Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Gülùm, 3 ltr suyu nasil iciyorsun! Ben 1,5 ltr yi zor bitiriyorum (+yesil cay)... Suyun fazlasida zarar diyorlar, bütün mineralleri atar gider.. Bence 2 ltr yi gecme, ama sen bilirsin

Haklısın canım suyunda fazlası tabiki zarar.Ben diyet öncesi günlerce su içmediğimi bilirim ama bu diyetle beraber su girdi hayatıma düzenli olarak.Yılların susuzluğunu gideriyorum dermişimAçıkcası 3 lt yi içmekte şuan zorlanmıyorum ben vücudumda su istiyor susuyorum yani.Bahsettiğin miktarın fazlalığı ile ilgili değişik görüşler var kimileri 2-2,5 lt nin üstünü zararlı buluyor kimileri 3-4 lt nin.Çok araştırdım ama 3 lt nin çok sakıncalı olacağını düşünmüyorum.Birde benim içtiğim su contrex in zengin mineralli suyu.Diyet boyunca hep bunu içtim.Geçen yaptırdığım detaylı testlerimdede en ufak bir sorun görmeyince açıkcası sorun olduğunu düşünmüyorum.Yinede sağol arkadaşım tabiki normali 2-2,5 lt.
merhabalar

atağımın 2.günündeyim ve regl olucam kek yapsam duraklamaya sebep olur mu:44:

Aslında bu kadar erken tatlı işlerine girmesen daha iyi olur lakin regl döneminde maalesef bu tatlı isteğimizin önüne geçemiyoruz.Atak evresine uygun tatlılarla ihtiyacını gider lakin sınırlı izinli kullanma hakkın olmadığından elindekilerle birşeyler yapmayı dene.Sanırım en uygunu helva oluyor.Eğer yulaf hakkını ekmek olarak tüketmiyorsan helva yap bol tarçınlı harikaa olur yada internetten atak evresi tatlıları diye arama yapabilirsin

mrb lisabella fransada oldugun icin sana soruyorum bi kac tarifte sut tozu var not etmisler kahveye konulan deil diye sen daha once aldinmi ve nerden aldigini yazarmisin

Ben süt tozunu sadece 1-2 defa kullandım.Regilait marka bütün marketlerde bulabilirsin.ben süper u den almıştım .yağsızını bulamamış onun yerine yarım yağlı demi ecreme almıştım.bulabilirsen yağsızını al bulamazsanda yarım yağlısını al.Bu nişastaların,mısırunlarının,küçük kahvelik sütlerin olduğu reyonda

Gurmenet'te Shirataki rice var ama Shirataki noodle hiç görmedim. Varsa ben de almayı çok isterim, merak ediyorum nasıl bir tadı olduğunu :)

tatsız tuzsuz saman gibi birşey :120::120::120::120:ama işte mesela spagetti isteğini bir nebze olsun gideriyor

Son düzenleme:
merhaba günlük yürüyüş ve egzersizleri yapıyor musunuz bide kilo kaybı dukan testle aynı şekilde mi gidiyor hedefine daha önce ulaşan arkadaşlar var mı acaba ?????

merhaba günlük yürüyüş ve egzersizleri yapıyor musunuz bide kilo kaybı dukan testle aynı şekilde mi gidiyor hedefine daha önce ulaşan arkadaşlar var mı acaba ?????
Ilk 3 ay yaptim ben duzenli olarak inanilmaz faydasi oldu sonra biraktim ama yeniden baslamak istiyorum.Kilo kaybida kacamaklar yapip duraklamalar yasamadigin takdirde hedefine soylenenden once ulasiliyor.

Daha once tarifini verdigim ekmekte bazi degisiklikler yaptim daha guzel oldu.

malzemeler:
-3 yumurta
-2 kucuk paket yogurt( 250 gr yada 6 yemek kasigi)
-1 paket kabartma tozu
-8 yemek kasigi yulaf kepegi

yumurta ,yogurt ve kabartma tozunu bir kasede cirpiyoruz iyice .sonra yulaf kepegini ekliyoruz ve karistiriyoruz.Onceden 150-160 dereceye firinimizi isitiyoruz ve karisimi silikon 28 cm lik kaliba dokup yaklasik 20-30 dakika pisiriyoruz.pisen ekmegi 4 parcaya bolup hergun 2 kasik yulaf hakkimiza denk 1 dilimini kahvaltida afiyetle yiyoruz.yada iskenderimizin alt ekmek kismiNa kullanip nefis iskender yapiyoruz.yada arasini acip peynirli,domatesli salatali sandwichler hazirliyoruz.yada yine peynirli tost yapariz veya az pismis yumurtamiza,menemenimize banip banip yeriz

D

Lisabellacım bende dün akşam içine giremediğim 3 elbiseden 2sine girdim çok mutlu oldum.3.sü abiye, prenses elbisesi gibi straplez zümrüt yeşili.fermuarı yandan kapamalı ve 3te ikisi kapandı.aslında 36 beden ama yurtdışından almıştım kalıbı dar.gerçi artık kotlarda 25 beden bile giymeye başladım.benim de seyire son vermeyi düşündüğüm zaman tekrar prenses elbisemi deniycem umarım seyirimi bitirene dek ona sığacak hale gelirim

Gurmenet'te Shirataki rice var ama Shirataki noodle hiç görmedim. Varsa ben de almayı çok isterim, merak ediyorum nasıl bir tadı olduğunu :)
Aynen canım orda pirinci vardı

Eline sağlık kuzum mis görünüyorlar.
bu arada benim de genel bi tavsiyem var.mesela sende sadece yoğurt kullanmışsın.bende süt ve yoğurt kullandığım tarifi sadece yoğurt ile yaptım ve daha güzel oldu.hatta krepte de sütüm olmadığı zaman sadece yoğurt kullandım.lezzeti arttı tavsiyem süt yerine tariflerde yoğurdu deneyin

Harikasın canım İnşallah şekercim inşallah gireceğiz elbiselerimizin içine.Şimdiye kadar girmeyi başarabildik hayallerimizin içine eminim sonuncularada gireceğiz İçine girdiğimde foto çekip koyacağım

evet dediğin gibi yoğurt daha lezzetli yapıyor tarifleri.öncekinde 1 küçük yoğurttu bunda 2 koydum hem lezzeti daha güzel oldu hemde arttırdığım kabartma tozu ile birleşince çokta güzel kabardı

benim bugun 24.gunum dun tartildim 6 kilo vermis gozuktu.bugun tartildigimda ise 5.5 kilo vermis gozukuyorum.testin verdigi cevaba gore daha hizli verdigimi dusunuyorum.hedefim ise ayda 6.5 kilo vermek.

Merhaba.. Yaılanları okumadım henüz. Sabah kahvaltıdan sonra cekirdek ailemle gezmelere gittik carşı pazar dolandık. Ayaklarım ağrıyor. Henüz yeni pantolon yada blujean almakla biraz daha beklemek istiyorum bende önmüz kış buralarda da kış baya soğuk geçtiği icin kendime kışlık mont aldım. Aşırıya kacmadan bir kac şey daha var almayı planladığım. Kot, ayyakkabı, cizme, yelek bide kışlık elbise var aklımda elbise hic giymem ama dize kadar altında yünlü corap ve cizme güzel olur diye düşünüyorum. Burda artık yaz bitti gibi bu yüzden kışlık ağrlıklı listem :). Kendime ilk ödülü almış oldum. Sizinde var mı almayı düşündünüz bir ödül?

bugun 24.gunum ilk dafa tatli yicem.tatli dediysem yanlis anlamayin,ducan helvasi yani.bugun ekmek hakkimi kullanmadim.helva yiyebilmek icin.herkese bol bol kilo vermeler.

guzlendirmeye gecen arkadaslar bizi boslamayin lutfenn.....

Ilk 3 ay yaptim ben duzenli olarak inanilmaz faydasi oldu sonra biraktim ama yeniden baslamak istiyorum.Kilo kaybida kacamaklar yapip duraklamalar yasamadigin takdirde hedefine soylenenden once ulasiliyor.

Lisabellacigim merhaba.Biraz fazlami samimi oldu acaba.Siz beni tanimiyorsunuz ama ben size kendimi cok yakin hissettim cunku 3 gundur burayi okuyorum.Oncelikle sorulara verdiginiz cevaplar ile gostermis oldugunuz sanir ve anlayistan dolayi tebrik ederim.Bu arada diger arkadaslarida azimlerinden dolayi kutluyorum.Ben de bugun dukana basladim.Kilo. 90 ve 30 kilo vermem gerekiyor.& gun atak evresi yapmam gerekiyor ve onumde uzun bir yol.Dilerim bu yolculuk da beni yalniz b irakmazsinz.Hepinizi opuyorum.

tamam canım ben de zaten atak tatlılarına bakıyordum hep hanı nişastasız kakaosuz falan olanlara ve helva yapmaya karar vermiştim yarın deneyeceğim bakalım tatlandırı alıp takita formtat60 almayı düşünüyorum

1/3 ü derken içinde tatlandırıcı olduğu için mi:44: zaten sade yapmayı düşünüyordum daha uygun diye

Merhaba kızlar;

benimde bugun 6 günlük atak dönemim bitti insallah seyiride bitiririz

bugun ilk kez bende migrodalgada ekmek yapıp tost yaptım kendime cok güzel oldu resmen rejim psikolojisinden çıktım

İyi ki aklıma getirdiniz. Ben de helva yapacağım yarın kendime :) Tatlısız olmuyor

Hoşgeldin guccume Yolumuz uzun ama Dukan'la çok eğlenceli hâle geliyor. Hem bıkana kadar yiyorsun hem de kilo veriyorsun. Ben böyle bir diyet yapmadım daha önce :)

Eyvah yulafimi unuttum yemeye. Saat gec oldu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…