Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

karemel sos yerine başka önerin var mı bebem

canım ramazan, bayram ve tatiller beni mahvetti. kilo aldıkça da coştum ve uzak kaldım diyetimden... ama bugün gerçekten başladım. artık aranızdayım! gitsin kilolar, gelsin skinny Jeanlar:))

evet evet, atıştırmayı seven biri olarak yapabildiğim tek diyet dukan diyeti. kekleri sağolsun! :) bugünden itibaren aranızdayım ve dukaniçeliği kimseye bırakmıyorum hıııh:))

1 saat açıkhavada yürüyüş,
2 fincan yeşilçay
1 fincan kusmi detoks çay
ve 3 lt. su

e daha ne olsun:))

bugün atakla başladım. 3 gün atak yapıp motivasyonumu sağladıktan sonra seyire geçiyorum ve bomba gibi geliyoruuuuumm:))
zayıfladıktan sonra tüüüm dolabımı boşaltacağım ve en beğendiğim parçaları ekleyeceğim dolabıma. en şık en güzel en seksi şeyleri yeehuuuuu:))))

bu aromaları nerede bulablirim acaba..? her tatlıda vanilya aroması falan diyo yapamıyorum o yüzden. şimdi panna cotta yapmayı düşünüyorum ama jelatinim yok.. jelatin ne onuda bilmiyorum

canım büyük marketlerin paket tatlı süsleme kısımlarında aromalar var o reyonlarda bulabilir ya da daha fazla çeşit için internetteki gurme dükkanlarından sipariş verebilirsin.
vanilya limon karamel vs. birçok çeşidi var. tatlı tuzlu aromalar var.

bir de jelatini iyi araştır. dukanda serbest mi bilmiyorum ama bazı Müslümanlar jelatin yemiyor. araştırdıktan sonra tercihini yap istersen...

Mesajını alıntı yaptım sonra gördüm arkadaşlarda cevaplamış.Evet atak evresinde sebze tüketmiyoruz.Cacığa koyduğun salatalık olmamalıydı.seyire kadar sebze yasak.birde peynirin ve süt ürünlerin en fazla % 2 yağlı olacak biliyorsundur sanırım.Yulaf kepeğini ekmek yapıp kahvaltında tüktebilirsin yada ara öğünlerde acıkınca falan sandwich olarak.

Canını sıkma lütfen.Zaten biliyorsun dükanda bu şekilde can sıkıcı duraklamaların ardından yüzgüldürücü sonuçların geleceğini.Tuza,suya ,yeşil çaya dikkat et ,sebze mikarının proteini geçmemesinede birde bu ara sınırlı izinli kullanma birkaç gün.Kabızlık problemindende kaynaklı olabilir bu ibreye + yansıması.Sorunun çözüldümü peki yoksa hala devammı?

ben jelibon falan yemem içinde sığır jelatini var dio ama ne malum sığır olduğu? jelatin dedikleri buna benzer bişeyse almam zaten..sen kullanıyormusun içeriği ne??

ben jelibon falan yemem içinde sığır jelatini var dio ama ne malum sığır olduğu? jelatin dedikleri buna benzer bişeyse almam zaten..sen kullanıyormusun içeriği ne??

canım içeriğini bilmiyorum, ben hiç kullanmadım ve yememeye özen gösteriyorum. aromaları bile kullanmıyorum canım çok karamel çekerse karamelli kek yapıyorum ama aromalar sınırlı izinli ve yapay şeyler olduğu için onun yerine tarçın vs. katıyorum, mis gibi de oluyor kekim heheh:))

ben kullanmadım, araştırmadım ama sen hem dukana uygunluğuna hem de hassasiyetin varsa ona uygun olup olmadığına iyice bakıp öyle kullan diye naçizane tavsiye ediyorum ama dediğim gibi benim pek de bilgim yok..

hımmm.. teşekkür ederim tatlım.. o zaman aroma yerine baharatlar diyosun :) baharatları çok iyi bilirim :) oyle yapayım almayayaım madem bende :)

sorunum çözüldü şükür ya form çayı sağolsun..çok haklısın tuza dikkat etmiyorum pek hatırlattığın çok iyi oldu tşk ederim :))))

çizelgem olmadı sanki...biraz daha uğraşayım sonra olmazsa yardım alayım :)))

Smille eklemeyi dün anlatmıştım sana gördünmü ?

Cetveli ise şöyle yap:

Oncelikle bu sayfaya gidiyorsun:

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php

-Weight Loss seciyorsun

-1-18 arasi cetvelinin seklini seciyorsun ve olmasini istediginin sol yanindaki daireye isaretliyorsun

-Next tusuna basip ilerliyorsun

-1-11 arasi sayfada yer alan cetvelinin ustundeki olmsini istedigin simgeyi seciyorsun

-yine Next yapiyorsun

-Acilan sayfadaki PIN yazan yere herhangi bir sey yaz onemsiz bir sey cunku

-Privacy de private data seciyorsun

-Track ta Weight seciyorsun

-Weight Measurements te ise

Weight Units: Kilograms seciyorsun

Your target weight:Hedef kilonu yaziyorsun

Your starting weight: Baslangic kilonu yaziyorsun

Your current weight: Guncel kilonu yaziyorsun

Weight Date:ay/gun/yil seklinde tarih yaziyorsun

-Waist Measurements kismini geciyorsun

-Body Mass Index (BMI) - Optional de ise

Height Units: Metric seciyorsun

Your Height:boyunu ilk kutucuga metre olarak ikinciye cm ini yaziyorsun.Yani benim boyum 1.70 birinciye 1 ikinciye 70 yaziyorum

- butun bunlari yaptiktan sonra Next diyorsun.

-Acilan sayfada bb code yazan yerde url ile baslayan degil onun altindaki http ile baslayani http de dahil ye kadar olan kismini ([img] yi almiyorsun png ile bitecek) kopyala olarak aliyosun[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-Kadinlar kulubundeki kullanici kontrol panelinde sol tarafta profilimi duzenleyi tikliyor ve acilan sayfada cizelge yazan kutucuga yapistir yapiyor sonrada degisiklikleri kaydet diyorsun.bu sekilde kilon degistikce yeni cetvelini ayni sekilde yapip guncelliyorsun.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

kızlar bır hatalık tatıl ve dolayısı ıle dukanı neredeyse tamaen sabote ettıkten sonra gerı cöndum:) dger tatılımde bırebır uymustum busefer gelen mısafırlerle bırlıkte olmadı ama sadece +500 le döndum sonra ıkı gun sp yaptım sadece azıcık sogan yedım ve domates ceyrek kadar 69,3 le baslamısken tatıle neysekı sımdı 69 dum sabah:Ç) tam gaz devam edıyorum sımdı

Ben de başladım 19 ağustos günü. Dukan Amcam 6 gün atak yap dedi. bugün 3. günüm 77.5 falandı kilom. dün sabah tartıldığımda 76.2 olduğunu gördüm. Azimle bayrama kadar 65 olmak için çabalayacağım

canım çok teşekkürler senden dönmüşsün tekrardan aramıza aslında biliyordum bir tane içine doğrayıverdim işte ama bugun daha dikkatili oluyorum sana da kolay gelsin

Lisabella KAPTANIM BENİM UYARI DİKKATE ALINMIŞTIR BİR ŞEY SORACAĞIM BANA ATAK 2 GÜN ÇIKTI FAZLA YAPSAM OLUR MU YOKSA SEYİRE YARIN GEÇEYİM Mİ DUKAN AMCAYI DİNLEYEYİM Mİ NERDESİN BUGUN KAHVALTIPEYNİR (LOR) VE 1 YUMURTAÖĞLE DUKAN KREPCİĞER ARA SÜTLÜ KAHVE BİRDE ARALRDA BİTKİ ÇAYI TÜKETİYORUM BİLGİNİZE 2,5 LT YAKINDA SU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…