Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ne güzel kilolar verilmiş maaşallah, insan gördükçe azimleniyor

Allah devam ve sebat nasib etsin...

inşallah hepimize irade sabır versin güzelim... iyiki dukan var... yaşasın dukan amcaaaaa

Kizlar güclendirmeye beraber gecelim
Benim hedef kg 58, ama haftaya güclendirmeye gecmek istiyordum.. Ama sizin icin bir hafta daha beklerim

geçelim tabi dadluuuum.. bekle .. inşallah lisam da katılır bize gözüm döndü GÜÇLENDİRMEEEEEEEE

Başlangıç Tarihi: 19.08.2013
Başlangıç Kilo : 77.5
Hedef Kilo : 58
Boy : 1.63
Geçen hafta : 75.2
Güncel kilo : 74.0
Fark : 1.2 kg
Toplam fark : 3.5 kg

Herkese merhaba :)uzun süredir kilo problemi olan biriyim yaklaşık 4 yıl oluyo evlilik sürecinde 14 kg aldım . 61 kg ile nişanlandım ve düğünümde (1 yıl sonra )75 kiloydum .O zamandan bu yana zaman zaman diyet yapıp bir iki kg verdiysemde asla 70in altına düşemedim ve 77ye kadar çıktım .Bu yaz tatilde bir arkadaşımı gördüm vucut tipimiz aynıdır. O 2 doğum yaptı ve 93 e kadar çıktı doğumdan sonrada 80ler civarında seyretti.Ama bi baktım 66 kg olmuş :) Ablası söylemiş ve dukan diyetine başlamış bende o zamandan bu yana dukanı araştırdım kitapları okudum bu forumunda hemen her sayfasına baktım . Ve karar verip başladım . Tatlıya çok düşkünümdür ama sabrediyorum çok şükür sizlerin yazılarınıda okudukça sabrım kuvvetleniyo .İnancım artıyo eski kiloma dönebileceğime dair . Dukan testini yaptım ideal kilom 66.3 çıktı ama ben biraz daha vermek istiyorum çünkü yavaş yavaş hamileliği düşünmeye başladım :) 4günlük atak yaptım o zamandan beride 1+1 yapıyorum, işte hikayem bundan sonra burdayım görüşmek üzere

Başlangıç tarihi :20.08.20013
Başlangıç kilo:75
Hedef kilo:61
Boy:1.76
Geçen hafta:74
Güncel kilo:72.4
Fark:1.6
Toplam fark:2.6

iyiki geldin aramıza ve iyiki dukan a başladın. kesinlikle çok çok doğru bir yoldasın... hiiiç merak etme. seneye yaz tatilinde sende arkadaşını şok edeceksin :))))

benim bugun 22.gunum 5.500 kilo verdim.hedefim bir ayda6.500 kilo vermek insallah basarabilirim.

şurda birşey kalmamış. gider merak etme. 500 gr bile gitse çok mutlu ol olur mu... süper başarı 22 günde 5.500 kilo vermek..

Merhaba aramiza hosgeldin bende senin gibi yeni basladm kollari sivadik bakalim

yerimde sayıyorum kızlar.

reglym sürüyor. deli gibi tatlı yiyorum. tabi dukan olanlarından..

güncel :59.5 kg

buna da şükür
Aynen bende halime şükür modundayım

Evet canım son 2 hafta.hiç kaçamak yapmayalım verebildiğimizi verelim ve güçlendirmeye geçince de haftada 2 gün yapalım spyi. Olurmu?

Benim hedef kg 58, ama haftaya güclendirmeye gecmek istiyordum.. Ama sizin icin bir hafta daha beklerim
Tamam canım hep beraber geçelim ECEMUS'un dediği gibi belki lisa da bize katılır

Merhaba verdigin tarifte magzadan alinmis paket yogurt oluyomuuu cunku daha yeni oldugum icin henuz evde yapmadim....?

olur olur iyi fikir lotusum aynen öyle yaparız...

bir an once kurtulmak istiyorum kilolardan.30 yada 30 ustunde vermem kerekiyor.boyle giderse 5 ay da seyir tamammdir.bide spor yada yuruyuse baslasam cok guzel sonuclar alabilirim ama yapmiyorum nedense....

arkadaslar seyir evresi protein sebze gunu icin bi tarif vermek istedim.benim bugun sp gunum ama yarin protein sebze gunum bende yarin yapicam bu tarifi.

sivri kirmizi biberler varya iri olanlardan,onun icine peynir,maydanoz,pulbiber karistirin ve biberleri doldurun.biberlerin agzini yekrar kapatin.teflon tavada kozleyin ustelik yag koymayada gerek yok ben bunu kahvaltida yiyordum.

inşallah istediğin kiloya en güzel bir şekilde gelirsin arkadaşım. ben de ayın 19 unda başladım aynı başlamışız sayılır.

Teşekkür ederim tarif için. çok seviyorum ben de kırmızı biberi. bu gün benim de ps günüm ama kahvaltıda 3 tane közleyip yoğurtla karıştırıp yedim bu günkü hakkımı kullandım. bir daha ki ps günümde deneyeceğim inşaallah...

Evet canım ramazan bayram,tatil derken herkes bir dağıldı.Motıvasyonu yeniden yakalamak gerekiyor.Önünde uzun bir süreç var bu kadar erken pes etme lütfen.Bak 15 kilo kadar verdin ve biliyorsunki bu diyetle kilo vermek hiçte zor değil.Hedef kilona ulaştığındaki mutluluğunu düşün.Üzerinde sana yük olan kilolarını tamami ile verip hafiflediğini düşün.Öncelikle seni kaçamak yapmaya iten sebep ne onu bulmaya çalış.Neyin özlemini duyuyor ve ona yöneliyorsan onu dükanda alternatif başka birşeyle yapmaya çalış.Güzellikle söyledim anlamazsan bak sonra kızar parmağıda sallarımSonra kaçamak yapıp yapıp saf proteine yönelmekte bir noktadan sonra kurtarıcı olmaktan çıkacak.Şimdi dediğim gibi seni diyetten uzaklaştıran sebebi bulalım onu çözmeye çalışalım.Çünkü bırakmanı istemiyorum hedefine ulaşmanı istiyorum
inşallah hepimize irade sabır versin güzelim... iyiki dukan var... yaşasın dukan amcaaaaa

geçelim tabi dadluuuum.. bekle .. inşallah lisam da katılır bize gözüm döndü GÜÇLENDİRMEEEEEEEE

Ama benim daha 5 kilom var vermem gerekenNeyse siz geçin güçlendirmeye nasıl olsa orda epey takılacaksınız gelir yakalarım ben sizi

Merhaba ,hoşgeldin aramıza .Şuan seyirde ilerliyor olmalısın.Sana verilen ideal kiloya takılma kendini en mutlu hissettiğin kiloya gelene kadar seyirini yap sonrada hedefine ulaşınca güçlendirmene geçersin.Sormak istediğin herşeyi sorabilirsin hepimiz bildiğimiz kadarı ile yardımcı olmaya çalışırız

Tamam canım hep beraber geçelim ECEMUS'un dediği gibi belki lisa da bize katılır

Amanııın ne oluyor hepiniz birdenmi geçiyorsunuz güçlendirmeye

neyse geçin bakalım nasıl olsa bizde geçeceğiz zamanı gelince

Aslında doğru karar vermişsiniz ,lotüs ada söyledim eğer daha fazla devam edemeyeceğini düşünüyorsan güçlendirmeye geç SP 1 değil 2 gün yaparsan yine kilo vermeye devam edersin demiştim.Mnatıklıda çünkü kaçamaklara yoğunlaşıp dağılıp verdiklerini almaktansa güçlendirmeye geçmek en doğrusu.Hepinizde zaten hedeflerinize ulaştınız nasıl olsa kaldı 1-2 kilo birşey.

Bir tavsiyem daha olabilir sizlere oda nasıl olsa 2 hafta daha seyir yapalım diyorsunuz vede takılıp kaldınız ya yumruk hakkınızı kullanabilirsiniz geçmeden önce.Böylece belki kalan 1-2 yide verebilir vede bu şokla yueniden kilo vermenizi canlandırabilirsiniz.Kesinlikle diyetten bu kadar uzaklaşmışken zor olacaktır bunu biliyorum.Belki yumruğu yapacak gücünüzde olamayabilir ama son bir canlandırma olarak düşünün

yumruğu kitabın 289. sayfasında bulabilirsiniz.Benimki sadece bir öneri

Bu arada sizden bir söz almadan asla bırakmam bir yere.Güçlendirme topiğini aktif tutacaksınız yoksa hayatta bırakmam.Çünkü güçlendirme tecrübelerinede zamanı gelen herkesin ihtiyacı olacak..Söz vermeden geçemezsiniz hiçbir yere

Son düzenleme:
bugünkü menüm
sutlu kahve
1yumurta omlet,peynir,ayran
köfte yulaf kepeğini burda kullandım light kola
şimdi yine sütlü kahve içiyorum
artık acıkırsam yoğurt yerim bu saatten sonra
3lt su 1fincan yeşil çay

! bosluktayiiiiim irademi kaybediyirum yardim edin banaaa bugun benim icin cok zor gecti bikmaya basliyorum sanki oooooooffff canim tatli cekti birde ben kilo vermiyorumki hani ne kadar yersem o kadar aliyorum ama 4 gun oldu baslayali bende oynama yok. Uuuuuff bunalimdayim neden :

bence sakin vazgecme daha cok yenisin.acele etme verirsin benim 22. gunum diyetimde bazi sIkIntIlarla karsilastim ama birakmayi dusunmedim.helva yapabilirsin yulaf kepeginden ama emin degilim atak evresinde uygulaniyormu?

saf protein gunumdu.bugun yediklerim:

sabah:2 ince dilim dukan ekmegi,beyaz peynir,tulum peyniri,cay.

oglen:cok az peynir,yesil cay,light kola.

aksam:somon baligi cok az yagla pisirdim,kola,

arada:yesil cay,form tea,meyve cayi.

Ne zamandır tekrar başlayacağım diyordum, bugüne kısmetmiş :)

Sabah: Pastırmalı omlet, sütlü-tatlandırıcılı nescafe
Öğlen: Tavuk, yoğurt, şekersiz kola
Akşam: Tavuk, yoğurt, şekersiz kola

cnm çok üşeniyorum yapmayaaa =))
biz her hafta 1-2 kez yemeğe gidiyoruz kayınvalidemlere..dukan yaptığımı ilk söylediğimizde dedim ki anne sen bana destek ol bak kilo verirsem o zmn çocuk yapabilicez die =) tabi kadıncağız ne pişiricek napıcak bilmio..ben hiç bişi istemedim genelde cacık yapar o olmazsa da yoğurt olur hep evinde..dukana göre bişi olmazsa yemekte, sadece yoğurt/cacık yiyip kalktığım olmuştur 3-5 kez hem de =) onlar da anladılar kararlı olduğumu çok karışmıyorlar,saygı duyuyorlar..bazen gıcık da oluodur tabi =)) onu yiyemem bunu yiyemem yapıorum =) bozmadıkça kendini daha güçlü hissediceksin.. ama şunu biliorum ben kendime saygı duyup kararlı davranmazsam kimse saygı duymaz..hem de bu kadar emeğime yazık zira bi bozunca eski gücü bulamayabiliyor insan.. beraber yürüyoruz bu yolda,ben zayıflarken hedefime ulaşırken sen aynı kiloda kalmak ister misin?? (inş motive olmussundurrr =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…