- 19 Mart 2013
- 3.521
- 2.160
- 248
merhaba arkadaslar,ben 1 gun atak 1 gunde seyir yapmayi dusunuyorum 5 gun atak 5 gunde seyir uygulandigi zaman her ikisininde kilo kaybi ayni oluyormus.o yuzden daha cabuk kilo verebilmek icin 1/1 yapmayi dusunuyorum.
5 e 5 te daha cabuk kılo kaybı var dıyorlar ama .:44::44: bende 1e mı 2e5mı yapsam dıe dsunuyorum neye gore karar verılıyor onuda bılmıyorum
seyir evresinde fırında patates pişirsem olur mu
kızlaar atak 5.gunumm tuvalet sıkıntısı olmayan biriyim ama dukandan beri hç çkmadm tuvalete.. Oysa gunde 2,5 lt su icyorum ortalama
merhaba insallah en azindan bi 25 kg verirsem cok iyi olacak.verdigin linke girdim ama olmuyor yapamadim bana yardim edebilirmisn
nerede bulabılırım peki.. bide mesala tatlı yaparken markaya göre ölçü değişikliği oluyormu.:44:
Olmaz test sana ne kadar dediyse onun dışına çıkma.Kitabı kesinlikle almalısın ve okumalısın başka çaren yok kitapsız yapamazsın .Biz yardım ediyoruz ama senin diyeti anlaman o kitabıda başucu kitabı yapman gerekiyor.benim ikinci günüm dukan diyetinde atak evresindeyim.. benim testimde atak 3gün cıktı dört yapsam olur mu :) bide taviyeleriniz varı nasihatlarınız :) yardımcı olursnız cok memnun kalırım . bu diyeti yapmış kimselerin tecrübesini ihtiyacımvar. ben kitabı alamadım acıkcası evim carsıya cok uzak nerede kitapçı var onuda bilmiyorum yeni taşındım. eşime söleyem bakalım belki netten alırım ama :)
merhaba arkadaslar,ben 1 gun atak 1 gunde seyir yapmayi dusunuyorum 5 gun atak 5 gunde seyir uygulandigi zaman her ikisininde kilo kaybi ayni oluyormus.o yuzden daha cabuk kilo verebilmek icin 1/1 yapmayi dusunuyorum.
Kilo kaybı herikisindede aynı ama önerilen şekil genelde 1+15 e 5 te daha cabuk kılo kaybı var dıyorlar ama .:44::44: bende 1e mı 2e5mı yapsam dıe dsunuyorum neye gore karar verılıyor onuda bılmıyorum
seyir evresinde fırında patates pişirsem olur mu
Ohhh bee akşam yemeğimide yedim atak bitti sonunda 5.gün nedense beni çok zorladı ilk 4 gün çok iyiydi 5.gün ipler koptuKaçamak yapmak istemiyordum ama kısmet değilmiş başım dönünce kına gecesinde dağıtılan şekerlerden bi tane attım ağzıma inşallah çok etkilemez kilo vermemi :26:
İnanır mısınız atağa başladığımdan beri hiç tuvalete çıkamadım patlıcam yakında
Canım bununla ilgili konu açtım oldukçada detaylı anlattım bir bak istersen yinede takılırsan sorabilirsin
Dükan Diyeti Testi
Tatlandırıcıları marketlerde ve eczanelerde bulabilirsin .Markaya göre ölçü değişikliği olmuyor lakin tablet olanları çayına kahvene birde toz olarak pişirmeye uygun olanları ise tariflerine kullanırsın.
Olmaz test sana ne kadar dediyse onun dışına çıkma.Kitabı kesinlikle almalısın ve okumalısın başka çaren yok kitapsız yapamazsın .Biz yardım ediyoruz ama senin diyeti anlaman o kitabıda başucu kitabı yapman gerekiyor.
Canım onun adı atak ve seyir değil.Atak tamami ile proteinle beslendiğimiz sınırlı izinlide dahil herşeyin yasak olduğu ilk evrenin adı.Seyir 1 gün saf protein (SP ) 1 gün Protein +sebze (PS) yaptığımız 2, evrenin adı. Seyir evresini iki şekilde yapabiliyorsun ya 1+1 yani 1 gün SP 1 gün PS yada 5+5 şeklinde 5 gün SP +5 gün PS ..herikiside aynı sonuca götürüyor seni lakin gerek dükanın gerekse bizlerin önerdiği şekli diyetten sıkılmamak adına 1+1 olan şekli.Karar kişiye kalmış.
Kilo kaybı herikisindede aynı ama önerilen şekil genelde 1+1
Bak işte kitabı okumuş olsaydın 3.evreye kadar patates yasaktı bunu bilirdin hangi sebzelerin yasak hangisinin serbest olduğunu kitapta göreceksin
Canım kabızlık problemine hemen bir çözüm bul böyle olmaz.Doğadanın kayısılı form çayı iç yada acı çehre tohumu al 1-2 tane bunlarda çözmezse eczaneden ilaç al.olmaz böyle 5 gündür kabızlık çok fena
kızlaar dukanda 5. Atak Gunum. Hc tuvalet sıkıntısı olmayan biriyim ama dukandan beri hç çkmadm tuvalete.. Oysa gunde 2,5 lt su icyorum ortalama
merhaba ben kitabin 2 evresinide okudum atak evresi ve seyir evresi atak tamamen protein seyir ise protein ve sebze sonucta saf proteinde yazilanlar aynisi atak ta da yazoyor.
Evet haklısın seyir evresinde atağın saf proteinlerine ilaveten sebze ekleniyor.Sadece ilk evrenin ismi atak 2.evreninki ise seyir evresi.Anladığın şekli doğru sen birgün seyir birgün atak yapacağım diyince yanlış anlaşılmasın diye düzeltme gereği duydum.:13:
Gunlerdir gram oynamayan tartım 3 gündür beni şaşırtıyor, 3er 5er gidiyor gramlar ve sanırım bunu eyvah durakladı mı dediğim anda sarıldığım yeşil çaya borçluyum.
Ben yeni baştan yapıyorum her seferinde, daha pratik bi yolu vardır ama komple yeniliyorum ben sıkılıyorum şekillerinden detatlım çizelgeyi nasıl geri alacam yani ben kilo verdim 67.8olmusum bnu nasıl göstercem çizelgede
2 gundur ugrasiyorum ama turkce olmuyor veriyor ama ingilizce ben turkce yapmayi istiyorum./Özellikle atak döneminde kabızlık daha yoğun yaşanıyor tamami ile katı beslenildiği için ama seyire geçip işin içine sebze dahil olduğunda probleminde azalacak vede geçecek.Şidilik mutlaka suyunu içmeye çalış ,yeşil çayını iç ve doğadanın kayısılı form çayı iyi geliyor onu içebilirsin.Çok sıkıntı olursa yulaf kepeğini yarı yarıya buğday kepeği ile karıştır.Sıkıntı veriyorsa acı çehre tohumu al bir iki tane oda oldukça rahatlatıyor geçmezse eczaneden ilaç sorarsın olmazsa..
Merhaba,hoşgeldin ..Lakin kitap okumadan olmaz bu diyet.Okuyamam diye birşey yok bu diyeti yapmak istiyorsan.Okuyacaksın sonra takıldığın yerlerde biz yardımcı olacağız ama kitapsız maalesef.Evet dükan iyi bir diyet kolay aç kalmadan kilo vermek adına ama 5-6 kilo için biraz uzun bir diyet.Çünkü 4 aşamadan oluşuyor ve verdiğini almamak adına bu 4 aşamayıda tamamlaman gerekiyorki 4, aşama ömür boyu yapılacak uygulanacak.sen şimdi 5-6 kilo için yaklaşık 3 ay 3 evre yapacaksın sonrada ömür boyu sürecek 4, evre.Bir daha araştır derim en önemlisi kitabı mutlaka al ve oku,,
Kitabı oku ve gerçekten anlamaya çalış.Verecek kilon fazla olunca daha kolay vereceksin emin ol.Sana test için link vereceğim ordan testini yap ve sana ne kadar zaman hangi evreyi yapacağını söyleyecek bu test.Cetvel içinde link vereceğim.Ben hayatım boyunca 55-57 kilo iken gebelik sonucu kilo aldım ve bu diyete 82 ile başladım 22 kılo verip 60 oldum hamilelik düşünüyordum şimdi vazgeçince hedefimide 55 yaptım ve son 5 kilom kaldı.Sende eğer diyeti hakkıyla yaparsan kısa sürede güzel kilolar vereceksindir.Çünkü uygulanışı kolay bir diyet ve tabiki kilo vermek hiç bu kadar kolay olmamıştı.Eminimki kilo vermenin keyfine varınca bu kadar kolay hedefinide aşağılara çekeceksin.Şimdi test yapmak için :
Dukan Diyeti Türkçe Testi, Test Nasıl Yapılır? | Dukan Diyeti
burdan yapacaksın testi .Türkçesiyle açıklamışlar takıldığın bir yer olursa sor söylerim.Testini yap sonrada cetveli yaparız.Cetvel burda görmüşsündür kaç kilo kaybettin kaç kilo kaldı şeklinde bazı arkadaşların kullandığı motıvasyonu destekleyen bir cetvel.
Kitabı okumadığını varsayarak cevaplıyorum kesinlikle yasak.sadece goji berry serbest.o da yetiyor zatenşeyyy kızlar size sorum olacak ben şimdi seyir evresindeyim de benim kan şekerim düşüyor meyve yasak biliyorum da kuru meyvelerde mi yasak mesala kuru incir yada siyah üzüm kurusu:18:
Aramıza hoşgeldin.Boyun kaç ve hedefin kaç kg olmak?tuvalet problemi herkeste olmuyo.Selam kızlar bende dukan diyeti yapmak istiyırum bana da yardımmcı olursanız çok mutlu olurum bıktım sürekli diyet yapmaktan :)))))
testimi yaptım
2 gün atak
25 gün seyir
37 gün güçlendirme
yarın sabah başlıyorum bugun bol bol eve protein stoklayacağım aynı zamanda yulaf kepeği
tek sıkıntım wc problemolur diye düşünütorum inş. Olmaz
yarın tam kılomu bildireceğim bugun 67 kg idim
Canım hoşgeldin özledim seni yaMerhaba dukanicelerrrrdun gece Ankaradan geldim buraya da 12 gun ugrayamadim nasilsinizz kilolar ne alemde eminim kii gittiler patir patir :) peki bayramda naptim hiiiic kacamak yapmadim ne seker ne cikolata ne de tatli :) canim acayipp beyaz ekmek istedi ama yemedim olduysa kacamak gunde bazen 7 8 adet sekersiz sakiz cignedim yada 1 su bardagini gecen sut tukettim odur peki sonuc mu 12 gun once reglimin 2. Gunuyken 49.500 cikiyorken bu sabah 47 ile aranizdayim bir suru kiyafet aldim valla guvenim geldi ama 4 kilom hala duruyor 1 ay daha duzenli yaparim sonra malum universite ..o zamana kadar insallah guclendirmeye gecerim :) sevgili lotuscugumun panna cottasini denedim ve inanilmaz sonuc aldim harika herkesin de denemesini tavsiye ederim :) a birde soyle bisey oldu bazen yulaf kepegini yemeyi unuttum bilmiyorum ne kadar geriletir ama yigundu baya orda hayatim :) bundan sonra yine hergun menu paylasimi var opuyorum sizleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?