Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ayni durum bende de oldu tatlim bol bol yesilcay ic form meyveli caylardan ic ben kiraz saplisini iciyorum o da iyi arkadaslardan da kayisili duydum o da iyiymis birde ben ayda bir sinameki iciyorum daha sık icmiyorum ama bagirsak tembelligi olmamasi icin

Lisacim bu menum sana gelsin
Sabah
Dunden yemedigim cok az donmus yogurt
4 adet dukan tarcinli biskuvi(

2 yumurta
Cok az peynir ve yogurt

1 kupa sutlu kahve
150 gr kadar peynir

Aksam
100 gr kadar körili tavuk

Dukaniceler pazar gunune kadar minik bir tekirdag seyahati yapicaz orda da kesinlikle dikkat edicem zaten ben yemeye calissam annem engeller beni yanimda kabak mucverimi ekmegimi ve tarcinli kurabiyelerimi goturuyorum belki yarina birsey daha yaparim

Tmm cok saol canim sinemaki var bende icerim gercekten sinemaki cok kotu dedigin gibi ayda bir cok bisey deil bende oyle yapim

Saf protein günü:

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
60 gr bimin lıght beyaz peyniri

Öğle:
2 adet kağıtta levrek(kızımla beraber yedik)

Akşam:
Tavuklu yoğurt çorbası (2 adet bageti didikledim. 4-5 yemek kaşığı yoğurt ve bir yumurtayla terbiyesini yaptım)
Dukan krep (2 yemek kaşığı yulaf kepeği, 2 yemek kaşığı süt tozu, 1 çay bardağı yağsız süt, 1 yumurta beyazı)

2 lt su, 2 kupa yeşil çay

arkadaslar bana yardim edin lutfennnnn.maalasef kabiz olmusum cooook afedersiniz ama durumum cok kotu.bu zamanakadar basima hic boyle bisey gelmemisti.diyeti birakmakta istemiyorum?

kitap okundu test yapıldı yarın diyete başlanıyor 2. denemem olacak ocakta yapmıştım kıtabı okumadan ve testi yapmadan kaçamaklarla 2 haftada 4 kilo vermiştim ama ne kadar dikkat etsemde takıldım kilo veremiyorum dukan amca atak 3 gün belirledi toplam 4 ay yapmam lazım hadi hayırlısı bakalım

arkadaslar bana yardim edin lutfennnnn.maalasef kabiz olmusum cooook afedersiniz ama durumum cok kotu.bu zamanakadar basima hic boyle bisey gelmemisti.diyeti birakmakta istemiyorum?

Bu diyette sıkça karşılaşılan bir durum canım hemen çözüm yollarına bak çünkü gerçekten çok rahatsız edici.Suyunu ve yeşil çayını kesinlikle iç ,doğadanın kayısılı form çayı iyi geliyor.Birde acıçehre tehomu al 1-2 tane işini görecektir daha fazla alma.Bunlara rağmen geçmezse eczaneden bir ilaç al ama sürekli kullanma.Özellikle atakta kuru beslendiğimiz için oluyor seyirde daha az oluyor çünkü sebzeler girince işin içine kabızlıkta çok yaşanmıyor.Sakın diyetini bu yüzden bırakma.Gerçekten çok kötüysen git ilaç al hemen .

birde aklınızda olsun kızlar acı bağırsakları çalıştırdığı için top acı biber yiyebilirsiniz 2-3 tane.ben hep tükettim.Yada keten tohumuda katabilirsiniz yoğurdunuza,salatanıza,krebinize..Sürekli yaşıyorsanız krebinizdeki yulaf kepeğini yarı yarıya buğday kepeği ile değiştirin.

Son düzenleme:
Evet benim bugün PS günümdü:

Sabah:1 dilim tavuk füme+beyaz peynir +dükan ekmeği ve 3-4 çeri domates

Öğlen:Karides salatası (maydanoz,yeşil soğan,dereotu ile)

Akşam:Fırında tavuk&Ratatouille+Ayran(Fransızlar ratatouille diyorda bildiğiniz bizim türlü )

3 lt su+3 fincan yeşil çay

merhaba buseirem,
tesekurler haftada kac gun tuketebilirim helvayi....

Bugün yaptığım fırında tavuk&ratatouille ben daha önce yine yapmıştım ve yayınlamıştım buldum ve sizlerede göstereyim.Gerçi hepinizin bildiği bir tariftir eminim

firinda tavuk& Ratatouille tarifi:

-4 tavuk but

-1 patlican

-1 kabak

-1 kirmizi sogan

-1 yesil biber

-1 kirmizi biber

-1 sari biber

-2 domates

-1 kasik zeytinyagi

-1 kasik domates salcasi

-3 dis sarimsak

patlicani,kabagi biraz iri kup gibi dogruyoruz,biberleri biraz buyuk parcalar halinde dogruyoruz,sogani ve domatesleri 8 parcaya boluyoruz.bir sarimsagida parcalar halinde dogruyoruz ..salcayi 1 bardak su ile sulandiriyoruz. butun malzemeyi firin pisirme kabinda yarim kasik yag ,salcali suyun yarisi ,tuz ve karabiberle iyice harmanliyoruz.ustune derisi cikarilmis butlari yerlestiriyoruz.sarimsaklari ikiye bolup tavugun ustune suruyoruz kokusu gecsin diye surdugumuz sarimsaklarida sebzeye katabiliriz.sonra salcali suyun kalan yarisini tavuklarin uzerine dokuyoruz.sonrada butun hepsinin uzerine kekik dokup firin kabinida aliminyum folyo ile kapatip onceden isitilmis 180 derece firinda yarim saat folyo ile yarim saatte folyosuz sebzeler yumusayincaya kadar pisiriyoruz.

merhaba lisabella,
bugun tam 3 tane form tea ictim simdide yesilcay icecem sonrada biber tursusu yicem kesinlikle birakmak istemiyorum toplada 30 kilo vermem lazim verebilirsem 35 de olabilir.aci cehre tahumu ingilizcesini biliyormusunuz.bugunler kiymayi fazla yedim galiba.tavuk ve kitmizi etten tiksinmistim o yuzden hep kiyma yedim belki on dan oldu.
lisabella ayrica verdigin bilgiler icin coook tesekur ederim.

Canım inan bilmiyorum ingilizcesini fransada olmama rağmen fransızcasını bile neye denk geliyor bulamadım.Sen en iyisimi eczaneden destek al canım.Mesela bitkisel içerikli ürünler verebilirler ben bir defasında almıştım sanırım ahududulu birşeydi.Onunlada geçmezse ilaç al mutlaka.Evet kırmızı et daha fazla kabızlık yapıyor.Sebze yenilince rahatlayacaksın emin ol.Çok geçmiş olsun çok fena bir durum çünkü

tesekurler lisabella.

İnşallah yaa lisa çok sağol.. Şu on gün sonunda hiç kaçamak yapmazsam kendime bir ödül verip dışarda yemeğe gidecem eşimle.. Tabi diyetimi bozmayacam )) sopa yemeye hiç niyetim yok )) dediğin gibi bana da uygun menüler yapayım en iyisi...

guzel gozukuyor yemegin ps gunumde bende yapiim.yogurtlada guzel olabilir.ben yogurdu hergun yiyorum.

Tam hazirladim parmagi odül verîp disarda yemege gidecegimde sonra seni kurtaran cümlen geldi "tabi diyetimi bozmayacagim" on günü sagsalim atlatacaksin güveniyorum ben sana.sonucta kendin icin yapacagin kacamaklarin diyetini uzatacagini düsün yada haftalarca duraklayacagini falan.yani aslinda zincirleme bir kaza gibi bir kacamak>duraklama>diyetin uzamasi>SIkILIp Diyeti birakmak>verdiklerini yeniden almak .......falan filan.bak mesela verdigim tarif gibi seyler yap yanina pilav yaparsin onlar icin sen sebze tavuk yersin onlar yaninda pilav.sende ya ayran ya yogurt...unutma ne edersen kendine edersin

CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..DEDİĞİN GİBİ BANA DA UYACAK ŞEKİLDE BİR MENÜ HAZIRLADIM 10 GÜNLÜK.BAKALIM İNŞALLAH KAÇAMAKSIZ OLUR:18İYET YAPTIĞIMI SÖYLEMEMEYE KARAR VERMİŞTİM BEN DE,HATTA 1 HAFTADIR EŞİMİ TEMBİHLİYORUM SAKIN SÖYLEME DİYE AMAAAAAA GECE EVE GİRDİKLERİ DAKİKA ANNE EŞİM DUKAN DİYETİ DİYE BİR DİYET YAPIYO DEDİGÖZLERİMDEN ATEŞ ÇIKARAK BAKIŞ ATSAM DA OLAN OLDU VE KAYINVALİDEMİN CEVABI:BEN BURDAYKEN KİMSE DİYET YAPAMAZ BERABER YİYİP İÇECEZ
AMA BEN KARARLIYIM İNŞALLAH

günaydın dukan güzelleri

Başlangıç tarihi: 02.04.2013
Başlangıç kilo: 86.7
Bedef kilo: 58
Boy:1.60
Güncel kilo:69.9
Geçen haftaki kilo : 71.5
Fark: 1.6

dün sabah 69.7 kiloydum, 12:30'da kalkmanın faydası

bu arada dün gece arkadaşım bizdeydi, el birliğiyle 4 büyük boy çöp poşetini obezlik kıyafetlerimle doldurduk ihtiyacı olanlara verilmek üzere. nasıl mutlu oldum anlatamam! hedef kiloma dönünce o seçilen kocamaaaan şeylerin yerini yeni yeni ciciler alır inşallahhh!

hala kiloluyum bayağı; ama o en kocamaaaan çirkin şeylerden kurtulmak hiç de fena olmadı nasıl zaferle bastım onları torbalara görmeliydiniz

hep böyle zaferler tadalım inşallah kızlar!

]günaydın dukaniçeler

Başlangıç tarihi: 06.08.2013
Başlangıç kilo: 61,5
Bedef kilo: 53
Boy:1.58
Güncel kilo:58.5
Geçen haftaki kilo : 59
Fark: 0.5

Sebebini bilmiyorum ama terazim pei peşe tattıldığımda farklı kilolar gösteriyor. Örneğin az önce 58.0 göstersdi üc kere dördüncüde 58.5 yine bir kac kere tartıldım 58.5 gösterdi bende kendimi kandırmama acısından yükseğini doğru kilo olarak kabul ettim. Yalnız şunu söyleyeyim aynaya bakınca kilo verdiğim bariz bir şekilde belli bu beni cok sevindiriyor. Dün oğluma nutellalı ekmek yedirirken parmaklarıma da bulaştı tabi ben o parmakları bile yalamadım yıkadım. Ablamda bu ne kadar katı ne kadar zor bir diyetmiş dedi halbuki bilse kilo vermeyi kafaya koyduktan sonra ve diyetin gercekten işe yaradığının verdiği mutluluğun kendisi de hemem dukana başlarsı.

çok haklısın..çok çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…