Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaslar gecen sen hazıran ayında ktabını alarak basladıgım dukan dıyetı sonucun da 71 kg dan 662 ye kadar kısa bır sure ıcınde ındım ve prograama sabıt kaldıgım ıcın yaklasık 8 aydır hıc bır sekılde kılo almadım gerı alırmıyım korkusu ve dusuncelerı vardı bn bu dıyeten c ok memnunn kaldım ve suan gerekırse uc ogun makarna yesemde gen kılom sabıt fakat sımdıde zayıfladıkca guzel gorunmenn verdıgı etkı ıle bı 5 kılo daha vrmek ıstıyorum sabıtlendıgı ıcın bu mumkun olurmu ?yada sok bı dıyet uygulayıp dukana gerı donmelı mıyım

Merhaba,anladığım kadarı ile şuan normal bir yeme düzeni içerisindesin.atakta dahil bütün aşamaları en başından alıp 2, dükan hakkını kullanabilirsin.daha yavaş ve belkı zor verirsin ama verirsin.Kolay gelsin

71 kılodan 62 ye ındım yaklasık ıkı ay kadar surdu 4 evreden olusuyor zatn kılonuza gore evrelerınız ayarlanıyor sıtesınde

Diyetle ilgili hemen hemen herşeyi biliyorum ama iste merak ediyorum ne kadar sürede veririm ilk 8 kiloyu :) sitede yazıyor aslında ama ben yorumları okurken ayda 7 kilo verenler olduğunu gördüm. Darısı hepimizin başına!

kitabın atak evresı kısmını okudum ve yarın baslıorum 7 gun atak yapıcam 66 kıloyum 52 e kadar dusmek ıstıyorum.etlerım proteınlerım tamam hersyın hayırlısı

Canim yalniz onunki splenda da degil plus bu degisik digerlerine gore karbonhidrat orani daha yuksek
limeloncum ben takita formtat 60 kullaniyorum

Aynen canım ben de alınca farkettim karbonhidrat oranı yuksek. Takita form tat 60 tatlılar icin, takita plus ise çay kahve için uygun yazıyordu, ben de plus aldım bu yüzden, bir çay kaşığından az kullanıyorum günlük. Bu arada carte d'or light dondurma yasak mı kızlar?

kitabın atak evresı kısmını okudum ve yarın baslıorum 7 gun atak yapıcam 66 kıloyum 52 e kadar dusmek ıstıyorum.etlerım proteınlerım tamam hersyın hayırlısı

yanlız 66 kılo olan bırı ıcın atak evresı cok fazla bn kıtapta yada sıtede uygulanan programam uygun yaptım ve gerı almadım kılomu dıkkat et bence kolay gelsın

Birşey sormak istiyorum bir ay içerisinde 62 kilodan kaça kadar indiniz? Yani bir ayda 8 ya da 7 kilo veren varmı??
Bilge'cim ben 1 temmuzda başladım 94 kilo ile.Daha bir ayın dolmadı ve 86 kiloyum,heralde 1 ayı böylece kapatırım.8 kilo verdim 1 ayda ama sınırlı izinlileri çok az tükettim,günde en az 30 dakika spor yaptım,2 yeşil çay ve 3 lt suyumu hiç ihmal etmedim ama atak da içindeydi tabi.Normalde seyirde ayda 4-5 veriyorum ben.

Peiik kacamak falan yapmis miydiniz hic

lotuscumm bu yulaf kepegi galeta karisimi bi harika yulaf kepeginin tadini nerdeyse hic almadim krep gayet kitir oldu cok sevdim ve 3 yk kasigi oldugu icin epeydee doyurdu vanilya aromasini yogurda kattim ama vanilya tadini hic alamadim lakin mukemmel kokuyor :)

sabah
2 krep
yag orani %5.8 olan krem peynir
yag orani %4 olan beyaz peynir domates salatalik

ara
1 kupa sutlu kahve
1 buyuk kase tatlandiricili vanilya aromali yogurt
aksam
1 adet levrek ve salata

Tebrik ederiyorum seni canım ne güzel yapmışsın öyle. Bende haftada beş gün spora gitmeye başladım hergünde bir saat yürüyorum.3lire su ve iki bardak yeşil çayım hergün olmazsa olmuyor. Yani başka diyet ile de verebilirim ancak dukan yapıp uzunca korumak istedim ve bu diyette bozma gibi birşey de yapamam sonuna kadar gitmem gerekir :)

Bu tempoyla muhteşem bir forma girersin inan bana,şimdiden tebrik ederim

Canım benim inşallah ya. Peki dukan sence en iyi seçim mi?
Direk yağ yaktırdığı için kaç kiloysan olduğundan kesinlikle 10 kg az gözüküyorsun,bu açıdan en muhteşem seçim.Ama 94 değil de 70 kilo olsaydım,sanırım içinde meyvenin olduğu bir diyet yapardım.

Afiyet olsun yağ olmasın inşallah
Galeta karışımı cidden çok pratik iyiki yapmışlar
Vanilya aromasını ben daha çok kek tatlı dondurma tariflerinde kullanıyorum olmasa napardık bilmem çok güzel kökü veriyo.hım bide çikolata aroması aldım gurmenetten onu da keklere koyuyorum kakosuz olmasına rağmen çikolata tadı alıyorum dukanellama koyuyorum muhtesem oluyo bu sayede dukanellanın kakaosunu az koyuyorum

İftar menüm (dukan sp günü)
1 kase dukan çorba
160 gr light ton balığı+2-3 tutam yeşillik+1/4 domates ile yapılmış salata
1/2 bardak light yoğurt

Peki ben ne yapayım sence? 62yim 47 olmak istiyorum geçen sene olduğum gibi o yüzden ve korumak istiyorum

Peki ben ne yapayım sence? 62yim 47 olmak istiyorum geçen sene olduğum gibi o yüzden ve korumak istiyorum
Söz konusu hayat boyu koruyacak bir programsa,dukan çok ideal sanırım canım,2-3 ayda seyirin biter,5 ay güçlendirme 15 kg verirsen şayet,Ocaktan sonra ne yersek ne içersen iç perşembe proteinleri ile hayat boyu keyfine bakarsın

nev cim ne güzel özetlemişsin. ohhh yaşasın dukan :))

Hakkaten adamlar ugrasmis yapmislar helal olsun simdilik kekim falan var diye sirf meraktan yogurda kattim artik 2 gunde 1 yicem keki kakaolu diye ama bittikten sonra yapicam kesinlikle :) cikolata aromasi ve dukanellaya kakaoyu az koymak cok akillicaymis bende aktara gidip sorayim yapayim dukanellayi valla sagolasin canim burda sayende sayenizde diyetimi acayip neselendirdim meyve konusu haric ciddi anlamda digerlerini aramiyorum
Coook mantikli cok dogru soylemissin ^.^ bir omur rahat etmek kesinlikle paha bicilemez

Zaten daha önce verip geri aldığım için bu sefer hayat boyu korumak istiyorum. Motive ettin beni ya gercekten teşekkürler şimdilik devam edicem bakalım haftaya tartılıcam. Bakalım nasıl sonuçlar alacağım. Atak 5 gün sürecek ama seyiri nasıl yapacağıma henüz karar vermiş değilim 1+1 mi yoksa5+5 mi yapsam kararsız kaldım açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…