Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

insallah canim bu diyeti sonunan kadar devam ederiz insallah bi daha bu kilolari almamak uzere veririz

Vaaaay benim janııım arkadaşım gelmiş Hoşgelmiş sefalar getirmiş,güçlendirmenin tozlu yollarını süpürüpte gelmiş bizede bulaşır inşallah maşallahYavrum özledim valla buraya yazmalarını her ne kadar özelden görüşüyor olsakta senin gibi dükanın piri sayılacak değerli bir arkadaşın tecrübelerinden faydalanmaya hepimizin ihtiyacı var.Dile kolay 28 kiloMinik minik çekirgelerken bulduk burda birbirimizi konuştuk paylaştık tecrübelerimizi bak şimdi hepimiz yeniden doğmuş gibi incecik zayıf kendine yeniden güvenen hatunlar olduk.

fazla uzatma arayı uğra arasıra mahrum bırakma bizi kendindende tecrübelerindende

lisam yengeç sırumi yiyebiliyor muyuz.

Tabiki günde 8 tane sınırlı izinli..Bak onun açılıp baharatlanıp fırında kurutulmuş cipsleride keyifli bir atıştırmalık.Yada olduğu şekli ile sarımsaklı ,dereotlu yoğurtlu soslada güzel gidiyor

süper fikirler .. ama acaba benim aldığımda mı var bilemiyorum, içindekilerde patates nişastası yazıyordu..hepsinde var mı lisam. yoksa benimkine mi özel bu durum:26: bir de sp ps günü farkeder mi tüketirken..

valla canım kitaptada yazıyor öyle bir ayrım yok surimi .Hatta kitapta protein kategorisinde geçiyor dükan koçlarında sınırlı izinli.Sen sınırlı izinli gibi tüket olmazsa.sınırlı izinlilerde 8 adet diye yerverilmiş öyle olsa bir uyarı olurdu.Günü konusundada bir sıkıntı yok sınırlı izinli gibi düşün ama bunu kullandığın gün bir hakkın kalıyor

tamam kuzum çok teşekkür ederim. şu cipslerinden yapmak istiyorum çünkü

dukanın kitapta protein günlerinde daha çok kilo verileceğini,sebze günlerinde de vücudun bir nebze su tutacağını söylemesine rağmen ben nedense sebze yediğim zamanlarda hep daha fazla kilo verdiğimi ve diyeti çok daha rahat yaptığımı farkettim.protein+sebze günlerinde cok rahat tuvalete cıkarken saf protein yaparken katiyen tuvalete cıkamadığımdan dolayı da diyeti hep protein+sebze yapıyorum bir aydır.ancak sadece bunu deiğiştirdim diyetle ilgili bir de sebze miktarını proteinden daha az tutmuyorum ama proteinsiz sebze tüketmiyorum ve diyeti hiç ama hiç bozmuyorum 8 temmuzdan,yani diyete başladığımdan beri.abur cubur bağımlısı ve tüm hayatı neredeyse ne zaman nerde ne yiyeceğim üzerine kurulu bir insan olarak açlık hissim tamamen bitti,neredeyse kendimi zorluyorum bi nebze daha fazla yiyebilmek için ki metabolizmam yavaşlamasın.tatlı ihtiyacı içinse yağı azaltılmış kakaolu,iki tablet tatlandırıcılı sıcak light süt içiyorum.bunu da her gün yapıyorum kakao sınırlı için olmasına rağmen ama çok koymuyorum kakaoyu ve bunun dışında hiçbir sınırlı izni kullanmıyorum.inanın tuvalete cıkabilmek cok önemli sadece bu değil tüm diyetlerde,çünkü diyete son gaz devam edip,tüm gün yüzüp iki haftanın sonunda hiç kilo vermemiş gözüküyordum cokcok az tuvalete cıkabildiğim için ama sonra biraz daha fazla su içtim bir bardak da sirkeli su içip üstüste tuvalete cıkınca tartıda inanın -2 kiloyu gördüm

Tatlı ecemusuuuummm beniiiim :38

tamam kuzum çok teşekkür ederim. şu cipslerinden yapmak istiyorum çünkü

Yengeç surimide patates nişastası var evet ama lisanın dediği gibi sınırlı izinli
Diyetin başında onlardan almış 4-5 paket tüketmiştim.kipa ve Migros'tan almıştım.
Tavsiyem şu ki; cipsi o kadar güzel olmuyo bence
1-dereotlu yoğurtlu olarak
2-biraz yeşillik ve domatesli salatada
3-biraz sarmısak tane karabiber azıcık zeytinyağı ve limon ile soslandırarak
4-rokalı domatesli limonlu salatada tüketmen daha güzel olur.
Canın cips istiyorsa hindi füme cipsleri bence çok daha lezzetli ve daha ekonomik.surimini cips yaparak heba etme derim ama damak tadı meselesi ımmmhh bak anlattıkça canım çekti.hadi afiyet olsun sana kuzummm

Son düzenleme:
yarin benim saf protein gunum internetten seyir evresinin yemek listesinde mantarli kiymali kucuk toplar yapildigini gordum ben yarin onu yapsam olurmu sizce.bu arada meyve cayini gunde ikiye indirdim,yesil cayida icecem artik cunku bugunlerde siskinlik oluyor.

WinnimTakıldım kaldım haftalardır ama bunada şükür + dan iyidir

GÜncelim 60
Cok uzak kaldim kizlar buraya genellikle disardayim ordan oraya kosturuyorum aksamda menumu yaziyorum dunun bimdirim gunu oldugu tamamen cikmis aklimdan simdi yazayim ben yinede
Baslangic : 02 07.2013
Gecen hafta : -
Bu hafta :48
toplam fark : 4

p.tesi 47 kiloydum halbukiiii neyse dukanda boyle boyle gidiyor
Hizlandirmam lazim kilo vermemi 16sina kadar bi 4 5 kilo vermem gerek napmam lazim ayriyeten spora yeniden baslicam onun disinda yesilcayi mi arttirsam napsam
birde kizlar 16sinda okul baslayacak guclendirme zor gececek okulda hayatta tavuk yemem belki disarda yersek ,sebze yerim hep ama o da hatri sayilir bir yag iceriyor ve yemezsem de olmaz aksama kadar orda olcam ne yapmami onerirsiniz

Menumu de yazayim :)
Sabah
1.yumurta
dukan ekmek
Epey bi lor :)
Aksam
tavuk gogsu
yarim su bardagi zero
350 400 gr 3 4 damla limonsuyu katilmis donmus yogurt
Ve 9 10 adet sekersiz sakiz :/

Son düzenleme:

Canım söylediğin insanları yanlış yönlendirme olmasın.Çünkü eğer zaten hergün sebze tüketilerek verilseydi eminim dükanda hergünü sebze protein günü yapar tek tip beslenmenin sakıncaları konusunda birçok fikri karşısına almazdı.Tabiki sebze ve protein hergün tüketildiğindede kilo verilir lakin çok ama çok yavaş verilir emin ol.Asıl kiloları biz proteinle veriyoruz.Çünkü vücudumuz proteini öğütmek için enerji harcıyor fazlası ile..Sen istersen bu şekilde yapmaya devam et ama bu diyetin doğrusu bu şekilde değil canım.
arkadaslar mutlaka yazilmistir ama bana bi muffin kek tarifi verin lutfen.2 kez yaptim igrenc oldu.nedir isinsirri
bu konuda ecemusum en şahane tariflerinden verecektir emin ol

canım bu tarif seyirin sebze+protein günü içindir çünkü mantar var

Ekstradan yapacakların vereceğinden çokta fazlasını verdirmeyecktir emin ol.Ama bazı noktalara dikkat edersen bunu biraz artırabilirsin .Spora başlarsan o biraz etkili olur yeşil çayın günde 3 max4 içilmesi öneriliyor böbrekleri fazla yormamak adına o yüzden ona çok yüklenme 4 tüket yeter.Onun dışında sınırlı izinli tüketme madem bu süreçte ve yediklerinin tamami ile yağsız olmasına çok çok özen göster ne.Tuzu olabildiğince ya azalt ya hiç tuz atma..Okul içinde yanına dükan sandwichler yapıp götürsen ekmeğinle peynirli,jambonlu ,domatesli falan .Thon balıklı salatalar yapıp yanına alabilirsin.yada evde hazırladığın kolay şeyler olabilir.Okulda yiyeceğin etinde sebzeninde yağ oranı uygun olmayabilir.En uygunu kandine saklama kapları al akşamdan hazırla köfteni etini yada salatanı yada sandwichini...

tesekurler lisabella bende mantarsiz yapayim bari. :)

arkadaşlar kafayı yiyecem yaa...gram oynamıyo..hiç bu kadar olmamıştı çok üzülüyorum :2:
spor yapmadan olmuyo bu iş yaa anladım

Günaydın kızlar

İşte bildirimmm...

Kilo veren, vermeye çalışan, vazgeçmeyen bizimle devam eden hepimize tebrikler..

Not: Yeni gelen arkadaşlardan boyunu yada hedefini yazmayanlar yerine ben ortalama rakamlar ekledim.
Doğru değerlerini iletirler ise bir daha ki bildirime düzeltirim..

Sevgiler..

ellerine sağlık..ismimi listede görünce çok sevindim yaaa
bir dahaki haftalar çok daha iyi şekilde gelicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…