cnm ben de 73 ile başlamıştım..70 civarında bir takıldı ki sormaa =) ama pes etme vücudunun direnmesi çok doğal..çünkü vücudumuz hızlı kilo kayıplarını engellicek şekilde yaratılmış..hem bu sayede vücut bi süre yeni bi denge kuruo kendine..ama sonrasında hızlı hızlı gidio..ta ki yeni bi duraklamaya kadar =) senin motivasyonunu bozmasın yeter..
cnm ben de 73 ile başlamıştım..70 civarında bir takıldı ki sormaa =) ama pes etme vücudunun direnmesi çok doğal..çünkü vücudumuz hızlı kilo kayıplarını engellicek şekilde yaratılmış..hem bu sayede vücut bi süre yeni bi denge kuruo kendine..ama sonrasında hızlı hızlı gidio..ta ki yeni bi duraklamaya kadar =) senin motivasyonunu bozmasın yeter..
darısı başıma darısı başıma darısı başıma inşallahgünaydın sevgili dukaniçeler, bu sabah yine 58 leri gördüm 58.5 :) cok sevindirik oldum bir haftalık bir durgunluktan sonra iyi geldi dukanla 3 haftada 3 kilo vermiş bulunuyorum. Keyif kahvemi yudumluyorum. Sonra da evi bi sübreyim hareket olur ev temizli sporu
az yagli sutle yapsam olurmu?yagsiz sutu icemiyorum....
Kaçamak yaparken nasıl kilo vermeyi bekliyorsun .Bunun adı duraklama değilki bunun adı kaçamak yapıp kilo verememe
Kendimi döve döve zayıflatmak istiyorum yaaaa...
Kilo vermiyorum deli olucam..çalıştığım için spor yapamıyorum eve gidince de kızım asla izin vermiyo..sabah kalkıp yaparım dedim uyku ağır bastı...yarına inşallah...şu duraklama geçse de bi rahatlasam yaa...
Hayır bide asıl sinir sebebimi söylesem hep beraber döveriz beni...haftasonu kaçamaklar kaçamaklar...
Artık toparlanmam lazım yoksaaaaaa
İnşallah inşallah inşallah canımdarısı başıma darısı başıma darısı başıma inşallah
feride,yağsız süt içemiyorsunda peki süt ve süt ürünlerini yağlımı tüketiyorsun.birde süttozun mesela yağsız değilmi?
Kaçamak yaparken nasıl kilo vermeyi bekliyorsun .bunun adı duraklama değilki bunun adı kaçamak yapıp kilo verememe
Aman masallahhhh15. Gunum ve 81 i gordum + regl donemi olmasina rragmen :) sen cok yasa dukan baba :)
Sonuna getir bu sefer emegine aci birakmayi dusundugunde de bak ustelik bu da son hakkin iyi degerlendirmek lazim burdan kopma canim birlikte verelim guzelce :)Selam canim ben seyirde biraktim 10 kilo vermistim ben tabi havalara girdim almam diye bide ozlediklermide yedim 6.7 kilo aldim 60olmustum guclendirmeye gecseydim simdi biterdi ama busefer sonuna kadar insallah
Oooh ohhhGünaydın sevgili dukaniçeler, bu sabah yine 58 leri gördüm 58.5 :) cok sevindirik oldum bir haftalık bir durgunluktan sonra iyi geldi dukanla 3 haftada 3 kilo vermiş bulunuyorum. Keyif kahvemi yudumluyorum. Sonra da evi bi sübreyim hareket olur ev temizli sporu
Sagol canim kolaylikla gitsin kilolarimiz :)merhabalar ben de ara vermiştim dukana.3 kilo almışım.bugün atakla başladım.herkese kolay gelsin..
Lisacim varya ciddi anlamda supersinn resmen durumumu gormussun simdi aciklamalarima geleyim vejeteryan olarak basladigim icin ps gunlerimde sebzeye duydugum ozlemle domates salatalikla cozutuyorum protein olarak iyi pismis bol baharatli yada korili tavuk ,kofte , balik olarakta ton baligi ve levrek onun disinda diger etlere hala alisamadim gecen kiymali kabak yaptim ama gecmedi bogazimdan o denli tiksindim yerkenCanım menülerinde bazışeyler dikkatimi çekiyor mesela sanki tükettiğin sebvze miktarı fazla gibime geliyor.sonra hep tatlı tüketiyorsun evet bize uygun tatlılar yapıyorsun ama acaba sınırlı izinliler oluyormu içinde çünkü demiştim ya çok fazla sınırlı izinli tüketmekte doğru değil sonra cola hemen hergün tüketiyorsun sanırım.Birde süt ve süt ürünleri duraklama yapabiliyor bu kadar fazla tüketme onun yerine proteini et balık tavuktan almaya çalış.
Atakta 1 küçük soğan yenilebiliyo ama sarmısağı bilemiyorum açıkcası lisa cevaplarDeneyimli arkadaslar lutfen yardim edin.. Ben bugun basladim dukan diyetine atakta ilk gunum tabi oglen menusunde tavuk gogsu sote yaptim sogan sarimsa la. Beraber sormak istedigim sogan la sarimsak bu evrede yasakmi cunku arkadasin biri yorumunda sebze yasak yazmis ben dukan yemek tarif kitabinda atak evresinde ki bolumde soganli tarifleri var simdi kafam karisti yanlismi yaptim.
Aramıza hoşgeldinMerhabalar ben araniza yeni katildim ve diyette ilk gunum bazi yorumlari okudum herkes cok memnun bu diyetten insallah bende de ise yarar deneyimlerinizi paylasimlari takip edececim benide araniza alirsaniz sevinirim..
Hayatım seninki bize göre daha zor tabiki hem vejeteryan olarak uygulaman hem verecek kilonun az olması gibi faktörler işini zorlaştırıyor.Annen baban haklı tabiki çünkü normalde daha kısa sürede verecekken kilonu dikkat edilmeyen basit sebeplerden dolayı uzatıyorsun süreci.Senin birde şimdi özel bir durumun var okulun başlayacak ve o sürece kadar hedefine ulaşman gerekiyor bu yüzden daha dikkatli ol.Bak mesela yazdıkça hataların çıkıyor ortaya.Bilmiyorum tatlandırıcı hangisinden kulanıyorsun fakat eğer stevia ise sınır yok demiştik lakin splenda falansa günde tabletinden 8 adet tozundan ise 3 yemek kaşığı kullanabiliyoruz.Sen 5 kaşık katıyorsan vede buda stevia değilse bu hızını düşürür.Bak bakalım yada hesap et günde ne kadar tatlandırıcı tüketiyorsun birde koladakini falanda düşünürsek sınırı aşıyor olabilirsin.Dükanında onayladığı bir durum var mesela süt ve süt ürünlerinin fazlasının duraklatacağı yönünde ve bana süt iyi gelmiyor mesela.Evet vejeteryan olduğundan yoğunlaşıyosun süte yoğurda lakin hızını kesiyordur senin.Soyadan yapılma inanılmaz şeyler var onlardan yapsan mesela dolmanıda,köftenide herbişeyini onlarla yapabilirsin .duymuşsundur soya kıyması falan var.Yoğurduna tatlandırıcı ve aroma kat tabiki ama dediğim şartlarda sınırı geçme .İnan senin için söylüyorum hedefine biran önce ulaş istiyorumLisacim varya ciddi anlamda supersinn resmen durumumu gormussun simdi aciklamalarima geleyim vejeteryan olarak basladigim icin ps gunlerimde sebzeye duydugum ozlemle domates salatalikla cozutuyorum protein olarak iyi pismis bol baharatli yada korili tavuk ,kofte , balik olarakta ton baligi ve levrek onun disinda diger etlere hala alisamadim gecen kiymali kabak yaptim ama gecmedi bogazimdan o denli tiksindim yerkenhemen hemen hergun tatli ve kola tuketiyorum ki annem ve babamda uyariyorlar kes ki daha hizli ver diyorlar simdi bu durumu onlardan sonra sende gordun :) kolayi 1 cay bardagi kadar icmeye calisiyorum bundan sonra 2 gunde 1e dusurcem tatlilarimda kakao ve misir nisastasi kullanmiyorum en fazla 1 su bardagi sut oluyor 1 tatli kasigi kadar da sut tozu ben daha cok yogurda 5 cay kasigi tatlandirici katiyorum yada helva yiyorum ama son kez bugun canim cok cektigi icin helva yaptim bundan sonra daha da yapmicam kepek hakkimi ekmek yapip oyle yicem yogurdu peyniri baya tuketiyorum ama peynir max gunde 50 70 gr yogurtta 400 gr oluyor fazlasi olmuyor sutte dedigim gibi 1 su bardagi aksamda kofte yada tavuk baska birsey olmuyor.sozlerini dikkate aliyorum ve bundan sonra tatli ve kolayi azaltiyorum mumkunse sifirlamaya calisiyorum ama bugun haric olur mu arti tavuga yumurtaya baliga yuklenmeye calisip ozellikle 1 su bardagi sut olayini azaltiyorum
Tatli olarak bundan sonra yogurda tatlandirici ve aroma katip tuketmeme izin var mii ( dukan elbette izin verirde ben bir abla olarak senin iznini isterim :) )
EveeeetSelam dukancanlar2 gündür misafir ağırlama ile uğraştım.diyetime de ucundan kıyısından zarar verdim.işte o zararlar.
2 kaşık makarna
2 muffin
2 küçük çikolata (çay kaşığı kadar herbiri)
Enerjim düştü moralim bozuldu kilo verememekten korkuyorum.dukan testine göre 1 ayda vermem gereken kiloya zaten 2 ayda ulaştım yani 4 kgı 2 ayda verdim.gerçi kist tedavisi de görüyorum buda durumumu etkiliyor olabilir.şu an 1.4 kg daha vermeyi istiyorum ama sanırım sürekli diyet psikolojisi beni bunalıma sokmaya başladı heleki herkes herşeyi yerken amaaaan zaten çok zayıfsın niye diyet yapıyorsun laflarına cevap vermek çok bıktırdı ve enerjimi sömürdü.
Sevgili lisa bana bi parmak salla ve de bi yol göster.2 gün sp mi yapsam yada sınırlı izinlilerden uzakmı dursam?
Deneyimli arkadaslar lutfen yardim edin.. Ben bugun basladim dukan diyetine atakta ilk gunum tabi oglen menusunde tavuk gogsu sote yaptim sogan sarimsa la. Beraber sormak istedigim sogan la sarimsak bu evrede yasakmi cunku arkadasin biri yorumunda sebze yasak yazmis ben dukan yemek tarif kitabinda atak evresinde ki bolumde soganli tarifleri var simdi kafam karisti yanlismi yaptim.
inşallah çok uzun sürmez bu dönem vee bir dahaki duraklamayı 58 kiloda yaşarımçok teşekkür ederim desteğin için
az yagli sutle yapsam olurmu?yagsiz sutu icemiyorum....
Feride,yağsız süt içemiyorsunda peki süt ve süt ürünlerini yağlımı tüketiyorsun.Birde süttozun mesela yağsız değilmi?
Kaçamak yaparken nasıl kilo vermeyi bekliyorsun .Bunun adı duraklama değilki bunun adı kaçamak yapıp kilo verememe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?