef : 55
Boy : 1,58
Geçen hafta : 72,3
Güncel : 70,3
Aradaki fark :2

bu hafta kendıme kıza kıza yaptıgım kacamaga ragmen boyle

acısını sonradan cekmem umarım
bundan sonra no kacamaaaak:)

benimde durmaz inşallah yaa çok korkuyorum valla duracak diye :2:

başlangıç tarihi: 08.07.2013
başlangıç kilo: 73,6
hedef kilo: 65 (ilk hedefim 68,sonra 65,sonra63 aslında. küçük hedefler beni daha çok motive ediyor )
boy:1.65
bu haftaki kilo:70.0
haftalık fark: -1.2
toplam fark: -3.6

annemin bildirimini de yapmak istiyorum listeye eklerseniz sevinrim
nick: carmen
başlangıç tarihi: 08.07.2013
başlangıç kilo: 96.6
hedef kilo: 75
boy:1.65
bu haftaki kilo:93.0
haftalık fark: -1.8
toplam fark: -3.6

valla helal bana ne güzel tıkır tıkır giden kilolara çomak soktum resmen. 4 gündür 70-70.1 arasındayım. eminim o dondurma olmasaydı en az 69.5 olucaktım. kaçamak birşey yapmadı diye düşünmeyin benim de ilk başta yapmadı ama şimdi yerimde sayıyorum

aaaa bu nasıl kaçamak kececi. sen kaçamak yapmamışsın güzelim baya diyetini sabote etmişsin. allah allah ya. yazık değil mi. pastalar kurabiyeler gofretler....
kimse kaçamak yapmasın arkadaşlar naçizane tavsiyem yapıyorsanızda buraya yazmayın. bende bir ara öyle bir hata yaptım. gördüm parmağı lisamdan aklım başıma geldi... yapmayın kızlar yapmayın..
diyetinizin süresi bugün olmazsa yarın öbürgün mutlaka uzar

güncel 60.600

winim bu yetmezse diğerlerini araştırayım yazayım güzelim.. şimdi bulamadım geçen haftaki verilerimi de :)

Eğer bir kilo artışı yaşıyorsan bunun bazı sebepleri olabilir.Öncelikle regl dönemine yakın yada regl dönemin olabilir.tuzu çok tüketiyor olabilirsin ve gerek buna bağlı gerekse sıcaklardan kaynaklı vücudunda bir su tutulması olabilir.Proteın sebze gununse tartılmadan önceki gün sebzeyi fazla kaçırmış olabilirsin.şimdi canını sıkma ve bu söylediklerimden biri olup olmadığından emin ol.tavsıyem ise bol su içmeye özen göster,tuzu olabildiğince azalt,yeşil çay içmeye çalış,sınırlı izinli birkaç gün kullanma.tartılmalarınıda saf protein gününden son raki gün yap.

ee sen daha diyetin başında yapmissin kaçamağı.valla kusura bakma buna kızarım .aylarca dıyetı yapan arkadaşlar var onların aylar sonra bir kaçamak yapmış olması birnebze olsun anlaşılabilinirde seninkini anlayamam kusura bakma.bilmiyorum hedefin kaç kilo vermek ama sen daha seyirin ılk günü yaptıysan bu kaçamağı sonunu nasıl getıreceksın merak ediyorum,bu diyette gerçi her diyette iradeli olmak çok önemli.öncelikle seni kaçamağa iten sebepleri sen çöz ve kaçamak yapmaki bizde sonrasında neler yapabileceğini söyleyebilelim.seyirin ılk günü şunu yedim bunu yedim şimdi ne yapmalıyıma benim bir çözüm önerim yok maalesef.yapamayacağını düşünüyorsan diyetı bırak demek dışında

ben test yaptım 1 haftada hedef kıloda olacaqm belirlendi.ınternette atak donemınde yenılecekler herkes ıcın gecerlı mi?1 73 boy 65 kg'yım.60 kg olmak ıstıorm

nasıl anlamadım hedefıne nasıl atakta ulaşılacağı söylendı.5 kılo fazlan var sana sanırım 1 gun atak verılmiştir vede 1 gunde 5 kılo veremezsın canım.normalde 5 kılo için dükan diyeti çok önerılmiyor aslında.çünkü 4 aşamalı bir diyet vede tamamını uygulamak gerekıyor,sen 5 kılo için 2-3 ay bu dıyetı uygulaman gerekır vede sonrasındada ömür boyu uygulayacagın koruma evresınede uyman gerekır.sordugun sorulardan dıyet ıle ılgılı çok bir fıkrın olmadıgını göruyorum ve sana tavsıyem hemen bir kıtap edınıp kıtabı okuyorsun orda butun hersey anlaşılır biçimde yazıyor.sonra kafana takılan bırşey olursa biz burdayız

Baslangic: 02.07.2013
Gecen Hafta :49.700
Bu hafta : 49.500
Fark: -200

kizlar dun gece saat 5te yedigim cezerye lokum ve nicesi bana 1 kilo olarak dondu dun 48.500dum buna da sukur gecen hafta 2 kilo olarak donmustu herneyse bundan sonra buraya sizin motivasyonunuzu kacirmamak adina kacamagimi yazmicam ve bu sefer ciddi anlamda kacamak yapmayi da dusunmuyorum :/

Kızlar yarışımız benim tatıle gitmem vede sayı olarak çok az olduğumuzdan dolayı sonunu getiremedik.Bugün yeniden 4 haftalık yeni yarış başlatmak istiyorum.Seyir evresinde olup yarşa katılıp ayın dükaniçesi olmak isteyenler veriğim linke güncellerini yazsın yeterlı.Bakalım eğer yeterli sayımız olursa bugun başlangıç yaparız yine

DÜKAN DİYETİ İLE YARIŞIYORUZ

Son düzenleme:

biz ana kız hazırız yarışa, güncellemeleri gönderdim. haydi bakalımmm.... eriyelim eriyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…