aaaa bu nasıl kaçamak kececi. sen kaçamak yapmamışsın güzelim baya diyetini sabote etmişsin. allah allah ya. yazık değil mi. pastalar kurabiyeler gofretler....
kimse kaçamak yapmasın arkadaşlar naçizane tavsiyemyapıyorsanızda buraya yazmayın. bende bir ara öyle bir hata yaptım. gördüm parmağı lisamdan aklım başıma geldi... yapmayın kızlar yapmayın..
diyetinizin süresi bugün olmazsa yarın öbürgün mutlaka uzar
Buseirem'cim ps günün menüsü dolu dolu ne güzelSabah
1 yumurta 1.5 dilim peynir
1 lokma kucuk parca dukan ekmek
domates salatalik
ara
150 gr meyveli yogurt ( bimde satilani aliyorum yag orani %2 )
1 kupa sutlu kahve
Aksam
Yogurtlu patlican salatasi
domates soslu tavuk gogsu
ara
helva
Eğer bir kilo artışı yaşıyorsan bunun bazı sebepleri olabilir.Öncelikle regl dönemine yakın yada regl dönemin olabilir.tuzu çok tüketiyor olabilirsin ve gerek buna bağlı gerekse sıcaklardan kaynaklı vücudunda bir su tutulması olabilir.Proteın sebze gununse tartılmadan önceki gün sebzeyi fazla kaçırmış olabilirsin.şimdi canını sıkma ve bu söylediklerimden biri olup olmadığından emin ol.tavsıyem ise bol su içmeye özen göster,tuzu olabildiğince azalt,yeşil çay içmeye çalış,sınırlı izinli birkaç gün kullanma.tartılmalarınıda saf protein gününden son raki gün yap.
hiic diyette gibi degilim ya eskiden yediklerim daha az zevk veriyorduBuseirem'cim ps günün menüsü dolu dolu ne güzelmeyveli yoğurt canım çekti alayım bari bende
Sahur menüm (sp günü)
2 dilim dukan ekmek (2 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar)
2 dilim hindi füme
2 dilim pastırma
1 dilim beyaz peynir
1.5 yumurta yağsız tavada
1 nescafe fincanı light süt
Canim bende basta onu almistim ama o uygun degilmis eger sadece kahveye kullaniyorsan birsey olmaz gibiKızlar takita +plus toz tatlandırı aldım sadece türk kahvesine 1 çay kaşığından az koyuyorum ama içeriğine baktım karbonhidrat içeriyor yüksek miktarda, bu ürün izinli mi, günlük sınırı nedir seyir evresinde?
Tebrik ederiiimm cok cok iyi bir basari cevrenden aldigin tepkiler nedir :)Başlangıç tarihi: 10.06.2013
Başlangıç kilo: 114
Bedef kilo: 70
Boy:1.72
Güncel kilo:99,7
Geçen haftaki kilo :101,9
Fark:2,200
Toplam Fark:14,300
sonun 2 haneli kilolara indim çok mutluyum :)))
kızlar birşey sorcam sizde regli gecikmesi yaptı mı acaba ilk ay bi hafta erken oldum şimdide 3 gün gecikti bende pko var ama reglim çok düzenliydi 114 e çıkınca en son 15 gün gecikti adet söktürücü kullandım oldum.
takita +plus toz tatlandırıcı yasaksa ne kullanalım nerden alalım? buseirem sen ne kullanıyosun şuan?
canım geçen gün lisa çok güzel yazmıştı bu konuyu.
stevia en doğalı ve sınırsız tüketebiliriz. fakat tadi güzel değil. splenda takita ların da tadı güzel fakat günlük sınırımız 3 yemek kaşığı.
yani takita nı kullan güzelim. sınırı içinde
ecemus cum çok saol, her gün girip takip edemedim forumu, cevabın çok faydalı oldu, zaten türk kahvesinde kullanıyorum sadece :)
Başlangıç tarihi : 16.05.2013
Hedef : 60
Boy : 1,68
Başlangıç : 73,5
Geçen hafta : 72,0
Güncel : 71,0
Temmuz sonu 69'u göreceğim inş. ama nasıl olacak bilemiyorum...
iki aydır dukan gibi mucizevi bir diyetle sadece 2 kilo verebilmişim((
Kızlar takita +plus toz tatlandırı aldım sadece türk kahvesine 1 çay kaşığından az koyuyorum ama içeriğine baktım karbonhidrat içeriyor yüksek miktarda, bu ürün izinli mi, günlük sınırı nedir seyir evresinde?
aslında dediğin gibi ılk ay vucudun dıyete verdıgı bir tepkı ıle regl gecıkmesı oluyor.bendede ılk ay olmuştu lakın sonrakı aylar hiç olmadıgı kadar düzenlı olmaya başlamıstı.vucudun artık dıyete alıştıgı için bu ay dıyetten kaynaklı bir gecıkme değildir.belkı havaların aşırı sıcak olması,yaşadıgın bir stres yada başka birşeyden kaynaklıdır.Başlangıç tarihi: 10.06.2013
Başlangıç kilo: 114
Bedef kilo: 70
Boy:1.72
Güncel kilo:99,7
Geçen haftaki kilo :101,9
Fark:2,200
Toplam Fark:14,300
sonun 2 haneli kilolara indim çok mutluyum :)))
kızlar birşey sorcam sizde regli gecikmesi yaptı mı acaba ilk ay bi hafta erken oldum şimdide 3 gün gecikti bende pko var ama reglim çok düzenliydi 114 e çıkınca en son 15 gün gecikti adet söktürücü kullandım oldum.
yeni bildirimim
sahurdan sonra tartıldığımdan doğru sonuç 60.600 çıkmıştı.
aslında iftara doğru tartılmak doğrusu ve az önce tartıldım 59.900
kim tutar beniiiiiiiiiiiii
Başlangıç tarihi : 16.05.2013
Hedef : 60
Boy : 1,68
Başlangıç : 73,5
Geçen hafta : 72,0
Güncel : 71,0
Temmuz sonu 69'u göreceğim inş. ama nasıl olacak bilemiyorum...
iki aydır dukan gibi mucizevi bir diyetle sadece 2 kilo verebilmişim((
takita +plus toz tatlandırıcı yasaksa ne kullanalım nerden alalım? buseirem sen ne kullanıyosun şuan?
Canim yalniz onunki splenda da degil plus bu degisik digerlerine gore karbonhidrat orani daha yuksekcanım geçen gün lisa çok güzel yazmıştı bu konuyu.
stevia en doğalı ve sınırsız tüketebiliriz. fakat tadi güzel değil. splenda takita ların da tadı güzel fakat günlük sınırımız 3 yemek kaşığı.
yani takita nı kullan güzelim. sınırı içinde
Canim yalniz onunki splenda da degil plus bu degisik digerlerine gore karbonhidrat orani daha yuksek
limeloncum ben takita formtat 60 kullaniyorum
başlangıç tarihi:01.07.2013
başlangıç kilo:94
hedef kilo:65
boy:1.65
bu haftaki kilo:86.1
geçen haftaki kilo:88.5
haftalık fark: -2.400
toplam fark: -7.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?