Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kendi gervreğimi yaptım ben :):):) bi tarifbuldum nette bayanın adını unuttum yahuu seee le baslıodu simla dı galıba :) ondan yaptım işte idre eder oldu

saol bebem :):) oradan yapıyorum çoğu tarifi gevreği de yaptım.. süt tozu almayı unutmuşum marketten.. onsuz tatlı yapsam olmaz mı yahuu.. tatlandırıcımı yağlı kağıdımı aldım onu unutmuşum fincanda kek yaptım bende :):)

bayanlar sizin kaçıncı gününüz dukanda :) hangi evrede siniz?

hanımlar zeytin yasak diye biyorum ama.. bi yanlışım varsa düzeltin :) zeytini çok özlediimmmm

Simla Hanim gercekten cok yardimci oluyor tarifleri gercekten harika :) süt tozu olmadan da yaparsin canim panna cottada mesela toz jelatin ana nokta ya da kendi yaptigin suzme yogurda tatlandirici katip dolaba at ustune de cikartip karamel sos mm nefis :) dunde 1 yumurta sarisi 2 su bardagi sut 3 yk tatlandirici 1 yk nescafe 1 yk kakao katip pisirdim sonra dolaba atip dondurdum biraz yumurta kokusu aldim gibi ama tadi guzeldi hatta bi oturusta hepsini yedigim kadar guzeldi tavsiye ederim :)
bayanlar sizin kaçıncı gününüz dukanda :) hangi evrede siniz?
49.gunum ve nasil gecti bilmiyorum :)
Afiyet olsun canım ben de lisa'nın ekmeğini denicem henüz hiç ekmek yapmadım evde
Sagol canim benim :80: lisanin ekmek tarifini gormedim yazar misin
benim 3. Ekmegim ama aralarinda en buyugu bu oldu hem gozum hem karnim doydu ekmek yemeyi bu kadar ozledigimi bilmiyordum ya

Son düzenleme:
ya arkadaşlar bişi sorcam..ben öğle yemeğinde biraz fazla turşu yemiş olabilirim..turşu ile ilgili bi yasak var mıydı unuttum =((

Sen gel bakayım buraya ne detoks merkezine kapan nede aç kal dükan diyetini yap yeterBu kadar güzel bir diyet varken bu kadar çeşitle tatlıdan tuzluya herşeyi yiyebiliyorken ve böylesine güzel zayıflıyorken ne gerek var diyeti bozmaya.Bu yola çıktık zayıflayacağız dedik zahmetsiz rahmet olmadığı gibi emek vermedende birşeyleri başarabilmek çok zor.Ne güzel kilolar veriyodun ne güzel motıveydın birde dükaniçesin sen bir ayda en fazla kiloyu vermiş adını pırlantalarla işletmiş bir dükaniçesin.Olan oldu unutuyoruz geçmişi ve yeniden diyetine odaklanıp motıve olup aramıza dönüyorsun ve bu kez hedefe ulaşana kadar kaçamaksız devam ediyorsun.

Aramıza hoşgeldin Seviyorum böyle bilinçli başlayıp diyetin kurallarına uyabilen insanları.Ne güzel okumuşssun kitabını,diyet kafana yatmış ,inanmışşsın ve başlamışşsın.Yolun açık olsun bu şekilde bilinçli devam edersen çok güzel kilolar vereceksindir.Kafana takılan birşey olursa bizlere sorabilirsin yardımcı oluruz.

Gerek dükan gerekse biz eskiler 1+1 şeklini öneriyoruz.Daha kolay ve keyifli oluyor diğer türlü sıkılabiliyorsun diyettenki yolun uzun seni sıkmayacak şeklini tercih et.

Hoşgeldin aramıza
cehaletimi bağışlayın lütfen de bişey sorucam şu gülümsemeleri nasıl ekliyorsunuz ?????

Onu şöyle ayarlıyorsun:

Kullanıcı kontrol paneli

Hesabım

Seçenekler

Çeşitli seçenekler

Mesaj editörü

Gelişmiş düzenleyiciyi seçtiğinde ve altta kaydet butonuna tıkladığında bundan sonra seninde mesajların hareketlenecektir :118::119::124::124::119:

ya arkadaşlar bişi sorcam..ben öğle yemeğinde biraz fazla turşu yemiş olabilirim..turşu ile ilgili bi yasak var mıydı unuttum =((

Turşu atakta 2-3 kornişon turşu seyirdede birazcık daha fazla tüketebilirsin onun dışında normal turşu yoğun tuz içerdiğinden dolayı tüketilemez maalesef .Aslında sadece kornişon demesinin sebebi fransız kültüründe turşu olmadığı için.Kornişon yerine sen başka birşeyde tüketebilirsin sebze günlerinde ama dediğim gibi miktarını tuz açısından abartmamak gerekiyor

çook saol cnm..2 tane salatalık 4-5 tane de minik acı biber yedim =) sebze günüm o yüsden de çok üzülmiim o zmn =) üstüne de çay,yeşil çay bolca su içtim en azından ödem yapmasın..bu arada kabızlık sorunu olanlara minik süs biberi tavsiye ederim =)) bi de eğer kötü durumda olan varsa ...........die bir ilaç var onu da atlatana kdr içebilirler..

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok yok çok endişelenme birde sebze gününmüş madem.Ama evet bol su iç tuzdan dolayı...Kabızlıkta evet bende hemen hergün 2-3 acı top biber yediğim için sorun yaşamadım ve önerilerimdede söylerim genelde.Eğer acı seviyorsanız acı kabızlığa iyi geliyor

bu arada pardon ilaç ismi için..

kızlaaaaarr! :) cokk mutluyummm atakta 6. Ve son gunum ve 66.9 olmuşum. 71.9la baslamıştımmm :) ay cokk mutluyummm! :)

günaydın dukancı arkadaşlarım

ben bugun ikinci gün ATAK evresi olarak devam ediyorum.Dün gayet güzeldi bakalım bugun nasıl olacak

20-08-2013 MENÜ

Kahvaltı

2 yumurta

bolca tuzsuz beyaz peynir

1 fincan yeşil çay

ara . 1 ayran

saat 14.00 gibi

1 lıght kola

saat 17,30 gibi

bol tavuk ızgara
koca bir kase cacık(nane kekik 1 adet slatalık) yoğurdu başka türlü yıyemıyorum sakınca yoktur inş.

akşam saat 21,30 gibi 1,5yk yulaf kepekli süt

birde 18,30 ve 19,30 arası 1 saat yürüş

kızlar ben çok zor kiilo veriyorum bakalım dukan bana nasıl etkı edecek

günaydın
bugün kaçamaklardan sonraki 2.saf protein günüm dün sabah tartıldığımda 102 kg çıkmıştım 5 gün içinde 3 kg cik almıştım bu sabah tartıldığımda 100,8 kg ye inmişim sanırım ödem vardı onları attım tam anlamış değilim yinede çok iyi geldi bu bana yarın belki 99 küsürlere inerim bayramdan sonra bozmamış olsaydım sanırım 95 leri görürdüm ahh ne kadar kızsam az kendime

20.08.2013 / AKŞAM
8 adet ızgara köfte (akşam dışardaydım çok fazla bir seceneğim yoktu)
1 bardak ayran
20.08.2013 / 23.30
1 bardak sütle yulaf kepeği

21.08.2013 / SABAH
2 üçgen light krem peynir
1 kupa açık çay

21.08.2013 / ARA
1 kupa yeşil çay

herkese merhaba...ya çok canım sıkılıyooooo....atakta ne güzel verdim 2,5 kg..4 gündür seyirde gr oynamadı yaa.hatta bu sabah 400 gr fazla çıktım.kabızlığa falan yorumladım ama yine de canım sıkıldı..geçen sene yaptığımda da oluyodu böyle zamanlar ama insan üzülüyo işte..2 yaşında bir kızım var bana kesinlikle spor yaptırmıyo ,ben spora başlayınca ağlayıp duruyo...neyse artık geri dönüşü yok...belki geç olacak ama 58 olmadan bu diyet bı-ra-kıl-ma-ya-cak!!!!!!!! yani inşallah :)))))

haklısın buseirem kesinlikle dukan müthiş bir diyet....birebir yaşamasam bu kadar inianmazdım..ayrıca yardımın için teşekkürler :)

Son düzenleme:
hanımlar zeytin yasak diye biyorum ama.. bi yanlışım varsa düzeltin :) zeytini çok özlediimmmm

Canım zeytin yasak dukanda. hatta artık birçok diyette asidik oranı fazla olduğundan yasak, önerilmiyor. ama özlediysen zeytin aroması kullanabilirsin:) zeytin aromalı poğaça yapsan mesela zeytinli poğaça yediğini zannedersin ve nefsin bir nebze de olsa körelir:)

canım aramıza hoş geldin:)
gayet güzel başlamışsın ama atak döneminde sebze tüketmiyoruz, cacığa baharat katsan da salatalık katma. saf proteine tam olarak uyarsan tartıda ibrenin hareketlendiğini göreceksin. şimdiden hepimize kolay gelsin:))

bu aromaları nerede bulablirim acaba..? her tatlıda vanilya aroması falan diyo yapamıyorum o yüzden. şimdi panna cotta yapmayı düşünüyorum ama jelatinim yok.. jelatin ne onuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…