Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam Arkadaşlar;

bende pazartesi başladım. 6 gün atak çıktı testte

Başlangıç tarihi: 26.08.2013
Başlangıç kilo: 88,6
Hedef kilo: 63
Boy:1.68
Güncel kilo:86,3
Geçen haftaki kilo :-
Fark:2,3
Toplam Fark:2,3

Umarım istediğimiz kilolara ulaşırız.

yumruk hiç yapmadım ben. aslında yapılabilir dediğin gibi lisam. ben yapcam. ama bu haftasonundan sonra :) h.sonları eskiden daha zor geliyordu artık o kadar zor gelmiyor. alıştım artık ben ve çevrem :)) çok şükür...
aslında ne hayallerimiz vardı birlikte geçeriz güçlendirmeye diye çok çok istiyordum. ama dediğin gibi biz baya kalack gibiyiz orda yetişirsin sen mutlaka
güçlendirme topiğine bence bizimde çok ihtiyacımız var. herkes seyirden daha zor olduğunu söylüyor. ne yiyeceğini şaşaırıyormuş insan.. normal hayata uyum sağlamaya çalışmak bu kadar zaman sonra kolay olmasa gerek zaten :)) inşallah burayı da güçlendirmeyi de bırakmayı düşünmüyorum. senden burdaki kızlardan ayrı kalamam beeeeennn
bu arada lisam yerimde sayıyorum kilo olarak evet ama ölçülerim gitgide düşüyor. 74 olan bel ölçüm bu akşam 73 gösterdi keşke ölçülerde de 60 ları görebilseydim :) egzersizlerimi yapamıyorum bu aralar callan a devam edebilsem kesin görürdüm... göreceğim inşallah umutluyum tabi :)) insanoğlu hep daha fazlası... eşimin bana dediği gibi coca cola gençliği hep daha fazlasını istiyorsun diyor

bence sakin vazgecme daha cok yenisin.acele etme verirsin benim 22. gunum diyetimde bazi sIkIntIlarla karsilastim ama birakmayi dusunmedim.helva yapabilirsin yulaf kepeginden ama emin degilim atak evresinde uygulaniyormu?

kaçamak yapıp diyetinden vazgeçeceğine dukan tatlılarından yiyebilirsin. helva, sütlaç..vs. bir sürü tarif var nette.. lütfen kararlı olun. asla vazgeçmeyin pes etmeyin. elimizde çok çok güzel bir yol haritası var. kullanıp faydalanmak veya faydalanmayıp hergün kendimize kızmak tercih meselesi.. kilo vermediğimizi düşündüğümüz zamanlarda ölçülerimiz değişiyor. kendinize bir yerden motivasyon yolu bulun ve asla pes etmeyin.. herkes yapabiliyorken siz neden yapamayasınız... biz kadınlar herşeyi başarırız... lütfen daha güçlü olun...

herkese günaydın ve 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun :) bir tatil günü kahvaltısı başarıyla atlatıldı eşime kızartmalar menemenler hazırladım kendim yumurtamı peynirimi yedim ve tartıda 1 kilo eksilerdeyim 67 :)) beklemiyordum çünkü dukan amca 3günlük atakta 1.1 olarak belirlemişti kilo kaybını çok mutluyum çok:)))))))))))

listede yokum ama ellerine sağlık inş haftaya bol eksili kilolarla yer alırım :)))

Adoring aslında not olarak yazacaktım da işteyim diye acaleye geldi ve unuttum..
Senin bilgilerin eksik olduğu için listeye alamadım haftaya aşağıdaki şekilde yazarsan seni de listeye alalım canım..

başlangıç tarihi
başlangıç kilo
hedef kilo
boy
geçen haftaki kilo
bu haftaki kilo

Zaten listede olan arkadaşlar bazen sadece güncellerini yazıyorlar onlarda sorun yok ama yeni iseniz ya da geçen haftaki listede adınız yok ise yukarıdaki şekilde yazmanız gerekiyor ki tabloya eklenebilesiniz.

Ay çok resmi oldum bir an

Tatil günü çalışmanın yan etkileri diyelim..

Görüşürüüüzzz

tmm canm bende zaten dün başaldım haftaya o şekilde yaparım kolay gelsin

teşekkür ederim lisacım ilgin için.
aslında tatlıya bir düşkünlüğüm yok canım çekmiyor bunu biliyorum.poğçadır börektir onları da canım çekmiyor.biranda oluyor benim evvelsi gün aşçımız biber kızartırken dayanamadım mesela yağlarını süzdürüp yedim dün kuru yemiş yerlerken dayanamadım 5 adet badem yedim ama en büyük kaçamaklarım e.arkadaşımla beraberken yaptıklarım oldu dışarıda olduğumuz için saatlerce restoran arattım birde ben yemeyince yemiyor öylede bir sorunumuz var onun haricinde bayrama kadar bir kaçamağım olmadı he birde yulaf kepeğini sürekli unutuyorum her gece bu gece yiyeceğim diyorum sonrasında da yorgunluktan uyuyakalıyorum sanırım bu da biraz soğutuyor beni ekmeğini denedim krepini denedim sevmedim sevdiğim bir tane oldu onda da sınırlı izinliler çoktu öyle kaldı
şimdi kasımın 2 ne kadar 85 i hedef koydum kendime umarım pes etmiycem.

DÜNKİ MENÜM
Sabah
1,5 domates rendesi ve lorla yaptığım yumurta
1 kupa yeşil çay
5 adet badem
Öğlen
1/4 kızarmış derisi alınmış tavuk
1 bardak ayran
Akşam
Patlıcan güveç
Salata
büyük dilim peynir
3 kupa yeşil çay ve 3 lt su
BUGÜN Kİ MENÜM
SABAH
Lor kırmızı toz biber ve baharatlarla tavada çevirdim
1 kupa çay
1 kupa yeşil çay
ÖĞLEN
Tavuk göğüs

Gülüm, ben cok aktif bir forumcu degilim, biliyorsun- ondan güclendirmeyi aktif tutmayi diger arkadaslara birakiyorum.. Orda bir liste felan hazirlanirsa katilirim tabi
Yumruk aklimda, ama yumruga gerek duyacagimi sanmiyorum.. Henüz duraklama gibi birsey yasamiyorum - iki haftada 58i yakalamayi planliyorum olmazsa, senin dedigin gibi güclendirmede iki gün SP yaparim, bakacagiz artik..

Biraz sabah sporu yapayim (ev temizligi )

Canım,ilk günlerde yaşanan bu psikolojik sarsıntılar normal.Kendini mutsuz hissedebilir,yapamayacağını düşünebilirsin.Ama kilo vermeye başlayıp hafifledikçe yaşadığın mutluluk paha biçilmez.Şimdi kilo vermemekte etkiliyor anlıyorum seni ama bak gör vereceksin biraz sabır.Diyeti doğru yaptığına eminmisin?Yani harfi harfine uyguladığına.Çünkü başlardasın ve azda olsa vermen gerekiyodu.Bir yerde bir hata yapıyorsun gibime geliyor.Ama en önemlisi moralin tabiki önce onu düzeltki sonra diyetine konsantre olabilesin.Bak biz hep burdayız elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırız lütfen umutsuzluğa kapılma

Eveeet işte buuHoşgeldin tekrardan

Ne denilebilinirki ,önce kendin inanacaksın

Hadi bakalım görelim sizi 2 hafta sonra güçlendirmenin güçlü yollarında Kesinlikle o yollara gidip dönmüş biri olarak söylüyorum bana görede dükan diyetinin en zor evresi güçlendirme.Orayada yazmıştım ya hedefe ulaşmış olmanın verdiği gevşeklikle toparlanmak zor oluyor gerçekten.Birde neyi nasıl yapacağını bilememenin zorluğunu yaşıyorsun.Mesela ben bununla ilgili şöyle birşey düşünmüştüm bir liste yapıp buzdolabının üstüne yapıştırıp neler yiyeceğimi ordan takip etmeyi düşünmüştüm

Bizi Bırakma tabiki janıııım Ayrıca inceliyor olmanada sevindim bunda yaptığın callan ın etkisi vardır.Tabiki dükan çok güzel bir diyet lakin sporla birleştiğinde mükemmel ötesi sonuçlar verebiliyor.
İşte Listemiiizzzz

Eki Görüntüle 789692

Eki Görüntüle 789693

Not: 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!

Ellerine sağlık canımAllah tan bildirimler varda yüzünü görebiliyoruz

Canım benim herşey senin elinde ,istemen ve iradeli davranman gerekiyor.Özveride bulunman gerekiyor.Dışarda yemek yemenin bir sakıncası yokki.Dışarda hepimiz yemekler yedik ama bize uygun şeylerde yiyebiliriz.Sorun dışarda yemek değil ne yediğin.San yemin ederim diyetin ilk ayı kimselerle görüşmedim.Ne arkadaşlarımın ev toplantılarına katıldım nede davetlere gittim.Çünkü biliyordumki gidersem nefis bu sonuçta yenilebilirim.En iyisi gitmemekti.Yada mesela derdimki siz yemeğinizi yiyin sonra ben kahveye gelirim derdim ve öyle yapardım.Gittiğim davetlerde oldu mecburıyetten onlardada mutlaka bize uygun birşeyler buldum.Küstüler,darıldılar,sitemler ettiler ama bir amacım vardı hedefim vardı o daha önemliydi.Kilolarımla mutsuz olmaktansa onların sitemlerini dinlemeyi tercih ettim.Her canımın istediği durumlarda yapacağım bir kaçamağın beni başlangıca götüreceğini düşündüm.Kararlıydım kilo vermeye karar vermiştim ve yaptım.O yüzden kişinin kendisine büyük iş düşüyor.İstemek ve inanmak

ellerine sağlık winnie'cim, geççen hafta bildirim yapamamıştım, yine de listedeydim. o sebeple bu hafta hemen yaptım bildirimimi. gözünden mi kaçtı acaba?

Nazcım iş yerinde yaptığım için bazen gözden kaçırabiliyorum, kusuruma bakma haftaya bekliyorum

Kızlar merhaba;

diyete başlarken veya aralarda tahlilleriniz yaptırıyormusunuz. yada vucudumuzun bu diyetten zarar gormemesi için neler yapmalıyız bol bol su içmenin dışında

Selamlar

bence sakin vazgecme daha cok yenisin.acele etme verirsin benim 22. gunum diyetimde bazi sIkIntIlarla karsilastim ama birakmayi dusunmedim.helva yapabilirsin yulaf kepeginden ama emin degilim atak evresinde uygulaniyormu?
Tesekur ederim bu arada merhaba gec cevap verdim yok dun vazgecmedim kendimi tuttum allaha cok sukur ama bugun uzulerk biraz bozdum ama benim hatam deildi bugun bi arkadasa yardima gittim manti yapmaya zorlamalarla bir tane corek yedim vicdan azabindayim....

olur olur iyi fikir lotusum aynen öyle yaparız...

Ama benim daha 5 kilom var vermem gerekenNeyse siz geçin güçlendirmeye nasıl olsa orda epey takılacaksınız gelir yakalarım ben sizi

Lisacım çok sağol önerilerin için ben de ecemus gibi yumruğu haftasonundan sonra yapmayı planlıyorum inşallah.54ü görüp de geçmek istiyorum güçlendirmeye.
aslında bi dünya yiyecek ekleniyo ama zor dediğiniz için korkmaya başladım.
Topiğe de gideriz tabiki canım ama burayı bende bırakamam çok alıştım

sevgili ecemus vers lisabella desteginiz icin cok tesekur dun allahtan bozmadim moral dusudu evet oyle oldu biraz arkadaslarla takildim moralim yerine geldi simdi iyiyim ama ama bugun kotu bisey oldu bir arkadasa yardima gittim kahvalti getirmisti bayagi kalabaliktik tabi zorlamalarla birtene hashasli corek yedim bi bucuk yumurta hakkimi kullandim ce birazda tomates o data hakkimdi burda yedigim hamur fazlaydi acaba buyuk bi hatamiydi uzuluyorum simdi keske yemeseydim diyorum napacam simdi.....! Ayrica lisabella cigim bugun tarti 68 gosterdi yani -2 ..

Sabah: 1 dilim pastırma, tavuk, 1 kupa sütlü-tatlandırıcılı kahve
Öğlen: Tavuk, 1 bardak şekersiz kola
Ara: 1 kupa kahve
Akşam: Peynirli omlet, 1 bardak ayran

Süt tüketiminde 1 lt sınırına dayandım bugün

Son düzenleme:

bidaha kacamak yapma bence.yoksa gorursun lisabella nin parmagini daha cok dikkat edelim.birbirimize destek olalim sende daha cok motive olursun.sayfayi takip et. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…