Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Pek bi durgun bugün pazarlar hep böyle galiba. Bugün pizza yapacağım eşime o yer bende tavuk corbamı kaşıklarım. Maşallah bana bukadar azimli olacağımı ben bile tahmin etmezdin. Gözünüm önünde neler yeniliyor ama ben rejimimden taviz vermiyorum şimdilik iyi gidiyor kacamaksız hep böyle devam eder inşallah

SElam arkadaslar bende dukanciyim ben8m ikinci yapisim.digerini yarim birakmistim ama busefer daha iradeliyim sonuna kadar devam.ama spor yapamiyorum.cocuk ev isleri derken zaman geciyor.ama okula baslayinca insallah yaparim.iki litre su ve iki bardak yesilcay iciyorum.dukanada tam anlamiyla uyuyorum.bu diyette azim irade sart dayanin arkadaslar insallah
baslangic 20Agustos:68
suan 65.7

insallah.benimde bugun 18. gunum 4.200 gr vermisim.1/1 yapinca daha verimli oluyor bence insallah 4 ay boyunca boyle devam edebilirim.

beni bugunku menum
saf protein
SABAH:2 haslanmis yumurta,peynir,cay.

OGLENeynir,kahve,yesil cay,meyve cayi.

AKSAM:kiymali kofte, sarimsakli yogurt ve bitki cayi yesil cay ve meyve cayi icmeyi dusunuyorum.

kahvaltiyi artik yapasim gelmiyor yumurtadan tiksindim artik.

Masallah canim boyle devam edelimmm hep
Hangi evrede biraktin ve ustune kilo aldin mi? Hayirli olsun arkadasim burayi takipte kal
Benimde 20. günüm daha 2.5 kilo anca verdim cok yavaş veriyorum malesef
Aynen bende cok yavas veriyorum ama netice veriyoruz onemli olanda o :) 54. Gunum ve yaklasik 5 5.500 verdim bende ama o kilo bile acayip farkediyor
Ardarda mi iciyorsun o kadar seyi ? Birdr yulaf kepegini goremedim canim kofteye mi kattin soylede yapabilirsin ekmek yapip kahvaltida ekmek arasi peynir yiyebilirsin

ben yulafi kitmaya katiyorum daha iyi oluyor.o yazdigim icecekleri 1 gune yayiyorum yani gunde 3 yesil cay,2 meyve cayi,bir kahve 1 tanede yatmadan once form cayi

Menum
Sabah
peynir domates salatalik marul
Ara
kucuk adalar tatlisi
100 gr tatlandiricili cok azda sut tozu katilmis yogurt
Aksam
4 kofte
2 adet patlican köz domates salatalik
dukan ekmek
1 bardak zero

Canım artık diyetini senin şartlarına uyacak şekilde yap başka çaren yok.Normalde evet şartlarımızı diyete uydurmak gerekiyor ama sana zor olacak madem dediğin şekilde yap.Bende sana öyle dedim haftaiçi PS yaparsın haftasonu ise 2 gün SP yaparsın.Yavaş yavaş verirsin ama verirsin.Yeşil çayını suyunu içersin yemeklere tuz katmazsın birde olabildiğinde gidip gelirken yürürsün.Sıkma canını bir süre sonra yoluna oturtursun yeni düzeninide.Sonuçta kilo vereceksin üzülme
Vücut uzun süre kaldığı kiloda takılıyor bunu hepimiz yaşadık.Çünkü bir hafızası var ve kaydediyor bu noktadan sonrasını risk olarak gördüğünden o kiloda inatlaşıyor.Bu noktada bu inadı tek kırdıracak şey spor olacak .Ekleyeceğin biraz sporla bunu kıracaksın emin ol.yok limonlu içebilirsin sakıncası yok
Merhaba ben kilo bildirimi yapayım dedim :) 16 ağustosta 72.700 le başladım bu sabah tartıldım 69.700 olmuşum ü. şu an misafirlikteyim çok zor oluyo ama ne yapalım alışacağız artık :)

Kilo bildirimlerini perşembeleri Sabah gibi yapıyoruz eğer perşembe yaparsan winnicik senide ekler listeye

merhaba arkadaslar ben de gunde 2 yada 3 tane yesil cay iciyorum.seftalilisini ve portakalli bi sakincasi varmi.

Sakıncası olmaz

Boyle durumlarda sende kendine uygun yapabilirsin mesela bugün sende dükan pizza yapsaydın birlikte pizza yerdınız ne güzel

Kahvaltını çeşitlendir mesela kıymalı yumurta yap,sebze gününde menemen yap
Menum
Sabah
peynir domates salatalik marul
Ara
kucuk adalar tatlisi
100 gr tatlandiricili cok azda sut tozu katilmis yogurt
Aksam
4 kofte
2 adet patlican köz domates salatalik
dukan ekmek
1 bardak zero

Canım menülerinde bazışeyler dikkatimi çekiyor mesela sanki tükettiğin sebvze miktarı fazla gibime geliyor.sonra hep tatlı tüketiyorsun evet bize uygun tatlılar yapıyorsun ama acaba sınırlı izinliler oluyormu içinde çünkü demiştim ya çok fazla sınırlı izinli tüketmekte doğru değil sonra cola hemen hergün tüketiyorsun sanırım.Birde süt ve süt ürünleri duraklama yapabiliyor bu kadar fazla tüketme onun yerine proteini et balık tavuktan almaya çalış.
kitapta icecekler sinirsiz ya cok icmeye calisiyorum.sizler gun boyu neler iciyorsunuz.

Ben gün içerisinde 3 lt ye yakın su içiyorum onun dışında 3 yeşil çay ve Türk kahvesi içiyorum.Sütlü nescafe bende duraklama yapıyor içmiyorum..

tesekurler lisabella
ben nescaffee iciyorum sut tozu katiyorum. haslanmis misir konservelerde olan varya onlara izin varmi?

az önce eşim bi güzel dondurmasını kaşıklarken bende iki tane yumurta haşladım yedim. Eşimin bana dediği: seni gercekten taktir ediyorum her gün yumurta tavuk ben yumurtanın kokusundan bıktım sen yemekten bıkmadım. Bende iyi bir şey dicek sandım meğersem adamın niyeti dalga gecmek miş :)
Spor konusuna gelince evet spor şart en azından karın egzersizleri yapsam sıkılaşmak icin hic fena olmicak. Bu tembellik yokmu bu tembellik ahah

cnm benim eşim ben bu diyete başladığımdan beri neler yedi neler..hem de ona rağmen kilo verdi..çooook gıcık bişi ama napalım erkekler şanslı bu konuda...biz de kilolarımızı bi verelim bence bu herseyden güsel olacak =)) biz 1-2 haftaya taşınıcaz ben de malum kiyafetlerimi yıkayıp topluyorum,giyemediğim ne güzel şeylerim varmış da unutmuşum dolabın diplerine atıp..sırf onları görmek bile bana teşvik oldu

Selam canim ben seyirde biraktim 10 kilo vermistim ben tabi havalara girdim almam diye bide ozlediklermide yedim 6.7 kilo aldim 60olmustum guclendirmeye gecseydim simdi biterdi ama busefer sonuna kadar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…