Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar,

Sevgili winnimiz tatilde olduğundan bu hafta listeyi yapamayacağını söylemişti.haftaya dönecek ve yapacak inşallah.Haberiniz olsun

heosını aynı gun yemedım cnm:) ama bdaha asla kacamamk yapmıcam bılıorum uzayacagını ama reglydım ve takıtam bıtmıstı dayanamadım bıdaha yooook

aslında buraya yazmak su durumda ıı cekılen cezalarıda goruyorus sonucta kılo vermemız duruyor sure uzuyor vs

Buseirem'cim ps günün menüsü dolu dolu ne güzel meyveli yoğurt canım çekti alayım bari bende

Sahur menüm (sp günü)
2 dilim dukan ekmek (2 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar)
2 dilim hindi füme
2 dilim pastırma
1 dilim beyaz peynir
1.5 yumurta yağsız tavada
1 nescafe fincanı light süt

Kızlar takita +plus toz tatlandırı aldım sadece türk kahvesine 1 çay kaşığından az koyuyorum ama içeriğine baktım karbonhidrat içeriyor yüksek miktarda, bu ürün izinli mi, günlük sınırı nedir seyir evresinde?

Başlangıç tarihi : 16.05.2013
Hedef : 60
Boy : 1,68
Başlangıç : 73,5
Geçen hafta : 72,0
Güncel : 71,0

Temmuz sonu 69'u göreceğim inş. ama nasıl olacak bilemiyorum...
iki aydır dukan gibi mucizevi bir diyetle sadece 2 kilo verebilmişim ((

Başlangıç tarihi: 10.06.2013
Başlangıç kilo: 114
Bedef kilo: 70
Boy:1.72
Güncel kilo:99,7
Geçen haftaki kilo :101,9
Fark:2,200
Toplam Fark:14,300

sonun 2 haneli kilolara indim çok mutluyum :)))
kızlar birşey sorcam sizde regli gecikmesi yaptı mı acaba ilk ay bi hafta erken oldum şimdide 3 gün gecikti bende pko var ama reglim çok düzenliydi 114 e çıkınca en son 15 gün gecikti adet söktürücü kullandım oldum.

çok sağ ol canım ilgin için tuzu çok kullanan biri değilimdir elimden de su düşmez ama egzersiz yapmıyorum yarın başlıcam artık bir de sanırım etten çok sıkılmışım sebzeye çok yüklendim eğer veremezsem önerini dikkate alıp bir sebze günü yerine protein yapacağım

hiic diyette gibi degilim ya eskiden yediklerim daha az zevk veriyordu
sahur tam bir protein bombasii harikaa
Canim bende basta onu almistim ama o uygun degilmis eger sadece kahveye kullaniyorsan birsey olmaz gibi
Tebrik ederiiimm cok cok iyi bir basari cevrenden aldigin tepkiler nedir :)

takita +plus toz tatlandırıcı yasaksa ne kullanalım nerden alalım? buseirem sen ne kullanıyosun şuan?

takita +plus toz tatlandırıcı yasaksa ne kullanalım nerden alalım? buseirem sen ne kullanıyosun şuan?

canım geçen gün lisa çok güzel yazmıştı bu konuyu.
stevia en doğalı ve sınırsız tüketebiliriz. fakat tadi güzel değil. splenda takita ların da tadı güzel fakat günlük sınırımız 3 yemek kaşığı.
yani takita nı kullan güzelim. sınırı içinde

ecemus cum çok saol, her gün girip takip edemedim forumu, cevabın çok faydalı oldu, zaten türk kahvesinde kullanıyorum sadece :)

geç olsun ama sağlam olsun... hiç canını sıkma güzelim. gidecek bu kilolar başka yolu yokk

yeni bildirimim

sahurdan sonra tartıldığımdan doğru sonuç 60.600 çıkmıştı.
aslında iftara doğru tartılmak doğrusu ve az önce tartıldım 59.900

kim tutar beniiiiiiiiiiiii

tatlandırıcılarda stevıada sınır yok diğerlerınde ise tablet ise 8 tablet toz halınde ise 3 yemek kaşığını geçemeyecek şekılde.bırde benim sıvı tatlandırıcım var oda harıka birşey özellıkle tatlı tarıflerınde müthiş bırkaç damlası yetıyor hem acıda değil.onunla yaptığım dukanellaya bayılıyorum
aslında dediğin gibi ılk ay vucudun dıyete verdıgı bir tepkı ıle regl gecıkmesı oluyor.bendede ılk ay olmuştu lakın sonrakı aylar hiç olmadıgı kadar düzenlı olmaya başlamıstı.vucudun artık dıyete alıştıgı için bu ay dıyetten kaynaklı bir gecıkme değildir.belkı havaların aşırı sıcak olması,yaşadıgın bir stres yada başka birşeyden kaynaklıdır.
yeni bildirimim

sahurdan sonra tartıldığımdan doğru sonuç 60.600 çıkmıştı.
aslında iftara doğru tartılmak doğrusu ve az önce tartıldım 59.900

kim tutar beniiiiiiiiiiiii

kımse tutamaz tabıkı

Son düzenleme:

hemen hemen aynı kiloda başlamışız. senin kilo vermen gerçekten biraz yavaş olmuş. arkasında yatan metabolik bir rahatsızlığın falan var mı? ya da yanlış yaptığın birşeyler mi var?

Canim yalniz onunki splenda da degil plus bu degisik digerlerine gore karbonhidrat orani daha yuksek
limeloncum ben takita formtat 60 kullaniyorum

Son düzenleme:
başlangıç tarihi:01.07.2013
başlangıç kilo:94
hedef kilo:65
boy:1.65
bu haftaki kilo:86.1
geçen haftaki kilo:88.5
haftalık fark: -2.400
toplam fark: -7.9

Canim yalniz onunki splenda da degil plus bu degisik digerlerine gore karbonhidrat orani daha yuksek
limeloncum ben takita formtat 60 kullaniyorum

canım bak lisa da limm e cevabında 'tatlandırıcılarda stevıada sınır yok diğerlerınde ise tablet ise 8 tablet toz halınde ise 3 yemek kaşığını geçemeyecek' demiş. mutlaka o olmaz derdi biliyorsun.

başlangıç tarihi:01.07.2013
başlangıç kilo:94
hedef kilo:65
boy:1.65
bu haftaki kilo:86.1
geçen haftaki kilo:88.5
haftalık fark: -2.400
toplam fark: -7.9

nev nasıl yapıyorsun herhafta bu kadar farkı kuzum :26: ben bir haftada o kadar versem güçlendirmedeyim ama nerdeeee

ben bildirim yapamayacağım çünkü unuttum.iyice uzaklaştım diyetten belli.kusura bakmayın.kilo veren arkadaşları tebrik ederim.ramazana rağmen azimle diyeti uygulayan arkadaşları gerçekten alkışlıyorum.ben beceremedim.inşallah bayramdan sonra başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…