Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaslar mutlaka yazilmistir ama bana bi muffin kek tarifi verin lutfen.2 kez yaptim igrenc oldu.nedir isinsirri

peynirli poğaçaseyirde 1 günlük)
2 yumurta (sarısının biri üstüne sürülecek)
1 yk yağsız yoğurt
iyice çırpılacak. sonra
2 yk yulaf kepeği
1 tutam karbonat (kabarması için)
birkaç damla sirke (kabarması için)
ve en az bir su bardağı dolusu lor peyniri ya da yağsız peynir katılarak karıştırılacak.
isteyenler maydanoz, dereotu, domates sosu, kıyma vs. de katabilir. (tereyağı aroması da kullanabilirsin.) yumurta sarısı üstüne sürülecek. çörekotu da koyulabilir.
1 yemek kaşığı halinde muffin kaplarına koy ve 170 derecede üstü kızarana kadar pişir.

dukan keki (seyirde 2 günlük)
3 yk tatlandırıcı
3 yumurta iyice çırpılacak. köpük gibi olduktan sonra
2 yk süt tozu
5-6 damla aromalar
ve en son bir kapta karıştırdığın 1 paket kabartma tozu ile 4 yk yulaf kepeği iyice karıştırdıktan sonra buna dökeceksin.
sonra muffin kaplarına paylaştır.toplamda 12 tane çıkıyor.
Hypatia'nın tarifleridir defalarca yaptım çok güzel tarifler

Arkadaşlar kabız ediyo...rt lütfen
Burası Twitter değil arkadaşım rt yapamayız sıkıntını yazıp danışabileceğin bir platformdasın.şikayetten çok çözüm odaklıyız bizler...sende sıkıntını yazmışsın ama çözüm istememişsin çözüm istiyorsan herkes seve seve içtenlikle yardım eder.

Merhaba kizlar
Bu sabah bende basladim diyete.Umarim bu sefer kararliligimi surdururum.
Hamilelik kilosu gitti ama abur cubur delisiyim ben
Karnim okadar kotu ki,sanki ikinci yolda.Ayrica cok garip bir gobek oldu cikti.Yanlarim desen cok fena..

Vermem gereken 9kilom var
Haftaya spora basliyacagim.

Tek diledigim sey pes edip birakmamak
Ayrica ben kitabida okumadim.Okumadan sizlere danisip olmaz mi ki?

Kitabi okumadan kesinlikle baslama tuketebilecegin herhangi bir besin uygun.olmayabilir o da diyetine zarar verir moralin bozulur kitabi aninda al bir cirpida biter :)
Tesekkur ederim lisacim.dediklerini yapmaya caliscam ancak malesef okula yemek gotumem imkansiz lisede olsa neyse de universite de ve hele ki özel universitede baya garip karsilanir yoksa hic usenmex yapar gotururdum ..haftada 5 gun gidiyorum ilk yarisinda 1 gun nisasta 1 gunde odul ogunumu kullanirim 1 gun disarda tavuk izgara 1 gun de salata yesem geriye kalan 1 gunde suyundan koydurtturmadan sebze yemegi nasil olur sence ciddi anlamda cok kafa yoruyorum buna ..hele kilo veremezsem seyir nasil gider hicc bilmiyorum
arkadaşlar kafayı yiyecem yaa...gram oynamıyo..hiç bu kadar olmamıştı çok üzülüyorum :2:
spor yapmadan olmuyo bu iş yaa anladım
Mesubecim once oynamaz sonra bir anda 1 1.5 gitmis gorursun eger yediklerin tamamen dogruysa boyle olur cok kafani takmamaya calis wcye cikamiyorsan o da etkili olur yesilcayi arttirmani tavsiye ederim
winniepooh ellerine kollarina emegine saglikk :)
Keşke deniz ürünlerine alerjim olmasaydı balık yiyerek zayıflamak güzel olabilirdi.
Aa hadi yaa hepsine mi var peki :/
Bu arada ben bu listeden 5 gibiyim sanırım İnşallah 4 hatta 3 olacağımmm
Insallah canim bende 2 yada3 olsam ccooook iyi suanda 4um

Anlamış değilim bu sabah yine gram oynamamış 4 günden beri hic kilo veremiyorum. Oysa dün kahvaltı haric gün boyu haşlanmış tersi alınmış tavukla beslendim yeşil cay ictim tık yok. Bugün sebzeli günüm ne yapsam kendine hic bir fikrim yok gerci mutfağa girip iş yapasımda yok :)

Mesubecim once oynamaz sonra bir anda 1 1.5 gitmis gorursun eger yediklerin tamamen dogruysa boyle olur cok kafani takmamaya calis wcye cikamiyorsan o da etkili olur yesilcayi arttirmani tavsiye ederim
inşallah canım yaa çok tşk ederim..bu benim dukan diyetini 2. yapışım.doğru yediğimi düşünüyorum.inşallah haftaya 1,7 kilo vermiş olurum
niye 1.7 diye soracak olursan öylesine içimden o geldi

canım aynı dertten muzdaribiz malesef :2:
ama azimle devam edelim birdenbire 1-2 kilo gitmiş olur inşallah biz pozitif düşünelim
eğer wc problemin varsa sebze gününde semizotu öneriyorum mesela cacığını yapabilirsin çok güzel çalıştırıyo bağırsakları

kızlar merak ettiğim bir şey var sizler günlük yulaf kepeği miktarınızı tepeleme mi kullanıyorsunuz yoksa silme mi?

kızzz sen baya baya dukan aşçısı oldun heeee ... he güzel tarifler bunlar teşekkür ederim

matarsız kıymalı iyi fikir :)

arkadaslar mutlaka yazilmistir ama bana bi muffin kek tarifi verin lutfen.2 kez yaptim igrenc oldu.nedir isinsirri

canım lotusum çok güzel tarifler vermiş bende bir tane yazayım denersin,

kakaolu kek
1 çay bar. süt
4 y.k yulaf kepeği
2 yumurta
1 y.k. süt tozu ( olmasa da olur)
2 y.k. tatlandırıcı
1 tatlı k. kakao
kabartma tozu
vanilya aroması 3-4 damla

yumurta beyazını tatlandırıcıyla birlikte iyice kar gibi olana kadar çırp. başka bir yerde tozları karıştır. yumurta sarılarını sütü ekle.çırpılan yumurta beyaznı da söndürmeden karışım homojen olacak şekilde ekle. 180 derece de 25 dk pişir. kontrol et pişmemişse ısıyı 160 a düşürüp 5-10 dk daha pişir
afiyet olsun :)

arkadaşlar kafayı yiyecem yaa...gram oynamıyo..hiç bu kadar olmamıştı çok üzülüyorum :2:

üzülme güzelim bu durumu zaman zaman hepimiz yaşıyoruz. böyle durumlarda tartılma ölçülerine bak :))

wnim ellerine sağlık arkadaşım

kitap şart okumadan olmaz... kesinlikle kitabını al testini yap öyle başla.. ama mutlaka başla bu mucize diyete ve burdan ayrılma :))

Gercekten iyi fikir bugun semiz otlu cacık yapayım kendime yanında tavuk ızgara bide markete bakacağım az ysğlı tavuk sosıs var mı diye onu da ısgara yaparım bitanecikten bir şey olmaz herhalde sınırlı izinliler arasında birazda kırmızı ey ızgara. Bugün balkonda ızgara yapmak istiyordu eşim.

... Mutfak tam takır kuru bakır önce bir alışveriş şart :)

ooooohhhhhh afiyet olsun:13:

Bol bol eksi olsun inşallah

Testi yaptim.Daha once sadece atak evresini okumustum

Anca pazartesi kitabi alabilirim.Ama ben bugun basladim ki atak evrine

Napim simdi birakayim mi???

Sabır ....Boyle durumları hepimiz yaşadık hatta 2-3 hafta gr oynamadığını bilirim ama birden gidecek ve telafi edecek gitmediği günleri.Moral bozma devamKaç gün oldu kilo vermeyeli?

Winnim Ellerine sağlık benim güzel arkadaşım

Keşke deniz ürünlerine alerjim olmasaydı balık yiyerek zayıflamak güzel olabilirdi.

Sende kırmızı et ve tavuk Yersin olmazmı:13:

Kitabı okumadan bu diyeti yapmak zor maalesef.Bizim yardımımız bir yere kadar senin diyeti doğru yapabilmen için kitabın olmalı.

Canım anlıyorum seni.Sen birde 16 sında güçlendirmeye geçmiş olmayı planlıyorsun haklı olarak.Bak şöyle yap öyleyse 16 sına kadar verebildiğini ver o trıhten sonra geç güçlendirmene evet haftada 1 olan saf protein perşembesini madem 5 gün okul 2 gün evdeysen sen 2 gün yaparsın o evde olduğun günler böylece güçlendirmedede devam edersin kilo vermeye.Başka alternatifin yoksa dediğin gibi yapacaksın ama çok çok dikkatli gitmen lazım

Sabıııır.4 gün hiçbirşey değil dedim ya 2-3 hafta vermediğimiz zamanlar oldu ama gidecek emin ol.
kızlar merak ettiğim bir şey var sizler günlük yulaf kepeği miktarınızı tepeleme mi kullanıyorsunuz yoksa silme mi?
ben tepeleme kullanıyorum sıkıntı yok
Testi yaptim.Daha once sadece atak evresini okumustum

Anca pazartesi kitabi alabilirim.Ama ben bugun basladim ki atak evrine

Napim simdi birakayim mi???

Tamam başlamışsın bozma artık .Aslında kitabı okuyup ondan sonra başlamak gerekiyordu sen yanlış yapmışsın ama bozma diyetini.İnternette dükan diyeti atak evresi ile ilgili yazılar var iyice oku onları yanlış yapma bu evreyi.Kitabın gelene kadar tamam sor kafana takılanları ama kitabı mutlaka edin en kısa zamanda

inşallah canım yaa çok tşk ederim..bu benim dukan diyetini 2. yapışım.doğru yediğimi düşünüyorum.inşallah haftaya 1,7 kilo vermiş olurum
niye 1.7 diye soracak olursan öylesine içimden o geldi
1.7 guzel bence hadi bende 1.3 vermis olayim haftaya ilk yaptigin dukani tamamlamis miydin sonra geri aldin mi boyle bitirenleri cok merak ediyorum
Olsun canim verirsinn moralini bozma eger cok canini sıkıyorsa bi kac gun tartilma daha iyi olur :) benimde bugun sebze gunum 3 kabagi dilim dilim soydum borcama bi kat attim ustune de kiyma sonra bi kat daha kabak koydum firina aticam aksama da onu yicem cokta pratik :)

arkadaslar bana acil cevap lutfen ben yulaf kepegi aldim bugun.ama un gibi degil parcacik halinde un halinde degil bunu yesem olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…