merhaba insallah en azindan bi 25 kg verirsem cok iyi olacak.verdigin linke girdim ama olmuyor yapamadim bana yardim edebilirmisnÖzellikle atak döneminde kabızlık daha yoğun yaşanıyor tamami ile katı beslenildiği için ama seyire geçip işin içine sebze dahil olduğunda probleminde azalacak vede geçecek.Şidilik mutlaka suyunu içmeye çalış ,yeşil çayını iç ve doğadanın kayısılı form çayı iyi geliyor onu içebilirsin.Çok sıkıntı olursa yulaf kepeğini yarı yarıya buğday kepeği ile karıştır.Sıkıntı veriyorsa acı çehre tohumu al bir iki tane oda oldukça rahatlatıyor geçmezse eczaneden ilaç sorarsın olmazsa..
Merhaba,hoşgeldin ..Lakin kitap okumadan olmaz bu diyet.Okuyamam diye birşey yok bu diyeti yapmak istiyorsan.Okuyacaksın sonra takıldığın yerlerde biz yardımcı olacağız ama kitapsız maalesef.Evet dükan iyi bir diyet kolay aç kalmadan kilo vermek adına ama 5-6 kilo için biraz uzun bir diyet.Çünkü 4 aşamadan oluşuyor ve verdiğini almamak adına bu 4 aşamayıda tamamlaman gerekiyorki 4, aşama ömür boyu yapılacak uygulanacak.sen şimdi 5-6 kilo için yaklaşık 3 ay 3 evre yapacaksın sonrada ömür boyu sürecek 4, evre.Bir daha araştır derim en önemlisi kitabı mutlaka al ve oku,,
Kitabı oku ve gerçekten anlamaya çalış.Verecek kilon fazla olunca daha kolay vereceksin emin ol.Sana test için link vereceğim ordan testini yap ve sana ne kadar zaman hangi evreyi yapacağını söyleyecek bu test.Cetvel içinde link vereceğim.Ben hayatım boyunca 55-57 kilo iken gebelik sonucu kilo aldım ve bu diyete 82 ile başladım 22 kılo verip 60 oldum hamilelik düşünüyordum şimdi vazgeçince hedefimide 55 yaptım ve son 5 kilom kaldı.Sende eğer diyeti hakkıyla yaparsan kısa sürede güzel kilolar vereceksindir.Çünkü uygulanışı kolay bir diyet ve tabiki kilo vermek hiç bu kadar kolay olmamıştı.Eminimki kilo vermenin keyfine varınca bu kadar kolay hedefinide aşağılara çekeceksin.Şimdi test yapmak için :
Dukan Diyeti Türkçe Testi, Test Nasıl Yapılır? | Dukan Diyeti
burdan yapacaksın testi .Türkçesiyle açıklamışlar takıldığın bir yer olursa sor söylerim.Testini yap sonrada cetveli yaparız.Cetvel burda görmüşsündür kaç kilo kaybettin kaç kilo kaldı şeklinde bazı arkadaşların kullandığı motıvasyonu destekleyen bir cetvel.
merhaba insallah en azindan bi 25 kg verirsem cok iyi olacak.verdigin linke girdim ama olmuyor yapamadim bana yardim edebilirmisn
Seyirde kilo verimi yavaşlıyor canım ataktaki gibi hızlı gitmiyor kilolar. hem fazla kilolar azaldikca kilo vermek de zorlaşıyor? haftada bir ya da bir buçuk kilo veriliyor genellikle.ben bugun 11.gunum 3 kilo gr gitmis hesaplamalarima gore ayda 9 kilo falan gider herhalde bu sekilde devam edebilirsem eger 3 yada 3,5 ay yeter insallah yapabilirim.
sen dukan diyetini 9 ay mi yapmistin eger oyleyse 9 ay uzun bir sure degilmi sence?
hanımlar hangi tatlandırıcıyı kullanıyorsunuz
Ben Stevia kullanıyorum ama Splenda ve Takita kullananlar da var.
Seyirde kilo verimi yavaşlıyor canım ataktaki gibi hızlı gitmiyor kilolar. hem fazla kilolar azaldikca kilo vermek de zorlaşıyor? haftada bir ya da bir buçuk kilo veriliyor genellikle.
merhaba arkadaslar,ben 1 gun atak 1 gunde seyir yapmayi dusunuyorum 5 gun atak 5 gunde seyir uygulandigi zaman her ikisininde kilo kaybi ayni oluyormus.o yuzden daha cabuk kilo verebilmek icin 1/1 yapmayi dusunuyorum.
seyir evresinde fırında patates pişirsem olur mu
Kitabı okumadan -ya da en azından internette diyetin safhaları hakkıda araştırma yapmadan- Dukan diyetine başlamamanızı tavsiye ederim. Bu diyette belirli bir liste/menü yok. Kuralları iyice bilmeniz ve kitabı elinizin altında bulundurarak en ufak bir şüphede kitaba başvurmanız lazım. Patates ne atak ne de seyir evresinde yok.
canım şimdi gördüm mesajını ama çoktan oluşturmuşsun cetvelini, iyi de etmişsin gerçekten motive edici oluyor ve de eğlencelicanım yazının altında olan kilonu gösteren şeyi nasıl koyabiliyorsun :) bende istiyorum :)
5 e 5 te daha cabuk kılo kaybı var dıyorlar ama .:44::44: bende 1e mı 2e5mı yapsam dıe dsunuyorum neye gore karar verılıyor onuda bılmıyorum
canım şimdi gördüm mesajını ama çoktan oluşturmuşsun cetvelini, iyi de etmişsin gerçekten motive edici oluyor ve de eğlenceli
ben kitabinda okumustum.10 kg ve uzeri kilo vermek isteyenlere5 e 5 veya 1 e 1 oneriliyor.5 e 5 yapilirsa cok zor oldugu icin insanlar cabuk birakiyorlarmis diyeti o yuzden 1 e 1 yapilirsa ayni kilo verilirmis.ben yarindan itibaren diyetimde kucuk bir degisiklik yapiyorum 1 gun atak bir gun seyir yapacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?