Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bence cok guzel kilo verimissin.bende evlendigimde kilom normaldi,ingiltereye geldigimde senin dedigin gibi evde otur,bide 6 yildir bebek tedaviside goruyorum o yuzden cok fazla kilo aldim.simdi ise tedaviyi birakmak zorunda kaldim kilo aldigim icin.seyir bolumunu 5 ay falan yapmam gerekiyor insallah birakmadan yapabilirim.burda hanimlarla yazisinca insan gercekten daha cok hirsli ve motive oluyor.

ama ben bir yanlis yaptimdun canim cok fazla meyve istedi,buyuk bir siyah erik ve 5 tane uzum tanesi yedim.

Sorun değil bilmiyodun sonuçta bende sildim zaten..

Kitabı oku mutlaka yanlış yapmanı engelleyecektir.Emin olmadığın birşeyi tüketmeden bize sor.

eee ne oldu irade ne oldu motıvasyon hemde başlangıçta hemde atakta softy

Evet canım bu yurtdışı insanı bir hallere sokuyor Bak ne güzel kilolar verecek zayıflayacaksın ve çok daha sağlıklı bir hamile olacaksın.Hem zaten şişmanlıkta gebe kalmayı zorlaştırıyor.5 ay güzelce ver kilolarını sonra yeniden başlarsın denemelere o arada hamile kalırsan hamilelik güçlendirmesi yaparsın böylece hamileliğindede kontrollu kilo alırsın.

Ne bu dökülüyosunuz birerbirer siz hiç benim parmağı görmediniz sanırımama bak kızlar bilir kızarım ben kaçamak yapana.attırmayın tepemin tasını kızmayayım size duymadım görmedim bilmiyorum bir daha olursada fena fırçalarım ona göre

haklisin valla canim hakkettim ben yaaa bundan sonra daha cok dikkat edicemmm.

Şekerim sebzen yine çook fazla hani nerde proteinin.
Kabak mucveri coook canim cekmisti :/ 2 kabaga karsi 1 yumurta ve lor peyniri yine az mi olmus protein yaninada cok az yogurt aldim ama onu aksamki 200 gr yogurda yazdim aksamda tavuk fazlaydi 2 tanecik kirmizi biber ve makul.olcude salata yedim ben ayarlayamiyorum galiba :/ tabaklarimin resmini de atayim olmadi bundan sonra :/

en doğru protein yediğin o 200 gr lık tavuk aslında.mücverini ye tamam ama ne bileyim yanına köfte falan birşey olsaydı.birde öğün sayın 2 ya oda etkili tabiki sabaha yumurta,peynir falan yeseydin mesela sebze olmadan mücverinin yanına biraz yiyebileceğin tarz bir protein olsaydı akşamın gayet iyi tavuk güzel.Biliyorum sana çokta birşeyde diyemiyorum vejeteryan olduğundan ama ne bileyim bu diyettede protein kiloyu verdiren ya tabağında güçlü bir protein görmek istiyorum..

Ben de bugünkü menümü yazayım, saf protein günümdü.

sabah: dukan ekmeği, peynir, 2 zeytin, yarım domates. kahvaltıya davetliydik, dukana uygun pek bir şey yoktu

öğle: fırında tavuk (bayağı yedim) bir bardak zero

ara: splenda ile türk kahvesi+ soda

akşam: fırında levrek, bir bardak zero, bir domates

ara: yağsız süt + splenda ile latte

arkadaslar ben helva yapmak istiyorum.yiyebilirmiyim tarifini internetten aldim.icine yag giriyo bilemedim yapsammi yapmasammi.

arkadaslar ben helva yapmak istiyorum.yiyebilirmiyim tarifini internetten aldim.icine yag giriyo bilemedim yapsammi yapmasammi.
Yag koymadan da gayet guzel kavurabilirsin :)
2 yk yulaf kepegi
1.5 -.2 yk tatlandirici
süt
Yulaf kepegi ve tatlandiriciyi kokusu cikana kadar kavur belli olur zaten sonra ustune kivami tutana kadar sut dok iste helvan olduu kavururken 5 dk kadar basindasin zaten 5 10 dakikalik is :)
Lisacim hep gece 3 4 gibi yatiyorum 12 13 gibi kalkiyorum o yuzden 2 ogun anca oluyor arada yogurt falan yiyorum bazen ama onun olcusunu hep aksam yogurda katip yaziyorum bugun ps gunu diye ilk defa ozledigim mucveri yaptim 1 yumurta peynirde az oldu sanirim :/ ama normalde domates salatalik yanina peynir yumurta yiyorum aksam evet tek tavuk protein kaynagi kaldi oyle ama siz ne yiyorsunuz mesela cidden bilmiyorum napabilirim tavugun yaninda baska hangi protein ekleyebilirim ps gununun ayricaligi yaninda ayni zamanda salata yemek degil midir sadece tavuk yemek iste biraz zor :/ senden menulerini senden ornek almam adina yazabilir misin cunku cidden dedigin gibi proteinle zayifliyoruz

Son düzenleme:

Şekerim menünde zeytin var olmamaliydi.kola günde 1 bardak hakkimiz var ama sen 2 içmişsin.saf protein günü ve iki ögünde domates görüyorum.

evet bende sen gibiyim gece geç uyuyorum ve sabah geç kalkiyorum.ben mesela aksama kadar yemek yemeden durabilen biriyim ama böyle aç kalmak bana asla kilo verdirmiyorki bunu ben ilk dûkana başladigimd a tecrübeli arkadaşlarin uyarisi ile farkettim ve bu diyetin bana kazandirdigi en buyuk artilardan biridd dûzenlj yemem yemeye alistim.eger cok gec uyandiysam güne bir kücuk yogurt ile basliyorum.birde uyanir uyanmaz birkac saat gecmedende birsey yiyemiyorum.iste gec uyanmissam bir yogurt ve yesil cay iciyorum.sonra kahvaltiyi oglen yemegi yerine yiyorum ve sonrada aksam yemegi.
normal uyandiysam o zaman butun ogunleri zamaninda yapiyorum.bundan sonra menulerimi yazacagim bende size ornek olsun diye.bugun SP gunumdu:
Sabah:1 kucuk yogurt ve 1 saat sonra dükan ekmegi ve peynirle yapilmis tost
Öğlen:Somon füme 4 küçük parca uzerine çok cok az dereotu ve birkaç damla limon
Akşam:Firinda somon baligi+ayran

3 lt su+3 kupa yesil cay

ben icecek olarAk koladan ziyade ayran iciyorumki normalde cola manyagi biriyimdir.birde ben tavuk ve cokca balik tuketiyorum.kirmizi etten daha cok seviyorum beyaz eti.tuz zaten bu diyetle beraber hayatimda min.duzeye indimi ben asla tuzsuz yiyemezdim ama alistim.yarindan itibaren biraz egzersiz ekleyecegim cunku benim icin ideal sayilan kilodayim ve 3 haftadir yerinde sayiyor.

Sana tavugun yanina birsey ekle demedim cunku tavuk evet iyi .neyse cok takma kafana cok yanlis yaptigin sey yok sadece menulerini protein yonunden zenginlestireceksin.sen vejeteryan olarak neler yiyebildigini soyle sana alternatif menuler dusunelim.tofuda yiyebilirsin gerci bana cok tatsiz geldi ama belki sen seversin.

o kadar hoşsun ki iyi ki varsınhiç tanımadığın insanları bu kadar düşünmen çok güzel...

günaydın ikinci defa bir meyveyi canım çekti dukana başladım başlayalı (( inciri zaten çok severdim bu sabah otobüsle işe giderken manav izmir üzümlerini koymuş tezgaha o an dukan olmasaydı iner alır yerdim (( geçecek bu günler inş.
DÜN Kİ MENÜM
Sabah
1 rafadan yumurta
Öğlen
3 Adet tavuk pirzola 1/2 yağ kaşığıyla
1 normal ayran
Akşam
4,5 adet tavuk pirzola yağsız yapışmayan tavada
2,5 bardak ayran (yörsanın yarım yağlı yoğurdunu kullanıyorum light peynir ve yoğurtu yiyemiyorum artık)

2,5 litre su ,3 kupa yeşil çay

BUGÜN Kİ MENÜM
Sabah
Toz biber ve 1,4 kaşık yağla yaptığım lor
1 kupa yeşil çay

inşallah tubacım yaaa..o kadar istiyorum ki zayıf olmayı (tabi sağlıkla inşallah )beraberce buradaki herkesle beraber hayal ettiğimiz günlere kavuştursun bizi Allah

canım kendine kilo çizelgesi yapsana..daha eğlenceli oluyo ordan takip etmek.kilonun azaldığını görmek de çok motive ediyo.öneririm

ya arkadaşlar yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var..bu gece kayınvalidemler geliyo ve 10 gün kalacaklar..diyetime zarar gelmesinden çok korkuyorum..lütfen beni motive edecek şeyler söyleyin çoktakılıyo kafama ve çok üzülüyorum...çok çok korkuyorum yaaa:18::18:

Merhaba
Benim 20 kilo fazlam var
Şuan 84 kiloyum, öncelikle 64 olmak sonra 60 a kadar inmek istiyorum inşallah başarırım
Boyum 1.64
Dukan diyeti kıtabını aldım okuyup başlayacağım inşallah
Diyete başlamadan yemek için alış veriş yapmam gerekecek, fikir verirseniz sevinirim...

Yani elimin altında olması gereken ve bana en çok lazım olacak yiyecekler nelerdir?

Son düzenleme:

Yani elimin altında olması gereken ve bana en çok lazım olacak yiyecekler nelerdir?

öncelikle hoşgeldinyağsız süt yoğurt peynir tavuk kırmızı et kıyma veee en önemlisi yulaf kepeği alabilirsin..daha sonra sitede gördükçe sana mantıklı gelen tariflere göre bişeyler alırsın..şimdiden kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…