Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Test ne dediyse ona uy derim zaten kiloları seyirde vereceksin ve geç biran önce seyirine.Menün iyi beğendim
kızlar sehir evresinde powerade içebilir miyiz o tatlandırıcıyla yapılıo ani tatlı krizinde fln
Baktım ona içemezsın çünkü karbonhidrat yüksek bayağı
Seyir icin ornek bir menu verebilir misiniz yaptiklarinizdan. sebzeyi hamgi ogunde tuketiyorsunuz?

Canım örenke menü çok çesitlidir.Sabah peynir,jambon,yumurta yanına maydanoz,tere,roka,biber,domates salatalık olabilir.Kıymalı yumurta olabilir yine yanına sebzelerle.menemen yaparsın yumurtalı....

Öğlen herhangi bir et olabilir tavuk,balık,kırmızı et,kıyma yanına bize uygun sebzelerle yersin yada karıştırıp sebzeli bir yemek yaparsın(kıymalı ıspanak,et sote,fırında közlenmiş patlıcanlı karnıyarık,kıymalı dolma,....)salata yaparsın ton balıklı.öyle çok çesit ve alternatıf varkı.Aslında normalde yediğimiz bir çok yemeği dükana uygun pişirebiliriz vede yiyebiliriz.İskender dahi yiyoruz düşün işte yada lahmacun yaparsın ..çesit çok araştır internete dükan diyeti tarifleri diye yazıp ararsan neler çıkacak neler
arkadaslar sizler 15 gunde kac kilo verdiniz

Bu kişiden kişiye ve evreye göre değişir.Atak dahilse bu 15 güne fazla verilir ama normal bir seyir evresinde regl dönemi falan değilse yada seyirde uzun süre ilerleyip duraklama falan yaşanmıyorsa aşağı yukarı 2-3 kilo verilir normal şartlarda
Bir de proteinin 1/3u oraninda sebze deniliyor ya bu o ogunde aldigin protein mi yoksa gunluk aldigin proteine orani mi?

Gün icinde aldığın toplam sebze miktarı proteinin 1/3 olacak.Yani toplamda protein sebzeden fazla olacak ister öğünde isterde toplamda İstersen bir öğün yeme sebze o hakkını diğer öğünde kullan istersen öğünlere böl tercih sana kalmış...

benim yarin 15. gunum aslinda 4 kilo vere bilmekti ama 3 kilom gitmis kilo fazla olunca insan bir an once vermek istiyo kilolari

benher sabah siyah zeytin yiyorum 6 yada 7 tane sizce bir sakincasi varmidir.bu arada ben diyetimi 1 gun saf protein 1 gunde saf protein sebze seklinde uyguluyorum

benher sabah siyah zeytin yiyorum 6 yada 7 tane sizce bir sakincasi varmidir.bu arada ben diyetimi 1 gun saf protein 1 gunde saf protein sebze seklinde uyguluyorum
Dukan diyetinde zeytin kesinlikle yasak.kitabı okumadın sanırım.kitabı edinmeli ve ona göre sağlıklı hakkıyla bilinçli bir diyet yapmalısın

Bugun Kadikoyu gezdim ettim anca geldim :) 1 ayda 4 kilo.vermem gerek acilll o yuzden bundan sonra daha cok dikkat edicem.hergun tatli yapmak yerine yogurda biraz tatlandirici katip yicem kola icmeyi birakcam yesilcayi arttircam birde ben hep aksam 8 9da yiyorum daha erken yemeye caliscam bugunku menum
sabah
Dukan ekmek
3 4 yk lor
Domates salatalik
ara
orta boy Americano
Kahveli Panna cotta
Aksam
6 adet izgara kofte
1 bardak kola
1 adetdomates
2 adet köz kirmizi biber

Dukan diyetinde zeytin kesinlikle yasak.kitabı okumadın sanırım.kitabı edinmeli ve ona göre sağlıklı hakkıyla bilinçli bir diyet yapmalısın

kitap var ama sonuna kadar okumadim daha.ben diyete basladim baslayali kahvaltida hep zeytin yedim yaaa.fazla oluyorum ama 1 sorum daha var ben kayisili form tea ve paket meyve caylari iciyorum meyve cayinin her biri 2 kaloriymis digerini bilmiyorum.gunde 2 yada 3 tane iciyorum.

Dikkatli olun ona göre

anaaaammm çok dikkatli olalım gerçekten :)))))))))))

diyetine sadık kalırsan olur güzelim hiç merak etme.. sabır, irade... sonuç yüz güldüren eksiler :))

benim yarin 15. gunum aslinda 4 kilo vere bilmekti ama 3 kilom gitmis kilo fazla olunca insan bir an once vermek istiyo kilolari

çok iyi kilo vermişsin. ben 100 gr versem mutlu oluyorum. gitsinde nasıl giderse gitsin ...

kitabını dikkatle mutlaka bir kere okumalısın. sonra hangi evredeysen o kısımları tekrar tekrar kafana takılan herşeyde dönüp okumalısın.. zeytin kesinlikle yasak. ama olmuş birkez yapacak birşey yok. önümüzdeki maçlara bakalım artık :)) sen şimdi dukaa yakışır diyetine devam et..kayısılı form çayını içebilirsin. meyve çaylarıı abartma bence... daha çok yeşilçay iç. çok iyi ödem atıyor..
suyunu da ihmal etme..

çok haklısın feride..benim çok çok fazla olmasa da 12-13 kilo vermem lazım.ben de sabredemiyorum..inşallah hep beraber veririz pis kiloları...gidişleri olsun dönüşleri olmasın inşallah :))))))

günaydın dukaniçeler :) nasılsınız?
ilk bildirimde benden olsun.gerçi 5 günlük tatilde diyeti uymayarak +3 kg görmüştüm ama salıdan itibaren 2 gün saf proteinle 99,9 gerilemişim ama yine + 0,600 gitmemiş (( diğer haftalara bakacağız yolumuz uzun nasılsa

Başlangıç tarihi: 10.06.2013
Başlangıç kilo: 114
Bedef kilo: 70
Boy:1.72
Güncel kilo:99,9
Geçen haftaki kilo :99,3
Fark:+ 0,600
Toplam Fark:14,100

Günaydın kızlarrrr
Bol eksili bildirimlerrr olsun

Hadi bakalım pamuk eller klavyeye..

Bildirimmmm
Geçen hafta: 69,8
Güncel: 68,8

Öpüyorum hepinizi çoook..

başlangıç tarihi:11.08.2013
başlangıç kilo:73.6
geçen haftatartılmadım ama tahmini)71
bu hafta:70,6
fark:0.4 kg
hedef:58
boy:1.67

başlangıç tarihi:11.08.2013
başlangıç kilo:73.6
geçen haftatartılmadım ama tahmini)71
bu hafta:70,6
fark:0.4 kg
hedef:58
boy:1.67

inşallah bundan sonra daha hızlı gider yaa...canım sıkıldı biraz çok az gitmiş..porsiyonlarımı biraz küçülteyim.bide spor yok yaaa..kızım izin verse de yarım saat yapabilsem keşke..bu hafta biraz daha uğraşayım..:2:

Canlarım cananlarım,

Dukan keklerime, diyetime ve siz sevgili arkadaşlarıma, motivasyonuma yeniden kavuştuuum. Benden daha mutlusu olamaz:))

Baslangic tarihi: 16.05.2013
Baslangic kilo: 73.5
Boy: 1.68
Hedef: 60
Gecen hafta: 72,8
Güncel: 72,3
Haftalik degisim:0.500
Toplam fark: 1.200

Bugünkü menüm:

Sabah: peynir ve tavuk jambon, yeşilçay
Akşam: Kuşbaşı dana eti ve activia yoğurt

3 lt su, 3 fincan yeşil çay
1 saat yürüyüş

canlar ballar..

bildirimimi yapayım işime koşayım :)

gerçi wc problemi ve regly yakınlığı sebebiyle bu haftada hedefe varamadım ama sağlık olsun...

geçen hafta :59.8
güncel : 59.5

öpüyorum hepiciğinizi.... winicim ellerine sağlık ...

ecemus sanırım boylarımız aynı ve başlangıç kilolarımız da..sen benim motivason kaynağım oldun ya.tebrik ederim gerçekten..inşallah uzatmadan ben de gelirim 50li kilolara veee 58de sabit kalırız ikimiz de..tabi burdaki herkes istediği kiloda sabit kalsın inşallah

Kızlar

Diyet yapan herkes Lütfen bildirimini yapsın !!!!!

çok haklısın feride..benim çok çok fazla olmasa da 12-13 kilo vermem lazım.ben de sabredemiyorum..inşallah hep beraber veririz pis kiloları...gidişleri olsun dönüşleri olmasın inşallah :))))))

insallah. sen ne zaman basladin diyete, kac kilo verdin ben 15. gunum bugun bazen 3 kilo gosteriyo bazende 4 koloya yakin gosteriyor.

Selam kızlar dukan bana -800 gr demişti bende -400 fark etti buna da şükür

başlangıç tarih 20-08-2013
başlangıç kilo:67,40
bugun ise: 67,00
fark:400

insallah. sen ne zaman basladin diyete, kac kilo verdin ben 15. gunum bugun bazen 3 kilo gosteriyo bazende 4 koloya yakin gosteriyor.
Benim daha 11 gün oldu. Benim de 2,5- 3 arası gitti. Ama seyirde kilo vermem çok yavaşladı ;( spor yapamıyorum ondan sanırım ve porsiyonlarım biraz büyük. Sen kaç kilosun boyun kaç kaça inmek istiyorsun ? Beraber yürüyelim bu yolda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…