Gülùm, 3 ltr suyu nasil iciyorsun! Ben 1,5 ltr yi zor bitiriyorum (+yesil cay)... Suyun fazlasida zarar diyorlar, bütün mineralleri atar gider.. Bence 2 ltr yi gecme, ama sen bilirsin
merhabalar
atağımın 2.günündeyim ve regl olucam kek yapsam duraklamaya sebep olur mu:44:
mrb lisabella fransada oldugun icin sana soruyorum bi kac tarifte sut tozu var not etmisler kahveye konulan deil diye sen daha once aldinmi ve nerden aldigini yazarmisin
Gurmenet'te Shirataki rice var ama Shirataki noodle hiç görmedim. Varsa ben de almayı çok isterim, merak ediyorum nasıl bir tadı olduğunu :)
Ilk 3 ay yaptim ben duzenli olarak inanilmaz faydasi oldu sonra biraktim ama yeniden baslamak istiyorum.merhaba günlük yürüyüş ve egzersizleri yapıyor musunuz bide kilo kaybı dukan testle aynı şekilde mi gidiyor hedefine daha önce ulaşan arkadaşlar var mı acaba ?????
Lisabellacım bende dün akşam içine giremediğim 3 elbiseden 2sine girdim çok mutlu oldum.3.sü abiye, prenses elbisesi gibi straplez zümrüt yeşili.fermuarı yandan kapamalı ve 3te ikisi kapandı.aslında 36 beden ama yurtdışından almıştım kalıbı dar.gerçi artık kotlarda 25 beden bile giymeye başladım.benim de seyire son vermeyi düşündüğüm zaman tekrar prenses elbisemi deniycem umarım seyirimi bitirene dek ona sığacak hale gelirim:106::106::106::106::106:
O çok etkili bir yöntem kesinlikle hepinize tavsiye ederim.Ben diyete başladığımda bir pantolon görüp çok beğenmiştim ama içine giremedim patlayacak gibiydi vede kapanmıyordu.Ama aldım ben onu ve giyeceğim dedim.Hemen hergün denedim ve zamanla rahat giymeye sonrada bol gelmeye başladı.Olmaya başlayınca öyle çok giydimki yıprandı tabiki
şimdi 38 beden giyiyorum ve eskiden kilo olmadan önceki bütün kıyafetlerim 36 bedendi.Aslında bu yaz birçok eski kıyafetimide giydim ama tam 36 olanlar hala biraz sıkıyor.Ve çok sevdiğim bir elbisem var 36 beden ama kalıbımı dardır anlamadımkibirtek ona giremiyorum.giriyorumda arkası kapanmıyor ve benim hedefim şimdi ona girebilmek.Ona girdiğim gün seyir benim için bitmiştir
O yüzden tavsiyem bir kıyafet hedefi koyun kendinize .Girmeye başlayıncaki mutluluk inanılmaz
Aynen canım orda pirinci vardı
Gurmenet'te Shirataki rice var ama Shirataki noodle hiç görmedim. Varsa ben de almayı çok isterim, merak ediyorum nasıl bir tadı olduğunu :)
Eline sağlık kuzum mis görünüyorlar.
Daha once tarifini verdigim ekmekte bazi degisiklikler yaptim daha guzel oldu.
malzemeler:
-3 yumurta
-2 kucuk paket yogurt( 250 gr yada 6 yemek kasigi)
-1 paket kabartma tozu
-8 yemek kasigi yulaf kepegi
yumurta ,yogurt ve kabartma tozunu bir kasede cirpiyoruz iyice .sonra yulaf kepegini ekliyoruz ve karistiriyoruz.Onceden 150-160 dereceye firinimizi isitiyoruz ve karisimi silikon 28 cm lik kaliba dokup yaklasik 20-30 dakika pisiriyoruz.pisen ekmegi 4 parcaya bolup hergun 2 kasik yulaf hakkimiza denk 1 dilimini kahvaltida afiyetle yiyoruz.yada iskenderimizin alt ekmek kismiNa kullanip nefis iskender yapiyoruz.yada arasini acip peynirli,domatesli salatali sandwichler hazirliyoruz.yada yine peynirli tost yapariz veya az pismis yumurtamiza,menemenimize banip banip yeriz
Eki Görüntüle 790649 Eki Görüntüle 790648 D
Lisabellacım bende dün akşam içine giremediğim 3 elbiseden 2sine girdim çok mutlu oldum.3.sü abiye, prenses elbisesi gibi straplez zümrüt yeşili.fermuarı yandan kapamalı ve 3te ikisi kapandı.aslında 36 beden ama yurtdışından almıştım kalıbı dar.gerçi artık kotlarda 25 beden bile giymeye başladım.benim de seyire son vermeyi düşündüğüm zaman tekrar prenses elbisemi deniycem umarım seyirimi bitirene dek ona sığacak hale gelirim
Aynen canım orda pirinci vardı
Eline sağlık kuzum mis görünüyorlar.
bu arada benim de genel bi tavsiyem var.mesela sende sadece yoğurt kullanmışsın.bende süt ve yoğurt kullandığım tarifi sadece yoğurt ile yaptım ve daha güzel oldu.hatta krepte de sütüm olmadığı zaman sadece yoğurt kullandım.lezzeti arttıtavsiyem süt yerine tariflerde yoğurdu deneyin
merhaba günlük yürüyüş ve egzersizleri yapıyor musunuz bide kilo kaybı dukan testle aynı şekilde mi gidiyor hedefine daha önce ulaşan arkadaşlar var mı acaba ?????
bugun 24.gunum ilk dafa tatli yicem.tatli dediysem yanlis anlamayin,ducan helvasi yani.bugun ekmek hakkimi kullanmadim.helva yiyebilmek icin.herkese bol bol kilo vermeler.
guzlendirmeye gecen arkadaslar bizi boslamayin lutfenn.....
henuz yemedim yedikten sonra yazarim :)
Afiyet olsun.Tadi nasil di acaba.Bende bugun dukana basladim da.
Ilk 3 ay yaptim ben duzenli olarak inanilmaz faydasi oldu sonra biraktim ama yeniden baslamak istiyorum.Kilo kaybida kacamaklar yapip duraklamalar yasamadigin takdirde hedefine soylenenden once ulasiliyor.
henuz yemedim yedikten sonra yazarim :)
merakla bekliyorum canim.Sana afiyet olsun
tamam canım ben de zaten atak tatlılarına bakıyordum hep hanı nişastasız kakaosuz falan olanlara ve helva yapmaya karar vermiştim yarın deneyeceğim bakalım tatlandırı alıp takita formtat60 almayı düşünüyorumAslında bu kadar erken tatlı işlerine girmesen daha iyi olur lakin regl döneminde maalesef bu tatlı isteğimizin önüne geçemiyoruz.Atak evresine uygun tatlılarla ihtiyacını gider lakin sınırlı izinli kullanma hakkın olmadığından elindekilerle birşeyler yapmayı dene.Sanırım en uygunu helva oluyor.Eğer yulaf hakkını ekmek olarak tüketmiyorsan helva yap bol tarçınlı harikaa oluryada internetten atak evresi tatlıları diye arama yapabilirsin
genelde atakta tatlandırıcı vs. kullanmasan daha iyi olur. ama regly olman sebebiyle seni çok iyi anlıyorum. kek yapacaksan bile içine sınırlı izinlilerden çok fazla koyma mesela kakao koyacaksan 1 tatlı k. veya sade yap.. çok fazla da tuketme.. yulaf k-hakkının 1/3 ü kadarını ye mesela..
Aslında bu kadar erken tatlı işlerine girmesen daha iyi olur lakin regl döneminde maalesef bu tatlı isteğimizin önüne geçemiyoruz.Atak evresine uygun tatlılarla ihtiyacını gider lakin sınırlı izinli kullanma hakkın olmadığından elindekilerle birşeyler yapmayı dene.Sanırım en uygunu helva oluyor.Eğer yulaf hakkını ekmek olarak tüketmiyorsan helva yap bol tarçınlı harikaa oluryada internetten atak evresi tatlıları diye arama yapabilirsin
Lisabellacigim merhaba.Biraz fazlami samimi oldu acaba.Siz beni tanimiyorsunuz ama ben size kendimi cok yakin hissettim cunku 3 gundur burayi okuyorum.Oncelikle sorulara verdiginiz cevaplar ile gostermis oldugunuz sanir ve anlayistan dolayi tebrik ederim.Bu arada diger arkadaslarida azimlerinden dolayi kutluyorum.Ben de bugun dukana basladim.Kilo. 90 ve 30 kilo vermem gerekiyor.& gun atak evresi yapmam gerekiyor ve onumde uzun bir yol.Dilerim bu yolculuk da beni yalniz b irakmazsinz.Hepinizi opuyorum.
Eyvah yulafimi unuttum yemeye. Saat gec oldu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?