yok canim artik kacamak yok kendime geldim ce dedim ben artik 38 giyinecegim hatta 38 numara kiyafet alacagim vede icine girecegim bu kadar...! Aynen birbirimize destek olnaliyiz biz kadiniz!bidaha kacamak yapma bence.yoksa gorursun lisabella nin parmagini daha cok dikkat edelim.birbirimize destek olalim sende daha cok motive olursun.sayfayi takip et. :)
arkadaslar bugun benim 23.gunum.sizlere bisey sormak istiyorum gecen gun kabiz olmustum,gecti ama iki gundur kendimi okadar yorgun ve halsiz hissediyorumki.agri kesici kullaniyorum ama hic fayda etmiyor.seyir evresinde sizlerdede boyle seyler oluyormuydu?
ben hashimoto tiroidi hastasıyım, demir eksikliği de var. dolayısıyla hep halsizim ne yazık ki.
yine de ben ve forumdaki diğer arkadaşlar multivitaminlerden destek alıyoruz. kalsiyum, magnezyum, çinko birleşimlerinden de faydalanıyoruz. dukan da öneriyor zaten vitamin desteği almamızı. sen de kullanabilirsin diye düşünüyorum.
Gurmenet.com da satılıyor tatlım ama henüz kullanmadım.geçende süt tozu alırken ondan da alıcaktım ama stokta yoktu en kısa zamanda alıp deniycemSHIRATAKI NOODLES kullanan varmı arkadaşlar dukan tariflerinde gordum. kullanan varsa türkiyede nerede bulunuyor
Ufak bir sitem mi hissettim :18:
Haklısın canım ne desen haklısın valla
Kızlar merhaba;
diyete başlarken veya aralarda tahlilleriniz yaptırıyormusunuz. yada vucudumuzun bu diyetten zarar gormemesi için neler yapmalıyız bol bol su içmenin dışında
Selamlar
yok canim artik kacamak yok kendime geldim ce dedim ben artik 38 giyinecegim hatta 38 numara kiyafet alacagim vede icine girecegim bu kadar...! Aynen birbirimize destek olnaliyiz biz kadiniz!
! bosluktayiiiiim irademi kaybediyirum yardim edin banaaa bugun benim icin cok zor gecti bikmaya basliyorum sanki oooooooffff canim tatli cekti birde ben kilo vermiyorumki hani ne kadar yersem o kadar aliyorum ama 4 gun oldu baslayali bende oynama yok. Uuuuuff bunalimdayim neden:
selamlar :) kızlar dün doktora gittim kan tahlillerimi yaptırdım falan sonuçları bekliyorum bakalım araya 30 ağustos girdi . Bu arada kabızlığımdan bahsettim ve doktor ...... şurup yazdı hemen hamilelere bile verildiğini güvenle kullanabileceğimi söyledi bende gidip aldım ve cidden faydasını gördüm hemen etki etti :) yalnız bu şurup bildiğiniz baklava şerbeti gibi çok tatlı sabah akşam 15 ml içmem gerekiyo sizce dukana etkisi ne olur ???????
Gülùm, 3 ltr suyu nasil iciyorsun! Ben 1,5 ltr yi zor bitiriyorum (+yesil cay)... Suyun fazlasida zarar diyorlar, bütün mineralleri atar gider.. Bence 2 ltr yi gecme, ama sen bilirsinBugün PS günümdü;
Sabah:Tost+Domates
Öğle: 2 küçük yoğurt
Akşam:Fırnda balık+salata
3 lt su+3 fincan yeşil çay
Güne geç başladığım için aslında 2 öğün gibi oldu.Ama çook acıktım bugün vede mutlu oldum buna çünkü sistem çalışıyor mesajıydı buspoara başlamam gerekiyor yeniden inşallah yarın
Gurmenet.com da satılıyor tatlım ama henüz kullanmadım.geçende süt tozu alırken ondan da alıcaktım ama stokta yoktu en kısa zamanda alıp deniycembelki şu an stokta vardır bi bak istersen
merhabalar
atağımın 2.günündeyim ve regl olucam kek yapsam duraklamaya sebep olur mu:44:
mrb lisabella fransada oldugun icin sana soruyorum bi kac tarifte sut tozu var not etmisler kahveye konulan deil diye sen daha once aldinmi ve nerden aldigini yazarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?