Afiyet olsun canım ben de lisa'nın ekmeğini denicem henüz hiç ekmek yapmadım evde
Ah canım ya tam da seyire gelmiştin aslında, rahatlayacaktin belki de lisa'nın verdiği önerilerin de yardimlariyla ama olsun sağlık bu, doktor kontrolünde de zayiflarsin, onların da koruma programları oluyor, dikkat de edersin almazsin geri
Üzülme sakın, en başı sağlık
Saol canım sen de iyi vermişsin maşallah. Ama pirinç buğday gevrek fln okudum orda, kız yapma gözünü seveyim yazıyorsun bizim de aklımıza geliyor canımız istiyor belkiyok kuzucum yok öyle şeyler dukanda
Neyse canim olmus artik hic dikkat etmemene ragmen 3 kilo yine iyi keske guclendirme gibi yapsaydin neyse hemen toparlannn ve dukanimiza geri don kasima daha cok var dukana sadik kaldigin surece ve sporlarin sayesinde 80le bile gidebilirsin yeter ki inan kendine :)
Tebrikler canim gayet iyi gidiyorsun masallahbende de spor yok hava cok sicak uyustum ama aynen porsiyon kontroluyle tamamlamaya calisiyorum birde alisveris yaparak :)
Tebrikler canim :) o misir gevrekleri malesef seker icerdiginden olmuyor ama simla hanimin blogunda yulaf kepegi galeta karisimli gevrek vardi bi bak istersen evde yap :)
Hypatiacim uzun suredir buralardasin canim ama nicin motivasyonu saglayamiyorsun bence meyve ve kuruyemis disinda yaptigin kacamaklarin bir benzerini dukana uygun sekilde yapabilirsin ve kacamak yapmadan istedigini yiyerek dukana yine uyum gosterirsin lutfen kendini topla ve bir an once basla artik erteledikce gider yoksa ..ve dukanda ac kalma yok kii cok acikiyorsan al onune yarim kilo tavuk gogsunu yine onu ye o bile dukan da izinli yani seni motivasyonu tam sekilde gormek istiyoruz canim hadii gel artikkk :)
Hosgeldin aramiza :) bende tatliya duskunum hergun de yerim helva panna cotta ve dondurmayi da denemeni oneririmsimdi 1+1 1 gun saf protein bir gunde saf protein+sebze demek yani 2 gunde 1 sebze tuketme hakkimiz var
inadina yemene ragmen 7 8 kilo az almissin ustelik diyeti tamamlamadigin halde iste dukanin bir diger kiloyu aldirmama tarafi :) insallah vericez canim hepimiz hosgeldin sefa getirdin :)
Telefondan giriyorsan cikmiyor ama eger ezberlersen ifadeleri iki nokta ustuste yapip araya sayi koyup tekrar iki nokta ustuste koy tamamdir :)
Simla Hanim gercekten cok yardimci oluyor tarifleri gercekten harika :) süt tozu olmadan da yaparsin canim panna cottada mesela toz jelatin ana nokta ya da kendi yaptigin suzme yogurda tatlandirici katip dolaba at ustune de cikartip karamel sos mm nefis :) dunde 1 yumurta sarisi 2 su bardagi sut 3 yk tatlandirici 1 yk nescafe 1 yk kakao katip pisirdim sonra dolaba atip dondurdum biraz yumurta kokusu aldim gibi ama tadi guzeldi hatta bi oturusta hepsini yedigim kadar guzeldi tavsiye ederim :)saol bebem :):) oradan yapıyorum çoğu tarifi gevreği de yaptım.. süt tozu almayı unutmuşum marketten.. onsuz tatlı yapsam olmaz mı yahuu.. tatlandırıcımı yağlı kağıdımı aldım onu unutmuşum fincanda kek yaptım bende :):)
49.gunum ve nasil gecti bilmiyorum :)bayanlarsizin kaçıncı gününüz dukanda :) hangi evrede siniz?
Sagol canim benim :80: lisanin ekmek tarifini gormedim yazar misinAfiyet olsun canım ben de lisa'nın ekmeğini denicem henüz hiç ekmek yapmadım evde
Sen gel bakayım burayakızlaaar,
detoks merkezlerine mi kapanayım, bütün gün aç mı durayım:) ah ben ne yapayım:)) bir an önce dukana yeniden motive olup başlamam lazım... 72lerdeyim. 10 gün içinde 69'u görmek istiyorum inş..
ve hedefim 9 kg.cik vermek... yapabilirim, e hadi o zaman başlayayım:))
lisacığım seni sabrından dolayı tebrik ediyorum... öpüyorum herkes, perşembe güzel haberlerle buluşmak üzere:)
Aramıza hoşgeldinMerhaba kızlar ben de yeni başladım aslıdna belkide hikayelerimiz birbirine yakın olabilir.hayat boyu diyet yapıp geri alanlardanım.5 aydır kitap elimde kapağını açıp okumamıştım bile taki 10 gün öncesine kadar.hiçbirşey benim motivasyonumu arttımıyordu son zamanlarda diyetisyene gittim kendi denemelerim oldu zaman zaman kilo verdim ve katlanarak geri aldım .dukanı okumaya başladıkça hiç olmadığı kadar motive oldum ve diyete hazırım dedim.Geçtiğimiz pazar günü eşimle gidip sadece dukana uyabilecek alışverişler yaptık .proteinler yani :) pazartesi başladım ,herhangi bri yorgunluğum olmadı ,bugün 2.günüm akşam dukan kek yaptım ,ben tatlıya çok düşkünüm ve beni korkutan buydu hiç tatlı yok meyve yok ,fakat kek beni aşırı birşekilde mutlu etti .1,5 kaşığıgeçmeyecek şekilde yulaf kepeğini ayarladım mikrodalgada pişirdim şipşak oluverdi :) hem çalıştığım ve bir çocuğum olduğu için vakit sıkıntım var beni yormayan birşekilde ertesi güne yetecek kadar hazırlayabildim.istemek yetiyro diye düşünüyorum.Pazar günü başlayacak protein +sebze seyir evresinde aklımı karıştıran oldu nasıl uygulamalıyız 1+1 şeklindemi? bilgisi olan var mı? Bu arada beni,m 6 gün atak 156 gün de seyir evrem çıktı çok vahimim sanırımbugün dayanamadım tartıldım 1.3 kg inmiş görünüyorum sanırım ödem gidiyor ama yine de mutluyum .ne çok yazmışım sizi sıkmayayım inş.uzun bir yolculuğun başındayız ve kalıcı kilo vereceğime bu sefer inanıyorum ,desteklerinizi beklerim.
Hoşgeldin aramızamerhaba kızlar.lafı çok uzatmayayım bundan 1,5 sene önce dukanla 18 kilo vermiştim.sonra gelen övgülerin verdiği şımarıklıkla diyeti yarım bıraktııımmmm.ve bu 1,5 yılda hiç hiç dikkat etmeyerek ve adeta inadına yiyerek 7-8 kilo geri aldım.ve artık bu gidişe dur deme vakti geldi....geçen pzt yeniden başladım.5 gün ataktan sonra şu an seyirdeyim.inşallah bu kez 58i görüp orda kalmak hayalim ve hedefim..hep birlikte hedeflere ulaşmak umuduyla sizinle beraber yürümek istiyorum bu yolda .... (ne cümle yazdım yaaaa :))))))
boy:167
kilo :bu sabah 70.8
cehaletimi bağışlayın lütfen de bişey sorucam şu gülümsemeleri nasıl ekliyorsunuz ?????
ya arkadaşlar bişi sorcam..ben öğle yemeğinde biraz fazla turşu yemiş olabilirim..turşu ile ilgili bi yasak var mıydı unuttum =((
Turşu atakta 2-3 kornişon turşu seyirdede birazcık daha fazla tüketebilirsin onun dışında normal turşu yoğun tuz içerdiğinden dolayı tüketilemez maalesef .Aslında sadece kornişon demesinin sebebi fransız kültüründe turşu olmadığı için.Kornişon yerine sen başka birşeyde tüketebilirsin sebze günlerinde ama dediğim gibi miktarını tuz açısından abartmamak gerekiyor
çook saol cnm..2 tane salatalık 4-5 tane de minik acı biber yedim =) sebze günüm o yüsden de çok üzülmiim o zmn =) üstüne de çay,yeşil çay bolca su içtim en azından ödem yapmasın..bu arada kabızlık sorunu olanlara minik süs biberi tavsiye ederim =)) bi de eğer kötü durumda olan varsa ...........die bir ilaç var onu da atlatana kdr içebilirler..
Yok yok çok endişelenme birde sebze gününmüş madem.Ama evet bol su iç tuzdan dolayı...Kabızlıkta evet bende hemen hergün 2-3 acı top biber yediğim için sorun yaşamadım ve önerilerimdede söylerim genelde.Eğer acı seviyorsanız acı kabızlığa iyi geliyor
Tebrik ederiiiiimm :)kızlaaaaarr! :) cokk mutluyummm atakta 6. Ve son gunum ve 66.9 olmuşum. 71.9la baslamıştımmm :) ay cokk mutluyummm! :)
hanımlar zeytin yasak diye biyorum ama.. bi yanlışım varsa düzeltin :) zeytini çok özlediimmmm
günaydın dukancı arkadaşlarım
ben bugun ikinci gün ATAK evresi olarak devam ediyorum.Dün gayet güzeldi bakalım bugun nasıl olacak
20-08-2013 MENÜ
Kahvaltı
2 yumurta
bolca tuzsuz beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
ara . 1 ayran
saat 14.00 gibi
1 lıght kola
saat 17,30 gibi
bol tavuk ızgara
koca bir kase cacık(nane kekik 1 adet slatalık) yoğurdu başka türlü yıyemıyorum sakınca yoktur inş.
akşam saat 21,30 gibi 1,5yk yulaf kepekli süt
birde 18,30 ve 19,30 arası 1 saat yürüş
kızlar ben çok zor kiilo veriyorum bakalım dukan bana nasıl etkı edecek
Canım zeytin yasak dukanda. hatta artık birçok diyette asidik oranı fazla olduğundan yasak, önerilmiyor. ama özlediysen zeytin aroması kullanabilirsin:) zeytin aromalı poğaça yapsan mesela zeytinli poğaça yediğini zannedersin ve nefsin bir nebze de olsa körelir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?