Ne güzel kilolar verilmiş maaşallah, insan gördükçe azimleniyor
Allah devam ve sebat nasib etsin...
Kizlar güclendirmeye beraber gecelim
Benim hedef kg 58, ama haftaya güclendirmeye gecmek istiyordum.. Ama sizin icin bir hafta daha beklerim
Herkese merhaba :)uzun süredir kilo problemi olan biriyim yaklaşık 4 yıl oluyoevlilik sürecinde 14 kg aldım . 61 kg ile nişanlandım ve düğünümde (1 yıl sonra )75 kiloydum .O zamandan bu yana zaman zaman diyet yapıp bir iki kg verdiysemde asla 70in altına düşemedim ve 77ye kadar çıktım .Bu yaz tatilde bir arkadaşımı gördüm vucut tipimiz aynıdır. O 2 doğum yaptı ve 93 e kadar çıktı doğumdan sonrada 80ler civarında seyretti.Ama bi baktım 66 kg olmuş :) Ablası söylemiş ve dukan diyetine başlamış bende o zamandan bu yana dukanı araştırdım kitapları okudum bu forumunda hemen her sayfasına baktım . Ve karar verip başladım . Tatlıya çok düşkünümdür ama sabrediyorum çok şükür sizlerin yazılarınıda okudukça sabrım kuvvetleniyo .İnancım artıyo eski kiloma dönebileceğime dair . Dukan testini yaptım ideal kilom 66.3 çıktı ama ben biraz daha vermek istiyorum çünkü yavaş yavaş hamileliği düşünmeye başladım :) 4günlük atak yaptım o zamandan beride 1+1 yapıyorum, işte hikayem bundan sonra burdayım görüşmek üzere
Başlangıç tarihi :20.08.20013
Başlangıç kilo:75
Hedef kilo:61
Boy:1.76
Geçen hafta:74
Güncel kilo:72.4
Fark:1.6
Toplam fark:2.6
benim bugun 22.gunum 5.500 kilo verdim.hedefim bir ayda6.500 kilo vermek insallah basarabilirim.
Merhaba aramiza hosgeldin bende senin gibi yeni basladm kollari sivadik bakalimHerkese merhaba :)uzun süredir kilo problemi olan biriyim yaklaşık 4 yıl oluyoevlilik sürecinde 14 kg aldım . 61 kg ile nişanlandım ve düğünümde (1 yıl sonra )75 kiloydum .O zamandan bu yana zaman zaman diyet yapıp bir iki kg verdiysemde asla 70in altına düşemedim ve 77ye kadar çıktım .Bu yaz tatilde bir arkadaşımı gördüm vucut tipimiz aynıdır. O 2 doğum yaptı ve 93 e kadar çıktı doğumdan sonrada 80ler civarında seyretti.Ama bi baktım 66 kg olmuş :) Ablası söylemiş ve dukan diyetine başlamış bende o zamandan bu yana dukanı araştırdım kitapları okudum bu forumunda hemen her sayfasına baktım . Ve karar verip başladım . Tatlıya çok düşkünümdür ama sabrediyorum çok şükür sizlerin yazılarınıda okudukça sabrım kuvvetleniyo .İnancım artıyo eski kiloma dönebileceğime dair . Dukan testini yaptım ideal kilom 66.3 çıktı ama ben biraz daha vermek istiyorum çünkü yavaş yavaş hamileliği düşünmeye başladım :) 4günlük atak yaptım o zamandan beride 1+1 yapıyorum, işte hikayem bundan sonra burdayım görüşmek üzere
Aynen bende halime şükür modundayımyerimde sayıyorum kızlar.
reglym sürüyor. deli gibi tatlı yiyorum. tabi dukan olanlarından..
güncel :59.5 kg
buna da şükür
Evet canım son 2 hafta.hiç kaçamak yapmayalımburdayım bebeeeem :)) benim durumunda aynı senin gibi kuzum.aslında fena fikir değil lotusum. :26:benim relgy de biter 2 hafta içinde belli olur zaten durum. geçerük güçlendirmeye ne yapalım.. verseydik iyiydi ama.. dur bakalım önümüzde 2 hafta daha var. belki vücudumuz bir süpriz yapar bize ... o zaman heyyyytttt kaçılın vede açılın biz geliyoruz güçlendirmeyeeeeeeee
Tamam canım hep beraber geçelimKizlar güclendirmeye beraber gecelim
Benim hedef kg 58, ama haftaya güclendirmeye gecmek istiyordum.. Ama sizin icin bir hafta daha beklerim
Merhaba verdigin tarifte magzadan alinmis paket yogurt oluyomuuu cunku daha yeni oldugum icin henuz evde yapmadim....?Canım ben ekmek yapıyorum yada kek içi hiç de ıslak olmuyo tariflerinde sorun var bence. Çok güzel tarifler var nette onlardan bikaçını denemelisin.
Benim sürekli yaptığım enfes ekmek tarifim de şöyle; (5günlük)
10 yk. yulaf kepeği yada 15 kaşık yulaf kepeği galeta karışımı
2 yumurta
2 yk yoğurt
5 yk yağsız süt
2 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 tatlı kaşığı kuru maya
1 tutam tuz
1 çay kaşığı tatlandırıcı
İçine baharat koyabilir üstüne de çörek otu serpebilirsin.
Hamur haline getir üstünü kapatıp 10 dk dinlendir.istediğin bir silikon kalıba yada içine yağlı kağıt serilmiş borcama koy ve önceden 180 derece ısınmış fırında üstü kızarana dek pişir yaklaşık 20 dk da pişiyo.
Sevgili winnie bildirim yapıyorumgeçen haftadan bu yana değişiklik yok.
hatta kaçamakla dolu günlere rağmen kilo almamış olmama şükrediyorum 2 günlük sp ile toparlamaya çalışıyorum ve çok pişmanım kaçamaklarım içinhiçbiriniz yapmayın böyle şeyler tartıdan korkuyorum resmen kaçamak yapınca.neyseki bu hafta telafi edicem inşallah ve artık karar verdim son 2 hafta daha seyir yapıp verebildiğim kadar verip güçlendirmeye geçicem ama güçlendirmede de kilo vermek için haftada 2 gün sp yapıcam inşallah.
Ecemusuuuummm nerelerdesin kuzummm??
Aynen bende halime şükür modundayım
Evet canım son 2 hafta.hiç kaçamak yapmayalımverebildiğimizi verelim ve güçlendirmeye geçince de haftada 2 gün yapalım spyi. Olurmu?
Tamam canım hep beraber geçelimECEMUS'un dediği gibi belki lisa da bize katılır
iyiki geldin aramıza ve iyiki dukan a başladın. kesinlikle çok çok doğru bir yoldasın... hiiiç merak etme. seneye yaz tatilinde sende arkadaşını şok edeceksin :))))
şurda birşey kalmamış. gider merak etme. 500 gr bile gitse çok mutlu ol olur mu... süper başarı 22 günde 5.500 kilo vermek..
inşallah istediğin kiloya en güzel bir şekilde gelirsin arkadaşım. ben de ayın 19 unda başladım aynı başlamışız sayılır.Herkese merhaba :)uzun süredir kilo problemi olan biriyim yaklaşık 4 yıl oluyoevlilik sürecinde 14 kg aldım . 61 kg ile nişanlandım ve düğünümde (1 yıl sonra )75 kiloydum .O zamandan bu yana zaman zaman diyet yapıp bir iki kg verdiysemde asla 70in altına düşemedim ve 77ye kadar çıktım .Bu yaz tatilde bir arkadaşımı gördüm vucut tipimiz aynıdır. O 2 doğum yaptı ve 93 e kadar çıktı doğumdan sonrada 80ler civarında seyretti.Ama bi baktım 66 kg olmuş :) Ablası söylemiş ve dukan diyetine başlamış bende o zamandan bu yana dukanı araştırdım kitapları okudum bu forumunda hemen her sayfasına baktım . Ve karar verip başladım . Tatlıya çok düşkünümdür ama sabrediyorum çok şükür sizlerin yazılarınıda okudukça sabrım kuvvetleniyo .İnancım artıyo eski kiloma dönebileceğime dair . Dukan testini yaptım ideal kilom 66.3 çıktı ama ben biraz daha vermek istiyorum çünkü yavaş yavaş hamileliği düşünmeye başladım :) 4günlük atak yaptım o zamandan beride 1+1 yapıyorum, işte hikayem bundan sonra burdayım görüşmek üzere
arkadaslar seyir evresi protein sebze gunu icin bi tarif vermek istedim.benim bugun sp gunum ama yarin protein sebze gunum bende yarin yapicam bu tarifi.
sivri kirmizi biberler varya iri olanlardan,onun icine peynir,maydanoz,pulbiber karistirin ve biberleri doldurun.biberlerin agzini yekrar kapatin.teflon tavada kozleyin ustelik yag koymayada gerek yok ben bunu kahvaltida yiyordum.
Başlangıç tarihi: 10.06.2013
Başlangıç kilo: 114
Bedef kilo: 70
Boy:1.72
Güncel kilo:99,5
Geçen haftaki kilo :99,9
Fark:0,400
Toplam Fark:14,500
bayramdan beri dukanımı doğru düzgün yapamıyorum iş yerinin açılışı misafir temizlik derken cuma,cumartesi,pazar benim diyet yalan oldu 102,7 ye çıktım hemen sonra pazartesi yeniden başladım bugün 99,5 gördüm ama bu böyle olmuyor az önce kendimi 5 adetcik badem yerken yakaladım artık motıvasyon kalmadı bende artık kızar mısın parmak mı sallarsınız bilmiyorum ama acilen kendime gelmem lazım yoksa bu gidişle 70 kg hayal benim için((
inşallah hepimize irade sabır versin güzelim... iyiki dukan var... yaşasın dukan amcaaaaa
geçelim tabi dadluuuum.. bekle .. inşallah lisam da katılır bizegözüm döndü GÜÇLENDİRMEEEEEEEE
Herkese merhaba :)uzun süredir kilo problemi olan biriyim yaklaşık 4 yıl oluyoevlilik sürecinde 14 kg aldım . 61 kg ile nişanlandım ve düğünümde (1 yıl sonra )75 kiloydum .O zamandan bu yana zaman zaman diyet yapıp bir iki kg verdiysemde asla 70in altına düşemedim ve 77ye kadar çıktım .Bu yaz tatilde bir arkadaşımı gördüm vucut tipimiz aynıdır. O 2 doğum yaptı ve 93 e kadar çıktı doğumdan sonrada 80ler civarında seyretti.Ama bi baktım 66 kg olmuş :) Ablası söylemiş ve dukan diyetine başlamış bende o zamandan bu yana dukanı araştırdım kitapları okudum bu forumunda hemen her sayfasına baktım . Ve karar verip başladım . Tatlıya çok düşkünümdür ama sabrediyorum çok şükür sizlerin yazılarınıda okudukça sabrım kuvvetleniyo .İnancım artıyo eski kiloma dönebileceğime dair . Dukan testini yaptım ideal kilom 66.3 çıktı ama ben biraz daha vermek istiyorum çünkü yavaş yavaş hamileliği düşünmeye başladım :) 4günlük atak yaptım o zamandan beride 1+1 yapıyorum, işte hikayem bundan sonra burdayım görüşmek üzere
burdayım bebeeeem :)) benim durumunda aynı senin gibi kuzum.aslında fena fikir değil lotusum. :26:benim relgy de biter 2 hafta içinde belli olur zaten durum. geçerük güçlendirmeye ne yapalım.. verseydik iyiydi ama.. dur bakalım önümüzde 2 hafta daha var. belki vücudumuz bir süpriz yapar bize ... o zaman heyyyytttt kaçılın vede açılın biz geliyoruz güçlendirmeyeeeeeeee
Kizlar güclendirmeye beraber gecelim
Tamam canım hep beraber geçelimECEMUS'un dediği gibi belki lisa da bize katılır
! bosluktayiiiiim irademi kaybediyirum yardim edin banaaa bugun benim icin cok zor gecti bikmaya basliyorum sanki oooooooffff canim tatli cekti birde ben kilo vermiyorumki hani ne kadar yersem o kadar aliyorum ama 4 gun oldu baslayali bende oynama yok. Uuuuuff bunalimdayim neden:
ya arkadaşlar yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var..bu gece kayınvalidemler geliyo ve 10 gün kalacaklar..diyetime zarar gelmesinden çok korkuyorum..lütfen beni motive edecek şeyler söyleyin çoktakılıyo kafama ve çok üzülüyorum...çok çok korkuyorum yaaa:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?