Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba insallah en azindan bi 25 kg verirsem cok iyi olacak.verdigin linke girdim ama olmuyor yapamadim bana yardim edebilirmisn

merhaba insallah en azindan bi 25 kg verirsem cok iyi olacak.verdigin linke girdim ama olmuyor yapamadim bana yardim edebilirmisn

Öncelikle verdiğim linktede yazıyor testi asıl yapacağın sitenin adı.Şöyle yapalım:

Weight Loss Diet Plan & Coaching - Dukan Diet

bu siteye gidiyorsun testini yapmak üzere.Yanlız site ingilizce eğer anlamazsan şurdan yardım alıyorsun çünkü bunlar türkçeye çevirmiş:

Dukan Diyeti Türkçe Testi, Test Nasıl Yapılır? | Dukan Diyeti

Seyirde kilo verimi yavaşlıyor canım ataktaki gibi hızlı gitmiyor kilolar. hem fazla kilolar azaldikca kilo vermek de zorlaşıyor? haftada bir ya da bir buçuk kilo veriliyor genellikle.

benim ikinci günüm dukan diyetinde atak evresindeyim.. benim testimde atak 3gün cıktı dört yapsam olur mu :) bide taviyeleriniz varı nasihatlarınız :) yardımcı olursnız cok memnun kalırım . bu diyeti yapmış kimselerin tecrübesini ihtiyacımvar. ben kitabı alamadım acıkcası evim carsıya cok uzak nerede kitapçı var onuda bilmiyorum yeni taşındım. eşime söleyem bakalım belki netten alırım ama :)

Seyirde kilo verimi yavaşlıyor canım ataktaki gibi hızlı gitmiyor kilolar. hem fazla kilolar azaldikca kilo vermek de zorlaşıyor? haftada bir ya da bir buçuk kilo veriliyor genellikle.

canım yazının altında olan kilonu gösteren şeyi nasıl koyabiliyorsun :) bende istiyorum :)

merhaba arkadaslar,ben 1 gun atak 1 gunde seyir yapmayi dusunuyorum 5 gun atak 5 gunde seyir uygulandigi zaman her ikisininde kilo kaybi ayni oluyormus.o yuzden daha cabuk kilo verebilmek icin 1/1 yapmayi dusunuyorum.

merhaba arkadaslar,ben 1 gun atak 1 gunde seyir yapmayi dusunuyorum 5 gun atak 5 gunde seyir uygulandigi zaman her ikisininde kilo kaybi ayni oluyormus.o yuzden daha cabuk kilo verebilmek icin 1/1 yapmayi dusunuyorum.

5 e 5 te daha cabuk kılo kaybı var dıyorlar ama .:44::44: bende 1e mı 2e5mı yapsam dıe dsunuyorum neye gore karar verılıyor onuda bılmıyorum

seyir evresinde fırında patates pişirsem olur mu

Kitabı okumadan -ya da en azından internette diyetin safhaları hakkıda araştırma yapmadan- Dukan diyetine başlamamanızı tavsiye ederim. Bu diyette belirli bir liste/menü yok. Kuralları iyice bilmeniz ve kitabı elinizin altında bulundurarak en ufak bir şüphede kitaba başvurmanız lazım. Patates ne atak ne de seyir evresinde yok.

Ohhh bee akşam yemeğimide yedim atak bitti sonunda 5.gün nedense beni çok zorladı ilk 4 gün çok iyiydi 5.gün ipler koptu Kaçamak yapmak istemiyordum ama kısmet değilmiş başım dönünce kına gecesinde dağıtılan şekerlerden bi tane attım ağzıma inşallah çok etkilemez kilo vermemi :26:

İnanır mısınız atağa başladığımdan beri hiç tuvalete çıkamadım patlıcam yakında

Son düzenleme:

kitabını alamadım ama netten baya araştırdım.. yemek tariflerini falan okuyorum :) sadecebi umuttu işte patetes yemeeek :):) oda olmadı :)

canım yazının altında olan kilonu gösteren şeyi nasıl koyabiliyorsun :) bende istiyorum :)
canım şimdi gördüm mesajını ama çoktan oluşturmuşsun cetvelini, iyi de etmişsin gerçekten motive edici oluyor ve de eğlenceli

5 e 5 te daha cabuk kılo kaybı var dıyorlar ama .:44::44: bende 1e mı 2e5mı yapsam dıe dsunuyorum neye gore karar verılıyor onuda bılmıyorum

ben kitabinda okumustum.10 kg ve uzeri kilo vermek isteyenlere5 e 5 veya 1 e 1 oneriliyor.5 e 5 yapilirsa cok zor oldugu icin insanlar cabuk birakiyorlarmis diyeti o yuzden 1 e 1 yapilirsa ayni kilo verilirmis.ben yarindan itibaren diyetimde kucuk bir degisiklik yapiyorum 1 gun atak bir gun seyir yapacagim.

canım şimdi gördüm mesajını ama çoktan oluşturmuşsun cetvelini, iyi de etmişsin gerçekten motive edici oluyor ve de eğlenceli

evet haklısın hayatım :) hayatımda ilk defa diyet yaptıgım için motive edici seylerarıyorum :):)

ben de öyle yapayımbari :):) ya hergün et yiyoruz bütçeye zarar

Yeni başlayacak ve test yapmayı bilmiyorum diyen arkadaşlar sizler için testi türkçeye çevirdim.İşinize yarayacaktır.Takıldığınız birşey olduğunda sorabilirsiniz seve seve cevaplarım

DÜKAN TESTİNİN YAPILIŞI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…