Zaten un gibi olmayacak bu yulafın dış kabuğu olduğundan un gibi olmaz.
o resimde gozuktugu gibi degil.ondan daha iri yukarlak
Yulaf kepeği ince orta ve iri diye ayrılıyor ve bize uygun olan orta boy olanı.Belli markaların büyük marketlerde satılanını alırsan böyle çelişkiler yaşamazsın.Migros carrefour kipa da falan doğalsan yulaf kepeği var ve bize en uygun olanı o.benim kullandığım ise dükanın kendi piyasaya sunduğu orjinal yulaf kepeği de bu fotoğraftakinden daha iri .Foto çekeyim dedim yükleyemedim yüklersem gösteririm.
Rica ederim ecemusuuuummmkızzz sen baya baya dukan aşçısı oldun heeee ... he güzel tarifler bunlarteşekkür ederim
Malesef yiyemezsin.bisküviyi geçiyorum hatta yulaf kepeği hakkın yerine yulaf dahi yiyemezsin çünkü hem yulaf ile yulaf kepeği farklı şeyler hemde bisküvide kıvam arttırıcı koruyucu vs maddeler vardır.kendin yulaf kepeği ile güzel bisküviler yapabilirsinkızlar eti form yulaflı bisküvi yi gunluk yulaf kepegı yerine yıyebilirmyiz ?
Tesekkur ederim canim ekmegim bitsin bunuda hemen denicem dun yenisini yaptim ama digeri gibi olmadi tas gibi artik yicem napalimBuseiremcim, lisa bu şekilde paylaştı ekmeğinin tarifini
"-3 yumurta
-1/2 paket kabartma tozu
-1 küçük yağsız yogurt (150 gr yada 3 yemek kaşığı)
-8 yemek kaşığı yulaf kepeği
bütün hepsini karıştırıyorsun yuvarlak slikon bir kalıba döküp 160 derece önceden ısıtılmış fırında 20-30 dakıka pişiriyorsun.yada pişme süresini sen ayarlarsın kızarma durumuna göre.sonra yuvarlak bu ekmeği 4 eşit parçaya bölüyorsun günlük 2 yemek kaşığı yulaf hakkına denk gelen 1 dilimini günlük tüketebiliyorsun.geri kalan 3 parçayıda herbirini bir kağıt havluya yada peçeteye sarıp buzdolabı poşetine koyup taze muhafaza ediyorsun.4 günlük ekmeğin hazır işte."
Teşekkür ederiz lisacım silikon kalıp alır almaz denicem.
evet birde guclendirmeye gecmeyi dusunuyorum kalan kilolarim olmasina ragmen :/ okul baslamadan 5 gun once sp gunu yapsam(sirf bi kac gram daha vereyim diye :) ) sonra 5 gun ps ardindan da haftaici okulda et yemem zor ben yinede firsat buldukca yerim ama 5 gun ps yapip (ama sebze yemeklerinde de yag var cok vicik vicik degil azda olsa var birde yaninda ancak yagsiz yogurt yiyebilirim protein olarak ki o da tabagin 2/3u hayatta etmez sebze agirlikli olacak tabagim :/ ) sonrada dedigin gibi 2 gun c.tesi pazar sp yapsam olur galiba kitapta da vardi daha yavas veririm belki ama diyeti bozmaktansa ve guclendirmeye gecmektense daha iyi gibi geldi ne ekmek yerim ne nisasta ne de meyve seyirin bi cesidi gibi nasil olurCanım anlıyorum seni.Sen birde 16 sında güçlendirmeye geçmiş olmayı planlıyorsun haklı olarak.Bak şöyle yap öyleyse 16 sına kadar verebildiğini ver o trıhten sonra geç güçlendirmene evet haftada 1 olan saf protein perşembesini madem 5 gün okul 2 gün evdeysen sen 2 gün yaparsın o evde olduğun günler böylece güçlendirmedede devam edersin kilo vermeye.Başka alternatifin yoksa dediğin gibi yapacaksın ama çok çok dikkatli gitmen lazim
Hayir canim o yulafli biskuvide bircok katki maddesi ve seker var bizimki bildigin un gibikızlar eti form yulaflı bisküvi yi gunluk yulaf kepegı yerine yıyebilirmyiz ?
arkadaşlar kafayı yiyecem yaa...gram oynamıyo..hiç bu kadar olmamıştı çok üzülüyorum :2:
spor yapmadan olmuyo bu iş yaa anladım
Tesekkur ederim canim ekmegim bitsin bunuda hemen denicem dun yenisini yaptim ama digeri gibi olmadi tas gibi artik yicem napalimbirde ben firin tepsisine yayiyorum yastik gibi yapiyorum silikon kapsiz dilim seklinde sevmiyorum istersen oyle de deneyebilirsin ama biraz riskli tabii :)
evet birde guclendirmeye gecmeyi dusunuyorum kalan kilolarim olmasina ragmen :/ okul baslamadan 5 gun once sp gunu yapsam(sirf bi kac gram daha vereyim diye :) ) sonra 5 gun ps ardindan da haftaici okulda et yemem zor ben yinede firsat buldukca yerim ama 5 gun ps yapip (ama sebze yemeklerinde de yag var cok vicik vicik degil azda olsa var birde yaninda ancak yagsiz yogurt yiyebilirim protein olarak ki o da tabagin 2/3u hayatta etmez sebze agirlikli olacak tabagim :/ ) sonrada dedigin gibi 2 gun c.tesi pazar sp yapsam olur galiba kitapta da vardi daha yavas veririm belki ama diyeti bozmaktansa ve guclendirmeye gecmektense daha iyi gibi geldi ne ekmek yerim ne nisasta ne de meyve seyirin bi cesidi gibi nasil olur
Hayir canim o yulafli biskuvide bircok katki maddesi ve seker var bizimki bildigin un gibi
Fırın tepsisine yapışmıyor mu canım ekmeğin, aslında ben de yuvarlak seviyorum, yağlı kağıt mı koyuyosun altına? Bu arada okula giderken ekmeginle tost yapıp yanına alabilirsin, ben öyle yapmayı düşünüyorum. Sabah krepke kahvaltı edip gidicem. PS günlerinde köfte ve salata götürmeyi düşünüyorum.Tesekkur ederim canim ekmegim bitsin bunuda hemen denicem dun yenisini yaptim ama digeri gibi olmadi tas gibi artik yicem napalimbirde ben firin tepsisine yayiyorum yastik gibi yapiyorum silikon kapsiz dilim seklinde sevmiyorum istersen oyle de deneyebilirsin ama biraz riskli tabii
Evet canim altina yagli kagit koyuyorum hicbir sekilde yapismiyor yayildigi icin buyukte oluyorFırın tepsisine yapışmıyor mu canım ekmeğin, aslında ben de yuvarlak seviyorum, yağlı kağıt mı koyuyosun altına? Bu arada okula giderken ekmeginle tost yapıp yanına alabilirsin, ben öyle yapmayı düşünüyorum. Sabah krepke kahvaltı edip gidicem. PS günlerinde köfte ve salata götürmeyi düşünüyorum.
anlıyorum canım okul benim işyerim olduğu için evden getirdiğim yemeğini yiyebiliyorum ama üni.de öğrenciyken kimse yemeğini evden getirmiyordu. Neyseki vereceğin az bi kilo kaldı, onu da bahsettiğin şekilde verirsin. Hem yulaf kepeği sayesinde çok fazla açlık hissedip yemeklere saldirmayacaksınEvet canim altina yagli kagit koyuyorum hicbir sekilde yapismiyor yayildigi icin buyukte oluyorortamin goturmeye musaitse coookkk iyi olur canim senin icin ama malesef benim goturme ortamim yok yine de bakicam belki kizlarla dersler yogun olunca gitmeyiz yemekhaneye evden getirir herkes
Ögretmen misiniz :) evet malesef oyle aslinda bir kisi baslasa evden goturmeye devami gelir de iste o 1 kisi ben olamam :) sukurler olsun ki 4 5 kilom kaldi kalmadi yolu yariladim ama iste dukani tam anlamiyla yapmak istiyordum guclendirmesiyle falan simdi öglen yiyecegim yagli sebze yemegiyle o biraz bozulacak 5 2 yontemine lisada onay verirse gecicem daha yavas vericem ama olsun yapacak birsey yok birde yemeklerden artik korkuyorum dukan bozulacak diye o yuzden cookk dikkatli olmam gerek saldirmam gibi geliyor simdilik ama cok yogun bir ders gorecegimiz icin 09.00-18.00 arasi birde cok calisacagim icin beyin istiyor yemek insallah istemez ama :)anlıyorum canım okul benim işyerim olduğu için evden getirdiğim yemeğini yiyebiliyorum ama üni.de öğrenciyken kimse yemeğini evden getirmiyordu. Neyseki vereceğin az bi kilo kaldı, onu da bahsettiğin şekilde verirsin. Hem yulaf kepeği sayesinde çok fazla açlık hissedip yemeklere saldirmayacaksın
Cok iyi vermissin masallahMerhaba ben kilo bildirimi yapayım dedim :) 16 ağustosta 72.700 le başladım bu sabah tartıldım 69.700 olmuşum ü. şu an misafirlikteyim çok zor oluyo ama ne yapalım alışacağız artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?