Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dukan'da saatin önemi yok, her saat yemek yiyebilirsin :) Mesela ben şimdi pastırma yiyeceğim, hem de hiç pişmanlık duymadan

Bende normalde saate önem vermiyorum. Karnımda acıktı ama yatakta yatıyorum kalkmaya üşeniyorum :) buzdolabında tavuk var bide yulafımla muhalebi yapabilirim ama tembellik var
Bugün cok yemek yemedim acım kalkmak yada kalkmamak :)

Kalktım mutfağa gittim tavuk yoğurt ve turşu yedim :))

Deneye deneye güzel tarifler çıkarıyoruz.dukan bizi iyi bi ahçı olma yolunda ilerletiyo.ben geçende tesadüfen dukan mousse tarifi buldum mesela

Güle güle kullan ödülünü ben ödül koymadım ama çok beğendiğim bi kalem elbise var 34 beden kotonda.içine şimdi sığıyorum ama hedefimi tutturunca alırım diye kendimi erteledim onu alırım inşallah ve foto çekip koyarım bende lisacığımın yapacağı gibi aslında biz değişimlerimizin de fotosunu koysak ya.en son nev arkadaşımız koymuştu.teşvik ve motivasyona katkısı olacağı aşikar

ecemuuussss

Son düzenleme:

Mrb evet oyleymis ben hic sut tozu kullanmadim bilmuyorum kullandim ama tadini begenmedim yokburda ama turk marketi var belki onda vardir tesekur....

Canııım hoşgeldin aramıza Utandırıyorsun beniÇok teşekkür ederim .Başlıktanda anlaşılacağı üzere deneyimlerimizi elimizden geldiğince paylaşmaya çalışıyoruz.Kiloyu veren gidiyor ben ise demirbaş Seninde yolun uzun Allah kolaylık versin lakin dükan ile zaten kolay olacak Testini yaptın,kitabını okudun ,alışverişini yaptın sanırım.Kafan takılan herşeyi bize sorabilirsin.Kendine birde cetvel yap . motıvasyon açısından işe yarıyor.(nasıl yapacağım diye soracaksın ,o zaman açıklarım )
bi kac kasik yedim ama ben pek begenmedim.neyse en azindan biraz seker istegimi karsiladi.

takita formtat60 uygundur 1/3 ne anlamadım

Kalktım mutfağa gittim tavuk yoğurt ve turşu yedim :))

Yanlız Dükan ı son yemeğinizi yatmadan 3 saat önce bitirin uyarısını dikkate alın bence.Kitaptaki yerini aradımda bulamadım.Yarın bakar söylerim size

bu arada yaptığınız atağa uygun helva tarifi var mı kızlar:44:

Diyete ilk başladığımda yaptığım dükan helvam.Daha sonraları kepek hakkımı ekmek olarak kullanmayı tercih edince yapmadım bir daha..

DUKAN HELVASI:

2 yk yulaf kepeğini 1 tatlı kaşığı yağda kokusu çıkana kadar kavurun
1.5
yemek kaşığı tatlandırıcı ekleyin bir iki karıştırın. (pişirilebilir olandan)
sonra da 1.5 çay bardağı süt ekleyin bir iki karıştırın kapağını kapatın göz göz olunca da altını kapatın, üstüne de tarçın.afiyet olsun,kilo olmasin :)))

Mrb evet oyleymis ben hic sut tozu kullanmadim bilmuyorum kullandim ama tadini begenmedim yokburda ama turk marketi var belki onda vardir tesekur....

esiesi,ben sana cevap yazdım geçmişe bak

Bugünkü menüm:SP günümdü

Sabah:1 yumurta+1 dilim tavuk füme+peynir+ekmek

Öğlen:Kıymalı yumurta+ayran

Akşam:Tavuk haşlama+yoğurt

3 lt su+3 fincan yeşil çay

tamam canim bakarim ben pazartesi gunu cok merci. Bu arada mesajlara gecc cevap veriyorum. Kisa hazirliksiz yaptim icin mesgulum kusura bakmayin kizlar ben bugun tenez kacamak yaptimm annemlerinz ordaydim vodka acikmistim caresizdim. Ben atagi pazar bitirmek istiyodum napim devam ettirimmi seyiremi geceyim kacamk oldugu icn soruyorum yoksa dukan testait normalde 2 gun demistipp

Tamam canim okudum lisabella cigim sp ps nedemek cozemedim

Ama olmadı bu şimdi daha diyetin başındasın dün bir bugün iki.İşte buna kızıyorum ben.Aylardır diyet yapan sıkılan biri olsan anlarım tamam sıkıldı artık yaptı bir kaçamak derim.Ama atağın 2, günü kaçamak yaptım olmaaaaazSen peki eminmisin bu diyeti tamamlayabileceğinden.Adam ısrarla öğün atlamayın açlığınızı geçiştirmeyin diyor.Acıkmak kaçamak yapmaya çok uygun hale getiriyor kişiyi.İyi madem çok acıktın bari uygun birşeyler yeseydın.Tamami ile dükan dışıysa yediğin baştan al sen atağını
Tamam canim okudum lisabella cigim sp ps nedemek cozemedim

SP= Saf Protein

PS=Protein+Sebze

Merhaba,
Bir kac gundur Dukan diet sayfasini okuyordum. Bende araniza katilmak istedim. Onceleri basaramayacagimi dusundugum icin cekinmistim ancak gordum ki herkes cok gayretli. Kaybedecek kilodan baska bir seyim yok dedim ve ilk mesajimi yaziyorum. Kadinlar kulubune yeni uye oldum, bu sebepten dolayi yazim hatalarim olursa kusuruma bakmayin. Umarim dogru sayfa dogru yere mesaj yaziyorum dur.

Mrb canim ama ben evimde olmadigim icin yedim mecburiyetten yoksa zaten yapmam diet yapanlar evinden cikmamasi lazim kesin bunu anladim. Yenidenmi baslayayim ataga ama 6 gun oldu yedim dediysem oyle asiri deil lisacigim en fazla 2 kasik yemek ten aldim bir tane incir recelinden aldim buna ragmen tekrar baslayimmi lisa parmak parmak parmaaaaaak cok kizdin biliyorum benim icin diyosun bir daha soz duymayacaksin kacamk lafini benden. Bu arada yazida bazi hatalar olmus telden yazdigim icin kusura bakmayin...

Son düzenleme:

ecemus kek falan yapıcaksan kepek hakkının 1/3 ünü kullan deiş de canım

çok teşekkürler yarın seyire geçtiğim için yarın yapmaya kara verdim

Kızlar geçen hafta sonu migrostan doğalsan yulaf kepeği galeta karışımı almıştım. Daha önceden yulaf kepeğim olduğu için açmadım, bu gün yulaf kepeğim bitince açtım bir de ne göreyim paketin iç tarafından iplik iplik bir şeyler uzuyor. Bu böceklenme işaretidir değil mi?
Gidip geri vermeyi düşünüyorum alırlar mı?

Mutlu pazarlar kızlar

Merhaba,hoşgeldin aramıza

Hayatım tabiki evden çıkabilirsin.Ya yanında götürürsün yada orda uygun birşeyler bulabilirsin.Yok yeniden başlama bugünde yap atak yarın seyirine geç hatta bugünde geçebilirsin çünkü atak uzadıkça kaçamağa daha yatkın olunuyor bu yüzden uzatılması önerilmiyor.bugün geçtiysen devam et geçmediysende yarın geç seyire asıl kiloları orda vereceksin.ama valla kızdım bir daha yok kaçamak falan

Bozulmuş olabilir canım tarihine falan bak ve götür migros değişir bence büyük market sonuçta.

Hayir canim bugunde devam ediyim aksam kitabin seyir bolumunu okuyup yarin gecerim insallah seyiri iyce anlamam gerekki birdaha su kacamklari yapmayim bu arada senin ekmegi bugun deniycem helvayida ama sutu mayalayip firina koydum mayalanmasi icin 1 saat oldu hala bisey yok... Tamam canim bundan sonra ne kendimi ne seni kizdirmiycam dukan sozu mdr...

Lissabella cigim,merhaba ben Guccume.Cok tesekkur ederim.Sen cok iyi bir insansin.Bu iltifat degil gercek.Bunlari yaziyorum ki nasil yanlis gordugumuz seyleri soylememiz gerekiyorsa dogrulari da soylememiz o derece onemli bence. Ben sormadan aklimdan geceni okumussun evet cetveli nasil yapacagim?Bir de ikinci bir sorum olacak,mesaj yazarken alintiya gidiyorum ama genel bir mesaj yazmak icin ne yapmam gerekli?Simdiden cok tesekkur.Diger arkadaslara da basari ve mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…