Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yörsan light peynir almıştım yağ oranına bakmadan.yüzde 10 Muş yuh diyorum güya light.dolabın derinliklerine gömdüm peyniri

canım ben aslında sınırlı ızınlılerı pek ayırmıyorum sp yada ps gıbı bugune kadar ole verebıldım ama yavaslarsa dedıgın gıb deneyeyım bırde:) ama tarıf cok gusel kımse dukan oldugunu anlamadı bıle:)

dun uzun zamandır gormedıgım bı arkadasımı gordum ılk tepkjısı burcu naptın sen nolduuu nasıl zayfladın hemen banada sole:)
allahım mutlulşuktan uctum:)

bu arada ben her carsamba + cıkıyorum tartıda oncekı ıstatıstıklerımede baktım ajandamda:) bgn bakalım ne olucak
dun dısarda yedıgım koftenın etkısı olabılır yagsız ızgara kofte dıe aldım bayagı yaglı bsey geldı
sıle sıle yedım ama anca okadar

Merhaba arkadaşlar;

Dün gece yaşadığım yoğun mide bulantısı, öğürme, baş ağrısı ve halsizlik sonucunda bu diyeti bırakmaya karar verdim.

Yapan arkadaşları sabır ve azimlerinden dolayı ayakta alkışlıyor ve kendilerine şapka çıkarıyorum.

Benim bünyem kaldırmadı, daha da uzatmak isteyecek keyif de bulamadım kendimde.

Ben 2 aydır sürdürdüğüm şekilde diyetime devam etmeye karar verdim.

Hepinize bol zayıflamalı günler dilerim.

Öperim.

merhaba, dukan diyeti cok ilgimi cekti okuduguma göre kisa zamanda sonuclar almak mümükün. Bayramdan sonra bende baslamayi düsünüyorum az önce karar verdimm.. :) nasilsa ac kalmak yok Ben Ramazan ayi boyunca rahat iki kilo verdim. Spor salonuna gitmeyi düsünüyordum ama günlük hayatta zamanim cok kisitli ve sporsalonlari acikcazi pahali geliyor. Insallah bu diyeti uygular ve iyi sonuclar alirim.

Teşekkür ederim Lisabella'cım,daha yolun çok başındayım ama başka hiçbir diyet 8 kiloda böyle net bi fark vermiyor sanırım aynı fikirdeyim seninle
Canım tebrikler, gerçekten bariz bir fark var. Bugün 24. gundeyim ve 6 kiloyu geride bıraktım ben de, hafifliyoruz yaşasınnnn

canım dışarıdayken köfte tüketmemeye çalış, içine ekmek konuyor genellikle..

çok doğru bir karar. tebrik ederim.. evde de bazı egzersizler yapabilirsin. mesela ben şu aralar yapamıyorum ama yaparken çok faydasını gördüğüm calleneticks egzersizleri var. kk da da aratırsan bulacaksın. lotus arkadaşımızın topiğidir. o da sana çok yardımcı olacaktır bu konuda..

Hayırlısı diyelim o zaman canım
Evde kendi başına yapabileceğin ve çok kda sürede etki göreceğin bi egzersizi tavsiye edebilirim: callanetics egzersizleri
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya-191.html
Topiğimize beklerim videoları indirip hemen egzersizine başlayabilirsin.

Haklisin lisacim bende aknaz aliyorum %4yaziyor %2 olanini baktim aralarinda bulamadim malesef .ben biraz beceriksizim sut konusunda ne yogurdum tutuyor ne peynirim olmuyor yani disardan almam daha mantikli light lor satiliyor mu yoksa herhangi lor peynirleri bize uyar mii :)
Bende ayirmiyordum ama lisa beni uyardi o yuzden kestim hizzli verebilmek icin tarifini de birgun denicem tatlim aklimda
dun uzun zamandır gormedıgım bı arkadasımı gordum ılk tepkjısı burcu naptın sen nolduuu nasıl zayfladın hemen banada sole:)
allahım mutlulşuktan uctum:)
Masallahh canim hep boyle devam edelim :nazar

Tamam canım tüket o %4 luk olanı daha yağsızı yok zaten sanırım beyaz peynırde.lorda bulunuyormuş yağ oranı %2 olan.üzerine bakmak lazım

Sabah
2 yumurta
2 kalin dilim peynir
birazcik %6yag iceren krem peynir
domates salatalik
ara
2 kupa sutlu kahve
2 dilim dukan kek
aksam
1 yumurtali menemen
Helva

başlangıç tarihi: 08.07.2013
başlangıç kilo: 73,6
hedef kilo: 65 (ilk hedefim 68,sonra 65,sonra63 aslında. küçük hedefler beni daha çok motive ediyor )
boy:1.65
bu haftaki kilo:69.4 (ya 2 gün önce 69.1 di çıktı sonra anlamadım neyse iner elbet)
haftalık fark: -0.600
toplam fark: -4.2

annemin bildirimini de yapmak istiyorum listeye eklerseniz sevinrim
nick: carmen
başlangıç tarihi: 08.07.2013
başlangıç kilo: 96.6
hedef kilo: 75
boy:1.65
bu haftaki kilo:92.4
haftalık fark: -0.600 (annem de artı gördü bu hafta)
toplam fark: -4.2

biz ana kız bu hafta biraz yoldan çıkıp + gördük maalesef yani aslında ikimiz de -1 ve üzeri olabilirdik. neyseee toparlıycaz tekrar...

canım gunaydında yedım orda sırf etten yapıyorlar dıye ama etı sanırım yaglıydı hosumada gıtmdı ztn:)

bugun mudurum bıle kahvaltıma baktı dukan tava boregı yıodum ee nasıl yapıosun falan fılan dedı:) sadece etmı yıosun falan:) bayagı dıkkat cekıyor
burda cok bılınclı bır arkadasım var!!!!!!! dıyorkı ınternete dukan dıyetınden olenler yaz 7 8 kısı ölmus koptum dedım bı gıt:)
malesef bu hafta artıda cıktım sebebını gecen haftakı kacamagıma bagladım< bıdaha cıssss

dukan diyeti kitabini siparis verdim + dukan diyeti yemek tarifleri henüz ulasmadi ama.

Kafama takilan bir soruyu sormak istiyorum. Örnegin hergün kahvaltiya bir yada iki yumurta yemek sagliga zararli degil mi. Hesaplayinca haftada 7 ile 10 yumurta yapiyor :26:

Slm kızlar bu gün dukanda 4. Günüm ve inanmayacaksıniz tam 3.5 kilo verdimm..
Ve bu günü saymazsak aslında 3 günde 3.5 kilo gitti:))
Motivasyonum inanılmaz arttı:)) diyete tam gaz devam:))

günaydın
bugün tartı günü ama ben regl olduğum için bildirim yapmayacağım umarım tüm arkadaşlar eksileri görmüşlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…