öncelikle hoşgeldinyağsız süt yoğurt peynir tavuk kırmızı et kıyma veee en önemlisi yulaf kepeği alabilirsin..daha sonra sitede gördükçe sana mantıklı gelen tariflere göre bişeyler alırsın..şimdiden kolay gelsin.
o kadar hoşsun ki iyi ki varsınhiç tanımadığın insanları bu kadar düşünmen çok güzel...
o kadar hoşsun ki iyi ki varsınhiç tanımadığın insanları bu kadar düşünmen çok güzel...
Şekerim menünde zeytin var olmamaliydi.kola günde 1 bardak hakkimiz var ama sen 2 içmişsin.saf protein günü ve iki ögünde domates görüyorum.
evet bende sen gibiyim gece geç uyuyorum ve sabah geç kalkiyorum.ben mesela aksama kadar yemek yemeden durabilen biriyim ama böyle aç kalmak bana asla kilo verdirmiyorki bunu ben ilk dûkana başladigimd a tecrübeli arkadaşlarin uyarisi ile farkettim ve bu diyetin bana kazandirdigi en buyuk artilardan biridd dûzenlj yemem yemeye alistim.eger cok gec uyandiysam güne bir kücuk yogurt ile basliyorum.birde uyanir uyanmaz birkac saat gecmedende birsey yiyemiyorum.iste gec uyanmissam bir yogurt ve yesil cay iciyorum.sonra kahvaltiyi oglen yemegi yerine yiyorum ve sonrada aksam yemegi.
normal uyandiysam o zaman butun ogunleri zamaninda yapiyorum.bundan sonra menulerimi yazacagim bende size ornek olsun diye.bugun SP gunumdu:
Sabah:1 kucuk yogurt ve 1 saat sonra dükan ekmegi ve peynirle yapilmis tost
Öğlen:Somon füme 4 küçük parca uzerine çok cok az dereotu ve birkaç damla limon
Akşam:Firinda somon baligi+ayran
3 lt su+3 kupa yesil cay
ben icecek olarAk koladan ziyade ayran iciyorumki normalde cola manyagi biriyimdir.birde ben tavuk ve cokca balik tuketiyorum.kirmizi etten daha cok seviyorum beyaz eti.tuz zaten bu diyetle beraber hayatimda min.duzeye indimi ben asla tuzsuz yiyemezdim ama alistim.yarindan itibaren biraz egzersiz ekleyecegim cunku benim icin ideal sayilan kilodayim ve 3 haftadir yerinde sayiyor.
Sana tavugun yanina birsey ekle demedim cunku tavuk evet iyi .neyse cok takma kafana cok yanlis yaptigin sey yok sadece menulerini protein yonunden zenginlestireceksin.sen vejeteryan olarak neler yiyebildigini soyle sana alternatif menuler dusunelim.tofuda yiyebilirsin gerci bana cok tatsiz geldi ama belki sen seversin.
Çok mutluyum bugün, 10 kiloyu geride bırakmış bulunuyorum, yolun yarısına 2 kilo kaldı, bu dukan harika bi diyet, bu kadar çabuk olacağına inanmamıştım. Yarın 3 günlük kısa bi tatile çıkıyorum, bu motivasyon beni engeller umarım kaçamak yapmaktan. Kilom yüzünden nerdeyse tarzım da değişiyordu, 44 beden olmuştum en son, 42 leri rahat giyemiyordum, bu bedenlerde de normal mağazalarda pek bi şey bulunmuyor bilirsiniz. Simdi ise 40 giyiyorum ve dün harika 2 ceket aldım sonbaharda giymek üzere, 38 bedennno zamana kadar vereceğim 3-4 kiloyu da hesaba kattım ama şuan da içine girebiliyorum, mucize gibi
Slm kizlar
Üc haftalik bir tatilden sonra evime döndüm. Tatilde tam anlamiyla ne seyir nede güclendirme uygulaya bildim (beni taniyanlar bilir, normalde kacamaksiz dukan yapan biriyim). Tatilde kacamak yaptim bile demiyorum, cünkü kararimi basdan vermistim: diledigmi diledigim zaman yiyip, baska ögünde telafi edecektimve aynen öyle yaptim - sonuc= tatile ragmen arti degil, eksi görüyorum
Tatilde neler yedim nelermeyveler lahmacun, tantuni, burger, pizza, baklava, suphangle, dondurma hatta KFC bile yedim ama dengelemeyi, dozu asmamayi ögrendim son iki gündür yedigim cikolatalar haric, dozu asmaya basladigim icin gerisini cöpe attim havalimaninda artan parayla almistim, almaz olaydim ama esimede söyledim:tatil bitti, ve eve ivir zivir alma olayida bitti Allahin izniyle..
Simdi.. Iki gün sp yapip seyire gelecek persembeye kadar devam ediyorum.. Allahin izniyle haftaya gùclendirmeye gecmek istiyorum! Ilk hedefim olan 62 ye coktan ulastim.. Ikinci hedefim olan 58 kg ya ulasirmiyim, ulasmazmiyim görecegiz artik
Bu arada yeni isimler görüyorumhepinize bol basarilar, kacamaksiz bir dukan diliyorum (bu arada benim tatilde yaptigim kacamaklari unutun, ben besbucuk aydir dukan yapiyorum - ve 22 kilodan fazla vermis durumdayim )
Kizlar dün geceden beri midem feci bulaniyor, varmi caresi olan
Merhaba oncelikle hosgeldin evet ben yeni katildim araniza tesekurler dileklerin icin 22 vermissin cok guzel bisey ama keske o kadar kacamak yapmasaydin ama biyandan da tatil bu durduramiyosunki kendini dimi sen 22 kg yu verdiysen onuda vermek zor olmaz sanirim biz daha yolun basundayiz.aa
canım benim sağol, göreceksin tabi sen de, hatta hedef 36 bedenayyy tebrik ederim cok supermis hayirli ugurlu olsuun yeni kilolarin insallah istedin kiloya kavusursun darisi bana darisi bana cok heycan verici kilo verenleri gordukce yasasin 38 bedenler bende senin gibi 42 bedenim utaniyorum 42 derken bile bende 38 gorurmuyum acep....!
Hb cok saol canim Bende ogrenecegim dozunda yemegi ins Benimde bi 10 kg versem bana yeterde artar bile. Ooo tatil sana. Yaramis bileSende hosgeldin canim. Dedigim gibi, kacamaklarima ragmen hic kilo almadim, hatta vermis durumdayim.. Dozunda yedim, pizza yediysem iki dilimi gecmedim mesela.. Bu arada dukan tatilde iken güclendirme uygulamayi öneriyor. Güclendirmede günde iki dilim kepek ekmegi hakkimiz oluyor, ben bu hakkimi tatilde hic kullanmadigim icin, aksamlari yedigim bir tantuni veya iki dilim pizzanin bir zarari olmadi.. Dondurma yediysem yarim kg degil, bir kac kasik mesela.... Ne tatilimi zehir ettim, nede ipin ucunu kacirdim..
canım ben geçen sene 85ten 66ya düşmüştüm dukanla..sonra yarım bırakıp hiç ama hiç dikkat etmeyerek 73,6ya çıktım.16 gün önce 73,6 ile tekrar başladım.şimdi 70 civarı..bu yıl biraz daha zor veriyorum malesef.hedefim 58..mutlu olmak istiyorsam sabretmek zoruundayım inşallah...sen de bahseder misin birazmesube sen kac kg dasin kac verdin tanisalim..
canım benim sağol, göreceksin tabi sen de, hatta hedef 36 bedenmağazada kıyafet bakarken kaç beden sorusundan nefret ederdim, kabinde kıyafet denerken de aynadaki görüntüm bana zayıflayacağıma dair yeminler ettirirdi ama bütün diyetler fiyaskoyla sonuçlanırdı, ta ki dukana kadar.
canım ben geçen sene 85ten 66ya düşmüştüm dukanla..sonra yarım bırakıp hiç ama hiç dikkat etmeyerek 73,6ya çıktım.16 gün önce 73,6 ile tekrar başladım.şimdi 70 civarı..bu yıl biraz daha zor veriyorum malesef.hedefim 58..mutlu olmak istiyorsam sabretmek zoruundayım inşallah...sen de bahseder misin biraz
Tatlım uzak dur o ilaçlardan. Koşu bandın da çok işine yarayacak direnen kilolardaCanim ben 3 yildir ayni kilodayim nasil aldigimi anlatayim ben 55 kiloyla hamile kaldim hamilelik boyunca 20 kilo aldim tabi ozamanlar cok tecrubesizdim geri veririm kesin diyirdum ki ben bekarligimda hic kilo alamiyodum cabaliyodum ama alamiyodum simdi ise vermeye calisiyorum olmuyo. Gelelim aldigim gunlere 75 le dogum yaptim dogumdan sonra 65 bana kaldi ogunden bu yana 5 bazen 7 oluyo kilo aldim Boyle iste bu zaman a kadar diet yapmadim. Yedigime arada dikkat ettim spor yaptim en buyuk deliligmse kosu bandi almak oldu daracik evime ki fazla isime yaramadi birde ilac aldim hic biride yaramadi bu kadar hikayem...
ya arkadaşlar yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var..bu gece kayınvalidemler geliyo ve 10 gün kalacaklar..diyetime zarar gelmesinden çok korkuyorum..lütfen beni motive edecek şeyler söyleyin çoktakılıyo kafama ve çok üzülüyorum...çok çok korkuyorum yaaa:18::18:
Merhaba hoşgeldin sende aramıza.Kitabı kesinlikle okumalısın ve en azından atak kısmını okuyup anlamalı atağı yaparkende seyir evresini okumalısın.kafana takılan sorulara biz burda cevap veririz .Sana vereceğim şu iki linki incele fikir verecektir.Merhaba
Benim 20 kilo fazlam var
Şuan 84 kiloyum, öncelikle 64 olmak sonra 60 a kadar inmek istiyorum inşallah başarırım
Boyum 1.64
Dukan diyeti kıtabını aldım okuyup başlayacağım inşallah
Diyete başlamadan yemek için alış veriş yapmam gerekecek, fikir verirseniz sevinirim...
Teşekkür ederim cevabınız için
Yoğurt için evde kaymağını alarak mayaladığım yoğurdu yemek mümkün mü?
Aynen lisabella gibi biri gerek her diyete giren icin valla tanidigima cok memnun oldum ...
yok canım blogum falan yok birde ilk başlarda çok uğraşıyordumda yapacaklarımla şimdi en basit şekilde yapıp yiyorum.ama önceden yayınladığım tarifler vardı bulayımda onları yayınlayayım.Merhaba lisabella bencede tariflerini paylasirsan cok makbule gecer hem tariflerinin yer aldigi bir blogun falan varsa orayada bakabiliriz... Lisacigim bugun ac karnina tarti 69 gosterdi yani bi kg vermissim... Ya bisey sorcam regl doneminde kg verme duruyomu ogleyse ne yapabilirim.?
Slm kizlar
Üc haftalik bir tatilden sonra evime döndüm. Tatilde tam anlamiyla ne seyir nede güclendirme uygulaya bildim (beni taniyanlar bilir, normalde kacamaksiz dukan yapan biriyim). Tatilde kacamak yaptim bile demiyorum, cünkü kararimi basdan vermistim: diledigmi diledigim zaman yiyip, baska ögünde telafi edecektimve aynen öyle yaptim - sonuc= tatile ragmen arti degil, eksi görüyorum
Tatilde neler yedim nelermeyveler lahmacun, tantuni, burger, pizza, baklava, suphangle, dondurma hatta KFC bile yedim ama dengelemeyi, dozu asmamayi ögrendim son iki gündür yedigim cikolatalar haric, dozu asmaya basladigim icin gerisini cöpe attim havalimaninda artan parayla almistim, almaz olaydim ama esimede söyledim:tatil bitti, ve eve ivir zivir alma olayida bitti Allahin izniyle..
Simdi.. Iki gün sp yapip seyire gelecek persembeye kadar devam ediyorum.. Allahin izniyle haftaya gùclendirmeye gecmek istiyorum! Ilk hedefim olan 62 ye coktan ulastim.. Ikinci hedefim olan 58 kg ya ulasirmiyim, ulasmazmiyim görecegiz artik
Bu arada yeni isimler görüyorumhepinize bol basarilar, kacamaksiz bir dukan diliyorum (bu arada benim tatilde yaptigim kacamaklari unutun, ben besbucuk aydir dukan yapiyorum - ve 22 kilodan fazla vermis durumdayim )
Tatlım uzak dur o ilaçlardan. Koşu bandın da çok işine yarayacak direnen kilolarda
Tamam canim menunu gordum ben balikta cok tuketemiyorum ama onun yerine tavugu yada soya demistin onu bulabilirsem onu tuketicem ayran yerine soda iceyim hem asitli oldugu icin asit ihtiyacimi karsilar kola gibievet bende sen gibiyim gece geç uyuyorum ve sabah geç kalkiyorum.ben mesela aksama kadar yemek yemeden durabilen biriyim ama böyle aç kalmak bana asla kilo verdirmiyorki bunu ben ilk dûkana başladigimd a tecrübeli arkadaşlarin uyarisi ile farkettim ve bu diyetin bana kazandirdigi en buyuk artilardan biridd dûzenlj yemem yemeye alistim.eger cok gec uyandiysam güne bir kücuk yogurt ile basliyorum.birde uyanir uyanmaz birkac saat gecmedende birsey yiyemiyorum.iste gec uyanmissam bir yogurt ve yesil cay iciyorum.sonra kahvaltiyi oglen yemegi yerine yiyorum ve sonrada aksam yemegi.
normal uyandiysam o zaman butun ogunleri zamaninda yapiyorum.bundan sonra menulerimi yazacagim bende size ornek olsun diye.bugun SP gunumdu:
Sabah:1 kucuk yogurt ve 1 saat sonra dükan ekmegi ve peynirle yapilmis tost
Öğlen:Somon füme 4 küçük parca uzerine çok cok az dereotu ve birkaç damla limon
Akşam:Firinda somon baligi+ayran
3 lt su+3 kupa yesil cay
ben icecek olarAk koladan ziyade ayran iciyorumki normalde cola manyagi biriyimdir.birde ben tavuk ve cokca balik tuketiyorum.kirmizi etten daha cok seviyorum beyaz eti.tuz zaten bu diyetle beraber hayatimda min.duzeye indimi ben asla tuzsuz yiyemezdim ama alistim.yarindan itibaren biraz egzersiz ekleyecegim cunku benim icin ideal sayilan kilodayim ve 3 haftadir yerinde sayiyor.
Sana tavugun yanina birsey ekle demedim cunku tavuk evet iyi .neyse cok takma kafana cok yanlis yaptigin sey yok sadece menulerini protein yonunden zenginlestireceksin.sen vejeteryan olarak neler yiyebildigini soyle sana alternatif menuler dusunelim.tofuda yiyebilirsin gerci bana cok tatsiz geldi ama belki sen seversin.
Ahh o incir uzumler yok muuu hele seftali ama yememeliyiz guclendirmeyle zaten gelecek onlarr sabretmeliyiz canim biraz daha dayan ..yorsanin yogurdunu bende almistim lightti sanirim ve ona ragmen yag orani %1di normalde digerleri %0.15 oluyor bir baksana yag oranina belki cok olabilir peynir olarakta bimdeki aknazi tavsiye ederim ben cok severek yiyorum :)günaydın ikinci defa bir meyveyi canım çekti dukana başladım başlayalı(( inciri zaten çok severdim bu sabah otobüsle işe giderken manav izmir üzümlerini koymuş tezgaha o an dukan olmasaydı iner alır yerdim (( geçecek bu günler inş.
DÜN Kİ MENÜM
Sabah
1 rafadan yumurta
Öğlen
3 Adet tavuk pirzola 1/2 yağ kaşığıyla
1 normal ayran
Akşam
4,5 adet tavuk pirzola yağsız yapışmayan tavada
2,5 bardak ayran (yörsanın yarım yağlı yoğurdunu kullanıyorum light peynir ve yoğurtu yiyemiyorum artık)
2,5 litre su ,3 kupa yeşil çay
BUGÜN Kİ MENÜM
Sabah
Toz biber ve 1,4 kaşık yağla yaptığım lor
1 kupa yeşil çay
10 gun canim nedir ki caktirmadan diyetine devam et cunku duyarlarsa istemeden de olsa sabote edebilirler sunu ye bunu ye bir kerelik diye diye sp gunlerinde herkese omlet yaparsin once kendininkini yagsiz yapar onlarinkini yagli yaparsin yaninada peynir yada haslanmis yumurta yapip komple cozersin isi ara ogun kahve yapayim dersin onlarinkini 3u 1 arada yapar kendine de sutlu nescafe yaparsin aksamda firinda tavuk ps gunleri ise boyle boyle daha kolay olur canim halledersin bir sekilde inaniyorum :)ya arkadaşlar yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var..bu gece kayınvalidemler geliyo ve 10 gün kalacaklar..diyetime zarar gelmesinden çok korkuyorum..lütfen beni motive edecek şeyler söyleyin çoktakılıyo kafama ve çok üzülüyorum...çok çok korkuyorum yaaa:18::18:
Kitabi okudugunda daha net goreceksin ama yinede listeyi soyleyim canimMerhaba
Benim 20 kilo fazlam var
Şuan 84 kiloyum, öncelikle 64 olmak sonra 60 a kadar inmek istiyorum inşallah başarırım
Boyum 1.64
Dukan diyeti kıtabını aldım okuyup başlayacağım inşallah
Diyete başlamadan yemek için alış veriş yapmam gerekecek, fikir verirseniz sevinirim...
Harikadin canimmm masallah masallah sana emeklerinin karsiligini almana cok sevindimmmÇok mutluyum bugün, 10 kiloyu geride bırakmış bulunuyorum, yolun yarısına 2 kilo kaldı, bu dukan harika bi diyet, bu kadar çabuk olacağına inanmamıştım. Yarın 3 günlük kısa bi tatile çıkıyorum, bu motivasyon beni engeller umarım kaçamak yapmaktan. Kilom yüzünden nerdeyse tarzım da değişiyordu, 44 beden olmuştum en son, 42 leri rahat giyemiyordum, bu bedenlerde de normal mağazalarda pek bi şey bulunmuyor bilirsiniz. Simdi ise 40 giyiyorum ve dün harika 2 ceket aldım sonbaharda giymek üzere, 38 bedennno zamana kadar vereceğim 3-4 kiloyu da hesaba kattım ama şuan da içine girebiliyorum, mucize gibi
Hem guclendirme yapmadin hemde kilo verdin haa iste dukan ya canim benimSlm kizlar
O malesef yulaf kepeginin ozelligi :/ biraz daha farkli normale gore ben sana soyle bir tarif vereyim bugun yaptim ben biraz fazla yaydigim icin kabarmadi ama tadi cok guzel icide pismisYulaf kepegiyle Firinda ekmek yapiyorum fakat ici lapa gibi oluyor. Bu normal mi? İslak kek gibi desem daha dogru sanirjm. Tadi hosuma gitmiyor boyle. Dereotu ve peynir de ekleyerek yaptim en son kek gibi oldu ama o iclerini yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?