Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

başlangıç tarihi:11.08.2013
başlangıç kilo:73.6
geçen haftaki kilo:70.6
güncel kilo:70.0
fark:0.6
toplam fark:3.6
boy:1.67

ya aslında dün 69.8 idim..bazen oluyo böyle oynamalar.hem wc sorunu hem dün sebze günüm olması...ama 6lı rakamları yeniden görmek çok güzel
inşallah 58i de görürüm...tabi herkes istediği sonuçları görür

İNŞALLAH İNŞALLAH

Günaydın kızlarrr

Bildirim zamaaanııı hadi pamuk eller klavyeyee.. :126:

Kendi güncelimi de yazayım 68,1

gunaydin herkese

Başlangıç tarihi: 04.08.2013
Başlangıç kilo: 66
Bedef kilo: 56
Boy:1.68
Güncel kilo:60.5
Geçen haftaki kilo . 61.5

sabah 60 kg geldim ama nasil olsa aksama kadar cikacak 61.5 yazayim dedim fark 1 kg iste haftada

canım bende de oluyo aynısı.dün tartıda 69.8 gördüm.bugün çıktım 69.9.....kızdım biraz inip yeniden çıktım 70.0....ben de dedim neyse bir daha çıkmayayım bu işin sonu hayır değilinşallah hedefe ulaşınca birkaçyüz gr hiç sorun olmayacak..hep beraber inşallah

Teşekkür ederim verdiğiniz linkleri inceleyeceğim, kitabı okuyup başlıyacağım inşallah

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...

Günaydın arkadaşlar

benım dukan hikaye oldu ben diyet yapamıyorum

bilginize
sağlıcakla kalın herekese bol bol eksili günler

kizlar keci eti yagsiz yenirmi.annem getirmisbir suru lutfen yenilsinnnn

Canım ,normalde kuzu eti güçlendirmeye kadar yasak ama keçi ile ilgili birşey yok.Keçi kuzuya göre daha yağsız bir et .Yani yağsız diyorsan ekstra bir yağ eklemedende çok ye bari madem anneciğin getirmiş ve epeyce var.

Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kg: 82,5
Boy: 166 cm
Hedef kg: 58
Gecen hafta: yok (tatilden evvelki bildirimimde 60,7)
Güncel: 59,7
Toplam kg kaybi: 22,8 kg

Aslinda tatilimde daha fazla vermisdim, ama son iki gün sapittim
Herkese bol eksili bir gün dilerim
Yerinizden kalkmayi unutmayin, aktif olalim, aktif

Başlangıç tarihi: 10.06.2013
Başlangıç kilo: 114
Bedef kilo: 70
Boy:1.72
Güncel kilo:99,5
Geçen haftaki kilo :99,9
Fark:0,400
Toplam Fark:14,500

bayramdan beri dukanımı doğru düzgün yapamıyorum iş yerinin açılışı misafir temizlik derken cuma,cumartesi,pazar benim diyet yalan oldu 102,7 ye çıktım hemen sonra pazartesi yeniden başladım bugün 99,5 gördüm ama bu böyle olmuyor az önce kendimi 5 adetcik badem yerken yakaladım artık motıvasyon kalmadı bende artık kızar mısın parmak mı sallarsınız bilmiyorum ama acilen kendime gelmem lazım yoksa bu gidişle 70 kg hayal benim için ((

Yulaf kepegiyle Firinda ekmek yapiyorum fakat ici lapa gibi oluyor. Bu normal mi? İslak kek gibi desem daha dogru sanirjm. Tadi hosuma gitmiyor boyle. Dereotu ve peynir de ekleyerek yaptim en son kek gibi oldu ama o iclerini yiyemiyorum
Canım ben ekmek yapıyorum yada kek içi hiç de ıslak olmuyo tariflerinde sorun var bence. Çok güzel tarifler var nette onlardan bikaçını denemelisin.
Benim sürekli yaptığım enfes ekmek tarifim de şöyle; (5günlük)
10 yk. yulaf kepeği yada 15 kaşık yulaf kepeği galeta karışımı
2 yumurta
2 yk yoğurt
5 yk yağsız süt
2 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 tatlı kaşığı kuru maya
1 tutam tuz
1 çay kaşığı tatlandırıcı
İçine baharat koyabilir üstüne de çörek otu serpebilirsin.

Hamur haline getir üstünü kapatıp 10 dk dinlendir.istediğin bir silikon kalıba yada içine yağlı kağıt serilmiş borcama koy ve önceden 180 derece ısınmış fırında üstü kızarana dek pişir yaklaşık 20 dk da pişiyo.

Sevgili winnie bildirim yapıyorum geçen haftadan bu yana değişiklik yok.
hatta kaçamakla dolu günlere rağmen kilo almamış olmama şükrediyorum 2 günlük sp ile toparlamaya çalışıyorum ve çok pişmanım kaçamaklarım için hiçbiriniz yapmayın böyle şeyler tartıdan korkuyorum resmen kaçamak yapınca.neyseki bu hafta telafi edicem inşallah ve artık karar verdim son 2 hafta daha seyir yapıp verebildiğim kadar verip güçlendirmeye geçicem ama güçlendirmede de kilo vermek için haftada 2 gün sp yapıcam inşallah.
Ecemusuuuummm nerelerdesin kuzummm??

yerimde sayıyorum kızlar.

reglym sürüyor. deli gibi tatlı yiyorum. tabi dukan olanlarından..

güncel :59.5 kg

buna da şükür

burdayım bebeeeem :)) benim durumunda aynı senin gibi kuzum. aslında fena fikir değil lotusum. :26:benim relgy de biter 2 hafta içinde belli olur zaten durum. geçerük güçlendirmeye ne yapalım.. verseydik iyiydi ama.. dur bakalım önümüzde 2 hafta daha var. belki vücudumuz bir süpriz yapar bize... o zaman heyyyytttt kaçılın vede açılın biz geliyoruz güçlendirmeyeeeeeeee

Kizlar güclendirmeye beraber gecelim
Benim hedef kg 58, ama haftaya güclendirmeye gecmek istiyordum.. Ama sizin icin bir hafta daha beklerim

benim bugun 22.gunum 5.500 kilo verdim.hedefim bir ayda6.500 kilo vermek insallah basarabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…