Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Başlangıç tarihi: 06.08.2013
Başlangıç kilo: 61.5
Bedef kilo: 53
Boy:1.58
Güncel kilo:59
Geçen haftaki kilo :59
Fark:0
Toplam Fark:2.5

Bu hafta bi duraklama oldu, ama mormal olduğunu düşünüyorum cünki dukana başlamadan önce zaten 5 kilo vermiştim. Hafta ici 58.6 gördüm ama tekrar 59 yükseldim olsun durmak yok yola devam

Ecemusum yapmışsın bildirimi benimde çok sağlıklı bir sonuç olmasa da bildirim yapmam lazım artık.bugün orucum ve şu an tartıldım duraklama yaşıyorum sanırım 55.4 üm hala.geçen cumadan bu yana değişmemiş.aslında oruçken akşama doğru tartılsam daha sağlıklı bi sonuç alabilirim.

Başlangıç tarihi: 13.06.2013
Başlangıç kilo: 59.4
Bedef kilo: 54
Boy:1.62
Güncel kilo:55.4
Geçen haftaki kilo :55.4
Fark:0
Toplam Fark:4 kg

tatlım sana motivasyon kaynağı olduysam ne mutlu bana :)) sende geleceksin tabi.. belkide benden daha kısa zamanda hemde :))) dediğin gibi inşallah hepimiz sabitleriz kiloları ..gitsinler bir daha da gelmesinler İNŞALLAH

mesube porsiyonlarını küçültmene gerek yok. proteinlerini arttır. dukanda az yemek diye birşey yok. seyirde kilo vermen azalır ama asıl giden kilolar bunlardır.. hiçerak etme emin adımlarla ilerliyorsun :) gün içinde de hiç yapamıyorsan en azından 20 dk yürü güzelim

WinnimTakıldım kaldım haftalardır ama bunada şükür + dan iyidir

GÜncelim 60

Başlangıç tarihi: 04.08.2013
Başlangıç kilo: 66
hedef kilo: 56
Boy:1.68
Güncel kilo:61.5
Geçen haftaki kilo :63
Fark:1.5
Toplam Fark:4.5

;haftada 3 gun yuruyus yapabilim bu hafta.1 gunde plates.ama sabahla aksam 1 kilo farkediyo.sabah 60 kusur du .tartim dijital degil tam emin olamiyorum.zaten gecen dijitalde daha fazla geldi kilo.cnm sikildi.en iyisi surekli tartildigim baskulle tartilmak diye dusunuyorum.
birde arkadaslar 4.5 kilo verdim ama pantalinlarda pekde fark yok gibi sanki.basen 105.5 di simdi 102.5cikio.kimsede zayiflamissindemioooo((())

insallah. sen ne zaman basladin diyete, kac kilo verdin ben 15. gunum bugun bazen 3 kilo gosteriyo bazende 4 koloya yakin gosteriyor.

Haklısın porsiyon küçültürsem aç kalır kaçamak yapabilirim Allah korusun .. Spor önemli çok doğru.. Haftaya bomba gibi gelicem inşallah ))))

arkadaslar izgara almam lazim.cok sikildim tavada kofte tavuk vs.firindada kuru kuru oluyor.izgara kullanan varmi lezzetli oluyormu etler balik vs.hepsi buradsda era marka var yorumlari iyi hep.kullananysda onerisi olan varmi.birde seramikleryagsiz pisirim icin uygun mu.krep tavam var yeni aldim 1 kac pisirmeden sonra yapistirmata basladi.rezil oldu dukan krep vs

Şimdi 1.68 boy ve 66 kiloda çok abartı değil.Sen şimdi 61.5 isen bu çok farkedilmeyebilir.Ben mesela 82 den 65 e düştüğümde büyük bir değişim yaşadım kıyafetten tutta insanların farketmesine kadar.Ama 82 den 75 lere indiğimde kimseler farketmiyor vede bende üzülüyodum ama ne zamanki fark büyüdü insanlar görmeye başladı.Sende sabırlı ol hedefine ulaşmış olduğunda farklılıkları yaşayacak duyacaksın.Gerçi 4.5 kilodada azda olsa pantolonlarında falan bollaşma yaşaman gerekirdi çünkü protein diyetinde verdiğinden daha fazla vermişsin gibi duruyorsun sıkılaşıyorsun.Kilonun doğru olduğundan emin ol birde hep aynı tartı ile aynı saatte tartıl.akşam çıkan kilo herzaman sinir bozucu oluyor vede doğru olmuyor.Sık sık tartılma yapabiliyorsan mesela perşembe günü bildirim günü ya perşembeden perşembeye tartıl.Sabah wc ihtiyacını giderdikten sonra hiçbirşey yemeden iççamaşırlarınla ve aynı tartıda tartılman daha net sonuçlar verecektir.Yapamam diyorsan yani 1 hafta bekleyemem diyorsanda 2--3 günde bir dediğim gibi tartıl.
Selaaaam

dukanda seyirde sp deyim dondurmaaa yiyebilirmiyim
Dondurmamı evde kendi yapacağın bir dondurmayı yiyebilirsin internette bakarsan dükan dondurma tarifi bulursun

Izagara pişirip yemek bize uygun tabiki vede ben çok severim ızgarada pişen eti balığı tavuğuKrep içinde evet seramik tavalar iyi oluyor yağsız kullanabiliyorsun yapışmadan

benim kilom bayagi var.boyum 1.70 kilom 100 civarlarinda aslinda 70 kiloya dusmek istiyorum ama bir 80 lere duseyimde cunku bebek tedavisi goruyordum kilo aldigim icin ara vermek zorunda kaldim acilen 80 lere dusmem lazim.

dilek cim çok haklısın, ben evde daha çok fırını kullanıyorum. ama mesela büyük balıkları fırın poşetine atıyorum özellikle yağlı balıklar sanki yağda kızartılmış gibi o kadar lezzetli oluyorki anlatamam...pasifik uskumrusu denen balıktan yapıyorum çok güzel oluyor. etleri de yine yardımcımız tepsinin üzerine alüminyum folyo kapatarak veçok az domates salçalı sosla pişiriyor o zaman sertleşmiyor..
bunları bir dene istersen...

Uzun süre aradan sonra merhaba arkadaşlar güçlendirmedeyim mutluyum kilomu koruduğum için gururluyum Bugün itibari ile gerginlikten ve fazla seyehat dolayısıyla hem uyku hemde spor düzeninin sapması nedeniyle artılardayım ama yinede güzel geçen sene kasım ayından itibaren arada 28 kilo fark var ya ben bunada razıyım hele bir düzenim yerine gelsin o 28 hemen 30 oluvericek biliyorum. Yeni dukandaşlara şimdiden hem hayırlı olsun hemde bol iradeli günlerrrrrr diliyorummmmm

winniem güncel 71

yaptım kuzum pek memnun olarak değil ama olsun... benim hala umudum vaaarrrr :))))))))
sen akşama tartıl güzelim farkı o zaman görürsün...

insallah. sen ne zaman basladin diyete, kac kilo verdin ben 15. gunum bugun bazen 3 kilo gosteriyo bazende 4 koloya yakin gosteriyor.

benim kilom bayagi var.boyum 1.70 kilom 100 civarlarinda aslinda 70 kiloya dusmek istiyorum ama bir 80 lere duseyimde cunku bebek tedavisi goruyordum kilo aldigim icin ara vermek zorunda kaldim acilen 80 lere dusmem lazim.
Canım ya inşallah bir an önce sağlıkla istediğin kiloya gelir ve istediğin gibi sağlıklı bir bebek sahibi olursun hayırlısıyla )ben de geçen sene 85 kilodAn 66 kiloya düşmüştüm dukanla sonra yarım bırakınca geri aldım birazını. Yani hedeflerimiz hayal değil inşallah ))

yaptım kuzum pek memnun olarak değil ama olsun... benim hala umudum vaaarrrr :))))))))
sen akşama tartıl güzelim farkı o zaman görürsün...
Akşama tartıya çıkma şansım yok canım ya bende pek memnun değilim bu haftaki sonuçtan ama artıda değiliz en azından.buna sevinmeliyiz dimi Ecemus'cum öpüyorum seniiiii

Son düzenleme:
Akşama tartıya çıkma şansım yok canım ya bende pek memnun değilim bu haftaki sonuçtan ama artıda değiliz en azından.buna sevinmeliyiz dimi Ecemus'cum öpüyorum seniiiii

çooook haklısın güzelim benim :) 100 gr gitse de razıyım.. 500-600 gr verip üzülen arkadaşlar sakın canınızı sıkmayın birgün sonra -500 gr hafiflemiş olmak ne güzel birşeydir düşünsenize... üzülüp ah vah diyeceğimize keyfini çıkaralım yawww

bende seni koskocaman öpüyorum bidenem izmir güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…