Canım ben 55 kiloydum fransaya geldiğimde sonra yurtdışında yaşama stresi,çalışıyorken birden evde oturmaya başlama falan filan 70 ile hamile kaldım ve doğum sonrası 82 kilo ile diyete başladım.4 ay gibi bir sürede 60 kilo oldum ve güçlendirmeye geçtim ve o sırada hamile kalınca birde güçlendirme falan karıştı 2 ayda yine 66-67 oldum sonra 3, ayda gebelik sonlanınca ben yeniden başladım dükana bu kez hedefimi 55 yaptım.şuan 60 kiloyum yine ve kaldı 5 kilom.ama zor gidiyor bu son kilolar takıldım kaldım 60 ta.birde benim için uygun görülen kilo 60-62 ya burdan sonrasında aylarca debeleneceğim belkide ama olsun zayıflamak öylesine güzelki beklerim 2 ay daha,yazın yine eski zayıflık günlerimin kıyafetlerini giydim o mutluluk anlatılamaz.
dükanella atkta yenilmez çünkü sınırlı izinli kakao var içinde.ancak seyire geçince.atakta en pratik tatlı helva oluyor ama tabiki yulaf hakkını bu şekilde tüketiyorsun.internetten atak tarifleri dersen uygun birşeyler bulacaksındır ama canın çok istemiyorsa hiç bulaşmada şimdilik.
Oyle yapicam artik bitene kadar kullanayim bari cok ozur bilmiyidum yasak oldugunu. Hep korku icindeyim lisabella cigim biyerde yanlis yapacagim diye cooooook tesekur destekleriniz icin gercekten burda cok moral buldum. Ama bugun bi hata yaptim benim kizosu bi faast. Food goturmustum orda bitane softy yedim
bence cok guzel kilo verimissin.bende evlendigimde kilom normaldi,ingiltereye geldigimde senin dedigin gibi evde otur,bide 6 yildir bebek tedaviside goruyorum o yuzden cok fazla kilo aldim.simdi ise tedaviyi birakmak zorunda kaldim kilo aldigim icin.seyir bolumunu 5 ay falan yapmam gerekiyor insallah birakmadan yapabilirim.burda hanimlarla yazisinca insan gercekten daha cok hirsli ve motive oluyor.
ama ben bir yanlis yaptimdun canim cok fazla meyve istedi,buyuk bir siyah erik ve 5 tane uzum tanesi yedim.
Evet canım bu yurtdışı insanı bir hallere sokuyorBak ne güzel kilolar verecek zayıflayacaksın ve çok daha sağlıklı bir hamile olacaksın.Hem zaten şişmanlıkta gebe kalmayı zorlaştırıyor.5 ay güzelce ver kilolarını sonra yeniden başlarsın denemelere o arada hamile kalırsan hamilelik güçlendirmesi yaparsın böylece hamileliğindede kontrollu kilo alırsın.
Ne bu dökülüyosunuz birerbirer siz hiç benim parmağı görmediniz sanırımama bak kızlar bilir kızarım ben kaçamak yapana.attırmayın tepemin tasını kızmayayım size duymadım görmedim bilmiyorum bir daha olursada fena fırçalarım ona göre
Kabak mucveri coook canim cekmisti :/ 2 kabaga karsi 1 yumurta ve lor peyniri yine az mi olmus protein yaninada cok az yogurt aldim ama onu aksamki 200 gr yogurda yazdimŞekerim sebzen yine çook fazla hani nerde proteinin.
Kabak mucveri coook canim cekmisti :/ 2 kabaga karsi 1 yumurta ve lor peyniri yine az mi olmus protein yaninada cok az yogurt aldim ama onu aksamki 200 gr yogurda yazdimaksamda tavuk fazlaydi 2 tanecik kirmizi biber ve makul.olcude salata yedim ben ayarlayamiyorum galiba :/ tabaklarimin resmini de atayim olmadi bundan sonra :/
karın acıkması iyidir metabolızmanın çalıştığını gösterir bu aksine acıkmamak kötü...
Yag koymadan da gayet guzel kavurabilirsin :)arkadaslar ben helva yapmak istiyorum.yiyebilirmiyim tarifini internetten aldim.icine yag giriyo bilemedim yapsammi yapmasammi.
Lisacim hep gece 3 4 gibi yatiyorum 12 13 gibi kalkiyorum o yuzden 2 ogun anca oluyor arada yogurt falan yiyorum bazen ama onun olcusunu hep aksam yogurda katip yaziyorum bugun ps gunu diye ilk defa ozledigim mucveri yaptim 1 yumurta peynirde az oldu sanirim :/ ama normalde domates salatalik yanina peynir yumurta yiyorum aksam evet tek tavuk protein kaynagi kaldi oyle ama siz ne yiyorsunuz mesela cidden bilmiyorum napabilirim tavugun yaninda baska hangi protein ekleyebilirim ps gununun ayricaligi yaninda ayni zamanda salata yemek degil midir sadece tavuk yemek iste biraz zor :/ senden menulerini senden ornek almam adina yazabilir misin cunku cidden dedigin gibi proteinle zayifliyoruzen doğru protein yediğin o 200 gr lık tavuk aslında.mücverini ye tamam ama ne bileyim yanına köfte falan birşey olsaydı.birde öğün sayın 2 ya oda etkili tabiki sabaha yumurta,peynir falan yeseydin mesela sebze olmadan mücverinin yanına biraz yiyebileceğin tarz bir protein olsaydı akşamın gayet iyi tavuk güzel.Biliyorum sana çokta birşeyde diyemiyorum vejeteryan olduğundan ama ne bileyim bu diyettede protein kiloyu verdiren ya tabağında güçlü bir protein görmek istiyorum..
Ben de bugünkü menümü yazayım, saf protein günümdü.
sabah: dukan ekmeği, peynir, 2 zeytin, yarım domates. kahvaltıya davetliydik, dukana uygun pek bir şey yoktu
öğle: fırında tavuk (bayağı yedim) bir bardak zero
ara: splenda ile türk kahvesi+ soda
akşam: fırında levrek, bir bardak zero, bir domates
ara: yağsız süt + splenda ile latte
Lisacim hep gece 3 4 gibi yatiyorum 12 13 gibi kalkiyorum o yuzden 2 ogun anca oluyor arada yogurt falan yiyorum bazen ama onun olcusunu hep aksam yogurda katip yaziyorum bugun ps gunu diye ilk defa ozledigim mucveri yaptim 1 yumurta peynirde az oldu sanirim :/ ama normalde domates salatalik yanina peynir yumurta yiyorum aksam evet tek tavuk protein kaynagi kaldi oyle ama siz ne yiyorsunuz mesela cidden bilmiyorum napabilirim tavugun yaninda baska hangi protein ekleyebilirim ps gununun ayricaligi yaninda ayni zamanda salata yemek degil midir sadece tavuk yemek iste biraz zor :/ senden menulerini senden ornek almam adina yazabilir misin cunku cidden dedigin gibi proteinle zayifliyoruz
o kadar hoşsun ki iyi ki varsınne bu dökülüyosunuz birerbirer siz hiç benim parmağı görmediniz sanırımama bak kızlar bilir kızarım ben kaçamak yapana.attırmayın tepemin tasını kızmayayım size duymadım görmedim bilmiyorum bir daha olursada fena fırçalarım ona göre
inşallah tubacım yaaa..o kadar istiyorum ki zayıf olmayı (tabi sağlıkla inşallah )beraberce buradaki herkesle beraber hayal ettiğimiz günlere kavuştursun bizi Allahcnm ben 55-56-57 inebildiğim kadar inmek istiyorum açıkçası =) evlenmeden önce hep öleydim yine inmek istiyorum bakalım hayırlısı inş =) yaklaşık zamanlar da ineriz bence benim de 3 ay falan sürer.. ama şu var 3 ay dişimizi sıkıcaz sonra güçlendirmeye geçicez arada istediklerimizi yiyebilcez (ödül vs) veeee en güzel yanı artık zayıf olucaz =)
canım kendine kilo çizelgesi yapsana..daha eğlenceli oluyo ordan takip etmek.kilonun azaldığını görmek de çok motive ediyo.öneririmcnm ben 55-56-57 inebildiğim kadar inmek istiyorum açıkçası =) evlenmeden önce hep öleydim yine inmek istiyorum bakalım hayırlısı inş =) yaklaşık zamanlar da ineriz bence benim de 3 ay falan sürer.. ama şu var 3 ay dişimizi sıkıcaz sonra güçlendirmeye geçicez arada istediklerimizi yiyebilcez (ödül vs) veeee en güzel yanı artık zayıf olucaz =)
Merhaba
Benim 20 kilo fazlam var
Şuan 84 kiloyum, öncelikle 64 olmak sonra 60 a kadar inmek istiyorum inşallah başarırım
Boyum 1.64
Dukan diyeti kıtabını aldım okuyup başlayacağım inşallah
Diyete başlamadan yemek için alış veriş yapmam gerekecek, fikir verirseniz sevinirim...
Merhaba
Benim 20 kilo fazlam var
Şuan 84 kiloyum, öncelikle 64 olmak sonra 60 a kadar inmek istiyorum inşallah başarırım
Boyum 1.64
Diyete başlamadan yemek için alış veriş yapmam gerekecek, fikir verirseniz sevinirim...
öncelikle hoşgeldinMerhaba
Benim 20 kilo fazlam var
Boyum 1.64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?