Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Başlangıç tarihi: 10.06.2013
Başlangıç kilo: 114
Bedef kilo: 70
Boy:1.72
Güncel kilo:99,3
Geçen haftaki kilo :99,7
Fark:0,400
Toplam Fark:14,700

çok kötü bir sonuç iki günün bedeli oldu ilerideki bildirimler süper olacak inş.

SABAH
2 tane yarı rafadan yumurta
1 kupa şekersiz çay
1 kupa yeşil çay

Günaydın kızlar,hadi uyanın bildirim zamanı.Lütfen buraya takılan herkes bildirimini yapsın.Yeniler eskiler herkes.Yenilerden bilmeyen varsa söyleyeyim;Perşembeleri bir dükan geleneği olan bildirim günü.Perşembeleri kilo bildirimleri yapılıyor ve bu şekilde sevgili winnide liste hazırlıyor motıvasyon anlamında harika bir gelenek bu.Yapmanız gereken sırayla

Baslangic tarihi:
Baslangic kilo:
Boy:
Hedef:
Gecen hafta:
Güncel:
Haftalik degisim:
Toplam fark:
Birde diğer taraftada yarış yapıyoruz yine seyir evresinde olup 1 aylık yarışa katılmak isteyenlerde yarış topiğine güncellerini yazsın yeterlı.hepinize bol - li bildirimler

Son düzenleme:
Herkese merhabalar:)

Ben geldimmmmm

Baslangic tarihi: 16.05.2013
Baslangic kilo: 73.5
Boy: 1.68
Hedef: 60
Gecen hafta: 73
Güncel: 72,8
Haftalik degisim:0.200
Toplam fark: 1.700

Yürüyüş, yeşilçaya başladım sayılır. İrademi toplayarak diyetime devam edeceğim ve ağustos sonu hedefimi 55'e çekeceğim çünkü 6li kilolarda olmayı umuyorum. ağustos sonu 69'u görürsem ne mutlu bana:))
tabi böyle diyorum ama iki üç gündür ne yesem doymuyorum, tatlılara saldırıyorum. beni görenler sapıttığımı düşünüyordur herhalde... bu arada yeşilçayı günde 1 bardak içerdim, şimdi 3 bardağa çıkardım. umarım faydası olur...

55 kilo olursam bebek düşünmeye başlayacağım sanırım:/ ama kilolu bir anne olmak istemiyorum.

Canım ben bunu denedim çok sağol ya çok güzel oldu

Herkese selam,

Ramazandı bayramdı derken ben kilo veremedim.Ama en azından aynı kiloda duruyorum.Şu an akşamları yoğun spor yapıyorum.
Daha 3 gün oldu tabi.Bakalım sonucu haftaya daha iyi görecegim sanki

Baslangic tarihi: 01.06.2013
Baslangic kilo: 88,5
Boy: 1.60
Hedef: 65
Gecen hafta: 78.5
Güncel: 78.5
Haftalik degisim:0
Toplam fark: 10 kg

Herkese bol kilo vermeli günlerrrr

merhaba
Baslangic tarihi: 4 agustos
Baslangic kilo: 66
Hedef: 56
Gecen hafta: 64
Güncel: 63(sabahlari 62)
Haftalik degisim:1

merhaba
Baslangic tarihi: 4 agustos
Baslangic kilo: 66
Hedef: 56
Gecen hafta: 64
Güncel: 63(sabahlari 62)
Haftalik degisim:1

Dukan dieti ile 57 kilolara inmiş biri olarak şu anda 58 kiloyum.Arkadaşlar hayatımda ilk defa dietten sonra kilo almadım.Kesinlikle sabır diyorum.Ramazanda bir kaç kilo aldım ama hemen verdim.Sanırım almayacamda
Herkese bol bol eksili günler

sayın dukancılar merhaba size bişey soracam bugün aktardan floya marka yulaf kepeği aldım ama kutusundan dukan diyeti tarifleri hariç dışında kullanılır yazıyo kafam karıştı cevap lütfen

sayın dukancılar merhaba size bişey soracam bugün aktardan floya marka yulaf kepeği aldım ama kutusundan dukan diyeti tarifleri hariç dışında kullanılır yazıyo kafam karıştı cevap lütfen

İlginç ,demekki içinde başka şeylerde olabilir bu durumda kullanma bence onu.Büyük marketlerde migros.carrefour tansaşta falan doğalsanın yulaf kepeği var onu bulursan al bunu kullanma tavsiyem

Canım ben bunu denedim çok sağol ya çok güzel oldu

Afiyet olsun canım. İyi bir secenek bencede bende bundan sonra arada bir yapmaya devam edeceğim. Bugün ama dört günlük ekmek pişirdim :)miniminacık pasta kalıbına yaptım cok şirin oldu. Ekmek de iyi oldu maşalla kabardı. Ilkay hanımın ekmek tarifi

Balık yağları salığa cok faydal bu yüzden tüketmek serbest dana tavuk etlerinde max. %10 müsadeli bildim kadariyla

Bu sabah 59.0 kiloyu gördüm ve baya bi sevindim. Yarin sabah tartimicam bugün sebze günümdüdü fazla cikar yarin sabah görmek istemiyorum. Perşembe günleri yarış yapma günüymüş yetişemedim bugün, bi daki haftaya inşallah. Bu ara eşim az önce abimlerin bahcesinden böğürtlen toplamış maşallahları var kocaman iri bu kadar iri böğürtlen görmedim diye bilirim ama hic mi hic tadına bakmadım sevdiğim halde. Yarın bende kalanları toplar buzluğa koyarım. 3.cü bölüme gecince meyveli yoğurt yaparım :)

Baslangic tarihi: 02.04.2013
Baslangic kilo: 86,7
Boy: 1,60
Hedef: 58
Gecen hafta: 71,7
Güncel: 71,5
Haftalik degisim: 200 gr
Toplam fark: 15,2

Liste henüz yapılmamış, bildirim az gibi fırsat bu fırsat geç de kalsam şansımı denemek istedim 😉😁💋 :)

AAaa liste yapıldı mı geç mi kaldım şansımı deniyim yinede
Baslangic tarihi:14.08.2013
Baslangic kilo: 59
Boy: 1.63
Hedef:50
Gecen hafta:yeni başladım
Güncel:59
Haftalik degisim:yeni başladım
Toplam fark:0

Son düzenleme:
Merhaba herkesee.. Dukan a pazartesi gunu basladim ve topic i okuyarak motive oldum.
Hayatimda ilk defa bu kadar kararli ve moralli bir diyet yapiyorum.
Pazartesi gunu tartildiigmda 87 kg idim.
Bugun cuma ve sabah 84,4 tartildim :)
İnanilmaz motive oldum. Herkese tsk etmek istiyorum bilmeden verdiginiz gazdan ötürü:)))

Baslangic tarihi:12.08.2013
Baslangic kilo: 72.9
Boy: 1.77
Hedef:60
Gecen hafta:72.9
Güncel:70
Haftalik degisim: 2.9
Toplam fark:2.9 KG.

** Hedefim 5'te 5 yapmaktı her akşam düzenli 1-1.5 saat spor yapıyorum ama 2 gndür çok şişim regl dönemim ama henüz başlamadı galiba o yüzden durdu veya gizleniyor verdiklerim :) bilmiyorum. harfi harfine uydum halbuki.

seyir döneminde inşallah daha çok veririm. bugün5. günüm. yarın bezelye havuc patates dışında çiğ ve haşlanmış sebzeye başlayacağım. yani şöylemi kahvaltıda domates ve yeşillik yiyebileceğim. ama zeytin yok değilmi? ayrıca karbonhidrat yok sadece haşlanmış veya çiğ sebze. yani öğlen pişmiş sebze yiyemeyecekmiyim? seyir dönemini karıştırdım ben biraz galiba acil lütfen. menü nasıl olmalı örnek menünüz varmı seyir dönemi için?

canım arkadaşlarım birrkaç haftadır bildirim yapamadım. işlerim inanılmaz yoğun. kk yı açıyorum şöyle bir baştan aşağı okumaya bile fırsatım olmadı.. ama çok güzel kilolar vermişsiniz güzel dukaniçelerim benim :))) çok çok tebrik ediyorum. bende bırakmadım tabi diyetime son hız devam... bu defa kaçırdım ama haftaya bende bildirim yapcam inşallah. hepinizi kocaman öpüyorum.

ve mümkün olduğunca buralardan ayrılmamaya çalışın motivasyon hep sağlam olsun. bende tabi :))

İşte listemizzz..

Tebrikler kızlar ve bol eksiler..

Eki Görüntüle 779755

canım winicim hala listedeyim çok teşekkür ederim. haftaya bende bildirim yapacağım . çok teşekkürler ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…