Dukana ve aramıza hoşgeldin canım, güzel vermişsin yalnız yulaf kepeğini eksik etme bundan sonra, bu diyetin olmazsa olmazı o :)Gunaydin bayanlar..
Yook hic kacamak yapmadim
Sadece yulaf kepegini hic tuketmedim. Cunku hem gec buldum hem de hic aclik hissetmiyorum. Su an 6. Gunum atakta devam ediyorum vermem gereken kilo 20 - 25 arasi oldugu icin 7 gun atak yapmaya karar verdim.
Kitabi da okudum fakat yulaf kepegini seyirde hatirlayamadim ne kadar oldugunu.
6. Gunum ve 3 kilogram gitti :)
Bu sabah galeta yapacagim :)
Benim bir sorunum daha var yemek saatlerimde porsiyonlarim az olmasina ragmen tamamlayamiyirum. Saniyorum ki diyette yedikce faydasi var proteinin
Kitabı okuduysan iyi hatta hala okuyor olmalısın.Sonuçta diyetin başı ve kitap sürekli elinin altında olmalı takıldıklarına bakmalısın cevap bulamadıklarını bize sormalısın.Aslında siteden test yapmış olsaydın sana hangi evreyi kaçgün yapacağına dair fikir verirdi.Yemekte yiyebileceğin kadarını ye zorlama kendını sonra bıkar bu kez yemek istememeye başlarsın. o yüzden yiyebildiğin kadarını ye ,aç kalkma sofradan.Çok acıkmadan yemeye çalış çünkü acıkır gözün dönerse kaçamağa çok müsait oluyosun.öğün atlamamaya çalış.ve bol su içmeyi sakın unutmaGunaydin bayanlar..
Yook hic kacamak yapmadim
Sadece yulaf kepegini hic tuketmedim. Cunku hem gec buldum hem de hic aclik hissetmiyorum. Su an 6. Gunum atakta devam ediyorum vermem gereken kilo 20 - 25 arasi oldugu icin 7 gun atak yapmaya karar verdim.
Kitabi da okudum fakat yulaf kepegini seyirde hatirlayamadim ne kadar oldugunu.
6. Gunum ve 3 kilogram gitti :)
Bu sabah galeta yapacagim :)
Benim bir sorunum daha var yemek saatlerimde porsiyonlarim az olmasina ragmen tamamlayamiyirum. Saniyorum ki diyette yedikce faydasi var proteinin
Test bana da 6 gün dedi ama bana uygun gördüğü kilo 60.5 ti. Ben 57 kiloya düşmek istediğim için bir kaç gün uzattım atağı. Önümde dağ gibi 24 kilo vardı, 16 kaldı çok şükür. Regl öncesi günlerdeyim tartılmıyorum bu ara.Testi yaptim siteden 6 gun dedi orada. Ben pazar da protein yapip pazartesi protein+sebze yapacagim.
bende başlayalı 1 hafta oldu ama dün biraz bozuldu puff(
Kabızlık için form çay denediniz mi? Seyire geçince biraz rahatliyor insan.Nasılsınız kızlar?? Ben çok iyiyim valla bugün tartıldım 1.5 kilo verişim atak evresinin 4.günündeyim devaam devaaamBide şu kabızlık olmasa
Kabızlık için form çay denediniz mi? Seyire geçince biraz rahatliyor insan.
Test bana da 6 gün dedi ama bana uygun gördüğü kilo 60.5 ti. Ben 57 kiloya düşmek istediğim için bir kaç gün uzattım atağı. Önümde dağ gibi 24 kilo vardı, 16 kaldı çok şükür. Regl öncesi günlerdeyim tartılmıyorum bu ara.
merhaba hoşgeldin.Biraz kendinden bahsedermisin.Kaç kilosun,hedefin kaç olmak,testini yaptınmı,kitabını okuyorsundur sanırım.Kendine bir cetvel yap takip etmen daha kolay olur hemde baktıkça motive olursun.Sormak istediğin takıldığın birşey olursa sorabilirsin .
Özellikle atak döneminde kabızlık daha yoğun yaşanıyor tamami ile katı beslenildiği için ama seyire geçip işin içine sebze dahil olduğunda probleminde azalacak vede geçecek.Şidilik mutlaka suyunu içmeye çalış ,yeşil çayını iç ve doğadanın kayısılı form çayı iyi geliyor onu içebilirsin.Çok sıkıntı olursa yulaf kepeğini yarı yarıya buğday kepeği ile karıştır.Sıkıntı veriyorsa acı çehre tohumu al bir iki tane oda oldukça rahatlatıyor geçmezse eczaneden ilaç sorarsın olmazsa..Nasılsınız kızlar?? Ben çok iyiyim valla bugün tartıldım 1.5 kilo verişim atak evresinin 4.günündeyim devaam devaaamBide şu kabızlık olmasa
Merhaba,hoşgeldin ..Lakin kitap okumadan olmaz bu diyet.Okuyamam diye birşey yok bu diyeti yapmak istiyorsan.Okuyacaksın sonra takıldığın yerlerde biz yardımcı olacağız ama kitapsız maalesef.Evet dükan iyi bir diyet kolay aç kalmadan kilo vermek adına ama 5-6 kilo için biraz uzun bir diyet.Çünkü 4 aşamadan oluşuyor ve verdiğini almamak adına bu 4 aşamayıda tamamlaman gerekiyorki 4, aşama ömür boyu yapılacak uygulanacak.sen şimdi 5-6 kilo için yaklaşık 3 ay 3 evre yapacaksın sonrada ömür boyu sürecek 4, evre.Bir daha araştır derim en önemlisi kitabı mutlaka al ve oku,,Kızlarr merhabaaa :)) Ben bugün itibariyle bu diyete başladım..Teyzem bu sayede sağlıklı bir şekilde kilo verdi ve beni de teşfik etti fakat kitap alsam da okumam kendimi biliyorum :)) o yüzden sizden gün içinde neler yediğinize dair bilgi almak istiyorum 5 6 kilo vermek hedefim.. bir çok yorum okudum kafam baya karıstı.. Kısaca özetleyecek ve liste verebilecek kimse yokmuu((
ben 6 yildir bebek tedavisi gordugumden cok fazla kilo aldim.100 kg civarlarindayim.hedefim 80.dukan kitabinida aldim bir kismini okudum.test ve cetvel yapmak falan onu nasil yapacagimi bilemiyorum.bana nasil bisey oldugunu bahsedermisin.sen kac kilosun ne zamandir bu diyeti yapiyorsun,sen haftada kac kilo verdin biraz kendinden bahsedermisin?ben 8 gunde 2,5 kilo verdim.
Ben başlayalı 40 gün oluyor canım 8 kilonun yarısını atakta verdim, bir ayda ortalama 4 kilo veriliyor genelde seyirde, benim de öyle olmuş. Bayramdı tatildi derkem sınırlı izinlilerin dozunu aştığım günler oldu, yoksa daha çok verirdim belki ama buna şükürDarisi basima :) ne kadar zamanda verdiniz ? Seyirde kilo verme hizi dusuyor degil mi
Kızlarr merhabaaa :)) Ben bugün itibariyle bu diyete başladım..Teyzem bu sayede sağlıklı bir şekilde kilo verdi ve beni de teşfik etti fakat kitap alsam da okumam kendimi biliyorum :)) o yüzden sizden gün içinde neler yediğinize dair bilgi almak istiyorum 5 6 kilo vermek hedefim.. bir çok yorum okudum kafam baya karıstı.. Kısaca özetleyecek ve liste verebilecek kimse yokmuu((
ben 6 yildir bebek tedavisi gordugumden cok fazla kilo aldim.100 kg civarlarindayim.hedefim 80.dukan kitabinida aldim bir kismini okudum.test ve cetvel yapmak falan onu nasil yapacagimi bilemiyorum.bana nasil bisey oldugunu bahsedermisin.sen kac kilosun ne zamandir bu diyeti yapiyorsun,sen haftada kac kilo verdin biraz kendinden bahsedermisin?ben 8 gunde 2,5 kilo verdim.
Ben başlayalı 40 gün oluyor canım 8 kilonun yarısını atakta verdim, bir ayda ortalama 4 kilo veriliyor genelde seyirde, benim de öyle olmuş. Bayramdı tatildi derkem sınırlı izinlilerin dozunu aştığım günler oldu, yoksa daha çok verirdim belki ama buna şükür
ben bugun 11.gunum 3 kilo gr gitmis hesaplamalarima gore ayda 9 kilo falan gider herhalde bu sekilde devam edebilirsem eger 3 yada 3,5 ay yeter insallah yapabilirim.hadi bakalim kolay gelsin:) umarim basari gosterirsin, ben de 12 sene bekletmisim annemi.
aman hamile kaldiginda dikkat et, kotu bir sey olmasin, gerekli besinleri aldigina emin ol. Senin durumunda daha dikkatli kilo vermen gerekebilir, kimsi de dukan hamile kalmayi kolaylastiriyomus diyolar. ama dedigim sagligina dikkat et de baska sorunla karsilasma, mumkun oldugu kadar bilincli yap diyeti.
bu arada her gun kiwi yiyebilirsin, daha once bu topicte yazmistim, dukanda yari izinli olarak kullanilabiliyor.
ben her gun yedim bir kiwi, 9 ayda toplam 24 kilo verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?