Simla Hanim gercekten cok yardimci oluyor tarifleri gercekten harika :) süt tozu olmadan da yaparsin canim panna cottada mesela toz jelatin ana nokta ya da kendi yaptigin suzme yogurda tatlandirici katip dolaba at ustune de cikartip karamel sos mm nefis :) dunde 1 yumurta sarisi 2 su bardagi sut 3 yk tatlandirici 1 yk nescafe 1 yk kakao katip pisirdim sonra dolaba atip dondurdum biraz yumurta kokusu aldim gibi ama tadi guzeldi hatta bi oturusta hepsini yedigim kadar guzeldi tavsiye ederim :)
49.gunum ve nasil gecti bilmiyorum :)
Sagol canim benim :80: lisanin ekmek tarifini gormedim yazar misin
benim 3. Ekmegim ama aralarinda en buyugu bu oldu hem gozum hem karnim doydu ekmek yemeyi bu kadar ozledigimi bilmiyordum ya
Hypatiacim uzun suredir buralardasin canim ama nicin motivasyonu saglayamiyorsun bence meyve ve kuruyemis disinda yaptigin kacamaklarin bir benzerini dukana uygun sekilde yapabilirsin ve kacamak yapmadan istedigini yiyerek dukana yine uyum gosterirsin lutfen kendini topla ve bir an once basla artik erteledikce gider yoksa ..ve dukanda ac kalma yok kii cok acikiyorsan al onune yarim kilo tavuk gogsunu yine onu ye o bile dukan da izinli yani seni motivasyonu tam sekilde gormek istiyoruz canim hadii gel artikkk :)
Sen gel bakayım burayane detoks merkezine kapan nede aç kal dükan diyetini yap yeter Bu kadar güzel bir diyet varken bu kadar çeşitle tatlıdan tuzluya herşeyi yiyebiliyorken ve böylesine güzel zayıflıyorken ne gerek var diyeti bozmaya.Bu yola çıktık zayıflayacağız dedik zahmetsiz rahmet olmadığı gibi emek vermedende birşeyleri başarabilmek çok zor.Ne güzel kilolar veriyodun ne güzel motıveydın birde dükaniçesin sen bir ayda en fazla kiloyu vermiş adını pırlantalarla işletmiş bir dükaniçesin.Olan oldu unutuyoruz geçmişi ve yeniden diyetine odaklanıp motıve olup aramıza dönüyorsun ve bu kez hedefe ulaşana kadar kaçamaksız devam ediyorsun.
bu aromaları nerede bulablirim acaba..? her tatlıda vanilya aroması falan diyo yapamıyorum o yüzden. şimdi panna cotta yapmayı düşünüyorum ama jelatinim yok.. jelatin ne onuda bilmiyorum
günaydın dukancı arkadaşlarım
ben bugun ikinci gün ATAK evresi olarak devam ediyorum.Dün gayet güzeldi bakalım bugun nasıl olacak
20-08-2013 MENÜ
Kahvaltı
2 yumurta
bolca tuzsuz beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
ara . 1 ayran
saat 14.00 gibi
1 lıght kola
saat 17,30 gibi
bol tavuk ızgara
koca bir kase cacık(nane kekik 1 adet slatalık) yoğurdu başka türlü yıyemıyorum sakınca yoktur inş.
akşam saat 21,30 gibi 1,5yk yulaf kepekli süt
birde 18,30 ve 19,30 arası 1 saat yürüş
kızlar ben çok zor kiilo veriyorum bakalım dukan bana nasıl etkı edecek
herkese merhaba...ya çok canım sıkılıyooooo....atakta ne güzel verdim 2,5 kg..4 gündür seyirde gr oynamadı yaa.hatta bu sabah 400 gr fazla çıktım.kabızlığa falan yorumladım ama yine de canım sıkıldı..geçen sene yaptığımda da oluyodu böyle zamanlar ama insan üzülüyo işte..2 yaşında bir kızım var bana kesinlikle spor yaptırmıyo ,ben spora başlayınca ağlayıp duruyo...neyse artık geri dönüşü yok...belki geç olacak ama 58 olmadan bu diyet bı-ra-kıl-ma-ya-cak!!!!!!!! yani inşallah :)))))
canım büyük marketlerin paket tatlı süsleme kısımlarında aromalar var o reyonlarda bulabilir ya da daha fazla çeşit için internetteki gurme dükkanlarından sipariş verebilirsin.
vanilya limon karamel vs. birçok çeşidi var. tatlı tuzlu aromalar var.
bir de jelatini iyi araştır. dukanda serbest mi bilmiyorum ama bazı Müslümanlar jelatin yemiyor. araştırdıktan sonra tercihini yap istersen...
ben jelibon falan yemem içinde sığır jelatini var dio ama ne malum sığır olduğu? jelatin dedikleri buna benzer bişeyse almam zaten..sen kullanıyormusun içeriği ne??
canım içeriğini bilmiyorum, ben hiç kullanmadım ve yememeye özen gösteriyorum. aromaları bile kullanmıyorum canım çok karamel çekerse karamelli kek yapıyorum ama aromalar sınırlı izinli ve yapay şeyler olduğu için onun yerine tarçın vs. katıyorum, mis gibi de oluyor kekim heheh:))
ben kullanmadım, araştırmadım ama sen hem dukana uygunluğuna hem de hassasiyetin varsa ona uygun olup olmadığına iyice bakıp öyle kullan diye naçizane tavsiye ediyorum ama dediğim gibi benim pek de bilgim yok..
Canını sıkma lütfen.Zaten biliyorsun dükanda bu şekilde can sıkıcı duraklamaların ardından yüzgüldürücü sonuçların geleceğini.Tuza,suya ,yeşil çaya dikkat et ,sebze mikarının proteini geçmemesinede birde bu ara sınırlı izinli kullanma birkaç gün.Kabızlık problemindende kaynaklı olabilir bu ibreye + yansıması.Sorunun çözüldümü peki yoksa hala devammı?
çizelgem olmadı sanki...biraz daha uğraşayım sonra olmazsa yardım alayım :)))
Smille eklemeyi dün anlatmıştım sana gördünmü ?
Cetveli ise şöyle yap:
Oncelikle bu sayfaya gidiyorsun:
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
-Weight Loss seciyorsun
-1-18 arasi cetvelinin seklini seciyorsun ve olmasini istediginin sol yanindaki daireye isaretliyorsun
-Next tusuna basip ilerliyorsun
-1-11 arasi sayfada yer alan cetvelinin ustundeki olmsini istedigin simgeyi seciyorsun
-yine Next yapiyorsun
-Acilan sayfadaki PIN yazan yere herhangi bir sey yaz onemsiz bir sey cunku
-Privacy de private data seciyorsun
-Track ta Weight seciyorsun
-Weight Measurements te ise
Weight Units: Kilograms seciyorsun
Your target weight:Hedef kilonu yaziyorsun
Your starting weight: Baslangic kilonu yaziyorsun
Your current weight: Guncel kilonu yaziyorsun
Weight Date:ay/gun/yil seklinde tarih yaziyorsun
-Waist Measurements kismini geciyorsun
-Body Mass Index (BMI) - Optional de ise
Height Units: Metric seciyorsun
Your Height:boyunu ilk kutucuga metre olarak ikinciye cm ini yaziyorsun.Yani benim boyum 1.70 birinciye 1 ikinciye 70 yaziyorum
- butun bunlari yaptiktan sonra Next diyorsun.
-Acilan sayfada bb code yazan yerde url ile baslayan degil onun altindaki http ile baslayani http de dahil ye kadar olan kismini ([img] yi almiyorsun png ile bitecek) kopyala olarak aliyosun[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-Kadinlar kulubundeki kullanici kontrol panelinde sol tarafta profilimi duzenleyi tikliyor ve acilan sayfada cizelge yazan kutucuga yapistir yapiyor sonrada degisiklikleri kaydet diyorsun.bu sekilde kilon degistikce yeni cetvelini ayni sekilde yapip guncelliyorsun.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/QUOTE]
çok teşekkür ederim :)))))
canım çok teşekkürler senden dönmüşsün tekrardan aramıza aslında biliyordum bir tane içine doğrayıverdim işte ama bugun daha dikkatili oluyorum sana da kolay gelsincanım aramıza hoş geldin:)gayet güzel başlamışsın ama atak döneminde sebze tüketmiyoruz, cacığa baharat katsan da salatalık katma. Saf proteine tam olarak uyarsan tartıda ibrenin hareketlendiğini göreceksin. şimdiden hepimize kolay gelsin:))
Seyir icin ornek bir menu verebilir misiniz yaptiklarinizdan. sebzeyi hamgi ogunde tuketiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?