Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar ben de başladım bugün atak evresindeyim 5-6 gün yapıcam 10 kilo vermem lazım hade bakalım ne olacak veririm inşallah

teşekür ederim aklımdakı herşeyi yanıtlamışsın saol soru işareti kalmadı bıde tatlı ıhtıyacını kola zero içerek gıdersem olurmu

anladım bende solgar balık yağı ...... bide ....... ın one kullanıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba canım
ben de aynı şekilde bi kere ipin ucu koptu mu geliyor gerisi
O yüzden buralardan ayrılmamak da fayda var seninle hemen hemen aynı kilodayız galibe benim de hedefim aynı çünkü
Yılmak yok yola devam kaldığı yerden

Ne kusuru be gülüm :) verdiğin bilgiler icin cok cok teşekkürler canım. Bu sabah tekrar 59,6 gördün cok şükür.

Ben sıfır yaplı kıyma aldım buzluğa da stockladım. Kıymayı poşetlerken bile kıymada hic yağ olmadığını anladım cünki eller kirlenmiyor :) yerken de fark ediliyor okadar kuru ki zor yutuyorum resmen boğazımda takılı kalıyor. Bol yoğurtla tüketiyorum.

Bugün yulafı nasıl tüketeyim diye düşünürken ortaya muhallebi cıktı: lezzetli ve kolay hazırlanıyor soğuk veya sıcak nasıl istiyorsanız:

150 cc süte 2 tk yulaf kepeği arzuya göre tarcın ve tatlandırıcı. Koyulaşana kadar kaynatıyoruz karışımı. Bi kaseye alıp afiyetle kaşıklıyoruz.

Ben bol tarcınlı az tatlandırıcılı yaptım

Son düzenleme:
Merhaba,aslına bakarsan bu kadar sürede özellikle vermemen ilginç bir yerde bir hata yapıyor olabilirsin.Doğum kontrol hapına bağlı olduğunu düşünmüyorum başka bir sebebi olabilir.Hergün yeterince su içiyormusun,tuzu yeterince kısıtladınmı,öğünlerin yeterli protein içeriyormu,süt ve süt ürünlerini çokmu fazla tüketiyorsun,yediklerinin yağ oranları bize tamami ile uygunmu,sınırlı izinlileri fazlaca tüketiyor olabilirmisin...gibi birçok soru var.mutlaka bir yerde bir hata var.şöyle yapalım hergün yediklerini yaptıklarını yaz birlikte inceleyelim.
Diyetin tehlikede değil tabiki.yediğimiz etin yağ oranının %10 olması gerekiyor en fazla buna dikkat etmemeiz daha kolay ve hızlı kilo vermemizi sağlar ama bir kereye mahsus yediğin birşeye çok takılma .içinde ekmek koymadığına emin oda önemli
Merhaba kızlar ben de başladım bugün atak evresindeyim 5-6 gün yapıcam 10 kilo vermem lazım hade bakalım ne olacak veririm inşallah
hoşgeldin aramıza.Testmi belirledi 5-6 gün atak süresini?
teşekür ederim aklımdakı herşeyi yanıtlamışsın saol soru işareti kalmadı bıde tatlı ıhtıyacını kola zero içerek gıdersem olurmu

Günde 1 bardak içebilirsin ama hergünde içmezsen iyi olur

anladım bende solgar balık yağı ...... bide ....... ın one kullanıyorum

ama .........spor yaparken enerjiyi arttırıyor yag yakıyor bence eczaneye sor
Kızlar ilaç ismi yada zayıflama yardımcı hertürlü destek ürünü ne olursa olsun isim telafuz etmiyoruz.Buna dikkat edersek sevinirim.Forum kuralları gereği yasak

Selam ,

ben geçen yaz 3.5 ay boyunca kitabında yazan herşeyi birebir yaparak vermek istediğim 7 kilodan kurtuldum ve 1 senedir de kilo almıyorum. dikkat ettiğim tek şey kahvaltıda hamur işi yememek ve şeker kullanmamak. günde 2 kutu zero içtim herhangi bi sakıncası yok kitabında da bu bilgi var zaten.

merhaba,
bende atakta 3 kilo vermiştim seyir döneminde 2 hafta boyunca max.1 kilo verdim o nedenle çok normal pes etme sakın seyir biraz sıkıntılı oluyor ama sonuçları gördükçe inanılmaz keyif alıyorsun değiyor. o kadar emek vermişsin yazık olur ben 3.5 ay yaptım 7 kilo verdim ve 1 senedir kilo almıyorum mucize gibi bir diyet. su ve yulaf kepeği çok çok çok önemli.

Merhaba harika birşey gerçekten kilo vermek vede almamak Dükan kitapta bahsedildiği gibi başlangıçta kolayı 3 kutu olarak içebilirsiniz demişti lakin son güncellemelerle bu günde 1 bardak en fazla 1 kutu olarak sınırlandı.Tabiki hergün içilebilir ama bu tür light ürünlerinden fazlası sakıncalı sonuçta

umarim bende verebilirim.tesekkurler.benimde 8 kilo vermem lazim.basen problemim var.sporsuz gidermi bilemiyorum bakilim gorucez

herkese selam Dukancı kızlar

İnanın yazdıklarınızı okuyunca eski günlerim geliyor aklıma. sorduğunuz tüm sorular, karşınıza çıkan tüm sorunlar, hepsini yaşadım amaaa sonunda 18 kilodan kurtuldum önemli olan bu

Birkaç tavsiyem olacak. günlük yulaf kepeğinizi sakın tüketmemezlik etmeyin. müthiş fark ediyor. ben yulaf kepeğinden ekmek yapıyordum ve hergün tüketiyordum. sabah kahvaltısında yumurtamın yanında yerdim. ekmeksiz kahvaltı zor oluyor. diyetin ilk başlarında yulaf kepeği ile krep yapıyordum. ama bir müddet sonra midem bulanmaya başladı bende ekmek yapmaya başladım. muhakkak denemenizi tavsiye ederim.

Bir diğer konu su. elimde şişe ile geziyordum resmen. sakın yabana atmayın ve bol bol su için. dukan amca tüm sıvı tüketimi dahil etse de ben sadece günlük 2 litre su içiyordum. diğer içtiklerim hariç. (çay, kahve v.s.) tabi ki bir de yeşil çay. sabah kahvaltısında mutlaka 1 bardak yeşil çay. ama size tavsiyem sabahları için. çünkü yeşil çayda büyük oranda kafein olduğundan dolayı gece uyku kaçırabiliyor. akşamları değil sabahları içmenizi tavsiye ederim.

Spora gelince fazla yüklenmeyin derim ben. özellikle diyetin ilk zamanları. çünkü müthiş bir halsizlik oluyor insanın üstünde. kitapta da zaten yarım saati geçirmemeye çalışın diyor ve inanın yetiyor. sadece günlük tempolu yarım saat yürüyüş yetiyor. koyun koşu bandını tv nin karşısına (ben öyle yaptım ) yarım saat nasıl geçiyor anlamıyorsunuz. sakın bahane üretmeyin. ay şu oldu bu oldu. şu işim çıktı fasafiso... günlük bi saat belirleyin. ben mesela hergün saat 5te çıkıyordum bandın üstüne. tabi bunlar imkan dahilinde. ama inanın yaparsınız hiç zor değil. sadece şuna odaklanın: "istediğiniz kiloya ulaştığınızda aynadaki o görüntünüz" muhteşem bir duygu inanın. yaparsınız hadi kızlarrr

Yediklerin hayır çok değil ki zaten protein miktarı fazla oldukçada istediğin kadar yiyebilirsin sadece sebze günlerinde yediğin sebze miktarının 1/3 proteinin ise 2/3 olmasına özen göster.Yogurt ve peynirin sanırım % 2 yi geçmiyordur yağ oranın.Birde dolmada yada yaptığın bütün yemeklerde 1 kaşık yağ sınırınıda aşma sakın.su içmeye özen göster ve tuz çok atma yemeklerine .eğer yapabileceksen biraz spor ekle illede ağır birşeyler yapman gerekmiyor ama yürüyüş yap mesela.Sakın pes etme ama kurallara uyduğun sürece kilo vermemek gibi bir durum asla söz konusu değil.Herhangi bir sağlık sorunun yoksa dükan diyeti yapıpta kilo vermeyen olamamıştır.Biraz daha bekle bakalım inan vereceksin

teşekür ederım ve tebrık ederım bende dıkkat etmeye çalışıyorum ama tatlı krızını zerola gıdermeye çalışıyorum yarın seyıre geçecegım ne yapacagıma karar veremedım kaç gun proteın kaç gun sp bakalım ıns senın gıbı bızde verıp almayız

Benimkide aynen dediğin gibiydi zor tükettim zeroyla götürdüm , aç oluncada kuru muru bigüzel yeniyor. Peki kıymadaki mevcut yağ yani normal dana kıyma diyet dışımıdır sizce, somonda acayip yağ var onda sıkıntı yok mesela?

Günaydın Kızlarrrr

Nasılsınız bakalım nasıl gidiyor diyetler?

Ben ramazandı bayramdı derken ipin ucunu biraz kaçırdım tok karnına 72 bile gördüm..
Pazartesi sabahı tartıldığımda 71 kiloydum, bugün ise 69,8 :26:

Niye söylüyorum bunları çünkü uzaklaştıkça diyette kaçamak artıyor kaçamak arttıkça da yavaş yavaş artılar geliyor..
Gerçi benim suçum büyük bu artılar bayramda alınan alkolün yüzünden oldu yoksa normal yeseydim eminim bu şekilde kilo almazdım..
Kesin beni dövün beni

Neyse ne diyeyim toparlandım geliyorum.. Hadi bakalım kızlar sizler içinde bildirim zamanı..

Daha önce çoğunluk sağlanamadığı için liste yapamamıştık, sizden ricam foruma takılan herkesin bildirim yapması..:13:

Görüşürüzzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…