Ecemusum yapmışsın bildirimicanlar ballar..
bildirimimi yapayım işime koşayım :)
gerçi wc problemi ve regly yakınlığı sebebiyle bu haftada hedefe varamadımama sağlık olsun...
geçen hafta :59.8
güncel : 59.5
öpüyorum hepiciğinizi.... winicim ellerine sağlık ...
ecemus sanırım boylarımız aynı ve başlangıç kilolarımız da..sen benim motivason kaynağım oldun ya.tebrik ederim gerçekten..inşallah uzatmadan ben de gelirim 50li kilolara veee 58de sabit kalırız ikimiz de..tabi burdaki herkes istediği kiloda sabit kalsın inşallah
Benim daha 11 gün oldu. Benim de 2,5- 3 arası gitti. Ama seyirde kilo vermem çok yavaşladı ;( spor yapamıyorum ondan sanırım ve porsiyonlarım biraz büyük. Sen kaç kilosun boyun kaç kaça inmek istiyorsun ? Beraber yürüyelim bu yolda...
insallah. sen ne zaman basladin diyete, kac kilo verdin ben 15. gunum bugun bazen 3 kilo gosteriyo bazende 4 koloya yakin gosteriyor.
Haklısın porsiyon küçültürsem aç kalır kaçamak yapabilirim Allah korusun .. Spor önemli çok doğru.. Haftaya bomba gibi gelicem inşallahtatlım sana motivasyon kaynağı olduysam ne mutlu bana:)) sende geleceksin tabi.. belkide benden daha kısa zamanda hemde :))) dediğin gibi inşallah hepimiz sabitleriz kiloları ..gitsinler bir daha da gelmesinler İNŞALLAH
mesube porsiyonlarını küçültmene gerek yok. proteinlerini arttır. dukanda az yemek diye birşey yok. seyirde kilo vermen azalır ama asıl giden kilolar bunlardır.. hiçerak etme emin adımlarla ilerliyorsun :) gün içinde de hiç yapamıyorsan en azından 20 dk yürü güzelim
Başlangıç tarihi: 04.08.2013
Başlangıç kilo: 66
hedef kilo: 56
Boy:1.68
Güncel kilo:61.5
Geçen haftaki kilo :63
Fark:1.5
Toplam Fark:4.5
;haftada 3 gun yuruyus yapabilim bu hafta.1 gunde plates.ama sabahla aksam 1 kilo farkediyo.sabah 60 kusur du .tartim dijital degil tam emin olamiyorum.zaten gecen dijitalde daha fazla geldi kilo.cnm sikildi.en iyisi surekli tartildigim baskulle tartilmak diye dusunuyorum.
birde arkadaslar 4.5 kilo verdim ama pantalinlarda pekde fark yok gibi sanki.basen 105.5 di simdi 102.5cikio.kimsede zayiflamissindemioooo((())
DondurmamıSelaaaam
dukanda seyirde sp deyim dondurmaaa yiyebilirmiyim
arkadaslar izgara almam lazim.cok sikildim tavada kofte tavuk vs.firindada kuru kuru oluyor.izgara kullanan varmi lezzetli oluyormu etler balik vs.hepsi buradsda era marka var yorumlari iyi hep.kullananysda onerisi olan varmi.birde seramikleryagsiz pisirim icin uygun mu.krep tavam var yeni aldim 1 kac pisirmeden sonra yapistirmata basladi.rezil oldu dukan krep vs
Benim daha 11 gün oldu. Benim de 2,5- 3 arası gitti. Ama seyirde kilo vermem çok yavaşladı ;( spor yapamıyorum ondan sanırım ve porsiyonlarım biraz büyük. Sen kaç kilosun boyun kaç kaça inmek istiyorsun ? Beraber yürüyelim bu yolda...
arkadaslar izgara almam lazim.cok sikildim tavada kofte tavuk vs.firindada kuru kuru oluyor.izgara kullanan varmi lezzetli oluyormu etler balik vs.hepsi buradsda era marka var yorumlari iyi hep.kullananysda onerisi olan varmi.birde seramikleryagsiz pisirim icin uygun mu.krep tavam var yeni aldim 1 kac pisirmeden sonra yapistirmata basladi.rezil oldu dukan krep vs
Ecemusum yapmışsın bildirimibenimde çok sağlıklı bir sonuç olmasa da bildirim yapmam lazım artık.bugün orucum ve şu an tartıldım duraklama yaşıyorum sanırım 55.4 üm hala.geçen cumadan bu yana değişmemiş.aslında oruçken akşama doğru tartılsam daha sağlıklı bi sonuç alabilirim.
Başlangıç tarihi: 13.06.2013
Başlangıç kilo: 59.4
Bedef kilo: 54
Boy:1.62
Güncel kilo:55.4
Geçen haftaki kilo :55.4
Fark:0
Toplam Fark:4 kg
insallah. sen ne zaman basladin diyete, kac kilo verdin ben 15. gunum bugun bazen 3 kilo gosteriyo bazende 4 koloya yakin gosteriyor.
Canım ya inşallah bir an önce sağlıkla istediğin kiloya gelir ve istediğin gibi sağlıklı bir bebek sahibi olursun hayırlısıylabenim kilom bayagi var.boyum 1.70 kilom 100 civarlarinda aslinda 70 kiloya dusmek istiyorum ama bir 80 lere duseyimde cunku bebek tedavisi goruyordum kilo aldigim icin ara vermek zorunda kaldim acilen 80 lere dusmem lazim.
Akşama tartıya çıkma şansım yok canım yayaptım kuzum pek memnun olarak değil ama olsun... benim hala umudum vaaarrrr :))))))))
sen akşama tartıl güzelim farkı o zaman görürsün...
Akşama tartıya çıkma şansım yok canım yabende pek memnun değilim bu haftaki sonuçtan ama artıda değiliz en azından.buna sevinmeliyiz dimi Ecemus'cum öpüyorum seniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?