Canım dukanella,kek,kurabiye,dondurma,panna cotta ve bilimum tatlılarda kullanıyorumKız o kadar süt tozunu nerde kullandın, ben çok yavan besleniyorum galiba
Bazen 1 paket 20 gün gidebiliyor,bence 12 paket alıp bulamamak ihtimalini tamamiyle yok etsen daha iyi olur.Arkadaşlar ben Ağustos ayının sonunda Mısır'a geri döneceğim. Orada yulaf kepeği bulmak oldukça zor. Normal yulaf çok var ama yulaf kepeği hiç bulamadım daha önce. Sömestrda turkiyeye gelmezsem eğer Nisan ayına kadar 8 paket 500gr lık yulaf kepeğine ihtiyacım olacak. Nisan ayında üçüncü evre bitmiş olacak zaten yaşam boyu buna ihtiyacım var ancak Nisan ayında Paris'te olacağım o yüzden onu oradan alabilirim diye düşünüyorum. Mısır'a dönerken yanımda 8 paket götüreyim diyorum 8 ay için sizce yeterli olur mu? Yani ay başına bir paket.
Bazen 1 paket 20 gün gidebiliyor,bence 12 paket alıp bulamamak ihtimalini tamamiyle yok etsen daha iyi olur.
Harikasin nevcimm basarilarinin devamini dileriimmDukan arkadaşlarım,bugün şunu farkettim ki bugün diyete başlayalı tam bir ayım dolmuş.8 kilo gitti.Ortadaki resim 30 haziran,yanlardaki resimler tam 1 ay sonra bugün 30 temmuz.Fark sizce de var mıGiden kilo=8 kg
Eki Görüntüle 767220
Çok teşekkür ederim canımHarikasin nevcimm basarilarinin devamini dileriimm
Çok teşekkür ederim canımDaha yolum uzun ama 1. ay yıldönümü kutladım dukanla
Afiyet olsun buseirem'cimBugunku menumu yazmayi unutmusum
sabah
2 adet krep
70 gr kadar peynir
ara
300 gr kadar tatlandiricili yogurt
1 kupa sutlu kahve
aksam
200 gr tavuk gogsu
1 bardak zero
Krep yapmak istersen;yulaf kepeğini yiyemeyenlerdenim, hatta kokusuna dahi tahammül edemeyenlerden. simla nın sitesinde görmüştüm aldım denedim bugün sonuç şahaneee :) neyden mi bahsediyorum. doğalsan galeta-yulaf kepeği karışımından. önce yoğurda koyup denedim beğendim, biraz önce de krep yaptım, sadece yumurta ve suyla tadı şahane oldu ama çok dağıldı o ayrı. kepek tadı ve kokusu hiç gelmedi. artık eskisi gibi gelsin tariflerrr...ilk olarak peynirli dereotlu poğaça yapmak istiyorum ne zamandır çok canım çekiyor. bu karışımla iyi bir tarif bilen var mı?
Evet serdemyavuz normal basta susuzluk hissi agzinin kurumasi cok normal zamanla gececektir bol bol su ic dogru yoldasin :)İÇİM YANIYOOOOOOO
Arkadaşlar içim yanıyor, ağzımı itfaiye hortumuna dayasam kar etmeyecek sanki. Siz nasıl dayanıyorsunuz bu susuzluk hissine.
Ben oruç tutmuyorum. Dukana dün başladım.
Dünden beri içimin yanması geçmedi. Yemek borumdan yukarı ateşler çıkıyo. Ağrım,yanmam yok ama suya kanamıyorum.
Bu atak meselesi zormuş.
Baş ağrısı, halsizlik ve yorgunluk cabası. Kafamı sağdan kaldırıyorum sola; soldan kaldırıyorum sağa düşüveriyor.
Normal mi bunlar?
Ama bırakmaya niyetim yok. En çok da kalp hissiyatını katılaştırır, duygusallığı yok eder diye okudum bazı yerlerde.
Hah dedim bana da bu lazım. Ağlamaktan, hüzünlenmekten, her şeyi takmaktan helak olan biriyim.
Bu konudaki fikirlerinizi ve deneyimlerini alabilir miyim?
Coooook hizli geciyor nasil gecti anlamadan benim 28.gunum olmus :)Maşallah size.
Benim daha ikinci gün. =((
Bir ayı görebilecek miyim?
=((
Oo 1 ayda harikaÇok teşekkür ederim canımDaha yolum uzun ama 1. ay yıldönümü kutladım dukanla
Harikaa canim yalniz bence yinede ps gununde tuketmende fayda var cunku icinde kasar da var boylece kasar ve nisasta 2 sinirli izinli ile ps gunune daha da uyacaktir :)kızlar gunaydın sıze bı tarıf vermek ıstıyoreum uydurmasyon ama bayıldım belkı hosunuza gıder dun aksam yaptım yedım:)
bı kg tavuk gogsunu azıcık suyla kavurdum yagsız oldugu ıcın yag salmadı:) uzerıne kırmızı ve yesıl bıber koydum soganım bıtmıs bol sganda guzel olur onu kendı suyuyla kavurdum kapattım altını
baska bır tencerede bıraz sut ve 1 yk nısastayı ustune karabıberleyıp pısırdım besamel oldu borcama aldıgım tavujların ustune doktum en ustunede kasar:) harıka otesı bır yemek oldu ve koca bır borcam cıktıgı ıcın neredeyse gun basına 1 cay kasıgını gecmes nısasta dıe dusunuorum bgnde devamı var yemegın:)
Bende yeni aldim karisimi kesinlikle kepegin tadi yok cok begendim krep daha kitirli cok hosuma gittiyulaf kepeğini yiyemeyenlerdenim, hatta kokusuna dahi tahammül edemeyenlerden. simla nın sitesinde görmüştüm aldım denedim bugün sonuç şahaneee :) neyden mi bahsediyorum. doğalsan galeta-yulaf kepeği karışımından. önce yoğurda koyup denedim beğendim, biraz önce de krep yaptım, sadece yumurta ve suyla tadı şahane oldu ama çok dağıldı o ayrı. kepek tadı ve kokusu hiç gelmedi. artık eskisi gibi gelsin tariflerrr...ilk olarak peynirli dereotlu poğaça yapmak istiyorum ne zamandır çok canım çekiyor. bu karışımla iyi bir tarif bilen var mı?
3 kasik ama sanki 2 yklik yulaf kepeginin olcusu kadar krep cikiyor ben 3 yk oldugu icin daha fazla cikar diyordum ama ayni ciktiAfiyet olsun buseirem'cim
Krep yapmak istersen;
3 kaşık yulaf kepeği galeta karışımını biraz sütle karıştırıp krep hamuru kıvamına getir 1 çay kaşığı kabartma tozu yada karbonat ekle ve tavada pişir
Ölçü 1 kaşık yulaf kepeği=1.5 kaşık yulaf kepeği galeta karışımına eşit
Poğaçayı da bu ölçüyü baz alarak herhangi bir tariften uygulayabilirsin
Görürsün canım hiç merak etme,15. günden sonra hayatın boyunca hep böyle beslenmişsin gibi gelecek,hiçbir yiyeceği inan bana canın çekmeyecek.Ben de dukanla birlikte oruç tutuyorum,susuzluğun için birkaç tüyo veriyim ben hiç oruçta susuzluk çekmedim bunları uygulayarak:Maşallah size.
Benim daha ikinci gün. =((
Bir ayı görebilecek miyim?
=((
sabırsızlanıyorum tatlımperşembe senin diyetin de renklenecek canım merak etme
İlk iki gün ben de aynılarını yaşamıştı üstelik sürekli sürekli lavabo ihtiyacı duyuyordum içtiğim sudan dolayı. 3. gün bobreklerimde ağrı hissettim çok korktum ama kas ağrısıymış herhalde ki iki günde geçti bitti. Çok kötü olmazsan sık dişini, atak evresini atlatinca gerisi geliyor ve muhteşem bir hafiflik seni bekliyor.İÇİM YANIYOOOOOOO
Arkadaşlar içim yanıyor, ağzımı itfaiye hortumuna dayasam kar etmeyecek sanki. Siz nasıl dayanıyorsunuz bu susuzluk hissine.
Dünden beri içimin yanması geçmedi. Yemek borumdan yukarı ateşler çıkıyo. Ağrım,yanmam yok ama suya kanamıyorum.
Bu atak meselesi zormuş.
Baş ağrısı, halsizlik ve yorgunluk cabası. Kafamı sağdan kaldırıyorum sola; soldan kaldırıyorum sağa düşüveriyor.
Normal mi bunlar?
Ama bırakmaya niyetim yok. En çok da kalp hissiyatını katılaştırır, duygusallığı yok eder diye okudum bazı yerlerde.
Hah dedim bana da bu lazım. Ağlamaktan, hüzünlenmekten, her şeyi takmaktan helak olan biriyim.
Canim carrefoursaya migrosa falan baktim hic %4ten asagida bulamadim bimden aliyorum o da %4 diger 5.8 olanda carrefoursanin kendi krem peyniri lor falan bulamadim siz nerden temin ediyorsunuz ve markasi neler
nev canım harikasınDukan arkadaşlarım,bugün şunu farkettim ki bugün diyete başlayalı tam bir ayım dolmuş.8 kilo gitti.Ortadaki resim 30 haziran,yanlardaki resimler tam 1 ay sonra bugün 30 temmuz.Fark sizce de var mıGiden kilo=8 kg
Eki Görüntüle 767220
merhaba,yaşadıkların atağın ilk günlerinde yaşanan normal tepkiler.3.günden sonra vücudun bu yeni beslenme şekline alışmaya başlayacak Şikayetlerinde azalacak.bolca su içmeye çalış,hararetini bastırması için soğuk ayran içebilirsin.halsizliğin başağrıların geçecek yine bol su içersen,temiz havada dolaşırsan vede aç kalmamaya çalışırsan bır nebze azaltırsın.ağrı kesici al olmazsa ama sakın pes etme gör bak birkaç güne verdiğin kiloların mutluluğuda eklenince hepsi geçecek.İÇİM YANIYOOOOOOO
Bu atak meselesi zormuş.
Normal mi bunlar?
Didim ben sana demi.sevindim senin adına nihayet yulafını tüketebilmenin yolunu bulduğun içinyulaf kepeğini yiyemeyenlerdenim, hatta kokusuna dahi tahammül edemeyenlerden. simla nın sitesinde görmüştüm aldım denedim bugün sonuç şahaneee :) neyden mi bahsediyorum. doğalsan galeta-yulaf kepeği karışımından. önce yoğurda koyup denedim beğendim, biraz önce de krep yaptım, sadece yumurta ve suyla tadı şahane oldu ama çok dağıldı o ayrı. kepek tadı ve kokusu hiç gelmedi. artık eskisi gibi gelsin tariflerrr...ilk olarak peynirli dereotlu poğaça yapmak istiyorum ne zamandır çok canım çekiyor. bu karışımla iyi bir tarif bilen var mı?
Hoşgeldin aramıza.merhaba arkadaslarr =) benim de bugun ilk günüm dukanla..daha önce de yapmıştım ama bıraktığım için aldım geri kilolarımı =(
bu sabah 73 ü görünceeeee tekrar başlama kararı aldım..hedefim 55..ama asıl hedefim en kısa sürede özgüvenimi geri kazanmak..malum kilo olunca kıyafetlerim yakışsa da yakışmıo gibi gelio,kendimi beğenemiyorum..inş hepimiz hedef kilolarımıza kavuşalım da bitsin bu işkence.. =)
Teşekkür ederim Lisabella'cım,daha yolun çok başındayım ama başka hiçbir diyet 8 kiloda böyle net bi fark vermiyor sanırım aynı fikirdeyim seninlenev canım harikasınKesinlikle çok fark var.dükan diyetinin farkı sendede görülüyor verdiğinden daha fazla vermiş gibi oluyor.zayıflan daim olsun arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?