Halsizlik seyire geçince tamami ile geçecektir.Öğünlerinde yeterli yersen aç kalmadan ataktada çok hissetmeyebilirsin.Sana verilen süredeki atağı fazlasını sakın yapma çünkü asıl kıloları seyir evresinde vereceksin ataktaki kayıp insanı mutlu ediyor lakin uzatmak anlamsız vede kayıp aslında yağ kaybından ziyade su kaybı.sonucta sebzeler işin içine girince vucudunun ihtiyaç duyduğu vitamini onla karşılayacaksın.3 gün denildiyse 3 gün yap 4 bile değil.regl döneminden kaynaklı vede atakta ve seyirin ilk günlerinde tatlı ihtiyacı duymanda normal bu ıhtıyacını çok erteleme sonra kaçamak yapmaya meyilli olursun.Kepek hakkınla helva yapıp tüket .
ben spora başlamadan solgarın ......içiyorum 1 kaşık sadece dun biraz başım döndü. ama aldırmadım yine 1.5 saat su gibi olana kadar spor yaptım. oğlum 5 yaşında ilk yıl 26 kg verdim. ancak zaman içinde geri aldım.
Dukan diyetini mahvettim yaklaşık bir buçuk aydır sadece yemekle kafayı yiyorum
Önümüzdeki birkaç gün saf protein günü yapıp seyire kaldığım yerden devam edeceğim. Su ve yeşilçayımı da unutmadan...
İki üç ayda verdiğim kiloları geri aldım ama ben Ağustos sonunda 69u görmek istiyorum. Pis yetmişlere elveda diyeceğim hııh ve en sonunda 60 olacağım:)
Yukardaki ilk iki mesajından sanki bu yazdıklarını yaptın ve tükettin olarak anladım ben kusura bakma.Seyirinin 3. günündesin yani ataktan yeni çıkmış sayılırsın ve ataktan seyire geçince bir miktar yeniden artış görmek mümkün.Normlade saf protein günlerinden sonraki günün sabahı tartıl.sebze protein günlerinde protein miktarı sebzeden hep daha fazla olsun.Bir süre sınırlı izinli tüketme ,su ve yeşil çay içmeye özen göster ve yapabiliyorsan biraz yürüyüş yapmaya çalış.tuzu kısıtla
anladım bende solgar balık yağı ..... plas bide ....... kullanıyorum
Dondurucumda buzdolabı poşetlerinde bi yağsız bi yağlı dana kıymam vardı dukana uygun köfte için yardımcım ordan eline yakın olan kıyma poşetlerinden seçip bana dukan köfte yapmş sağolsun ama kıyma yağsız mı değilmi anlamıyorum bu diyete tersmi:) genelde hergün öğleden sonra somonum var 500 gram ortalama ( anca doyuyorum ) ama dananın haşlanaya uygun etlerini haşlıyım baharatlyıp yiyorum. Tam eminde değilim diyet tehlikedemi
Merhaba,aslına bakarsan bu kadar sürede özellikle vermemen ilginç bir yerde bir hata yapıyor olabilirsin.Doğum kontrol hapına bağlı olduğunu düşünmüyorum başka bir sebebi olabilir.Hergün yeterince su içiyormusun,tuzu yeterince kısıtladınmı,öğünlerin yeterli protein içeriyormu,süt ve süt ürünlerini çokmu fazla tüketiyorsun,yediklerinin yağ oranları bize tamami ile uygunmu,sınırlı izinlileri fazlaca tüketiyor olabilirmisin...gibi birçok soru var.mutlaka bir yerde bir hata var.şöyle yapalım hergün yediklerini yaptıklarını yaz birlikte inceleyelim.merhaba.dahz once yazmidyim.4 gunluk ataktan sonra.bugun seyirde7, gun toplamd 11 gun oldu.arskta 2 kilo gitti seyirde ise yarim kilo belki.oda inio cikio .saf proteindysem eksi vs gibi.hergjn ayni motivasyonum dusuyor.spor disinds eskik yaptigim bisi yok herhalde.vucut olculerimde ayni.simdiye kadar atak haric kilo veremedim.cok moralim bozuk.dogun kontrol hapi kullaniyorum kistlerden dolayi.bundan mi acaba.oyleyse 1 hafta daha yapicam yoksa birakicam.cok yiprandimmm.offff
Diyetin tehlikede değil tabiki.yediğimiz etin yağ oranının %10 olması gerekiyor en fazla buna dikkat etmemeiz daha kolay ve hızlı kilo vermemizi sağlar ama bir kereye mahsus yediğin birşeye çok takılma .içinde ekmek koymadığına emin oda önemliDondurucumda buzdolabı poşetlerinde bi yağsız bi yağlı dana kıymam vardı dukana uygun köfte için yardımcım ordan eline yakın olan kıyma poşetlerinden seçip bana dukan köfte yapmş sağolsun ama kıyma yağsız mı değilmi anlamıyorum bu diyete tersmi:) genelde hergün öğleden sonra somonum var 500 gram ortalama ( anca doyuyorum ) ama dananın haşlanaya uygun etlerini haşlıyım baharatlyıp yiyorum. Tam eminde değilim diyet tehlikedemi
hoşgeldin aramıza.Testmi belirledi 5-6 gün atak süresini?Merhaba kızlar ben de başladım bugün atak evresindeyim 5-6 gün yapıcam 10 kilo vermem lazım hade bakalım ne olacak veririm inşallah
teşekür ederim aklımdakı herşeyi yanıtlamışsın saol soru işareti kalmadı bıde tatlı ıhtıyacını kola zero içerek gıdersem olurmu
ben spora başlamadan solgarın .......içiyorum 1 kaşık sadece dun biraz başım döndü. ama aldırmadım yine 1.5 saat su gibi olana kadar spor yaptım. oğlum 5 yaşında ilk yıl 26 kg verdim. ancak zaman içinde geri aldım.
anladım bende solgar balık yağı ...... bide ....... ın one kullanıyorum
Kızlar ilaç ismi yada zayıflama yardımcı hertürlü destek ürünü ne olursa olsun isim telafuz etmiyoruz.Buna dikkat edersek sevinirim.Forum kuralları gereği yasakama .........spor yaparken enerjiyi arttırıyor yag yakıyor bence eczaneye sor
teşekür ederim aklımdakı herşeyi yanıtlamışsın saol soru işareti kalmadı bıde tatlı ıhtıyacını kola zero içerek gıdersem olurmu
merhaba.dahz once yazmidyim.4 gunluk ataktan sonra.bugun seyirde7, gun toplamd 11 gun oldu.arskta 2 kilo gitti seyirde ise yarim kilo belki.oda inio cikio .saf proteindysem eksi vs gibi.hergjn ayni motivasyonum dusuyor.spor disinds eskik yaptigim bisi yok herhalde.vucut olculerimde ayni.simdiye kadar atak haric kilo veremedim.cok moralim bozuk.dogun kontrol hapi kullaniyorum kistlerden dolayi.bundan mi acaba.oyleyse 1 hafta daha yapicam yoksa birakicam.cok yiprandimmm.offff
Selam ,
ben geçen yaz 3.5 ay boyunca kitabında yazan herşeyi birebir yaparak vermek istediğim 7 kilodan kurtuldum ve 1 senedir de kilo almıyorum. dikkat ettiğim tek şey kahvaltıda hamur işi yememek ve şeker kullanmamak. günde 2 kutu zero içtim herhangi bi sakıncası yok kitabında da bu bilgi var zaten.
Merhaba,aslına bakarsan bu kadar sürede özellikle vermemen ilginç bir yerde bir hata yapıyor olabilirsin.Doğum kontrol hapına bağlı olduğunu düşünmüyorum başka bir sebebi olabilir.Hergün yeterince su içiyormusun,tuzu yeterince kısıtladınmı,öğünlerin yeterli protein içeriyormu,süt ve süt ürünlerini çokmu fazla tüketiyorsun,yediklerinin yağ oranları bize tamami ile uygunmu,sınırlı izinlileri fazlaca tüketiyor olabilirmisin...gibi birçok soru var.mutlaka bir yerde bir hata var.şöyle yapalım hergün yediklerini yaptıklarını yaz birlikte inceleyelim.
mefhaba lisabella.oncelikle tesekkur ederim ilgin icin bugun sebze ptotein gunum.
sabah 1 5 haslnmis yumurta light peynir az domates salatalik
arada 1 gibi.dukan sandv.yarisi marul ve 2 tane yesil biberle yarim cay bard.liht gazoz
oglen 3 de kiymali kabak dolma yogurt az zero kola.
2 bardakta yesil cay ictim.hi bide yarimsalatalik yemektwn sonra.onun disinda sinirli herhsngi bisi tuketmiyorum.dukan kek vs hic yspmadim
aksamda dunden pilic sufle var herhslde onu yerim.belki bide arad sutlu kahve.
cokmu bunlar
merhaba,
bende atakta 3 kilo vermiştim seyir döneminde 2 hafta boyunca max.1 kilo verdim o nedenle çok normal pes etme sakın seyir biraz sıkıntılı oluyor ama sonuçları gördükçe inanılmaz keyif alıyorsun değiyor. o kadar emek vermişsin yazık olur ben 3.5 ay yaptım 7 kilo verdim ve 1 senedir kilo almıyorum mucize gibi bir diyet. su ve yulaf kepeği çok çok çok önemli.
Yediklerin hayır çok değil ki zaten protein miktarı fazla oldukçada istediğin kadar yiyebilirsin sadece sebze günlerinde yediğin sebze miktarının 1/3 proteinin ise 2/3 olmasına özen göster.Yogurt ve peynirin sanırım % 2 yi geçmiyordur yağ oranın.Birde dolmada yada yaptığın bütün yemeklerde 1 kaşık yağ sınırınıda aşma sakın.su içmeye özen göster ve tuz çok atma yemeklerine .eğer yapabileceksen biraz spor ekle illede ağır birşeyler yapman gerekmiyor ama yürüyüş yap mesela.Sakın pes etme ama kurallara uyduğun sürece kilo vermemek gibi bir durum asla söz konusu değil.Herhangi bir sağlık sorunun yoksa dükan diyeti yapıpta kilo vermeyen olamamıştır.Biraz daha bekle bakalım inan vereceksinmefhaba lisabella.oncelikle tesekkur ederim ilgin icin bugun sebze ptotein gunum.
sabah 1 5 haslnmis yumurta light peynir az domates salatalik
arada 1 gibi.dukan sandv.yarisi marul ve 2 tane yesil biberle yarim cay bard.liht gazoz
oglen 3 de kiymali kabak dolma yogurt az zero kola.
2 bardakta yesil cay ictim.hi bide yarimsalatalik yemektwn sonra.onun disinda sinirli herhsngi bisi tuketmiyorum.dukan kek vs hic yspmadim
aksamda dunden pilic sufle var herhslde onu yerim.belki bide arad sutlu kahve.
cokmu bunlar
teşekür ederım ve tebrık ederım bende dıkkat etmeye çalışıyorum ama tatlı krızını zerola gıdermeye çalışıyorum yarın seyıre geçecegım ne yapacagıma karar veremedım kaç gun proteın kaç gun sp bakalım ıns senın gıbı bızde verıp almayızSelam ,
ben geçen yaz 3.5 ay boyunca kitabında yazan herşeyi birebir yaparak vermek istediğim 7 kilodan kurtuldum ve 1 senedir de kilo almıyorum. dikkat ettiğim tek şey kahvaltıda hamur işi yememek ve şeker kullanmamak. günde 2 kutu zero içtim herhangi bi sakıncası yok kitabında da bu bilgi var zaten.
Ben sıfır yaplı kıyma aldım buzluğa da stockladım. Kıymayı poşetlerken bile kıymada hic yağ olmadığını anladım cünki eller kirlenmiyor :) yerken de fark ediliyor okadar kuru ki zor yutuyorum resmen boğazımda takılı kalıyor. Bol yoğurtla tüketiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?