Canim benim Allah rahmet eylesin insallah en kisa zamanda saglikli bir bebege sahip olursun ..82den 60a kadar dusmek tebrik ederim valla bosuna sana sormuyoruz birde fransa diyetin ana noktasi olunca daha iyi biliyorsun tabikii :) dukani cok seviyorum ama sanki yanlis yapiyormusum gibi hep normal zamana gore cok yiyorum ve kilo veriyorum ama ne bileyim proteini az aliyormusum gibi gibi dusunceler takiliyor aklima eger rastgelirsen paylastigim menude yanlislarim olursa soyle canim aninda duzeltmeye calisirim mesela dedigin gunden beri sp gunlerinde sinirli izinli tuketmiyorum izinden gitmeye calisiyorum
çok acil bilgi gerekli
dukanın seyir dönemindeyim arkadaşım mısır yiyebilirsin haşlanmış olduğu için dedi 2 gündür yiyorum. ama internetten baktım 100 gr. 96 kalori.
Tamam canını sıkma olan olmuş keşke olmasaydı ama olmuş işte .Bugün başladıysan saf proteinle başlasaydın diyete ve yarında saf protein yapıp sonra normal şekilde 1+1 devam et.5+5 sana ekstra bir fayda sağlamayacaktır aksine daha kolay sıkılıp diyetten uzaklaşırsın.Yapman gereken basit 2 gün saf protein arkasına 1+1 şeklinde devam.Özellikle bu hafta sınırlı izinli tüketme.Spora başlayacak olman iyi birşey.suyuna ve yeşilçayınada özen gösterirsen kısa zamanda toparlanırsın ama hedefine kısa zamanda ulaşmak istiyorsan artık kaçamak yapma ve diyetine yoğunlaş yoksa uzarda uzar birde sonra kilo vermelerin zorlaşır.Haa birde dediğin gibi burdan uzaklaşma sürüden ayrılanı kurt kapıyor canımmerhaba,nasılsınız?
ben iyi değilim diyetimi tamamen bozdum 5 gün hemde çok utanıyorum((( 5 günlük tatil yaptım ama hiç diyetimi yapmadım ( diyet yapmamanın cezası 3 kg olarak döndü birde alt dudağımda 13 adet irili ufaklı uçuk çıktı yüzüm çenem yanaklarım şişti neden olduğunu bilmiyorum ama fenaydı herşey.bugün işimin başına ve diyetime geri döndüm.
kasımın 2 sinde kuzenimin düğünü var o zamana kadar hedefim 85 kg ye düşmek spor salonuna da başladım haftanın 3 günü 30 dakika yürüyüş peşinden 45 dak.plates diğer günlerde işden eve yürüyeceğim inş.
Yeniden atakla başlamam gerekmiyor heralde yada 5+5 şeklinde mi gideyim kararını veremedim yardımcı olursanız sevinirim.
Birde burdan uzak kalmamak gerekiyormuş bunu da iyice anlamış bulundum.
Sabah
2 light üçgen peynir
1 kupa şekersiz çay
tebrik ederim limelemon :) bende -600le basladı bgune :) tartı bi 66 ya inseeee :):) fıstığım bir şey soracaktı seyir evresine geçtim artık ben.. hani şu buğdaylı pirinç gevrekli tahıllar oluyorya süte karıştırıp yiyorsun.. onlardan alsa uygun olur mu..?:44:
kitabı okumaz olur muyuz hiç düşmüyo ki elimden ne yapıyım regl dönemim yaklaştı ondan canım çekiyo tatlı işteCanım benim hikaye biraz karışık ama şöyle diyeyim 55 ile 2008 de evlenip fransaya geldim.Önce yurtdışı sendromu arkasındanda hamilelik kiloları 2012 kasımda 82 kilo ile başladım Dukana.4-5 ayda 22 kilo verip 60 kılo iken güçlendirmeye geçtim çünkü yeniden hamilelik düşünüyordum ve bu kez 60 da durayım sonra 2.dükan hakkımda 55 olurum diye karar verdim.Mart ayında güçlendirmenin henüz başındayken hamile olduğumu öğrendim ve hamilelikte dükana geçtim ama hem güçlendirmedeki bocalama hemde hamilelikteki iştah artışı falan hemen 6-7 kılo artış yansıdı.Bu arada hamileliğin 8, haftasındayken bebeğin kalp atışları durdu ve kürtaj falan bir süre diyetten koptum ve son olarakta yeniden diyete döndüm ve ilk hedefim olan 55 e yeniden odaklandım.Şuan 60 kiloyum ve 5 kilom kaldı hedefime.Dükan ilginç bir diyet bir süre hiç kilo vermeyebiliyorsunuz moraliniz falan bozuluyor ama birgün birden 2-3 kilo birden gidiyor.Sabırlı olmak uzaklaşmamak gerekiyor.aynı zamanda çokta kolay bir diyet.Başlangıçta alışana kadar bocalanıyor ama sonra herşey kolay gelmeye başlıyor.sende göreceksinki kılo vermekte diyet yapmakta keyifli bir hale geliyor bir süre sonra...
Merhaba ,surda ekime 1-1,5 ay gibi bir zaman var.Bu sürede tabiki yaşınıza vermek istediğiniz kılonun azlığına yada fazlalığına diyette göstereceğiniz ıradeye ,metebolizma hızına gibi birçok faktöre bağlı olarak ne kadar vereceğiniz bilinmez ama aşağı yukarı 6-8 kilo gibi birşey verirsiniz.Lakin bu diyette önemli olan bütün aşamaları tamamlamak verilen kiloyu almamak için.Siz 6-8 kilo verip devamını getirmezseniz verdiklerinizi almanız kaçınılmaz olur.Hamilelik düsşünüyorsanız hamile kalana kadar uygulayıp hamile kaldığınızda ise dukanın hamilelik şeklini uygularsanız hem verdiklerinizi almamış hemde hamilelikte aşırı kılo almanın önüne geçeceksinizdir.Biz burda dükan ile ilgili kötü birşey söyleyemeyiz ki sonuçta dükan diyetıne inanmış yapmış vede kılolar vermiş kişileriz.Kötü olduğunu düşünsek burda devam etmeyiz o yüzden burda kimse size olumsuzluğundan bahsetmeyecektir hep olumlu şeyler duyacaksınız.
Arzu kıtabı okuyormusun sen canım.Sorduğun sorulardan okumadığını anlıyorum .Tatlı krizlerini bize uygun tatlılarla giderebilirsin .İnternete dükan diyeti tarıfleri yazarsan çeşitli seçenekler çıkacaktır.evresi uygun olanları deneyip yapabilirsin.Kepek hakkını Sabah kullanıyorsan kepeksiz bir tatlı seç öyleyse.Seyir evresindesin sınırlı izinli kullanabilirsin o zaman puding dükanelle falan yapıp ye tatlı krizlerin için
Kızlar seyire geçtim ve dün ilk günümdü hemen verdiğim 2 kilonun 1 kilosunu aldım ama moralimi bozmıcambeni üzen kabızlık olayı hala çıkamadım tam 7 gün oldu ilaç almak hiç istemezdim ama artık almak zorundayım kimse benim kadar kabızlık yaşamamış neden ben
kitabı okumaz olur muyuz hiç düşmüyo ki elimden ne yapıyım regl dönemim yaklaştı ondan canım çekiyo tatlı iştecevap için teşekkür ederim cnmm
merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza aslinda 80 kilo agirligindakiler beraber zayifliyordayim.ama su dukani cok arastirdim.kitabi bulamiyorum almaanyada yasiyorum ama turkiyeye gidince hemen alcam.ozamana kadar bana yaedimci olurmusunz mesala sabah kahwaltida ne yicez bana liste lazim ayiptir solemesi anlamadim su 123 dewreleri.bide su testi yapamadim ingilizce anlamadim hic:nolurrr yardimciiiii oluuun
Merhaba kızlar ben de yeni başladım aslıdna belkide hikayelerimiz birbirine yakın olabilir.hayat boyu diyet yapıp geri alanlardanım.5 aydır kitap elimde kapağını açıp okumamıştım bile taki 10 gün öncesine kadar.hiçbirşey benim motivasyonumu arttımıyordu son zamanlarda diyetisyene gittim kendi denemelerim oldu zaman zaman kilo verdim ve katlanarak geri aldım .dukanı okumaya başladıkça hiç olmadığı kadar motive oldum ve diyete hazırım dedim.Geçtiğimiz pazar günü eşimle gidip sadece dukana uyabilecek alışverişler yaptık .proteinler yani :) pazartesi başladım ,herhangi bri yorgunluğum olmadı ,bugün 2.günüm akşam dukan kek yaptım ,ben tatlıya çok düşkünüm ve beni korkutan buydu hiç tatlı yok meyve yok ,fakat kek beni aşırı birşekilde mutlu etti .1,5 kaşığıgeçmeyecek şekilde yulaf kepeğini ayarladım mikrodalgada pişirdim şipşak oluverdi :) hem çalıştığım ve bir çocuğum olduğu için vakit sıkıntım var beni yormayan birşekilde ertesi güne yetecek kadar hazırlayabildim.istemek yetiyro diye düşünüyorum.Pazar günü başlayacak protein +sebze seyir evresinde aklımı karıştıran oldu nasıl uygulamalıyız 1+1 şeklindemi? bilgisi olan var mı? Bu arada beni,m 6 gün atak 156 gün de seyir evrem çıktı çok vahimim sanırımbugün dayanamadım tartıldım 1.3 kg inmiş görünüyorum sanırım ödem gidiyor ama yine de mutluyum .ne çok yazmışım sizi sıkmayayım inş.uzun bir yolculuğun başındayız ve kalıcı kilo vereceğime bu sefer inanıyorum ,desteklerinizi beklerim.
Tamam canını sıkma olan olmuş keşke olmasaydı ama olmuş işte .Bugün başladıysan saf proteinle başlasaydın diyete ve yarında saf protein yapıp sonra normal şekilde 1+1 devam et.5+5 sana ekstra bir fayda sağlamayacaktır aksine daha kolay sıkılıp diyetten uzaklaşırsın.Yapman gereken basit 2 gün saf protein arkasına 1+1 şeklinde devam.Özellikle bu hafta sınırlı izinli tüketme.Spora başlayacak olman iyi birşey.suyuna ve yeşilçayınada özen gösterirsen kısa zamanda toparlanırsın ama hedefine kısa zamanda ulaşmak istiyorsan artık kaçamak yapma ve diyetine yoğunlaş yoksa uzarda uzar birde sonra kilo vermelerin zorlaşır.Haa birde dediğin gibi burdan uzaklaşma sürüden ayrılanı kurt kapıyor canım
Neyse canim olmus artik hic dikkat etmemene ragmen 3 kilo yine iyi keske guclendirme gibi yapsaydin neyse hemen toparlannn ve dukanimiza geri don kasima daha cok var dukana sadik kaldigin surece ve sporlarin sayesinde 80le bile gidebilirsin yeter ki inan kendine :)merhaba,nasılsınız?
ben iyi değilim diyetimi tamamen bozdum 5 gün hemde çok utanıyorum((( 5 günlük tatil yaptım ama hiç diyetimi yapmadım ( diyet yapmamanın cezası 3 kg olarak döndü birde alt dudağımda 13 adet irili ufaklı uçuk çıktı yüzüm çenem yanaklarım şişti neden olduğunu bilmiyorum ama fenaydı herşey.bugün işimin başına ve diyetime geri döndüm.
kasımın 2 sinde kuzenimin düğünü var o zamana kadar hedefim 85 kg ye düşmek spor salonuna da başladım haftanın 3 günü 30 dakika yürüyüş peşinden 45 dak.plates diğer günlerde işden eve yürüyeceğim inş.
Yeniden atakla başlamam gerekmiyor heralde yada 5+5 şeklinde mi gideyim kararını veremedim yardımcı olursanız sevinirim.
Birde burdan uzak kalmamak gerekiyormuş bunu da iyice anlamış bulundum.
Sabah
2 light üçgen peynir
1 kupa şekersiz çay
Tebrikler canim gayet iyi gidiyorsun masallahTartı bugün de yüzümü güldürdü, -300 gramla başladım güneben spor yapamıyorum ama porsiuonlarımı küçük tutuyorum ve ev isleri gezmeler yuruyusler derken biraz hareket oluyor. Kızlar Nev nerde acaba uzum zamandır yok forumda :26:
Tebrikler canim :) o misir gevrekleri malesef seker icerdiginden olmuyor ama simla hanimin blogunda yulaf kepegi galeta karisimli gevrek vardi bi bak istersen evde yap :)tebrik ederim limelemon :) bende -600le basladı bgune :) tartı bi 66 ya inseeee :):) fıstığım bir şey soracaktı seyir evresine geçtim artık ben.. hani şu buğdaylı pirinç gevrekli tahıllar oluyorya süte karıştırıp yiyorsun.. onlardan alsa uygun olur mu..?:44:
Hypatiacim uzun suredir buralardasin canim ama nicin motivasyonu saglayamiyorsun bence meyve ve kuruyemis disinda yaptigin kacamaklarin bir benzerini dukana uygun sekilde yapabilirsin ve kacamak yapmadan istedigini yiyerek dukana yine uyum gosterirsin lutfen kendini topla ve bir an once basla artik erteledikce gider yoksa ..ve dukanda ac kalma yok kii cok acikiyorsan al onune yarim kilo tavuk gogsunu yine onu ye o bile dukan da izinli yani seni motivasyonu tam sekilde gormek istiyoruz canim hadii gel artikkk :)kızlaaar,
detoks merkezlerine mi kapanayım, bütün gün aç mı durayım:) ah ben ne yapayım:)) bir an önce dukana yeniden motive olup başlamam lazım... 72lerdeyim. 10 gün içinde 69'u görmek istiyorum inş..
ve hedefim 9 kg.cik vermek... yapabilirim, e hadi o zaman başlayayım:))
lisacığım seni sabrından dolayı tebrik ediyorum... öpüyorum herkes, perşembe güzel haberlerle buluşmak üzere:)
Hosgeldin aramiza :) bende tatliya duskunum hergun de yerim helva panna cotta ve dondurmayi da denemeni oneririmMerhaba kızlar ben de yeni başladım aslıdna belkide hikayelerimiz birbirine yakın olabilir.hayat boyu diyet yapıp geri alanlardanım.5 aydır kitap elimde kapağını açıp okumamıştım bile taki 10 gün öncesine kadar.hiçbirşey benim motivasyonumu arttımıyordu son zamanlarda diyetisyene gittim kendi denemelerim oldu zaman zaman kilo verdim ve katlanarak geri aldım .dukanı okumaya başladıkça hiç olmadığı kadar motive oldum ve diyete hazırım dedim.Geçtiğimiz pazar günü eşimle gidip sadece dukana uyabilecek alışverişler yaptık .proteinler yani :) pazartesi başladım ,herhangi bri yorgunluğum olmadı ,bugün 2.günüm akşam dukan kek yaptım ,ben tatlıya çok düşkünüm ve beni korkutan buydu hiç tatlı yok meyve yok ,fakat kek beni aşırı birşekilde mutlu etti .1,5 kaşığıgeçmeyecek şekilde yulaf kepeğini ayarladım mikrodalgada pişirdim şipşak oluverdi :) hem çalıştığım ve bir çocuğum olduğu için vakit sıkıntım var beni yormayan birşekilde ertesi güne yetecek kadar hazırlayabildim.istemek yetiyro diye düşünüyorum.Pazar günü başlayacak protein +sebze seyir evresinde aklımı karıştıran oldu nasıl uygulamalıyız 1+1 şeklindemi? bilgisi olan var mı? Bu arada beni,m 6 gün atak 156 gün de seyir evrem çıktı çok vahimim sanırımbugün dayanamadım tartıldım 1.3 kg inmiş görünüyorum sanırım ödem gidiyor ama yine de mutluyum .ne çok yazmışım sizi sıkmayayım inş.uzun bir yolculuğun başındayız ve kalıcı kilo vereceğime bu sefer inanıyorum ,desteklerinizi beklerim.
inadina yemene ragmen 7 8 kilo az almissin ustelik diyeti tamamlamadigin halde iste dukanin bir diger kiloyu aldirmama tarafi :) insallah vericez canim hepimiz hosgeldin sefa getirdin :)merhaba kızlar.lafı çok uzatmayayım bundan 1,5 sene önce dukanla 18 kilo vermiştim.sonra gelen övgülerin verdiği şımarıklıkla diyeti yarım bıraktııımmmm.ve bu 1,5 yılda hiç hiç dikkat etmeyerek ve adeta inadına yiyerek 7-8 kilo geri aldım.ve artık bu gidişe dur deme vakti geldi....geçen pzt yeniden başladım.5 gün ataktan sonra şu an seyirdeyim.inşallah bu kez 58i görüp orda kalmak hayalim ve hedefim..hep birlikte hedeflere ulaşmak umuduyla sizinle beraber yürümek istiyorum bu yolda .... (ne cümle yazdım yaaaa :))))))
boy:167
kilo :bu sabah 70.8
Telefondan giriyorsan cikmiyor ama eger ezberlersen ifadeleri iki nokta ustuste yapip araya sayi koyup tekrar iki nokta ustuste koy tamamdir :)cehaletimi bağışlayın lütfen de bişey sorucam şu gülümsemeleri nasıl ekliyorsunuz ?????
Afiyet olsun canım ben de lisa'nın ekmeğini denicem henüz hiç ekmek yapmadım evdeDunku sinirli izinli cilginligindan sonra bugun sp gunumu baya saf tutmaya calisiyorum kac gundur canim acayip ekmek istiyordu ve dun gecenin 3unde kalktim ilkay hanimin cicek ekmegini yaptim benimki cicek degil daha cok yastik gibi oldu ama kocamannn ve epey lezzetli oldubirde lor peyniri aldim yag orani daha uygun bize tadini pek begenmedim ama tuz pul biber ve kekikle hallettim napayim :)
Ah canım ya tam da seyire gelmiştin aslında, rahatlayacaktin belki de lisa'nın verdiği önerilerin de yardimlariyla ama olsun sağlık bu, doktor kontrolünde de zayiflarsin, onların da koruma programları oluyor, dikkat de edersin almazsin geriKızlar bugün ilaç alıdım ama yine olmayınca doktora gittim ve dukan diyetinin bana uygun olmadığını söyledidaha çok yiyecek çeşidinin olduğu ama az miktarda olduğu içinde ekmeğinde bulunduğu bi diyet hazırladı bana bende eve dönünce bir öğününü uygulamak istedim ve anında tuvalete çıktım artık doktor kontrolünde bu diyeti yapıcam ben dukanı yapamadım ama size başarılar diliyorum destekleyen herkese çok teşekkür ederim umarım istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz benim gibi olanlar mutlaka doktora başvursunlar diyorum yoksa çok zorlanıyorsunuz
Saol canım sen de iyi vermişsin maşallah. Ama pirinç buğday gevrek fln okudum orda, kız yapma gözünü seveyim yazıyorsun bizim de aklımıza geliyor canımız istiyor belkitebrik ederim limelemon :) bende -600le basladı bgune :) tartı bi 66 ya inseeee :):) fıstığım bir şey soracaktı seyir evresine geçtim artık ben.. hani şu buğdaylı pirinç gevrekli tahıllar oluyorya süte karıştırıp yiyorsun.. onlardan alsa uygun olur mu..?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?