Canım kaçamaksız diyet ve düzenli spor yapmama rağmen 10-12 gün gram kıpırdamamıştı.Sanırım o zamanlardaki takılmanın ve sabrın mükafatı.Kaçamaksız diyet,düzenli spor,3 lt su,günlük 3 bardak yeşil çayla düzenli gidiyorum şimdilik.Ayyyy güçlendirmedesin canım ne güzel,darısı başımızaaaanev nasıl yapıyorsun herhafta bu kadar farkı kuzum :26: ben bir haftada o kadar versem güçlendirmedeyimama nerdeeee
Canım kaçamaksız diyet ve düzenli spor yapmama rağmen 10-12 gün gram kıpırdamamıştı.Sanırım o zamanlardaki takılmanın ve sabrın mükafatı.Kaçamaksız diyet,düzenli spor,3 lt su,günlük 3 bardak yeşil çayla düzenli gidiyorum şimdilik.Ayyyy güçlendirmedesin canım ne güzel,darısı başımızaaaa
Mersi canım tam gaz dukana devamhiic diyette gibi degilim ya eskiden yediklerim daha az zevk veriyordu
sahur tam bir protein bombasii harikaa
Waoooow Ecemus'cum süpersiiiiinyeni bildirimim
sahurdan sonra tartıldığımdan doğru sonuç 60.600 çıkmıştı.
aslında iftara doğru tartılmak doğrusu ve az önce tartıldım 59.900
kim tutar beniiiiiiiiiiiii
3 marka kullandım.Merhaba arkadaşlar, yulaf kepeğinde hangi markayı kullanıyorsunuz? kullandıklarınızda aralarında farklar var mı?
Mersi canım tam gaz dukana devam
Waoooow Ecemus'cum süpersiiiiin
Ben yarın tartılcam inşallah bakalım ne çıkıcak?
3 marka kullandım.
Gardenlife---> çok kabuklu saçaklı
Ru sheim ve Doğalsan---> gayet güzel tüketilebiliyor tavsiye ederim
Bugün işlerim yoğundu dukancanlar çok giremedim.
İftar menümü yazayım bende.
(ps günü)
1 kase dukan çorba
1 orta boy patlıcan karnıyarık
2 kaşık yumurtalı pazı kavurma
1/2 bardak light yoğurt
canım henuz erken oldugu ıcın bırsey dıyemeyecegım ama ben 50 gun falan oldu baslayalı bu hafta malesef kucuk kacamaklarla gectı bır ınce dılım pasta aksam bır kurabıyer 2 mınık gofret gıbı benım kılo verımım durmadı bı ara artı 300 gordum ama suan haftada toplamda yıne bır kılo vermısım buda ıı :)
h
Tebrik ederiiimm cok cok iyi bir basari cevrenden aldigin tepkiler nedir :)
bende ilk ay 1 hafta erken oldu bu ikini ayımda 4 gün geçti ilaç mı kullansam diyorum reglim geçtiğinde çok huzursuz oluyorumaslında dediğin gibi ılk ay vucudun dıyete verdıgı bir tepkı ıle regl gecıkmesı oluyor.bendede ılk ay olmuştu lakın sonrakı aylar hiç olmadıgı kadar düzenlı olmaya başlamıstı.vucudun artık dıyete alıştıgı için bu ay dıyetten kaynaklı bir gecıkme değildir.belkı havaların aşırı sıcak olması,yaşadıgın bir stres yada başka birşeyden kaynaklıdır.
ben bide bişey sorabilir miyim size 50 günde toplam kaç kilo verdiniz acaba :)
hemen hemen aynı kiloda başlamışız. senin kilo vermen gerçekten biraz yavaş olmuş. arkasında yatan metabolik bir rahatsızlığın falan var mı? ya da yanlış yaptığın birşeyler mi var?
Yuruyusunu yapiyor musun her gun ? Ustten gitmesi daha zormus bu iyi bitsey o zaman sporda olunca daha iyi gider :)teşekkür ederim buseirem uzun zamandır görmeyenler üst kısmımdan çok inceldiğimi söylüyolar kıyafetlerimdende anlaşılıyor daralttım zaten ama alt bölge aynı hiçbir değişiklik yok ramazandan sonra spora gideceğim belki o zaman bi sonuç alırım
bende ilk ay 1 hafta erken oldu bu ikini ayımda 4 gün geçti ilaç mı kullansam diyorum reglim geçtiğinde çok huzursuz oluyorum(( belkide sıcaklar ve ramazanın etkisi vardır bilmiyorum bekliyorum
Canim o kompostolarin meyvesini de yiyor musun bende hergun tatli yapiyorum kendime ve gunluk en fazla 1 2 yk kadar tuketiyorum duraklamama sebep olur mu dersinCanım hiç beni örnek alma kendine. Dukan gayet güzel kilo verdiren bir diyet ve bana da iyi kilo verdirmişti, yarışmada birinci oldum hatta ama benim tek metabolik rahatsızlığım pisboğaz olmam
ramazanla birlikte diyetimi bozdum maalesef, bir türlü motive olamıyorum, diyete tamamen uysam tatlandırıcılı kompostolardan götürüyorum vs derken kilo veremiyorum.
kızlar dun bır dukan pacanga yaptım normalınden farkı yok ve cok kolay)
bıldıgın dukan krebı.) ıcıne pastırma ve domates bıberı ıncecık dgradım azıcık kasar en uste
esımede normal kreple yaptım bayıldıkkkk mıs tek basına bıle yeter:)
Canım hiç beni örnek alma kendine. Dukan gayet güzel kilo verdiren bir diyet ve bana da iyi kilo verdirmişti, yarışmada birinci oldum hatta ama benim tek metabolik rahatsızlığım pisboğaz olmam
ramazanla birlikte diyetimi bozdum maalesef, bir türlü motive olamıyorum, diyete tamamen uysam tatlandırıcılı kompostolardan götürüyorum vs derken kilo veremiyorum.
Bu hafta yerimde sayıyorum kızlar 56da takıldım haftaya Allah Kerim
İnşallah Ecemus'cum inşallahbazen olur öyle zamanlar kuzum.. keyfini hiiiç bozma. bitiş çizgisi yakında :)))
İnşallah Ecemus'cum inşallah
Bu arada bugün saf salep aldım dondurma yapmak için.kilosu 400 tl fiyatı duyunca gözlerim yerinden fırladı.ama saf oluşu 1 gr ile 1 fincan salep çıktığı hesabını duyunca aslında ucuza geldiğini düşündüm.
Sonradan netten baktım gurmenetten ayfer kaur markanın kilosu 180tlye geliyo.sizlere de bilgi olsun istedim
İftar menüm (dukan sp)
1 kase dukan çorba
160 gr light ton balığı ile yapılmış çok az domates ve yeşillikli salata
Simla'nın blogunda gördüm vanilyalı dondurma tarifini.atak seyir ve güçlendirmeye uygun olduğu yazıyo.salep de toz katkısız olucak yani şu hazır pakette satılan karışımlardan değillotusum çok iyi yaptın. ama sahlep içebiliyor muyuz bilmiyorum. lisam cevap verse de bilsek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?