bu arada dün gece arkadaşım bizdeydi, el birliğiyle 4 büyük boy çöp poşetini obezlik kıyafetlerimle doldurduk ihtiyacı olanlara verilmek üzere. nasıl mutlu oldum anlatamam! hedef kiloma dönünce o seçilen kocamaaaan şeylerin yerini yeni yeni ciciler alır inşallahhh!
hala kiloluyum bayağı; ama o en kocamaaaan çirkin şeylerden kurtulmak hiç de fena olmadınasıl zaferle bastım onları torbalara görmeliydiniz
hep böyle zaferler tadalım inşallah kızlar!
canım bende de oluyo aynısı.dün tartıda 69.8 gördüm.bugün çıktım 69.9.....kızdım biraz inip yeniden çıktım 70.0....ben de dedim neyse bir daha çıkmayayım bu işin sonu hayır değil]günaydın dukaniçeler
Başlangıç tarihi: 06.08.2013
Başlangıç kilo: 61,5
Bedef kilo: 53
Boy:1.58
Güncel kilo:58.5
Geçen haftaki kilo : 59
Fark: 0.5
Sebebini bilmiyorum ama terazim pei peşe tattıldığımda farklı kilolar gösteriyor. Örneğin az önce 58.0 göstersdi üc kere dördüncüde 58.5 yine bir kac kere tartıldım 58.5 gösterdi bende kendimi kandırmama acısından yükseğini doğru kilo olarak kabul ettim. Yalnız şunu söyleyeyim aynaya bakınca kilo verdiğim bariz bir şekilde belli bu beni cok sevindiriyor. Dün oğluma nutellalı ekmek yedirirken parmaklarıma da bulaştı tabi ben o parmakları bile yalamadım yıkadım. Ablamda bu ne kadar katı ne kadar zor bir diyetmiş dedi halbuki bilse kilo vermeyi kafaya koyduktan sonra ve diyetin gercekten işe yaradığının verdiği mutluluğun kendisi de hemem dukana başlarsı.
Merhaba hoşgeldin sende aramıza.Kitabı kesinlikle okumalısın ve en azından atak kısmını okuyup anlamalı atağı yaparkende seyir evresini okumalısın.kafana takılan sorulara biz burda cevap veririz .Sana vereceğim şu iki linki incele fikir verecektir.
DÜKAN DİYETİ NEDİR
DÜKAN DİYETİNE HAZIRLIK
Bu iki konuyu okuduktan sonrada aşağıda vereceğim linkten testini yaparsın
DÜKAN DİYETİ TESTİ
Eğer yoğurdunu yağ oranı % 2 yi geçmeyen süt ile yaparsan olur tabiki
Kitabi okudugunda daha net goreceksin ama yinede listeyi soyleyim canim
yag oranlari %2yi gecmemek kaydiyla süt yogurt peynir .peyniri yorsan boreklik lor yada bimden aknaz beyaz peynir alabilirsin ama bu aknazda yag orani %4
Yagsiz kiyma , tavuk (deriler yookk ) her turlu balik ,yumurta , arkadaslar surimi yengecli biseyler aliyorlar migrostan tam adini hatirlayamadim , yagsiz hindi fume , tofu alabilirsin , migrostan dogalsan yulaf kepegi ki bu kesinlikle SART yada bunun yerine yulaf kepegi galeta karisimi yine dogalsan , tatli yapmak istersen pinar süt tozu(kahveye kattigimiz degil ), splenda stevia yada takita formtat 60 tatlandirici markalari uygun ,krem tartar , toz jelatin, dr.oetker aromalari , kakao gibi gibi secenekler var birazda arastirirsan gorursun canim
kizlar keci eti yagsiz yenirmi.annem getirmisbir suru lutfen yenilsinnnn
hayırdır yaa nedenGünaydın arkadaşlar
benım dukan hikaye oldu ben diyet yapamıyorum
bilginize
sağlıcakla kalın herekese bol bol eksili günler
Canım ben ekmek yapıyorum yada kek içi hiç de ıslak olmuyo tariflerinde sorun var bence. Çok güzel tarifler var nette onlardan bikaçını denemelisin.Yulaf kepegiyle Firinda ekmek yapiyorum fakat ici lapa gibi oluyor. Bu normal mi? İslak kek gibi desem daha dogru sanirjm. Tadi hosuma gitmiyor boyle. Dereotu ve peynir de ekleyerek yaptim en son kek gibi oldu ama o iclerini yiyemiyorum
Canım ben ekmek yapıyorum yada kek içi hiç de ıslak olmuyo tariflerinde sorun var bence. Çok güzel tarifler var nette onlardan bikaçını denemelisin.
Benim sürekli yaptığım enfes ekmek tarifim de şöyle; (5günlük)
10 yk. yulaf kepeği yada 15 kaşık yulaf kepeği galeta karışımı
2 yumurta
2 yk yoğurt
5 yk yağsız süt
2 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 tatlı kaşığı kuru maya
1 tutam tuz
1 çay kaşığı tatlandırıcı
İçine baharat koyabilir üstüne de çörek otu serpebilirsin.
Hamur haline getir üstünü kapatıp 10 dk dinlendir.istediğin bir silikon kalıba yada içine yağlı kağıt serilmiş borcama koy ve önceden 180 derece ısınmış fırında üstü kızarana dek pişir yaklaşık 20 dk da pişiyo.
Sevgili winnie bildirim yapıyorumgeçen haftadan bu yana değişiklik yok.
hatta kaçamakla dolu günlere rağmen kilo almamış olmama şükrediyorum 2 günlük sp ile toparlamaya çalışıyorum ve çok pişmanım kaçamaklarım içinhiçbiriniz yapmayın böyle şeyler tartıdan korkuyorum resmen kaçamak yapınca.neyseki bu hafta telafi edicem inşallah ve artık karar verdim son 2 hafta daha seyir yapıp verebildiğim kadar verip güçlendirmeye geçicem ama güçlendirmede de kilo vermek için haftada 2 gün sp yapıcam inşallah.
Ecemusuuuummm nerelerdesin kuzummm??
burdayım bebeeeem :)) benim durumunda aynı senin gibi kuzum.aslında fena fikir değil lotusum. :26:benim relgy de biter 2 hafta içinde belli olur zaten durum. geçerük güçlendirmeye ne yapalım.. verseydik iyiydi ama.. dur bakalım önümüzde 2 hafta daha var. belki vücudumuz bir süpriz yapar bize ... o zaman heyyyytttt kaçılın vede açılın biz geliyoruz güçlendirmeyeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?