ben de içmedim vitamin ilacı, arada maden suyu içiyorum mineral için, kilo aldırır iştah açar diye korktum ben de :26: icmeli miyiz, bilen arkadaşlar fikir verebilir.Aynı dönemdeyiz ecemusuuuummm bi geçemedik güçlendirmeye.dukanın kitabı sayfa 113 yarım Zaferin sarhoşluğuna kaptırma ihtimalinin en yüksek olduğu dönemdün akşam orayı tekrar okuyunca motive oldum bugün tamgaz sp
Evet güzel kız olmak istiyorum hafif balık etli tabir edilmek istemiyorumbunlar yaz meyvelerinden uzak kalmaya değer
Ama ben destek için multivitamin içmiyorum başta 3 günde 1 içtim ama çok değil 3-4 defa.kilo yapar belki diye korktum 2 tırnağımda beyaz noktacık oluştu vlraminsizlikten mi oluyo acaba ilaç içsem mi?
gojiberry aklıma geldi canım ama daha çok kuru üzüme benziyo sanki, bana böyle sulu meyveler lazım neyse sabredicez artıkkuzucum goji berry yiyebilirsin.birde ondan reçel mikemmel oluyor :)) sen tatlandırıcı kullanamadığın için önermiyorum sana ama satış ürünlerime goji berry reçeli de ekledim :)))
Merhaba;
bir kaç sorum olacak.
light beyaz peynir oranını da kısıtlamak gerekiyor değil mi. ilk evrelerde bahsedilen peynirler lor tarzı olanlar mı?
yağsız sütten evde yoğurt yapan var mı ben dün akşam yaptım daha doğrusu yapamadım(fakat yoğurt makinesinde yapmıştım elektrikler kesildiği için mi olmadı yoksa normalde de zaten çok mu sulu oluyor yardım ltf :)
kusura bakmayın küçük ve yaramaz bir kızçem var önceki sayfalara dönmeye calıstım ama cok donemedim.sordugum soruların yanıtları vardır belkide önceki sayfalarda
Kizlaaar galiba size cok soru soruyorum kusura bakmayin daha yeniyim yaaa ben lor peyniri aldim fransada yasadigim icin buruya gore bitane buldum oda yuzde 12 yag orani var icinde bisey olmaz dimi yiyebilirim dimi acaba turkiyede yagsiz lor peyniri varmidir
ben de içmedim vitamin ilacı, arada maden suyu içiyorum mineral için, kilo aldırır iştah açar diye korktum ben de :26: icmeli miyiz, bilen arkadaşlar fikir verebilir.
Lisabellacım ekmeğini denedim pek bi güzel oldu sağol canım güzel paylaşımların için
ben gunde 4 tane tatlandirici kullaniyorum cay ve kahvede kullaniyorum.fazlami kullaniyorum acaba.
bugun benim 20.gunum ben her sabah tartiliyorum,bugunde tartildim bi 5 kilo verdim gibi gozukuyor bi 4 kilo anlamadim valla ben bu isi......
Dört dünlük dukan ekmeğimi pişirdim. Pişirmeye üşensemde ekmeğin hazır durmadı daha pratik her sabah krep yapmaktan haha kolay geliyor. Bugün sürekli karnım acıkıyor :)
yağ oranı % 2 olan peynir hangisi olursa olsun tüketebiliyoruz.Lakin o kadar düşük yağ oranlı peynir genelde bulunmuyor.bulabildiğinin en düşüğünü seç bu durumda.BİM marketlerinde aknaz marka beyaz peynir varmış bize uygun olarak onu deneyebilirsin.Süt ve süt ürünleri yani peynir falan günde 1 lt ye kadar tüketebiliyoruz lakin yine abartmamakta fayda var özelliklede süt laktoz içerdiğinden günde 1 bardak ile sınırlı mesela.
yoğurt ise çiğdem yapmıştı evde pekte güzel olmuştu söyleyeyim versin sana tarifini
aaaa sendemi Fransadasın ne güzelben Paris teyim sen?burda peynir bulmak gerçekten çok zor oluyor hele bizim damak tadımıza uygunu çok çok zor ben bridelight yemiştim çokca yağ oranı %3 .ilk kilo verdiğim dönemlerde evde hep lor yaptım yağsız süt ile .birde Türk markette bulduğum en düşük yağlıları almıştım.Başka çaren yoksa tüket elindekini .
Vitamin aslında dükanda öneriyor çünkü meyve ve sebze çok tüketmediğimizden dolayı o ihtiyacı haplarla karşılamak gerekiyor.ben ve birçok arkadaş multivitamin desteği aldık.gece yatarken alıyordum ben hep öyle iştah açması falan yapmadıda.
Afiyetler olsun balım
Aa oylemi ben Narbonne denilen bi kucuk sehirdeyim Montpellier civari. Fransadan birilerini gormek ne guzel bridelight ok aldim ismi yarin cikar bi bakarim ben 'casa azurro ' diye marka vardi onu buldum ricotta ymis ismi lorun
canım benim 16. günüm..inşallah sabırla 3 ayda 58i görmek istiyorum.senin hedefin kaç
EĞer stevia ise sınır yok ama diğer tatlandırıcılardansa 8 adet tablet 3 yemek kaşığı toz hakkın var günlük.Tartıya takılma dükanda böyle düzensiz sonuçlar sıkça çıkıyor ama sonuç hep sevindirici oluyor.sebze gününden sonra ,bir önceki gün tuzlu yediysen falan gibi sebeplerle fazla çıkabiliyor.benim hergün yazdığım bir listem vardı görsen birgün iniyor birgün çıkıyor falan inanılmaz canım sıkılıyordu birde hep söyleniyordum neden böyle neden kilo veremiyorum diye ama bak 22 kilo eksiğim şuan
karın acıkması iyidir metabolızmanın çalıştığını gösterir bu aksine acıkmamak kötü...
Himm daha ogrenecegim cok sey var dukanelle yani nutella bu atak evresinde yenilebiliyormu valla dukanin iki kitabida var dogru duzgun okumadim pek sevmiyorum kitap okumayi netten arastiriyorum. Lisabella sen kac kg dasin kac kg verdin anlatirmisin birazGeçen hafta monpellier de tatildeydim 1 haftasuper u de carrefourda monoprix de bulabilirsin...evet rıcotta burda lorun karşılığı.ben çok yedim ondanda vede dükanellamı onla yapıyorum.içine 1-2 kaşık süt 1 kaşık kakao ve 2-3 damla sıvı tatlandırıcı ile tatlı krizlerinin acil kurtarıcısını ayıla bayıla yiyorum.
cook tesekurler lisabella,sen 22 kilo yu kac ayda verdin.
Himm daha ogrenecegim cok sey var dukanelle yani nutella bu atak evresinde yenilebiliyormu valla dukanin iki kitabida var dogru duzgun okumadim pek sevmiyorum kitap okumayi netten arastiriyorum. Lisabella sen kac kg dasin kac kg verdin anlatirmisin biraz
Aaa bunu bilmiyordum sevindim şimdi :)EĞer stevia ise sınır yok ama diğer tatlandırıcılardansa 8 adet tablet 3 yemek kaşığı toz hakkın var günlük.Tartıya takılma dükanda böyle düzensiz sonuçlar sıkça çıkıyor ama sonuç hep sevindirici oluyor.sebze gününden sonra ,bir önceki gün tuzlu yediysen falan gibi sebeplerle fazla çıkabiliyor.benim hergün yazdığım bir listem vardı görsen birgün iniyor birgün çıkıyor falan inanılmaz canım sıkılıyordu birde hep söyleniyordum neden böyle neden kilo veremiyorum diye ama bak 22 kilo eksiğim şuan
karın acıkması iyidir metabolızmanın çalıştığını gösterir bu aksine acıkmamak kötü...
Valla yuttum gitti hicbir sey istemiyordu canim ama kepek hakkim kalmisti oyle yuttum arada yapiyorum oyle bogazima kacmadigi surece bisey olmuyor ben biraz da midesizimdir damak zevkim olmadigi icin bana kolay geliyor
Yulaf kepeğini kaşıkla kuru kuru mu yuttun....nasıl yaaa
Dun bende seftaliyi kokladim oyle evyede duruyordu kokusu da cok guzeldi ic gecirdim gittim ah ah herseyi yapiyoruz da bir meyveyi yapamadik yaBu günlerde canım meyve istiyor, dukanın bana en zor gelen yanı da bu sanırım. Yaz meyvelerinden mahrum kaldım diyete temmuzda başladığım için. Neyseki buna değiyor, beni gören tanıdıklarım önce şöyle bi süzüyor, samimiysek iltifatlar şaşkınlıklar geliyor ardından. İş arkadaşlarıma da sürpriz olcak eylül başında, hele bi hedefime ulaşayım. Zayıflamamız demek insanların bizi sadece "tatlı" diye değil, ayrıca "güzel" diye tabir etmeleri kızlar, asla vazgeçmeyin
Dikan ile zayiflamayan gormedim suana kadarrrrAyyyy insallah Boyle verenleri duydukca mutlu oOluyorum daha da cok motive oluyorum. Baslama kilom 72. 60 kg ya dusmeyi fedefliyorum herkese bol kg kaybi dilegiyle. Gorusuruz...
Yine yarim kilo bile vermen cok iyi hemde guclendirmede :) benim bildigim kadariyla suanda malesef guclendirme yapan yok :/Selam arkadaşlar çoook uzun bir tatilin ardından evime döndüm çok şükür tabi bu tatile giderken güçlendirmedeydim şu anda koruma dönemine geçtim... Tatil, ramazan derken güçlendirmeyi biraz zor geçirdim ama hala 56 kiloyum (güçlendirmeye geçtiğimde 56,5 kiloydum). Dayanamadığım için ramazanın 3 haftasında SP günü yapamadım... Ama elimden geldiğince diğer kurallara uydum ve çok şükür kilo almadan geri döndüm...
Hazır kilo vermeye başlamışken 2 kilo daha verip 54 kilo ile devam edeyim diye düşünüyorum bu yüzden 2 gündür atak gibi sadece protein yiyorum sonrasında da seyir gibi devam edeceğim.... Bu 2 kilo kolay gitmeyecek biliyorum ama olsun ne kadar sürerse sürsün zaten şu andaki halimden memnunum
Geride kalan sayfaları okuyamadım ama güçlendirmeye geçenler kimler var merak ediyorum......
Evet canim cok sukur icimi rahatlattin sagolasinnÇok yüksek peynirin yağ oranıkilo verirsin ama çok yavaş verirsin bu şekilde.
Evet canım sonuçta kahvaltını evde yapıp çıkarsın,akşam yemeğini anneciğin bol proteinli hazırlar ee kalıyor bir öğlen onuda en az zararlı şekilde yapmaya gayret edersin.Kusura bakma ben 5 yemek kaşığı gibi görmüşüm o yüzden fazla dedim 5 Çay kaşığı ise sorun yok
Canim tarifi nedir nasil oldu buyuk mu yoksa kucuk bisey mi ben biraz buyuk boyle tam arasina bisey konup yenmelik seviyorum oyle mi seninki deDört dünlük dukan ekmeğimi pişirdim. Pişirmeye üşensemde ekmeğin hazır durmadı daha pratik her sabah krep yapmaktan haha kolay geliyor. Bugün sürekli karnım acıkıyor :)
Canım ben 55 kiloydum fransaya geldiğimde sonra yurtdışında yaşama stresi,çalışıyorken birden evde oturmaya başlama falan filan 70 ile hamile kaldım ve doğum sonrası 82 kilo ile diyete başladım.4 ay gibi bir sürede 60 kilo oldum ve güçlendirmeye geçtim ve o sırada hamile kalınca birde güçlendirme falan karıştı 2 ayda yine 66-67 oldum sonra 3, ayda gebelik sonlanınca ben yeniden başladım dükana bu kez hedefimi 55 yaptım.şuan 60 kiloyum yine ve kaldı 5 kilom.ama zor gidiyor bu son kilolar takıldım kaldım 60 ta.birde benim için uygun görülen kilo 60-62 ya burdan sonrasında aylarca debeleneceğim belkide ama olsun zayıflamak öylesine güzelki beklerim 2 ay daha,yazın yine eski zayıflık günlerimin kıyafetlerini giydim o mutluluk anlatılamaz
Ayyyy cok super yaa 22 kg ben ben hayal bile edemiyorum aynen bende hamilelikten kaldi bu kilolar 3 yil oldu kizim dogali ben hali o kilodayim bende 55 ke hamile kaldim 75 le dogum geriye 70 kaldi bana iste birdahiki hamilelige bu kiloyla kalmak istemiyorum birde bende eski halimi cok ozledim yaaaa inceciktim ah ah!! Ya sana bisey sorayim s'en hic ..........diye bisey duydunmu ben sabahlari o ilaci aliyorum sorun olmaz dimi tabi ilaci biliyosan diete baslama dan once aliyodum devam ettirim dedim.
dükanella atkta yenilmez çünkü sınırlı izinli kakao var içinde.ancak seyire geçince.atakta en pratik tatlı helva oluyor ama tabiki yulaf hakkını bu şekilde tüketiyorsun.internetten atak tarifleri dersen uygun birşeyler bulacaksındır ama canın çok istemiyorsa hiç bulaşmada şimdilik.
bugunku menum
sabah
kabak mucver(2 kabak,1 yumurta,lor,maydonoz dereotu,yarim kirmizi biber,2 yk yulaf kepegi)
domates salatalik
2 adet kirmizi biber
Aksam
200 gr korili tavuk
salata
2 adet koz kirmizi biber
Ara
Limonlu 3 tatli kasigi katilmis 200 gr dondurulmus yogurt
Ayyy cok super ya 22 kg ben hayal bile edemiyorum. Aynen bende hamilelikten kalan kilolarim dogum yapali 3 sene oldu hala ayniyim bende 55 kg ile kaldim dogumdan sonra 75 idim simdi bana kalan 70 cik bunaldim artik bu halimden eger birdaha hamile kalirsam bu kiloyla olamam onceden inceciktim ah ah...! Seker kirizim yok cok sukur aramiyorum belkide bi nedenden olabilir sanada sorayim ben ........ diye bi ilac kullaniyorim ( aci biber bazli) dietten once kullaniyodum birakmak istemedim sence sorun olurmu biraksammi belki bu ilactan seker istegim olmuyo.
Şekerim sebzen yine çook fazla hani nerde proteinin.
İlaç ismini sildim canım çünkü forum kuralları gereği hiçbirşekilde ilaç ismi vermiyoruz.Sende vereceksin hiç merak etme çünkü vermemek diye bir şey söz konusu değil.Sabırlı olacak ve diyetini doğru şekilde yaparsan sende eski kilona kavuşacaksın.valla ekstra başka bir desteğe ihtiyacın yok bu diyette.madem almışşsın bitir ama yenisine başlama.bilmiyorum belki içeriğinde diyete ters bir şeyler vardır.yeniden alma gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?