Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Lotuscum bak bu zamana kadar azimle geldin 2 ayi devirdin simdi 1.4 kilocuk kalmis eger seni coook rahatsiz etmiyorsa birak ama yok hazir bir ise basladim bitirmek istiyorum dersen cevredekilere hic aldirma hayat senin hayatin..saglik durumun olmasaydi bu suren daha da kisa olurdu ama malesef bazi seyler bizim elimizde degil azicik daha dayan derim ben iyi bir dukanicesin sen kacamaklarinda 2 ay sonunda olur oyle ama duraklamamak icin hedefine kadar son olsun moralini yuksekk tuttt dukanla tatli yap ve afiyettle ye bak nasil moralin yerine gelecek :)
Canim benim biliyorum benim icin soyluyorsun hic alinmiyorum aksine soyle ki yolumu bulayim istiyorum biraz uzuyor bu zamana kadar varsin bu sut urunleri yuzunden diyet surecim uzasin diyordum cunku inan carem yok et piserken mutfaga bile giremez bir haldeyim :/ okul donemi baslasa da birakmicam dedigin yontemi yapcam annemde okulda sebze ye ben eve sana proteinli yemek yaparim dedi destegi verdi tamamdir o konu tatlandiriciyi 5 cay kasigi katiyorum yaklasik 2 tatli kasigina denk geliyor o da takita formtat60 tukettigim en fazla 3 yk olmustur o da cok nadir o yuzden tatlandirici sinirini gecmiyorum .süt tuketmedigim gun yok ki lisacim bana iyi geliyor mu gelmiyor mu cozemedim .soyayi deneyim en iyisi daha onceden yemistim tadi hosuma gitmisti en kisa zamanda alayim soyledigin iyi oldu tesekkur ederiiim
Melissacim 10 kilosunu neden geri aldin diyetini yarida mi biraktin yoksa korumada mi aldin ? Ortada buyuuuuk bir emek var 20 kilo kadar dukana hepsini geri almadan donus yapman cok iyi olmus burayi surekli takipte al motivasyonun tam olsun hosgeldin :)

Son düzenleme:
Bugunku menum
Sabah
1 yumurta+1 yumurta sarisi
peynir
100 gr yogurt
Ara
Kunefe yapmistim yarisindan biraz azini yedim sonrada cope attim pek begenmedim
yarim kupa azicik sut konulmus kahve

Aksam
80 gr ton baligi
1 cay b. Kola
3 adet salatalik tursusu
1 yk yulaf kepegi ( kasikla yuttum )

Ara
200 gr limonlu dondurulmus yogurt

Hosbuldum cok tesekur ederim dikkkat edecegim bugun hazirliksiz basladim sadece tavuk site yedim modem bulandi ya acabà. Tek secenektenmi hepmi boyle olcak

Bunları duymaya ihtiyacım vardı.Allah razı olsun kızlar.tamda dediğiniz noktadayım.ama irademi sağlam tutmalıyım.yarın sabah itibariyle Allah nasip ederse yine sıkı diyetime devam edicem.iki gün sp yapıp biraz moral bulmalıyım umarım prşye tartı da beni mutlu eder.
Dukan amcanın diyetin bu motivasyon kaybı aşaması ile ilgili kısmını okuyup biraz daha iyi hissedeyim en iyisi iyi geceler tüm dukaniçelerimize

canım benim 16. günüm..inşallah sabırla 3 ayda 58i görmek istiyorum.senin hedefin kaç

Yulaf kepeğini kaşıkla kuru kuru mu yuttun....nasıl yaaa

hosbuldum cok tesekur ederim dikkkat edecegim bugun hazirliksiz basladim sadece tavuk site yedim modem bulandi ya acabà. Tek secenektenmi hepmi boyle olcak

öncelikle hoşgeldin aramızaaaa Canım ilk başlayınca biraz zor gelebilir sade protein yemek ama menünü renklendirmeye başlayınca rahatlayacaksın.mesela benim de sade tavuktan midem bulanıyodu dün köri soslu yaptım tadına doyamadımdukan diyeti tariflerim yaz google'a çıkan sitede müthiş tarifler var..diyet eğlenceli hale geliyo

Kızlar merhaba ben 10 paket yulaf kepeği almıştım ancak Mısır'a onları sanırım gotüremeyeceğim yani boşuna o kadar uğraşıp bulup aldım sanırım :) almak isteyen varsa lütfen bana ulaşın. Elimde 10 paket var 500 gramlık olanlardan. İstanbuldayım

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar;
bende dün diyete başladım. Kitabı okumuştum yaklaşık 2-2,5 sene evvel yapmaya başlamıştım fakat 1 hafta filan yapabildim o dönem çalıştığım için cok sıkıcı gelmişti ( diyetin sıkıcılığı değil benim menu yetersizliğim di sebeb galiba).

doğum yaptım emzirme donemi derken gelsin kilolar hayatımda hiç olmadığım kilodayım. umarım desteklerinizle bende başaracağım

Hepinize bol proteinli günler :)

Hosbuldum tesekurker evet gercektende sikici oluyo dun sabahtan aksama kadar nette arastirmalar yaptim bi cok guzel tarif var hem bugunde kendime ozel alisveris yaptim yulaf kepegi yagsiz yogurt falan aldim bugun tam anlamiyla basliycam insallah basaririm cok zor kilo veriyorum

merhaba daymoon. nette tonlarca tarif ve örnek menüler var. mutlaka kontrol et ve kendine uygun olanları uygulamanı öneririm.
veeee burdan ayrılma derim.. burası ve burdaki arkadaşlar başkan lisam hepimiz birbirimize destek ve motivasyon için burdayız. sende burda ol :)))) birde hiç vakit kaybetme

öyle zor kilo verenler vardı ki, ilaç kullanan lotusum mesela, menepozu olan arkadaşlar bile ne kilolar veriyor.. sende vereceksin hiiiç merak etme...

15. Gunum ve 81 i gordum + regl donemi olmasina rragmen :) sen cok yasa dukan baba :)

yaşasın DUKAAAAANNN :))

LOTUSUM sana yazılanların hepsini üsütme aldım çünkü senden hiiiiç mi hiiiiç farkım yok. o parmakları gördüm kendimi toplıycam inşallah bende

Bu günlerde canım meyve istiyor, dukanın bana en zor gelen yanı da bu sanırım. Yaz meyvelerinden mahrum kaldım diyete temmuzda başladığım için. Neyseki buna değiyor, beni gören tanıdıklarım önce şöyle bi süzüyor, samimiysek iltifatlar şaşkınlıklar geliyor ardından. İş arkadaşlarıma da sürpriz olcak eylül başında, hele bi hedefime ulaşayım. Zayıflamamız demek insanların bizi sadece "tatlı" diye değil, ayrıca "güzel" diye tabir etmeleri kızlar, asla vazgeçmeyin

Ayyyy insallah Boyle verenleri duydukca mutlu oOluyorum daha da cok motive oluyorum. Baslama kilom 72. 60 kg ya dusmeyi fedefliyorum herkese bol kg kaybi dilegiyle. Gorusuruz...

kuzucum goji berry yiyebilirsin. birde ondan reçel mikemmel oluyor :)) sen tatlandırıcı kullanamadığın için önermiyorum sana ama satış ürünlerime goji berry reçeli de ekledim :)))

Selam arkadaşlar çoook uzun bir tatilin ardından evime döndüm çok şükür tabi bu tatile giderken güçlendirmedeydim şu anda koruma dönemine geçtim... Tatil, ramazan derken güçlendirmeyi biraz zor geçirdim ama hala 56 kiloyum (güçlendirmeye geçtiğimde 56,5 kiloydum). Dayanamadığım için ramazanın 3 haftasında SP günü yapamadım... Ama elimden geldiğince diğer kurallara uydum ve çok şükür kilo almadan geri döndüm...

Hazır kilo vermeye başlamışken 2 kilo daha verip 54 kilo ile devam edeyim diye düşünüyorum bu yüzden 2 gündür atak gibi sadece protein yiyorum sonrasında da seyir gibi devam edeceğim.... Bu 2 kilo kolay gitmeyecek biliyorum ama olsun ne kadar sürerse sürsün zaten şu andaki halimden memnunum

Geride kalan sayfaları okuyamadım ama güçlendirmeye geçenler kimler var merak ediyorum......

Çok yüksek peynirin yağ oranıkilo verirsin ama çok yavaş verirsin bu şekilde.
Evet canım sonuçta kahvaltını evde yapıp çıkarsın,akşam yemeğini anneciğin bol proteinli hazırlar ee kalıyor bir öğlen onuda en az zararlı şekilde yapmaya gayret edersin.Kusura bakma ben 5 yemek kaşığı gibi görmüşüm o yüzden fazla dedim 5 Çay kaşığı ise sorun yok

Hoş geldin aramıza.Yinede kitabı yeniden okumanı tavsiye ederim sonuçta üstünden uzun zaman geçmiş.Bizde yardımcı oluruz

oturumu açıyorum

Sabırlı ol canım evet anlıyorum fakat düşünkü bir süre sonra hayatın boyunca istediğin meyveyi yeme özgürlüğüne kavuşacaksın.Verdiğin kiloları vereceklerini düşün.ecemusun dediği gibi goji ile gidermeye çalış bu isteğini.Ve unutmaki zahmetsiz rahmet olmuyor zayıflamak için birşeylerden fedakarlık etmemiz gerekiyorki dükan diyeti bu anlamda bize çokta alternatıf sunuyor.Hedefine ulaştığında onun mutluluğu tonlarca meyvenin vereceği keyiften daha değerli olacak..

Hoşgeldin canım yeniden.Tabiki verebiliyorken ver kalan fazlalarınıda.bide bu diyette böyle birşey var verdikçe veresin geliyor

hedefler hep sonra daha aşağılarada çekiliyor .

oturumu aç BAŞKANIM yeterki sen aç gülüm

ben gunde 4 tane tatlandirici kullaniyorum cay ve kahvede kullaniyorum.fazlami kullaniyorum acaba.

bugun benim 20.gunum ben her sabah tartiliyorum,bugunde tartildim bi 5 kilo verdim gibi gozukuyor bi 4 kilo anlamadim valla ben bu isi......

Aynı dönemdeyiz ecemusuuuummm bi geçemedik güçlendirmeye.dukanın kitabı sayfa 113 yarım Zaferin sarhoşluğuna kaptırma ihtimalinin en yüksek olduğu dönem dün akşam orayı tekrar okuyunca motive oldum bugün tamgaz sp
Evet güzel kız olmak istiyorum hafif balık etli tabir edilmek istemiyorum bunlar yaz meyvelerinden uzak kalmaya değer
Ama ben destek için multivitamin içmiyorum başta 3 günde 1 içtim ama çok değil 3-4 defa.kilo yapar belki diye korktum 2 tırnağımda beyaz noktacık oluştu vlraminsizlikten mi oluyo acaba ilaç içsem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…