Arkadaşım her topiğin ilk sayfası o topikte konuşulan konu ile ilgili yeterli bilgiyi içerir.yani ilk sayfayı okumanı öneririm.dukan diyetinden anlayan biri lütfen bana yardımcı olsun acil
dukan diyetinden anlayan biri lütfen bana yardımcı olsun acil
Merhaba,
öğrenmek istediğin şeyi söylersen yardımcı oluruz
Kızlar merhaba bende dukana yeni başladım yedi gün atak yaptım 5 kilo verdim dün seyir evremin ilk günüydü ve dışarda arkadaşlarla yemekteydik ızgaralarımı yedim güzelce ama üstüne bide bi kup çilekli sade dondurma yedim notmalde yürüyüş yapmazdım onun üstüne hemen yarım saat yürüdüm bilmiyorum yakabilmişöiyimdir:/ bugünde çokçokçokçok minik çikolatalı kek yedim çok pişmanımsizce çooook uun bi süre kilo veremeyecekmiyim bikaç gün saf protein mi yesem ne yapsam
canım henuz erken oldugu ıcın bırsey dıyemeyecegım ama ben 50 gun falan oldu baslayalı bu hafta malesef kucuk kacamaklarla gectı bır ınce dılım pasta aksam bır kurabıyer 2 mınık gofret gıbı benım kılo verımım durmadı bı ara artı 300 gordum ama suan haftada toplamda yıne bır kılo vermısım buda ıı :)
canım henuz erken oldugu ıcın bırsey dıyemeyecegım ama ben 50 gun falan oldu baslayalı bu hafta malesef kucuk kacamaklarla gectı bır ınce dılım pasta aksam bır kurabıyer 2 mınık gofret gıbı benım kılo verımım durmadı bı ara artı 300 gordum ama suan haftada toplamda yıne bır kılo vermısım buda ıı :)
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım varbugün 4.seyir günüm ve kilo aldım atakta verdiğim 3 kiloyu geri aldığımı gördüm kilo aldığımı görünce o kadar üzüldüm ki lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var
Kızlar merhaba bende dukana yeni başladım yedi gün atak yaptım 5 kilo verdim dün seyir evremin ilk günüydü ve dışarda arkadaşlarla yemekteydik ızgaralarımı yedim güzelce ama üstüne bide bi kup çilekli sade dondurma yedim notmalde yürüyüş yapmazdım onun üstüne hemen yarım saat yürüdüm bilmiyorum yakabilmişöiyimdir:/ bugünde çokçokçokçok minik çikolatalı kek yedim çok pişmanımsizce çooook uun bi süre kilo veremeyecekmiyim bikaç gün saf protein mi yesem ne yapsam
ben test yaptım 1 haftada hedef kıloda olacaqm belirlendi.ınternette atak donemınde yenılecekler herkes ıcın gecerlı mi?1 73 boy 65 kg'yım.60 kg olmak ıstıorm
Kızlar yarışımız benim tatıle gitmem vede sayı olarak çok az olduğumuzdan dolayı sonunu getiremedik.Bugün yeniden 4 haftalık yeni yarış başlatmak istiyorum.Seyir evresinde olup yarşa katılıp ayın dükaniçesi olmak isteyenler veriğim linke güncellerini yazsın yeterlı.Bakalım eğer yeterli sayımız olursa bugun başlangıç yaparız yine
DÜKAN DİYETİ İLE YARIŞIYORUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?