- 6 Mart 2012
- 17.796
- 28.924
- 798
- 49
yaşaına,metabolızma hızına ve diğer faktörlere bağlı olarak değişir bu durum lakın seyir evresınde aşağı yukarı 50 günde 4-5 kilo verirsin normal şartlarda duraklama falan yaşamazsan.bu süreye atakta dahilse belki o zaman biraz daha fazla olabilir vereceğin kılo.ben bide bişey sorabilir miyim size 50 günde toplam kaç kilo verdiniz acaba :)
evet canım haklısın reglin gecikmesi huzursuzluk yaratabiliyor lakin düzeniniilaç ile bozmamanı tavsiye ederim.bırak olması gerektiği zamanda kendiliğinden olsun.teşekkür ederim buseirem uzun zamandır görmeyenler üst kısmımdan çok inceldiğimi söylüyolar kıyafetlerimdende anlaşılıyor daralttım zaten ama alt bölge aynı hiçbir değişiklik yok ramazandan sonra spora gideceğim belki o zaman bi sonuç alırım
bende ilk ay 1 hafta erken oldu bu ikini ayımda 4 gün geçti ilaç mı kullansam diyorum reglim geçtiğinde çok huzursuz oluyorum(( belkide sıcaklar ve ramazanın etkisi vardır bilmiyorum bekliyorum
kız ne yaptın sen böyle.inan şoklardayım .nasıl uzaklaştın diyetınden olacak şeymi.burdan uzaklaşma ve derhal motıve ol lütfen yazık veriğin kiloları düşün ,yaklaşan hedefini düşün .yapma bu kötülüğü kendine .bize uygun şeylerle gidermeye calış krızlerını.en iyi kılo verenlerdensın .böylesıne kılolar verebiliyorken devam et kaldıgın yerden.Canım hiç beni örnek alma kendine. Dukan gayet güzel kilo verdiren bir diyet ve bana da iyi kilo verdirmişti, yarışmada birinci oldum hatta ama benim tek metabolik rahatsızlığım pisboğaz olmam
ramazanla birlikte diyetimi bozdum maalesef, bir türlü motive olamıyorum, diyete tamamen uysam tatlandırıcılı kompostolardan götürüyorum vs derken kilo veremiyorum.
Sakın takma canım bak gör gidecek birden.Bu hafta yerimde sayıyorum kızlar 56da takıldım haftaya Allah Kerim
hergün tatlı tuketılmesını ben pek doğru bulmuyorum.helekı bide içinde sınırlı izinliler varsa ki genel olarak tatlı tarıflerınde bir şekilde bir yada ıkı sınırlı izinli oluyor.saf proteın günlerınde zaten sınırlı ızınlı tuketmiyoruz geri kalan günlerdede tüketmek duraklamaya neden olabilir.Yuruyusunu yapiyor musun her gun ? Ustten gitmesi daha zormus bu iyi bitsey o zaman sporda olunca daha iyi gider :)
Canim o kompostolarin meyvesini de yiyor musun bende hergun tatli yapiyorum kendime ve gunluk en fazla 1 2 yk kadar tuketiyorum duraklamama sebep olur mu dersin
Sabah
1 yumurta domates salatalik
Aksam
tavuk gogsu
1 kase yogurtlu kabak salatasi
ara
2 dilim dukan kek
1 cay bardagi sut
lotusum çok iyi yaptın. ama sahlep içebiliyor muyuz bilmiyorum. lisam cevap verse de bilsek :))
Simla'nın blogunda gördüm vanilyalı dondurma tarifini.atak seyir ve güçlendirmeye uygun olduğu yazıyo.salep de toz katkısız olucak yani şu hazır pakette satılan karışımlardan değilonlarda şeker ve kıvam vericiler vs vardır mutlaka.
sanıyorum bu saf haliyle serbest ama dediğîn doğru lisabella'ya bi havale edelim konuyuişimizi garantiye alalım
ecemusum,lotusum,güzellerım