Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkür ederim cevabınız için
Yoğurt için evde kaymağını alarak mayaladığım yoğurdu yemek mümkün mü?

Çok mutluyum bugün, 10 kiloyu geride bırakmış bulunuyorum, yolun yarısına 2 kilo kaldı, bu dukan harika bi diyet, bu kadar çabuk olacağına inanmamıştım. Yarın 3 günlük kısa bi tatile çıkıyorum, bu motivasyon beni engeller umarım kaçamak yapmaktan. Kilom yüzünden nerdeyse tarzım da değişiyordu, 44 beden olmuştum en son, 42 leri rahat giyemiyordum, bu bedenlerde de normal mağazalarda pek bi şey bulunmuyor bilirsiniz. Simdi ise 40 giyiyorum ve dün harika 2 ceket aldım sonbaharda giymek üzere, 38 bedennn o zamana kadar vereceğim 3-4 kiloyu da hesaba kattım ama şuan da içine girebiliyorum, mucize gibi

Merhaba lisabella bencede tariflerini paylasirsan cok makbule gecer hem tariflerinin yer aldigi bir blogun falan varsa orayada bakabiliriz... Lisacigim bugun ac karnina tarti 69 gosterdi yani bi kg vermissim... Ya bisey sorcam regl doneminde kg verme duruyomu ogleyse ne yapabilirim.?

Slm kizlar
Üc haftalik bir tatilden sonra evime döndüm. Tatilde tam anlamiyla ne seyir nede güclendirme uygulaya bildim (beni taniyanlar bilir, normalde kacamaksiz dukan yapan biriyim). Tatilde kacamak yaptim bile demiyorum, cünkü kararimi basdan vermistim: diledigmi diledigim zaman yiyip, baska ögünde telafi edecektim ve aynen öyle yaptim - sonuc= tatile ragmen arti degil, eksi görüyorum
Tatilde neler yedim neler meyveler lahmacun, tantuni, burger, pizza, baklava, suphangle, dondurma hatta KFC bile yedim ama dengelemeyi, dozu asmamayi ögrendim son iki gündür yedigim cikolatalar haric, dozu asmaya basladigim icin gerisini cöpe attim havalimaninda artan parayla almistim, almaz olaydim ama esimede söyledim:tatil bitti, ve eve ivir zivir alma olayida bitti Allahin izniyle..

Simdi.. Iki gün sp yapip seyire gelecek persembeye kadar devam ediyorum.. Allahin izniyle haftaya gùclendirmeye gecmek istiyorum! Ilk hedefim olan 62 ye coktan ulastim.. Ikinci hedefim olan 58 kg ya ulasirmiyim, ulasmazmiyim görecegiz artik

Bu arada yeni isimler görüyorum hepinize bol basarilar, kacamaksiz bir dukan diliyorum (bu arada benim tatilde yaptigim kacamaklari unutun, ben besbucuk aydir dukan yapiyorum - ve 22 kilodan fazla vermis durumdayim )

Kizlar dün geceden beri midem feci bulaniyor, varmi caresi olan

ayyy tebrik ederim cok supermis hayirli ugurlu olsuun yeni kilolarin insallah istedin kiloya kavusursun darisi bana darisi bana cok heycan verici kilo verenleri gordukce yasasin 38 bedenler bende senin gibi 42 bedenim utaniyorum 42 derken bile bende 38 gorurmuyum acep....!

Merhaba oncelikle hosgeldin evet ben yeni katildim araniza tesekurler dileklerin icin 22 vermissin cok guzel bisey ama keske o kadar kacamak yapmasaydin ama biyandan da tatil bu durduramiyosunki kendini dimi sen 22 kg yu verdiysen onuda vermek zor olmaz sanirim biz daha yolun basundayiz.aa

Sende hosgeldin canim. Dedigim gibi, kacamaklarima ragmen hic kilo almadim, hatta vermis durumdayim.. Dozunda yedim, pizza yediysem iki dilimi gecmedim mesela.. Bu arada dukan tatilde iken güclendirme uygulamayi öneriyor. Güclendirmede günde iki dilim kepek ekmegi hakkimiz oluyor, ben bu hakkimi tatilde hic kullanmadigim icin, aksamlari yedigim bir tantuni veya iki dilim pizzanin bir zarari olmadi.. Dondurma yediysem yarim kg degil, bir kac kasik mesela.... Ne tatilimi zehir ettim, nede ipin ucunu kacirdim..

Son düzenleme:
canım benim sağol, göreceksin tabi sen de, hatta hedef 36 beden mağazada kıyafet bakarken kaç beden sorusundan nefret ederdim, kabinde kıyafet denerken de aynadaki görüntüm bana zayıflayacağıma dair yeminler ettirirdi ama bütün diyetler fiyaskoyla sonuçlanırdı, ta ki dukana kadar.

Hb cok saol canim Bende ogrenecegim dozunda yemegi ins Benimde bi 10 kg versem bana yeterde artar bile. Ooo tatil sana. Yaramis bile

mesube sen kac kg dasin kac verdin tanisalim..
canım ben geçen sene 85ten 66ya düşmüştüm dukanla..sonra yarım bırakıp hiç ama hiç dikkat etmeyerek 73,6ya çıktım.16 gün önce 73,6 ile tekrar başladım.şimdi 70 civarı..bu yıl biraz daha zor veriyorum malesef.hedefim 58..mutlu olmak istiyorsam sabretmek zoruundayım inşallah...sen de bahseder misin biraz

Aynen bende bedenimden nefret ediyorum zaten hic bi kadin fazla kilosundan memnun kalmamistir kendine ozen gosteren kadinlar tabi ins canim 38 gorum oyle mutlu olucamki simdi sadece ic cejiyorum

Canim ben 3 yildir ayni kilodayim nasil aldigimi anlatayim ben 55 kiloyla hamile kaldim hamilelik boyunca 20 kilo aldim tabi ozamanlar cok tecrubesizdim geri veririm kesin diyirdum ki ben bekarligimda hic kilo alamiyodum cabaliyodum ama alamiyodum simdi ise vermeye calisiyorum olmuyo. Gelelim aldigim gunlere 75 le dogum yaptim dogumdan sonra 65 bana kaldi ogunden bu yana 5 bazen 7 oluyo kilo aldim Boyle iste bu zaman a kadar diet yapmadim. Yedigime arada dikkat ettim spor yaptim en buyuk deliligmse kosu bandi almak oldu daracik evime ki fazla isime yaramadi birde ilac aldim hic biride yaramadi bu kadar hikayem...

Tatlım uzak dur o ilaçlardan. Koşu bandın da çok işine yarayacak direnen kilolarda

Yulaf kepegiyle Firinda ekmek yapiyorum fakat ici lapa gibi oluyor. Bu normal mi? İslak kek gibi desem daha dogru sanirjm. Tadi hosuma gitmiyor boyle. Dereotu ve peynir de ekleyerek yaptim en son kek gibi oldu ama o iclerini yiyemiyorum

o kadar hoşsun ki iyi ki varsınhiç tanımadığın insanları bu kadar düşünmen çok güzel...

:78::78::78:canım benim çok teşekkür ederim

En azından evdesin kendi evindesin kontrol sende yani.Dışarda olsan çok yediğini içtiğini kontrol edemiyorsun ama evinde daha rahat.belki daha fazla yorulacaksın ama onlara ayrı kendine ayrı hazırlaman gerekecek.Yada pişirdiklerini hepinizin yiyebileceği şekilde seçeceksin.mesela fırında tavuk yaparsın onlar pilav ile sen yoğurt falan yada sebze gününse salata ile falan Yersin.zor olacak ama yaparsın
Merhaba hoşgeldin sende aramıza.Kitabı kesinlikle okumalısın ve en azından atak kısmını okuyup anlamalı atağı yaparkende seyir evresini okumalısın.kafana takılan sorulara biz burda cevap veririz .Sana vereceğim şu iki linki incele fikir verecektir.

DÜKAN DİYETİ NEDİR

DÜKAN DİYETİNE HAZIRLIK

Bu iki konuyu okuduktan sonrada aşağıda vereceğim linkten testini yaparsın

DÜKAN DİYETİ TESTİ

Teşekkür ederim cevabınız için
Yoğurt için evde kaymağını alarak mayaladığım yoğurdu yemek mümkün mü?

Eğer yoğurdunu yağ oranı % 2 yi geçmeyen süt ile yaparsan olur tabiki

Aynen lisabella gibi biri gerek her diyete giren icin valla tanidigima cok memnun oldum ...
çok tatlısınız kızlar teşekkür ederim

yok canım blogum falan yok birde ilk başlarda çok uğraşıyordumda yapacaklarımla şimdi en basit şekilde yapıp yiyorum.ama önceden yayınladığım tarifler vardı bulayımda onları yayınlayayım.
harikasın canım tebrik ediyorum nasıl bir mutluluktur o birler 5 lere 10 lara çıkınca bak gör regl dönemi için ekstra birşey yapmana gerek yok bizim dışımızda vücudumuz su tutarak şişlik yapıyor bu dönemde senin yapman gereken çıkacak muhtemel + lara çok takılıp moral bozmaman regl sonrası inanılmaz hafifliyor insan.

Canım özledik seni ya iyi madem tatil bitti artık aramızdasın.hem yeni başlayan arkadaşların sen gibi tecrübeli bilgili arkadaşlara ihtiyacı oluyor.

tam ne yaptın yazılırmı onlar diyecektimki sen gerekli uyarıyı yapmışşsın zaten

Tamam canim menunu gordum ben balikta cok tuketemiyorum ama onun yerine tavugu yada soya demistin onu bulabilirsem onu tuketicem ayran yerine soda iceyim hem asitli oldugu icin asit ihtiyacimi karsilar kola gibi bundan sonra menulerini ozenle takipteyim 2 ogun yemek aslinda bana da uygun degil mutfaga gidiyorum yogurttan birkac kasik yiyip cikiyorum ama buraya aksama dahil edip yaziyorum :) yoksa ben diyetten once ohhoo milyon tane ogun yiyordum hepsi de meyve canim lisacim tesekkur ederim hersey icin
Ahh o incir uzumler yok muuu hele seftali ama yememeliyiz guclendirmeyle zaten gelecek onlarr sabretmeliyiz canim biraz daha dayan ..yorsanin yogurdunu bende almistim lightti sanirim ve ona ragmen yag orani %1di normalde digerleri %0.15 oluyor bir baksana yag oranina belki cok olabilir peynir olarakta bimdeki aknazi tavsiye ederim ben cok severek yiyorum :)
10 gun canim nedir ki caktirmadan diyetine devam et cunku duyarlarsa istemeden de olsa sabote edebilirler sunu ye bunu ye bir kerelik diye diye sp gunlerinde herkese omlet yaparsin once kendininkini yagsiz yapar onlarinkini yagli yaparsin yaninada peynir yada haslanmis yumurta yapip komple cozersin isi ara ogun kahve yapayim dersin onlarinkini 3u 1 arada yapar kendine de sutlu nescafe yaparsin aksamda firinda tavuk ps gunleri ise boyle boyle daha kolay olur canim halledersin bir sekilde inaniyorum :)
Kitabi okudugunda daha net goreceksin ama yinede listeyi soyleyim canim
yag oranlari %2yi gecmemek kaydiyla süt yogurt peynir .peyniri yorsan boreklik lor yada bimden aknaz beyaz peynir alabilirsin ama bu aknazda yag orani %4
Yagsiz kiyma , tavuk (deriler yookk ) her turlu balik ,yumurta , arkadaslar surimi yengecli biseyler aliyorlar migrostan tam adini hatirlayamadim , yagsiz hindi fume , tofu alabilirsin , migrostan dogalsan yulaf kepegi ki bu kesinlikle SART yada bunun yerine yulaf kepegi galeta karisimi yine dogalsan , tatli yapmak istersen pinar süt tozu(kahveye kattigimiz degil ), splenda stevia yada takita formtat 60 tatlandirici markalari uygun ,krem tartar , toz jelatin, dr.oetker aromalari , kakao gibi gibi secenekler var birazda arastirirsan gorursun canim
Harikadin canimmm masallah masallah sana emeklerinin karsiligini almana cok sevindimmm YASASIN DUKANN
Hem guclendirme yapmadin hemde kilo verdin haa iste dukan ya canim benim bizlere dengeli beslenmeyide ogretiyor ipin ucunu kacirmamayi bu tatil sana iyi gelmistir ama simdi her istedigimi yedim kilo verdim deyipte yine yemeye dev.etmek yooookk zaten cikolatalarda gitmis cope iyi de yapmissin bolll eksili gunlere :)
Yulaf kepegiyle Firinda ekmek yapiyorum fakat ici lapa gibi oluyor. Bu normal mi? İslak kek gibi desem daha dogru sanirjm. Tadi hosuma gitmiyor boyle. Dereotu ve peynir de ekleyerek yaptim en son kek gibi oldu ama o iclerini yiyemiyorum
O malesef yulaf kepeginin ozelligi :/ biraz daha farkli normale gore ben sana soyle bir tarif vereyim bugun yaptim ben biraz fazla yaydigim icin kabarmadi ama tadi cok guzel icide pismis
2 yumurta +1 yumurta sarisi ustune suruyoruz
8 yk yulaf kepegi
15 yk ilik sut
maya
1 yk yogurt
bir tutam corekotu
istersen daha cok kivamli olmasi icin 3 4 yk sut tozu
170 derecede pisir mm leziz :)

Son düzenleme:
kizlarrr yaaa benim bi sorunum var belki sizde yasadiniz benim daha oncedende metabolizmam. Cok yavas calisiyodu simdide sadece kati yiyecekler yedigim icin daha kotu ayni bu durumu yasan varsa n. Yapti gidermek icin biraz anlatabilirmi yani kabizlik icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…