Lotuscum bak bu zamana kadar azimle geldin 2 ayi devirdin simdi 1.4 kilocuk kalmis eger seni coook rahatsiz etmiyorsa birak ama yok hazir bir ise basladim bitirmek istiyorum dersen cevredekilere hic aldirma hayat senin hayatin..saglik durumun olmasaydi bu suren daha da kisa olurdu ama malesef bazi seyler bizim elimizde degil azicik daha dayan derim ben iyi bir dukanicesin sen kacamaklarinda 2 ay sonunda olur oyle ama duraklamamak icin hedefine kadar son olsun moralini yuksekk tuttt dukanla tatli yap ve afiyettle ye bak nasil moralin yerine gelecek :)Selam dukancanlar2 gündür misafir ağırlama ile uğraştım.diyetime de ucundan kıyısından zarar verdim.işte o zararlar.
2 kaşık makarna
2 muffin
2 küçük çikolata (çay kaşığı kadar herbiri)
Enerjim düştü moralim bozuldu kilo verememekten korkuyorum.dukan testine göre 1 ayda vermem gereken kiloya zaten 2 ayda ulaştım yani 4 kgı 2 ayda verdim.gerçi kist tedavisi de görüyorum buda durumumu etkiliyor olabilir.şu an 1.4 kg daha vermeyi istiyorum ama sanırım sürekli diyet psikolojisi beni bunalıma sokmaya başladı heleki herkes herşeyi yerken amaaaan zaten çok zayıfsın niye diyet yapıyorsun laflarına cevap vermek çok bıktırdı ve enerjimi sömürdü.
Sevgili lisa bana bi parmak salla ve de bi yol göster.2 gün sp mi yapsam yada sınırlı izinlilerden uzakmı dursam?
Canim benim biliyorum benim icin soyluyorsun hic alinmiyorum aksine soyle ki yolumu bulayim istiyorumAramıza hoşgeldin
Hayatım seninki bize göre daha zor tabiki hem vejeteryan olarak uygulaman hem verecek kilonun az olması gibi faktörler işini zorlaştırıyor.Annen baban haklı tabiki çünkü normalde daha kısa sürede verecekken kilonu dikkat edilmeyen basit sebeplerden dolayı uzatıyorsun süreci.Senin birde şimdi özel bir durumun var okulun başlayacak ve o sürece kadar hedefine ulaşman gerekiyor bu yüzden daha dikkatli ol.Bak mesela yazdıkça hataların çıkıyor ortaya.Bilmiyorum tatlandırıcı hangisinden kulanıyorsun fakat eğer stevia ise sınır yok demiştik lakin splenda falansa günde tabletinden 8 adet tozundan ise 3 yemek kaşığı kullanabiliyoruz.Sen 5 kaşık katıyorsan vede buda stevia değilse bu hızını düşürür.Bak bakalım yada hesap et günde ne kadar tatlandırıcı tüketiyorsun birde koladakini falanda düşünürsek sınırı aşıyor olabilirsin.Dükanında onayladığı bir durum var mesela süt ve süt ürünlerinin fazlasının duraklatacağı yönünde ve bana süt iyi gelmiyor mesela.Evet vejeteryan olduğundan yoğunlaşıyosun süte yoğurda lakin hızını kesiyordur senin.Soyadan yapılma inanılmaz şeyler var onlardan yapsan mesela dolmanıda,köftenide herbişeyini onlarla yapabilirsin .duymuşsundur soya kıyması falan var.Yoğurduna tatlandırıcı ve aroma kat tabiki ama dediğim şartlarda sınırı geçme .İnan senin için söylüyorum hedefine biran önce ulaş istiyorum
:
Melissacim 10 kilosunu neden geri aldin diyetini yarida mi biraktin yoksa korumada mi aldin ? Ortada buyuuuuk bir emek var 20 kilo kadar dukana hepsini geri almadan donus yapman cok iyi olmus burayi surekli takipte al motivasyonun tam olsun hosgeldin :)Kızlar öncelikle hepinizle kocaman merhaba..
Dukan sayesinde yaklaşık 20 kilo verdim ve bunun en az 10 kilosunu geri aldım tekrar başlamak istedim ama bezmiştim artık fakat vücudum iyice kötüleşti tekrar başlamayı düşünüyorum hatta hemen inşallah pes etmeden devam edebilirim, yorumları okudum hepiniz harikasınııız :)
Son düzenleme: