Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar dukancanlar.eskisi çok aktif olamıyorum.haftaya hem kaynım hem erkek kardeşimin düğünü var.onun telaşı koşturmmması var.bayram geçti tatil yaptık tatilde biraz ilk kaçamaklarımı yaptım ama abartmmmadım.neyseki kilo almadan döndümmm.6 mayısta başlamıştımm 105 kg ile şuan 82 kgdayım.54 bedendim 48 bedene düştüm dahada düşücem.herkes imreniyor gören şaşırıyor ben gururlanıyorumm çok mmutluyummm.herkesin ilk sorusu hiç bişey yemmiyonmu bende diyorumm benimmm yedikklerimi siz yemiyorsunuzdur herkes aç yaşadığımı düşünüyo.alışmmışlar sanki diyet=açlık..haftaya kına gecesi evde olucak bende ikramlarımmı kendimm yapıp götürücemm.kara kek yapıcam,kurabiye yapıcam.bide bol kıymalı yaprak sarması bir ikide çikolata yapıp götüreyimbazen böyle yapıp götürüyorumm ikramm olacak oturmalarda herkes benim tabağa bakıyo nasıl diyet bu die şaşırıyolar dukan ammmca sağolsun diyorum.beslenme çantam var mmeşhur oldu her gittiğimmde bu sefer ne getirdin diyolargururla yiyorum valla korkmadan.ben yerken öyle çoğunun iştahı gidiyo sen yiyon kilo veriyon biz yedikçe alıcaz die yiyeiyolar bile çok mutlu oluyom doğru yoldayım die.bu yaz uzun yıllardan sonra çok rahat alışveriş yaptımmm kimse size göre bedenimiz yok demmedi..inşallah dahada küçülecemm sağlıkla herkese bol eksili kilolar diliyorum..

bidaha kacamak yapma bence.yoksa gorursun lisabella nin parmagini daha cok dikkat edelim.birbirimize destek olalim sende daha cok motive olursun.sayfayi takip et. :)
yok canim artik kacamak yok kendime geldim ce dedim ben artik 38 giyinecegim hatta 38 numara kiyafet alacagim vede icine girecegim bu kadar...! Aynen birbirimize destek olnaliyiz biz kadiniz!

arkadaslar bugun benim 23.gunum.sizlere bisey sormak istiyorum gecen gun kabiz olmustum,gecti ama iki gundur kendimi okadar yorgun ve halsiz hissediyorumki.agri kesici kullaniyorum ama hic fayda etmiyor.seyir evresinde sizlerdede boyle seyler oluyormuydu?

ben hashimoto tiroidi hastasıyım, demir eksikliği de var. dolayısıyla hep halsizim ne yazık ki.

yine de ben ve forumdaki diğer arkadaşlar multivitaminlerden destek alıyoruz. kalsiyum, magnezyum, çinko birleşimlerinden de faydalanıyoruz. dukan da öneriyor zaten vitamin desteği almamızı. sen de kullanabilirsin diye düşünüyorum.

tesekurler en kisa zamanda bi eczaneya gidip vitamin hapi alayim bende.

SHIRATAKI NOODLES kullanan varmı arkadaşlar dukan tariflerinde gordum. kullanan varsa türkiyede nerede bulunuyor
Gurmenet.com da satılıyor tatlım ama henüz kullanmadım.geçende süt tozu alırken ondan da alıcaktım ama stokta yoktu en kısa zamanda alıp deniycem belki şu an stokta vardır bi bak istersen

Son düzenleme:
Ufak bir sitem mi hissettim :18:

Haklısın canım ne desen haklısın valla

:106::106::106::106::106:

Kızlar merhaba;

diyete başlarken veya aralarda tahlilleriniz yaptırıyormusunuz. yada vucudumuzun bu diyetten zarar gormemesi için neler yapmalıyız bol bol su içmenin dışında

Selamlar

Aslında yaptırmak daha iyi olur başlangıçta ortasında ve sonunda.Ben başlangıçta yaptırmadım yanlız geçen gün bütün kan,idrar tahlilerimi yaptırdım.Tek bir değer yokki normalin altında yada üstünde
yok canim artik kacamak yok kendime geldim ce dedim ben artik 38 giyinecegim hatta 38 numara kiyafet alacagim vede icine girecegim bu kadar...! Aynen birbirimize destek olnaliyiz biz kadiniz!

O çok etkili bir yöntem kesinlikle hepinize tavsiye ederim.Ben diyete başladığımda bir pantolon görüp çok beğenmiştim ama içine giremedim patlayacak gibiydi vede kapanmıyordu.Ama aldım ben onu ve giyeceğim dedim.Hemen hergün denedim ve zamanla rahat giymeye sonrada bol gelmeye başladı.Olmaya başlayınca öyle çok giydimki yıprandı tabiki
şimdi 38 beden giyiyorum ve eskiden kilo olmadan önceki bütün kıyafetlerim 36 bedendi.Aslında bu yaz birçok eski kıyafetimide giydim ama tam 36 olanlar hala biraz sıkıyor.Ve çok sevdiğim bir elbisem var 36 beden ama kalıbımı dardır anlamadımkibirtek ona giremiyorum.giriyorumda arkası kapanmıyor ve benim hedefim şimdi ona girebilmek.Ona girdiğim gün seyir benim için bitmiştir
O yüzden tavsiyem bir kıyafet hedefi koyun kendinize .Girmeye başlayıncaki mutluluk inanılmaz

Son düzenleme:
Bugün PS günümdü;

Sabah:Tost+Domates

Öğle: 2 küçük yoğurt

Akşam:Fırnda balık+salata

3 lt su+3 fincan yeşil çay

Güne geç başladığım için aslında 2 öğün gibi oldu.Ama çook acıktım bugün vede mutlu oldum buna çünkü sistem çalışıyor mesajıydı buspoara başlamam gerekiyor yeniden inşallah yarın

slm :) bıkmayı aklından çıkar bence çünkü bende atakta sadece 1kgye yakın kilo verdim öle tartıda pek bi değişme olmadı başta ama artık oluyooooo ... öle kilo kilo değil ama oluyo :) bu yüzden sabır diyorum sana sabret ve bıktığını düşündüğünde başka bi uğraşla oyalan

selamlar :) kızlar dün doktora gittim kan tahlillerimi yaptırdım falan sonuçları bekliyorum bakalım araya 30 ağustos girdi . Bu arada kabızlığımdan bahsettim ve doktor .........şurup yazdı hemen hamilelere bile verildiğini güvenle kullanabileceğimi söyledi bende gidip aldım ve cidden faydasını gördüm hemen etki etti :) yalnız bu şurup bildiğiniz baklava şerbeti gibi çok tatlı sabah akşam 15 ml içmem gerekiyo sizce dukana etkisi ne olur ???????

Son düzenleyen: Moderatör:

ilaç ismi verilmiyor bildiğim kadarıyla, lisa yetişir şimdi bahsettiğin şurubu biliyorum dukan'dan önce kullanmışlığım var. gerçekten çok tatlı, iç bayacak kadar hem de. bence kalori değerlerine bir bak, şeker varsa dukan'ı bozar. inş. tatlandırıcıdır içindeki. bana da geçmişte dr. önermişti. kullanmış rahatlamışsn önemli olan o şimdilik.

naçizane önerim sabah kahvaltısından önce 1 kaşık karbonatlı su içmen. üstüne kahvaltını yaparken ekmeğine 1 kaşık ham buğday kepeği eklersen işlem tamamdır, kabızlık fln kalmaz. geçmişe bakarsan lisabella'nın da sunduğu epey formül var bu konuda, onlardan da faydalanabilirsin.

günaydın,nasılsınız?
DÜN Kİ MENÜM
Sabah
lorla kırmızı toz biber ve baharatlarla yapılan kahvaltılık

Öğlen
salçalı tavuk gögüs
işyerinde tavuklu yemek yapılmıştı onun sadece tavukları 2 yk kadar

Akşam
160 gr light ton balığı
1 büyükçe dilim peynir
1 kase tatlandırıcılı yoğurt (regl başlangıcım)
1 bardak sütle beraber yulaf kepeği

3 kupa yeşil çay, 3 lt su.
25 dak.plates ve 30 dak.koşu bantı

Gülùm, 3 ltr suyu nasil iciyorsun! Ben 1,5 ltr yi zor bitiriyorum (+yesil cay)... Suyun fazlasida zarar diyorlar, bütün mineralleri atar gider.. Bence 2 ltr yi gecme, ama sen bilirsin

mrb lisabella fransada oldugun icin sana soruyorum bi kac tarifte sut tozu var not etmisler kahveye konulan deil diye sen daha once aldinmi ve nerden aldigini yazarmisin

Gurmenet.com da satılıyor tatlım ama henüz kullanmadım.geçende süt tozu alırken ondan da alıcaktım ama stokta yoktu en kısa zamanda alıp deniycem belki şu an stokta vardır bi bak istersen

Gurmenet'te Shirataki rice var ama Shirataki noodle hiç görmedim. Varsa ben de almayı çok isterim, merak ediyorum nasıl bir tadı olduğunu :)

merhabalar

atağımın 2.günündeyim ve regl olucam kek yapsam duraklamaya sebep olur mu:44:

genelde atakta tatlandırıcı vs. kullanmasan daha iyi olur. ama regly olman sebebiyle seni çok iyi anlıyorum. kek yapacaksan bile içine sınırlı izinlilerden çok fazla koyma mesela kakao koyacaksan 1 tatlı k. veya sade yap.. çok fazla da tuketme.. yulaf k-hakkının 1/3 ü kadarını ye mesela..

mrb lisabella fransada oldugun icin sana soruyorum bi kac tarifte sut tozu var not etmisler kahveye konulan deil diye sen daha once aldinmi ve nerden aldigini yazarmisin

evet kahvelere konulan kahve kreması değerinde bizim kullandığımız süt tozu değil. biz Türkiye de Pınar ın yağı azaltılmış olanından kullanıyoruz ama y.dışında hangisinden kullanabilirsin bilmiyorum. pınar belki orda da vardır..

Merhaba kızlar;

62ye düştüğüm dukan diyetimi ramazandı bayramdı derken 2 ay kadar yapamadım.

Baktım ki çok kiloda almıyorum az ve öz yemeğe devam ettim.

Simdi 63,5 kilodayım tabi 42 bedenden 38e inmek çok güzel.

Ama hedefim 58di ve ptsiden itibaren devam edicem inşallah.

Bu arada eşim 8 ayda toplam 38kg verdi beraber bi motivasyondur gidiyor beraber başladık beraber bıraktık beraber devam edicez

Sizleri yeniden görmek pek güzel ama anladığım birşey var burdan kopunca diyettende kopuyorsunuz aman dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…