Lisabella KAPTANIM BENİM UYARI DİKKATE ALINMIŞTIR BİR ŞEY SORACAĞIM BANA ATAK 2 GÜN ÇIKTI FAZLA YAPSAM OLUR MU YOKSA SEYİRE YARIN GEÇEYİM Mİ DUKAN AMCAYI DİNLEYEYİM Mİ NERDESİN BUGUN KAHVALTIPEYNİR (LOR) VE 1 YUMURTAÖĞLE DUKAN KREPCİĞER ARA SÜTLÜ KAHVE BİRDE ARALRDA BİTKİ ÇAYI TÜKETİYORUM BİLGİNİZE 2,5 LT YAKINDA SU
Baktım ona içemezsın çünkü karbonhidrat yüksek bayağıkızlar sehir evresinde powerade içebilir miyiz o tatlandırıcıyla yapılıo ani tatlı krizinde fln
Seyir icin ornek bir menu verebilir misiniz yaptiklarinizdan. sebzeyi hamgi ogunde tuketiyorsunuz?
arkadaslar sizler 15 gunde kac kilo verdiniz
Bir de proteinin 1/3u oraninda sebze deniliyor ya bu o ogunde aldigin protein mi yoksa gunluk aldigin proteine orani mi?
Test ne dediyse ona uy derim zaten kiloları seyirde vereceksin ve geç biran önce seyirine.Menün iyi beğendim
Baktım ona içemezsın çünkü karbonhidrat yüksek bayağı
Canım örenke menü çok çesitlidir.Sabah peynir,jambon,yumurta yanına maydanoz,tere,roka,biber,domates salatalık olabilir.Kıymalı yumurta olabilir yine yanına sebzelerle.menemen yaparsın yumurtalı....
Öğlen herhangi bir et olabilir tavuk,balık,kırmızı et,kıyma yanına bize uygun sebzelerle yersin yada karıştırıp sebzeli bir yemek yaparsın(kıymalı ıspanak,et sote,fırında közlenmiş patlıcanlı karnıyarık,kıymalı dolma,....)salata yaparsın ton balıklı.öyle çok çesit ve alternatıf varkı.Aslında normalde yediğimiz bir çok yemeği dükana uygun pişirebiliriz vede yiyebiliriz.İskender dahi yiyoruz düşün işte yada lahmacun yaparsın ..çesit çok araştır internete dükan diyeti tarifleri diye yazıp ararsan neler çıkacak neler
Bu kişiden kişiye ve evreye göre değişir.Atak dahilse bu 15 güne fazla verilir ama normal bir seyir evresinde regl dönemi falan değilse yada seyirde uzun süre ilerleyip duraklama falan yaşanmıyorsa aşağı yukarı 2-3 kilo verilir normal şartlarda
Gün icinde aldığın toplam sebze miktarı proteinin 1/3 olacak.Yani toplamda protein sebzeden fazla olacak ister öğünde isterde toplamdaİstersen bir öğün yeme sebze o hakkını diğer öğünde kullan istersen öğünlere böl tercih sana kalmış...
Dukan diyetinde zeytin kesinlikle yasak.kitabı okumadın sanırım.kitabı edinmeli ve ona göre sağlıklı hakkıyla bilinçli bir diyet yapmalısınbenher sabah siyah zeytin yiyorum 6 yada 7 tane sizce bir sakincasi varmidir.bu arada ben diyetimi 1 gun saf protein 1 gunde saf protein sebze seklinde uyguluyorum
Dukan diyetinde zeytin kesinlikle yasak.kitabı okumadın sanırım.kitabı edinmeli ve ona göre sağlıklı hakkıyla bilinçli bir diyet yapmalısın
Dikkatli olun ona göre
Ben de başladım 19 ağustos günü. Dukan Amcam 6 gün atak yap dedi. bugün 3. günüm 77.5 falandı kilom. dün sabah tartıldığımda 76.2 olduğunu gördüm. Azimle bayrama kadar 65 olmak için çabalayacağım
benim yarin 15. gunum aslinda 4 kilo vere bilmekti ama 3 kilom gitmis kilo fazla olunca insan bir an once vermek istiyo kilolari
kitap var ama sonuna kadar okumadim daha.ben diyete basladim baslayali kahvaltida hep zeytin yedim yaaa.fazla oluyorum ama 1 sorum daha var ben kayisili form tea ve paket meyve caylari iciyorum meyve cayinin her biri 2 kaloriymis digerini bilmiyorum.gunde 2 yada 3 tane iciyorum.
benim yarin 15. gunum aslinda 4 kilo vere bilmekti ama 3 kilom gitmis kilo fazla olunca insan bir an once vermek istiyo kilolari
benher sabah siyah zeytin yiyorum 6 yada 7 tane sizce bir sakincasi varmidir.bu arada ben diyetimi 1 gun saf protein 1 gunde saf protein sebze seklinde uyguluyorum
başlangıç tarihi:11.08.2013
başlangıç kilo:73.6
geçen haftatartılmadım ama tahmini)71
bu hafta:70,6
fark:0.4 kg
hedef:58
boy:1.67
canlar ballar..
bildirimimi yapayım işime koşayım :)
gerçi wc problemi ve regly yakınlığı sebebiyle bu haftada hedefe varamadımama sağlık olsun...
geçen hafta :59.8
güncel : 59.5
öpüyorum hepiciğinizi.... winicim ellerine sağlık ...
çok haklısın feride..benim çok çok fazla olmasa da 12-13 kilo vermem lazım.ben de sabredemiyorum..inşallah hep beraber veririz pis kiloları...gidişleri olsun dönüşleri olmasın inşallah :))))))
Benim daha 11 gün oldu. Benim de 2,5- 3 arası gitti. Ama seyirde kilo vermem çok yavaşladı ;( spor yapamıyorum ondan sanırım ve porsiyonlarım biraz büyük. Sen kaç kilosun boyun kaç kaça inmek istiyorsun ? Beraber yürüyelim bu yolda...insallah. sen ne zaman basladin diyete, kac kilo verdin ben 15. gunum bugun bazen 3 kilo gosteriyo bazende 4 koloya yakin gosteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?