Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok acil bilgi gerekli

dukanın seyir dönemindeyim arkadaşım mısır yiyebilirsin haşlanmış olduğu için dedi 2 gündür yiyorum. ama internetten baktım 100 gr. 96 kalori.

merhaba,nasılsınız?
ben iyi değilim diyetimi tamamen bozdum 5 gün hemde çok utanıyorum ((( 5 günlük tatil yaptım ama hiç diyetimi yapmadım ( diyet yapmamanın cezası 3 kg olarak döndü birde alt dudağımda 13 adet irili ufaklı uçuk çıktı yüzüm çenem yanaklarım şişti neden olduğunu bilmiyorum ama fenaydı herşey.bugün işimin başına ve diyetime geri döndüm.
kasımın 2 sinde kuzenimin düğünü var o zamana kadar hedefim 85 kg ye düşmek spor salonuna da başladım haftanın 3 günü 30 dakika yürüyüş peşinden 45 dak.plates diğer günlerde işden eve yürüyeceğim inş.
Yeniden atakla başlamam gerekmiyor heralde yada 5+5 şeklinde mi gideyim kararını veremedim yardımcı olursanız sevinirim.
Birde burdan uzak kalmamak gerekiyormuş bunu da iyice anlamış bulundum.
Sabah
2 light üçgen peynir
1 kupa şekersiz çay

Tartı bugün de yüzümü güldürdü, -300 gramla başladım güne ben spor yapamıyorum ama porsiuonlarımı küçük tutuyorum ve ev isleri gezmeler yuruyusler derken biraz hareket oluyor. Kızlar Nev nerde acaba uzum zamandır yok forumda :26:

tebrik ederim limelemon :) bende -600le basladı bgune :) tartı bi 66 ya inseeee :):) fıstığım bir şey soracaktı seyir evresine geçtim artık ben.. hani şu buğdaylı pirinç gevrekli tahıllar oluyorya süte karıştırıp yiyorsun.. onlardan alsa uygun olur mu..?:44:

Çok teşekkür ederim canım.Allah anne olmak isteyen herkese sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin.Yediğimiz şeylerdeki inanılmaz çeşitler evet vicdanen acaba bir yerde yanlışmı yapıyorum hissi uyandırıyor ama rahat ol Dükan diyetinin işte en güzel yanlarından biride tatlıdan tuzluya birçok alternatıfimizin olması.Hangi diyette tiramisu,chhescake vardır söylermisiniz .Protein fazla olduğu sürece istediğin kadar ye canım.
çok acil bilgi gerekli

dukanın seyir dönemindeyim arkadaşım mısır yiyebilirsin haşlanmış olduğu için dedi 2 gündür yiyorum. ama internetten baktım 100 gr. 96 kalori.

Başka bir diyette mısır yenilirde dükanda asla olmayacak birşey.Arkadaşın dükanmı yapıyor acaba?Sen kitapta yazılanları dikkate al emin olamadıklarını ise yemeden önce bizlere sor.
Tamam canını sıkma olan olmuş keşke olmasaydı ama olmuş işte .Bugün başladıysan saf proteinle başlasaydın diyete ve yarında saf protein yapıp sonra normal şekilde 1+1 devam et.5+5 sana ekstra bir fayda sağlamayacaktır aksine daha kolay sıkılıp diyetten uzaklaşırsın.Yapman gereken basit 2 gün saf protein arkasına 1+1 şeklinde devam.Özellikle bu hafta sınırlı izinli tüketme.Spora başlayacak olman iyi birşey.suyuna ve yeşilçayınada özen gösterirsen kısa zamanda toparlanırsın ama hedefine kısa zamanda ulaşmak istiyorsan artık kaçamak yapma ve diyetine yoğunlaş yoksa uzarda uzar birde sonra kilo vermelerin zorlaşır.Haa birde dediğin gibi burdan uzaklaşma sürüden ayrılanı kurt kapıyor canım

24saat bu diyette yediğin yiyeceğin tek karbonhidrat yulaf kepeğidir .meyvede,çekirdekte,gevrekte hepsi yasak.Bu protein diyeti protein ve sebze ile besleneceksin.

Evet yardım etmeyi seviyorum,elimden geldiğincede yapmaya çalışıyorum ama Kitabı okumayanlara kendi adıma söyleyeyim ben artık cevap vermeyeceğim.Her diyetin kuralları vardır olmazsa olmazları vardır onlar olmadan diyete başlanmaz.Dükan diyetindede Kitap,test,yulaf kepeği...... falan olmazsa olmazlar .Onlar olmadan bu diyete başlanılmaz.Yeni başlayanlar şu iki linke göz atsın lütfen:

Dükan Diyeti Nedir

Dükan Diyetine Hazırlık

Kızlar seyire geçtim ve dün ilk günümdü hemen verdiğim 2 kilonun 1 kilosunu aldım ama moralimi bozmıcam beni üzen kabızlık olayı hala çıkamadım tam 7 gün oldu ilaç almak hiç istemezdim ama artık almak zorundayım kimse benim kadar kabızlık yaşamamış neden ben

kitabı okumaz olur muyuz hiç düşmüyo ki elimden ne yapıyım regl dönemim yaklaştı ondan canım çekiyo tatlı işte cevap için teşekkür ederim cnmm

merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza aslinda 80 kilo agirligindakiler beraber zayifliyordayim.ama su dukani cok arastirdim.kitabi bulamiyorum almaanyada yasiyorum ama turkiyeye gidince hemen alcam.ozamana kadar bana yaedimci olurmusunz mesala sabah kahwaltida ne yicez bana liste lazim ayiptir solemesi anlamadim su 123 dewreleri.bide su testi yapamadim ingilizce anlamadim hic:nolurrr yardimciiiii oluuun

Ataktan seyire geçince ve sebze girince devreye bir miktar kilo artışı normal bu seni üzmesin asıl kiloları seyirde vermeye başlayacaksın zaten.Sadece sabır.Kabızlığı çok büyük boyutlarda yaşayanlar oldu ilaçla çözenler oldu.Çok ciddi bir sıkıntı mutlaka çözümünü bul ve sorunu gider o zamanda tartıya - de yansıyacak hem.acı çehre iyi geliyordu aslında yada doğadanın kayısılı form çayı ama seninki artık ilerlemiş bu kez eczaneden bir ilaçla çözmeye çalış artık.
kitabı okumaz olur muyuz hiç düşmüyo ki elimden ne yapıyım regl dönemim yaklaştı ondan canım çekiyo tatlı işte cevap için teşekkür ederim cnmm

Anlıyorum canım regl dönemine yakın tatlı krizi yaşaman normal.Bu isteğini erteleme ve uygun bir tarifle birşeyler yap mutlaka.

Almanyada isen kitabı bulabilirsin aslında.Türkkitapevine falan baktınmı kesin vardır Almanyada.Kitabı okumadan başlayamazsın ,anlayamazsın.Sana vereceğim linkte dükan diyetı nedir? Dükan Diyeti Hazırlık vede Dükan testinin yapılışı konularını okurmusun.

Dükan Diyeti

kızlaaar,

detoks merkezlerine mi kapanayım, bütün gün aç mı durayım:) ah ben ne yapayım:)) bir an önce dukana yeniden motive olup başlamam lazım... 72lerdeyim. 10 gün içinde 69'u görmek istiyorum inş..
ve hedefim 9 kg.cik vermek... yapabilirim, e hadi o zaman başlayayım:))

lisacığım seni sabrından dolayı tebrik ediyorum... öpüyorum herkes, perşembe güzel haberlerle buluşmak üzere:)

Merhaba kızlar ben de yeni başladım aslıdna belkide hikayelerimiz birbirine yakın olabilir.hayat boyu diyet yapıp geri alanlardanım.5 aydır kitap elimde kapağını açıp okumamıştım bile taki 10 gün öncesine kadar.hiçbirşey benim motivasyonumu arttımıyordu son zamanlarda diyetisyene gittim kendi denemelerim oldu zaman zaman kilo verdim ve katlanarak geri aldım .dukanı okumaya başladıkça hiç olmadığı kadar motive oldum ve diyete hazırım dedim.Geçtiğimiz pazar günü eşimle gidip sadece dukana uyabilecek alışverişler yaptık .proteinler yani :) pazartesi başladım ,herhangi bri yorgunluğum olmadı ,bugün 2.günüm akşam dukan kek yaptım ,ben tatlıya çok düşkünüm ve beni korkutan buydu hiç tatlı yok meyve yok ,fakat kek beni aşırı birşekilde mutlu etti .1,5 kaşığıgeçmeyecek şekilde yulaf kepeğini ayarladım mikrodalgada pişirdim şipşak oluverdi :) hem çalıştığım ve bir çocuğum olduğu için vakit sıkıntım var beni yormayan birşekilde ertesi güne yetecek kadar hazırlayabildim.istemek yetiyro diye düşünüyorum.Pazar günü başlayacak protein +sebze seyir evresinde aklımı karıştıran oldu nasıl uygulamalıyız 1+1 şeklindemi? bilgisi olan var mı? Bu arada beni,m 6 gün atak 156 gün de seyir evrem çıktı çok vahimim sanırım bugün dayanamadım tartıldım 1.3 kg inmiş görünüyorum sanırım ödem gidiyor ama yine de mutluyum .ne çok yazmışım sizi sıkmayayım inş.uzun bir yolculuğun başındayız ve kalıcı kilo vereceğime bu sefer inanıyorum ,desteklerinizi beklerim.

canım aramıza hoş geldin. 1+1 yaparsan diyetten sıkılmamış olursun. burada çoğu kişi öyle yapıyor. zaten kitapta dukan amcanın dediği gibi 5+5 de yapsan 1+1 de yapsan bir ay sonucunda aynı kilo gidiyor. demek ki giden aynı kiloysa kendimize uyan, yormayan, kolay olanı seçeceğiz. bana 1+1 kolay geliyor. sen de seçimini ona göre yaparsın.

156 gün çabucak geçiyor kilo verdiğini gördükçe, daha şimdiden bunlara takılma ve giden kiloların tadını çıkar.

dukan diyeti hem doyuran hem mutlu eden hem de zayıflayan nadir diyetlerden:) bol şans...

Kızlar bugün ilaç alıdım ama yine olmayınca doktora gittim ve dukan diyetinin bana uygun olmadığını söyledi daha çok yiyecek çeşidinin olduğu ama az miktarda olduğu içinde ekmeğinde bulunduğu bi diyet hazırladı bana bende eve dönünce bir öğününü uygulamak istedim ve anında tuvalete çıktım artık doktor kontrolünde bu diyeti yapıcam ben dukanı yapamadım ama size başarılar diliyorum destekleyen herkese çok teşekkür ederim umarım istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz benim gibi olanlar mutlaka doktora başvursunlar diyorum yoksa çok zorlanıyorsunuz

merhaba kızlar.lafı çok uzatmayayım bundan 1,5 sene önce dukanla 18 kilo vermiştim.sonra gelen övgülerin verdiği şımarıklıkla diyeti yarım bıraktııımmmm.ve bu 1,5 yılda hiç hiç dikkat etmeyerek ve adeta inadına yiyerek 7-8 kilo geri aldım.ve artık bu gidişe dur deme vakti geldi....geçen pzt yeniden başladım.5 gün ataktan sonra şu an seyirdeyim.inşallah bu kez 58i görüp orda kalmak hayalim ve hedefim..hep birlikte hedeflere ulaşmak umuduyla sizinle beraber yürümek istiyorum bu yolda .... (ne cümle yazdım yaaaa :))))))

boy:167
kilo :bu sabah 70.8

ilgin için çok teşekkür ederim.Saf proteinle başladım yarında saf protein sonrası 1+1.sınırlı izinli tüketmiyorum ama şöyle bir durum var ben lor yada light beyaz peynir yiyemiyorum onun yerine pınarın light krem peynirini yiyorum inş.sorun olmaz.günde 2 lt su 3 fincan yeşil çay 2 kupa açık çay ve 1 bardak süt içiyorum.
ÖĞLEN
baharatlı tavuk sote

Neyse canim olmus artik hic dikkat etmemene ragmen 3 kilo yine iyi keske guclendirme gibi yapsaydin neyse hemen toparlannn ve dukanimiza geri don kasima daha cok var dukana sadik kaldigin surece ve sporlarin sayesinde 80le bile gidebilirsin yeter ki inan kendine :)
Tebrikler canim gayet iyi gidiyorsun masallah bende de spor yok hava cok sicak uyustum ama aynen porsiyon kontroluyle tamamlamaya calisiyorum birde alisveris yaparak :)
Tebrikler canim :) o misir gevrekleri malesef seker icerdiginden olmuyor ama simla hanimin blogunda yulaf kepegi galeta karisimli gevrek vardi bi bak istersen evde yap :)

Hypatiacim uzun suredir buralardasin canim ama nicin motivasyonu saglayamiyorsun bence meyve ve kuruyemis disinda yaptigin kacamaklarin bir benzerini dukana uygun sekilde yapabilirsin ve kacamak yapmadan istedigini yiyerek dukana yine uyum gosterirsin lutfen kendini topla ve bir an once basla artik erteledikce gider yoksa ..ve dukanda ac kalma yok kii cok acikiyorsan al onune yarim kilo tavuk gogsunu yine onu ye o bile dukan da izinli yani seni motivasyonu tam sekilde gormek istiyoruz canim hadii gel artikkk :)
Hosgeldin aramiza :) bende tatliya duskunum hergun de yerim helva panna cotta ve dondurmayi da denemeni oneririm simdi 1+1 1 gun saf protein bir gunde saf protein+sebze demek yani 2 gunde 1 sebze tuketme hakkimiz var
inadina yemene ragmen 7 8 kilo az almissin ustelik diyeti tamamlamadigin halde iste dukanin bir diger kiloyu aldirmama tarafi :) insallah vericez canim hepimiz hosgeldin sefa getirdin :)
cehaletimi bağışlayın lütfen de bişey sorucam şu gülümsemeleri nasıl ekliyorsunuz ?????
Telefondan giriyorsan cikmiyor ama eger ezberlersen ifadeleri iki nokta ustuste yapip araya sayi koyup tekrar iki nokta ustuste koy tamamdir :)

Son düzenleme:
Dunku sinirli izinli cilginligindan sonra bugun sp gunumu baya saf tutmaya calisiyorum kac gundur canim acayip ekmek istiyordu ve dun gecenin 3unde kalktim ilkay hanimin cicek ekmegini yaptim benimki cicek degil daha cok yastik gibi oldu ama kocamannn ve epey lezzetli oldu birde lor peyniri aldim yag orani daha uygun bize tadini pek begenmedim ama tuz pul biber ve kekikle hallettim napayim :)

Afiyet olsun canım ben de lisa'nın ekmeğini denicem henüz hiç ekmek yapmadım evde

Ah canım ya tam da seyire gelmiştin aslında, rahatlayacaktin belki de lisa'nın verdiği önerilerin de yardimlariyla ama olsun sağlık bu, doktor kontrolünde de zayiflarsin, onların da koruma programları oluyor, dikkat de edersin almazsin geri
Üzülme sakın, en başı sağlık
Saol canım sen de iyi vermişsin maşallah. Ama pirinç buğday gevrek fln okudum orda, kız yapma gözünü seveyim yazıyorsun bizim de aklımıza geliyor canımız istiyor belki yok kuzucum yok öyle şeyler dukanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…