Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaar dukanda 5. Atak Gunum. Hc tuvalet sıkıntısı olmayan biriyim ama dukandan beri hç çkmadm tuvalete.. Oysa gunde 2,5 lt su icyorum ortalama

kızlaar atak 5.gunumm tuvalet sıkıntısı olmayan biriyim ama dukandan beri hç çkmadm tuvalete.. Oysa gunde 2,5 lt su icyorum ortalama

merhaba arkadaslar,ben 1 gun atak 1 gunde seyir yapmayi dusunuyorum 5 gun atak 5 gunde seyir uygulandigi zaman her ikisininde kilo kaybi ayni oluyormus.o yuzden daha cabuk kilo verebilmek icin 1/1 yapmayi dusunuyorum.

5 e 5 te daha cabuk kılo kaybı var dıyorlar ama .:44::44: bende 1e mı 2e5mı yapsam dıe dsunuyorum neye gore karar verılıyor onuda bılmıyorum

arkadaşlar lütfen kitabı okuyun... bu çok çok önemli. başucu kitabınız olsun. dukan kulaktan dolma bilgilerle yapılabilecek bir diyet değil... kitabınız yoksa bir an evvel edinin,aklınızdaki bütün soruların cevabını bulacaksınız.. testinizi yapın http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/643563-dukan-diyeti-testi.html dukan alışverişinizden sonra başlayın.

ama kitapsız başlamayın...

seyir evresinde fırında patates pişirsem olur mu

arkadaşlar cevap vermiş.. patates kesinlikle yasak... kitabınızı mutlaka temin edin. internetten yeterli olmayacaktır..

kızlaar atak 5.gunumm tuvalet sıkıntısı olmayan biriyim ama dukandan beri hç çkmadm tuvalete.. Oysa gunde 2,5 lt su icyorum ortalama

ilk zamanlar özellikle atakta hepimizin genellikle yaşadığımız bir sıkıntıdır bu.. bol su, yeşil çay, kayısılı form çayları kullanıp en azından şmdilik bu sorununu çözebilirsin, bir süre sonra özellikle seyir evresindeki sebzelere başlayınca kısmen düzeliyor. semizotu bana çok iyi geliyor mesela :)

merhaba insallah en azindan bi 25 kg verirsem cok iyi olacak.verdigin linke girdim ama olmuyor yapamadim bana yardim edebilirmisn

Canım bununla ilgili konu açtım oldukçada detaylı anlattım bir bak istersen yinede takılırsan sorabilirsin

Dükan Diyeti Testi
nerede bulabılırım peki.. bide mesala tatlı yaparken markaya göre ölçü değişikliği oluyormu.:44:

Tatlandırıcıları marketlerde ve eczanelerde bulabilirsin .Markaya göre ölçü değişikliği olmuyor lakin tablet olanları çayına kahvene birde toz olarak pişirmeye uygun olanları ise tariflerine kullanırsın.
Olmaz test sana ne kadar dediyse onun dışına çıkma.Kitabı kesinlikle almalısın ve okumalısın başka çaren yok kitapsız yapamazsın .Biz yardım ediyoruz ama senin diyeti anlaman o kitabıda başucu kitabı yapman gerekiyor.

merhaba arkadaslar,ben 1 gun atak 1 gunde seyir yapmayi dusunuyorum 5 gun atak 5 gunde seyir uygulandigi zaman her ikisininde kilo kaybi ayni oluyormus.o yuzden daha cabuk kilo verebilmek icin 1/1 yapmayi dusunuyorum.

Canım onun adı atak ve seyir değil.Atak tamami ile proteinle beslendiğimiz sınırlı izinlide dahil herşeyin yasak olduğu ilk evrenin adı.Seyir 1 gün saf protein (SP ) 1 gün Protein +sebze (PS) yaptığımız 2, evrenin adı. Seyir evresini iki şekilde yapabiliyorsun ya 1+1 yani 1 gün SP 1 gün PS yada 5+5 şeklinde 5 gün SP +5 gün PS ..herikiside aynı sonuca götürüyor seni lakin gerek dükanın gerekse bizlerin önerdiği şekli diyetten sıkılmamak adına 1+1 olan şekli.Karar kişiye kalmış.
5 e 5 te daha cabuk kılo kaybı var dıyorlar ama .:44::44: bende 1e mı 2e5mı yapsam dıe dsunuyorum neye gore karar verılıyor onuda bılmıyorum
Kilo kaybı herikisindede aynı ama önerilen şekil genelde 1+1
seyir evresinde fırında patates pişirsem olur mu
Bak işte kitabı okumuş olsaydın 3.evreye kadar patates yasaktı bunu bilirdin hangi sebzelerin yasak hangisinin serbest olduğunu kitapta göreceksin

Canım kabızlık problemine hemen bir çözüm bul böyle olmaz.Doğadanın kayısılı form çayı iç yada acı çehre tohumu al 1-2 tane bunlarda çözmezse eczaneden ilaç al.olmaz böyle 5 gündür kabızlık çok fena

Dukaniçeler aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler ama görüyorum ki çoğu arkadaş kitabı okumadan hevesle başlamak istiyo.inanın ki bi ilacı içmeden nasıl prospektüsünü okuyorsak bu diyeti yapmadan kitabı mutlaka okumalıyız.bu basit bi diyet olmadığı gibi genel olarak beslenmeyle ilgili bilinç edinmenizi sağlıyor.baştan sona kilonun ne olduğu nasıl verildiği vücudun neye nasıl cevap verdiği vs gibi bilgileri öğrenip sindirmemizi ve diyetin mantığını hatta sağlıklı beslenmeyi anlatıyo.
burda verilecek ipuçları yada nette dolaşan özetler asla kitabı okumanın verdiği bilgi doygunluğunun yerini tutmaz.sonuç olarak emeksiz yemek olmaz.lütfen kitabı okuyup yeterli bilgiyle yola çıkın ve sağlığınızı tehlikeye atmayın.bu her gün et yeme diyeti değil çünkü.çevremde dukanı böyle algılayıp eziyet ve pahalı bir diyet olarak gören insanların hiçbiri bu diyeti bilmiyor ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar.bilgi çağında yaşıyoruz lütfen bilgili ve bilinçli olalım

merhaba ben kitabin 2 evresinide okudum atak evresi ve seyir evresi atak tamamen protein seyir ise protein ve sebze sonucta saf proteinde yazilanlar aynisi atak ta da yazoyor.

kızlaar dukanda 5. Atak Gunum. Hc tuvalet sıkıntısı olmayan biriyim ama dukandan beri hç çkmadm tuvalete.. Oysa gunde 2,5 lt su icyorum ortalama

Dükan diyetinde kabızlık problemi maalesefki özellikle atak evresinde yaşanıyor.seyire geçince sebzeler girince devreye sorununda azalacak ve bitecek.Sadece su içmek yetmiyor bu aşamada suya ilaveten yeşil çay ve doğadanın kayısılı form çayını tüketirsen kabızlık problemin geçecektir.Acı çehrede alabilirsin 1-2 tane.yulaf kepeğini yarı yarıya buğday kepeği ile karıştırabilirsin. hareket etmek iyi geliyor yada ben mesela günde 1-2 küçük acı top biber tüketmiştim oda iyi geliyor.bütün bunlar işe yaramazsa eczaneden bir ilaç alıp kullan
merhaba ben kitabin 2 evresinide okudum atak evresi ve seyir evresi atak tamamen protein seyir ise protein ve sebze sonucta saf proteinde yazilanlar aynisi atak ta da yazoyor.

Evet haklısın seyir evresinde atağın saf proteinlerine ilaveten sebze ekleniyor.Sadece ilk evrenin ismi atak 2.evreninki ise seyir evresi.Anladığın şekli doğru sen birgün seyir birgün atak yapacağım diyince yanlış anlaşılmasın diye düzeltme gereği duydum.:13:

Son düzenleme:
arkadaslar aranizda 1/1 yapan varmi 1 gun sp 1 gunde sp sebze, saf protein ve saf pretein sebze gunlerinizde neler yiyorsunuz.

tesekurler :) :)

Gunlerdir gram oynamayan tartım 3 gündür beni şaşırtıyor, 3er 5er gidiyor gramlar ve sanırım bunu eyvah durakladı mı dediğim anda sarıldığım yeşil çaya borçluyum.

şeyyy kızlar size sorum olacak ben şimdi seyir evresindeyim de benim kan şekerim düşüyor meyve yasak biliyorum da kuru meyvelerde mi yasak mesala kuru incir yada siyah üzüm kurusu :18:

cevaplarınız için çok teşekkür ederim :) kitabı almaya çalışacağım :) ama alana kadar siz buradan bana yardımcı olurmusunuz.. yarın seyr evreme geçiyorum.. yasklı olan herhangi bir sebze varmı yemegin 3te 1sebze 3te 2 si protein olacak değil mi..

Gunlerdir gram oynamayan tartım 3 gündür beni şaşırtıyor, 3er 5er gidiyor gramlar ve sanırım bunu eyvah durakladı mı dediğim anda sarıldığım yeşil çaya borçluyum.

tatlım çizelgeyi nasıl geri alacam yani ben kilo verdim 67.8olmusum bnu nasıl göstercem çizelgede

eee kızmayın nolr :) bişey daha soracaktım :) leblebi falan yesek olurmu..

Selam kızlar bende dukan diyeti yapmak istiyırum bana da yardımmcı olursanız çok mutlu olurum bıktım sürekli diyet yapmaktan :)))))

testimi yaptım

2 gün atak
25 gün seyir
37 gün güçlendirme

yarın sabah başlıyorum bugun bol bol eve protein stoklayacağım aynı zamanda yulaf kepeği
tek sıkıntım wc problemolur diye düşünütorum inş. Olmaz
yarın tam kılomu bildireceğim bugun 67 kg idim

tatlım çizelgeyi nasıl geri alacam yani ben kilo verdim 67.8olmusum bnu nasıl göstercem çizelgede
Ben yeni baştan yapıyorum her seferinde, daha pratik bi yolu vardır ama komple yeniliyorum ben sıkılıyorum şekillerinden de

Merhaba dukanicelerrrr dun gece Ankaradan geldim buraya da 12 gun ugrayamadim nasilsinizz kilolar ne alemde eminim kii gittiler patir patir :) peki bayramda naptim hiiiic kacamak yapmadim ne seker ne cikolata ne de tatli :) canim acayipp beyaz ekmek istedi ama yemedim olduysa kacamak gunde bazen 7 8 adet sekersiz sakiz cignedim yada 1 su bardagini gecen sut tukettim odur peki sonuc mu 12 gun once reglimin 2. Gunuyken 49.500 cikiyorken bu sabah 47 ile aranizdayim bir suru kiyafet aldim valla guvenim geldi ama 4 kilom hala duruyor 1 ay daha duzenli yaparim sonra malum universite ..o zamana kadar insallah guclendirmeye gecerim :) sevgili lotuscugumun panna cottasini denedim ve inanilmaz sonuc aldim harika herkesin de denemesini tavsiye ederim :) a birde soyle bisey oldu bazen yulaf kepegini yemeyi unuttum bilmiyorum ne kadar geriletir ama yigundu baya orda hayatim :) bundan sonra yine hergun menu paylasimi var opuyorum sizleri :)

2 gundur ugrasiyorum ama turkce olmuyor veriyor ama ingilizce ben turkce yapmayi istiyorum./

şeyyy kızlar size sorum olacak ben şimdi seyir evresindeyim de benim kan şekerim düşüyor meyve yasak biliyorum da kuru meyvelerde mi yasak mesala kuru incir yada siyah üzüm kurusu :18:
Kitabı okumadığını varsayarak cevaplıyorum kesinlikle yasak.sadece goji berry serbest.o da yetiyor zaten

Aramıza hoşgeldin.Boyun kaç ve hedefin kaç kg olmak?tuvalet problemi herkeste olmuyo.

Canım hoşgeldin özledim seni ya sen olmayınca bende menü paylaşmaz olmuştum artık yazarım.panna cottan da afiyet olsun ben başka bi tarif buldum ona benziyor ama bunda sınırlı izinli olan süt tozu da yok gönlünce tüketirsin.akşama yazayım tarifini

bugun saf protein gunumdu;sabah 1 bardak sekersiz cay ve beyaz peynir,bir bardak light kola.
oglen yagziz tavuk eti kendi yaginda pisirdim.sonra 1 buyuk bardak coffee latte.
aksamada yine tavuk yicem galiba yogurt ve icecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…