Ecemus'cum bende henüz bugün tartılabildiğim için bildirime katılamadım.reglim dün bitti.az önce tartıldım 55.4 olmuşum çok mutlu oldumcanım arkadaşlarım birrkaç haftadır bildirim yapamadım. işlerim inanılmaz yoğun. kk yı açıyorum şöyle bir baştan aşağı okumaya bile fırsatım olmadı.. ama çok güzel kilolar vermişsiniz güzel dukaniçelerim benim :))) çok çok tebrik ediyorum.bende bırakmadım tabi diyetime son hız devam... bu defa kaçırdım ama haftaya bende bildirim yapcam inşallah. hepinizi kocaman öpüyorum.
ve mümkün olduğunca buralardan ayrılmamaya çalışın motivasyon hep sağlam olsun. bende tabi :))
canım winicim hala listedeyim çok teşekkür ederim. haftaya bende bildirim yapacağım . çok teşekkürler ellerine sağlık
Ecemus'cum bende henüz bugün tartılabildiğim için bildirime katılamadım.reglim dün bitti.az önce tartıldım 55.4 olmuşum çok mutlu oldumAllah nasip ederse 54e az kaldı.
İnşallah sende kilo vermişsindir canım
Aramıza yeni katılan tüm dukaniçeler aramıza hoşgeldiniz
Ellerine sağlık winni ciğim
Merhaba herkesee.. Dukan a pazartesi gunu basladim ve topic i okuyarak motive oldum.
Hayatimda ilk defa bu kadar kararli ve moralli bir diyet yapiyorum.
Pazartesi gunu tartildiigmda 87 kg idim.
Bugun cuma ve sabah 84,4 tartildim :)
İnanilmaz motive oldum. Herkese tsk etmek istiyorum bilmeden verdiginiz gazdan ötürü:)))
Çok mutlu oldum canım darısı hepimizin başına
bende başlayalı 1 hafta oldu ama dün biraz bozuldu puff(
Çok mutlu oldum canım darısı hepimizin başına
Merak ettigim bir sey var.. Atak evresinden sonra kepegi kullanim miktari degisiyor mu? Ben kepegi bugun aldim atakta hc kullanmadim.
İnşallah canımbravo lotusun çok çooook sevindim.. harika sonuç. bende veriyorum çok şükür bayram dan sonra bu sabah 59.9 çıktım diğer bildirime kadar daha da veririz. lisacimda hep beraber bizde artık güçlendirmeye geçeriz inşallah
Yolunda başarılar tatlım. güldüren havalara uçuran tartı sahneleriyle dolu bir diyet süreci dilerimben bayramin 1.gunu basladim dukan diyetine bugun tartildim 2 kilo vermisim ben 4 yada 5 ay yapmaya calisacagim
ben bayramin 1.gunu basladim dukan diyetine bugun tartildim 2 kilo vermisim ben 4 yada 5 ay yapmaya calisacagim
Merak ettigim bir sey var.. Atak evresinden sonra kepegi kullanim miktari degisiyor mu? Ben kepegi bugun aldim atakta hc kullanmadim.
Kac kilo verdin canım toplamda. Verdiğin kilolara yazık etme bir an önce güclendirmeni tamala derim ben sonucta yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişin ne mutlu sana. Ben daha yolun başındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?