Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ecemus'cum bende henüz bugün tartılabildiğim için bildirime katılamadım.reglim dün bitti.az önce tartıldım 55.4 olmuşum çok mutlu oldum Allah nasip ederse 54e az kaldı.
İnşallah sende kilo vermişsindir canım
Aramıza yeni katılan tüm dukaniçeler aramıza hoşgeldiniz

Son düzenleme:
Bu arada dondurma yapmak isterken güzel bi tarif çıkardım ortaya.belki benzeri vardır çalışkan dukaniçelerden biri daha önce keşfetmiş olabilir ama ben yinede bi paylaşayım

Dukan çikolatalı mousse
6 yemek kaşığı süt tozu
3 yemek kaşığı yağsız yoğurt
1 yemek kaşığı tatlandırıcı
2 yemek kaşığı kakao
3 yemek kaşığı yağsız süt
1 tatlı kaşığı karbonat

Tüm malzemeleri güzelce karıştırıp pürüzsüz hale getirin.kalıplara koyup buzlukta 2 saat bekletin.yemeden yarım saat önce çıkarıp üstünü hava almayacak şekilde kapatın.bu esnada biraz şişiyor :) sonra yemeye hazır.mousse'nuzu köpük köpük olmuş haliyle afiyetle yiyin

Buda asıl ulaşmaya çalıştığım tarif;

Dukan pratik dondurma
6 yemek kaşığı süt tozu
3 yemek kaşığı yağsız yoğurt
1 yemek kaşığı tatlandırıcı
2 yemek kaşığı kakao
3 yemek kaşığı yağsız süt

Karıştırıp buzlukta bekletin 1 saat sonra yemeye hazır

Her iki tarif de sınırlı izinlilerle yapıldığı için 2 günde tüketilmeli

bravo lotusun çok çooook sevindim.. harika sonuç. bende veriyorum çok şükür bayram dan sonra bu sabah 59.9 çıktım diğer bildirime kadar daha da veririz. lisacimda hep beraber bizde artık güçlendirmeye geçeriz inşallah

İşte listemizzz..

Tebrikler kızlar ve bol eksiler..

Eki Görüntüle 779755
Ellerine sağlık winni ciğimTebrikler kızlar harika kilolar vermişsiniz vede veriyoruzBundan sonra perşembe sabahları öğlene kadar bildirimlerinizi mutlaka yapmaya çalışın.Dükan perşembe geleneği devam ediyor ,edecekte.Takıldığınız herşeyi sorabilirsiniz elimden geldiğince ben ve tecrübeli dükaniçeler cevaplamaya çalışacağız.Bol iradeli ,bol - li diyetleriniz olsun

Son düzenleme:

Çok mutlu oldum canım darısı hepimizin başına

Hiç hafiflediğimi hissetmiyorum reglim yeni bitti herhalde ondandır Bugün bide düğüne gidicez pasta yemeden nasıl durucam bakalım

Merak ettigim bir sey var.. Atak evresinden sonra kepegi kullanim miktari degisiyor mu? Ben kepegi bugun aldim atakta hc kullanmadim.

Merak ettigim bir sey var.. Atak evresinden sonra kepegi kullanim miktari degisiyor mu? Ben kepegi bugun aldim atakta hc kullanmadim.

ben bayramin 1.gunu basladim dukan diyetine bugun tartildim 2 kilo vermisim ben 4 yada 5 ay yapmaya calisacagim

İnşallah canım güçlendirmeyi görmeyi nasip etsin Rabbim bize.ikimizin de az kaldı sende hedefe çok yaklaştın.bu arada tam 2 ay oldu benîm.bugüne dek ayda 2.5 kg vermiş olduğuma göre son 3 haftam seyirde, tabi inşallah bi aksilik çıkmazsa.

ben bayramin 1.gunu basladim dukan diyetine bugun tartildim 2 kilo vermisim ben 4 yada 5 ay yapmaya calisacagim
Yolunda başarılar tatlım. güldüren havalara uçuran tartı sahneleriyle dolu bir diyet süreci dilerim

Son düzenleme:

merhaba hoşgeldin.Biraz kendinden bahsedermisin.Kaç kilosun,hedefin kaç olmak,testini yaptınmı,kitabını okuyorsundur sanırım.Kendine bir cetvel yap takip etmen daha kolay olur hemde baktıkça motive olursun.Sormak istediğin takıldığın birşey olursa sorabilirsin .

Buket hoşgeldin,arkadaşlar cevaplamış sorunu ama ben birşeyi merak ettim kitabı okudunmu?

buket merhaba, aramıza hoşgeldin :)
lisa mın merak ettiği soruyu bende soracaktım. kitabı okudun mu... ayrıca ek olarak kesin kararlı mısın bu diyeti yapmaya.. kesin kararlıysan başla yoksa hiiç vücudunu bu diyete sokma. ben senin kararlılığından şüphe ettimde :26ndan bunları yazıyorum. daha atak evresinde kaçamaklara başlamışsın.. sakın yapma.. diyetin uzar. her kaçamak 1 hafta atar seni.. devam etmek istiyorsan naçizane tavsiyem kararlı ol sakin ol ve kaldığın yerden devam et...
ama okumadıysan kesinlikle kitabı oku.. testini yap..
hadi başarılar... güzel haberlerini bekliyorum

Kac kilo verdin canım toplamda. Verdiğin kilolara yazık etme bir an önce güclendirmeni tamala derim ben sonucta yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişin ne mutlu sana. Ben daha yolun başındayım

Biraz kurufasulyeye ihtiyac duyuyor gibiyim de, belki biraz da pizza falan istemisimdir dedim. yani olan olduktan sonra kilolar geri geldikten sonra fayda yokta, bi yerde durup, sonra tekrar baslayabilir miyim diyorum.

Gunaydin bayanlar..
Yook hic kacamak yapmadim
Sadece yulaf kepegini hic tuketmedim. Cunku hem gec buldum hem de hic aclik hissetmiyorum. Su an 6. Gunum atakta devam ediyorum vermem gereken kilo 20 - 25 arasi oldugu icin 7 gun atak yapmaya karar verdim.
Kitabi da okudum fakat yulaf kepegini seyirde hatirlayamadim ne kadar oldugunu.

6. Gunum ve 3 kilogram gitti :)

Bu sabah galeta yapacagim :)

Benim bir sorunum daha var yemek saatlerimde porsiyonlarim az olmasina ragmen tamamlayamiyirum. Saniyorum ki diyette yedikce faydasi var proteinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…