Dukan'da saatin önemi yok, her saat yemek yiyebilirsin :) Mesela ben şimdi pastırma yiyeceğim, hem de hiç pişmanlık duymadan
Deneye deneye güzel tarifler çıkarıyoruz.dukan bizi iyi bi ahçı olma yolunda ilerletiyo.ben geçende tesadüfen dukan mousse tarifi buldum meselaHarikasın canımİnşallah şekercim inşallah gireceğiz elbiselerimizin içine.Şimdiye kadar girmeyi başarabildik hayallerimizin içine eminim sonuncularada gireceğiz İçine girdiğimde foto çekip koyacağım
evet dediğin gibi yoğurt daha lezzetli yapıyor tarifleri.öncekinde 1 küçük yoğurttu bunda 2 koydum hem lezzeti daha güzel oldu hemde arttırdığım kabartma tozu ile birleşince çokta güzel kabardı
Güle güle kullan ödülünüMerhaba.. Yaılanları okumadım henüz. Sabah kahvaltıdan sonra cekirdek ailemle gezmelere gittik carşı pazar dolandık. Ayaklarım ağrıyor. Henüz yeni pantolon yada blujean almakla biraz daha beklemek istiyorum bende önmüz kış buralarda da kış baya soğuk geçtiği icin kendime kışlık mont aldım. Aşırıya kacmadan bir kac şey daha var almayı planladığım. Kot, ayyakkabı, cizme, yelek bide kışlık elbise var aklımda elbise hic giymem ama dize kadar altında yünlü corap ve cizme güzel olur diye düşünüyorum. Burda artık yaz bitti gibi bu yüzden kışlık ağrlıklı listem :). Kendime ilk ödülü almış oldum. Sizinde var mı almayı düşündünüz bir ödül?
genelde atakta tatlandırıcı vs. kullanmasan daha iyi olur. ama regly olman sebebiyle seni çok iyi anlıyorum. kek yapacaksan bile içine sınırlı izinlilerden çok fazla koyma mesela kakao koyacaksan 1 tatlı k. veya sade yap.. çok fazla da tuketme.. yulaf k-hakkının 1/3 ü kadarını ye mesela..
evet kahvelere konulan kahve kreması değerinde bizim kullandığımız süt tozu değil. biz Türkiye de Pınar ın yağı azaltılmış olanından kullanıyoruz ama y.dışında hangisinden kullanabilirsin bilmiyorum. pınar belki orda da vardır..
Lisabellacigim merhaba.Biraz fazlami samimi oldu acaba.Siz beni tanimiyorsunuz ama ben size kendimi cok yakin hissettim cunku 3 gundur burayi okuyorum.Oncelikle sorulara verdiginiz cevaplar ile gostermis oldugunuz sanir ve anlayistan dolayi tebrik ederim.Bu arada diger arkadaslarida azimlerinden dolayi kutluyorum.Ben de bugun dukana basladim.Kilo. 90 ve 30 kilo vermem gerekiyor.& gun atak evresi yapmam gerekiyor ve onumde uzun bir yol.Dilerim bu yolculuk da beni yalniz b irakmazsinz.Hepinizi opuyorum.
bi kac kasik yedim ama ben pek begenmedim.neyse en azindan biraz seker istegimi karsiladi.
tamam canım ben de zaten atak tatlılarına bakıyordum hep hanı nişastasız kakaosuz falan olanlara ve helva yapmaya karar vermiştim yarın deneyeceğim bakalım tatlandırı alıp takita formtat60 almayı düşünüyorum
1/3 ü derken içinde tatlandırıcı olduğu için mi:44: zaten sade yapmayı düşünüyordum daha uygun diye
Bende normalde saate önem vermiyorum. Karnımda acıktı ama yatakta yatıyorum kalkmaya üşeniyorum :) buzdolabında tavuk var bide yulafımla muhalebi yapabilirim ama tembellik var
Bugün cok yemek yemedim acım kalkmak yada kalkmamak :)
Kalktım mutfağa gittim tavuk yoğurt ve turşu yedim :))
bu arada yaptığınız atağa uygun helva tarifi var mı kızlar:44:
Mrb evet oyleymis ben hic sut tozu kullanmadim bilmuyorum kullandim ama tadini begenmedim yokburda ama turk marketi var belki onda vardir tesekur....
Haklısın canım suyunda fazlası tabiki zarar.Ben diyet öncesi günlerce su içmediğimi bilirim ama bu diyetle beraber su girdi hayatıma düzenli olarak.Yılların susuzluğunu gideriyorum dermişimAçıkcası 3 lt yi içmekte şuan zorlanmıyorum ben vücudumda su istiyor susuyorum yani.Bahsettiğin miktarın fazlalığı ile ilgili değişik görüşler var kimileri 2-2,5 lt nin üstünü zararlı buluyor kimileri 3-4 lt nin.Çok araştırdım ama 3 lt nin çok sakıncalı olacağını düşünmüyorum.Birde benim içtiğim su contrex in zengin mineralli suyu.Diyet boyunca hep bunu içtim.Geçen yaptırdığım detaylı testlerimdede en ufak bir sorun görmeyince açıkcası sorun olduğunu düşünmüyorum.Yinede sağol arkadaşım tabiki normali 2-2,5 lt.
Aslında bu kadar erken tatlı işlerine girmesen daha iyi olur lakin regl döneminde maalesef bu tatlı isteğimizin önüne geçemiyoruz.Atak evresine uygun tatlılarla ihtiyacını gider lakin sınırlı izinli kullanma hakkın olmadığından elindekilerle birşeyler yapmayı dene.Sanırım en uygunu helva oluyor.Eğer yulaf hakkını ekmek olarak tüketmiyorsan helva yap bol tarçınlı harikaa oluryada internetten atak evresi tatlıları diye arama yapabilirsin
Ben süt tozunu sadece 1-2 defa kullandım.Regilait marka bütün marketlerde bulabilirsin.ben süper u den almıştım .yağsızını bulamamış onun yerine yarım yağlı demi ecreme almıştım.bulabilirsen yağsızını al bulamazsanda yarım yağlısını al.Bu nişastaların,mısırunlarının,küçük kahvelik sütlerin olduğu reyonda
tatsız tuzsuz saman gibi birşey :120::120::120::120:ama işte mesela spagetti isteğini bir nebze olsun gideriyor
esiesi,ben sana cevap yazdım geçmişe bak
Bugünkü menüm:SP günümdü
Sabah:1 yumurta+1 dilim tavuk füme+peynir+ekmek
Öğlen:Kıymalı yumurta+ayran
Akşam:Tavuk haşlama+yoğurt
3 lt su+3 fincan yeşil çay
tamam canim bakarim ben pazartesi gunu cok merci. Bu arada mesajlara gecc cevap veriyorum. Kisa hazirliksiz yaptim icin mesgulum kusura bakmayin kizlar ben bugun tenez kacamak yaptimm annemlerinz ordaydim vodka acikmistim caresizdim. Ben atagi pazar bitirmek istiyodum napim devam ettirimmi seyiremi geceyim kacamk oldugu icn soruyorum yoksa dukan testait normalde 2 gun demistipp
Tamam canim okudum lisabella cigim sp ps nedemek cozemedim
Mrb canim ama ben evimde olmadigim icin yedim mecburiyetten yoksa zaten yapmam diet yapanlar evinden cikmamasi lazim kesin bunu anladim. Yenidenmi baslayayim ataga ama 6 gun oldu yedim dediysem oyle asiri deil lisacigim en fazla 2 kasik yemek ten aldim bir tane incir recelinden aldim buna ragmen tekrar baslayimmi lisa parmak parmak parmaaaaaak cok kizdin biliyorum benim icin diyosun bir daha soz duymayacaksin kacamk lafini benden. Bu arada yazida bazi hatalar olmus telden yazdigim icin kusura bakmayin...Ama olmadı bu şimdi daha diyetin başındasın dün bir bugün iki.İşte buna kızıyorum ben.Aylardır diyet yapan sıkılan biri olsan anlarım tamam sıkıldı artık yaptı bir kaçamak derim.Ama atağın 2, günü kaçamak yaptım olmaaaaazSen peki eminmisin bu diyeti tamamlayabileceğinden.Adam ısrarla öğün atlamayın açlığınızı geçiştirmeyin diyor.Acıkmak kaçamak yapmaya çok uygun hale getiriyor kişiyi.İyi madem çok acıktın bari uygun birşeyler yeseydın.Tamami ile dükan dışıysa yediğin baştan al sen atağını
SP= Saf Protein
PS=Protein+Sebze
Canııım hoşgeldin aramızaUtandırıyorsun beni Çok teşekkür ederim .Başlıktanda anlaşılacağı üzere deneyimlerimizi elimizden geldiğince paylaşmaya çalışıyoruz.Kiloyu veren gidiyor ben ise demirbaş Seninde yolun uzun Allah kolaylık versin lakin dükan ile zaten kolay olacak Testini yaptın,kitabını okudun ,alışverişini yaptın sanırım.Kafan takılan herşeyi bize sorabilirsin.Kendine birde cetvel yap . motıvasyon açısından işe yarıyor.(nasıl yapacağım diye soracaksın ,o zaman açıklarım )
takita formtat60 uygundur1/3 ne anlamadım
Yanlız Dükan ı son yemeğinizi yatmadan 3 saat önce bitirin uyarısını dikkate alın bence.Kitaptaki yerini aradımda bulamadım.Yarın bakar söylerim size
Diyete ilk başladığımda yaptığım dükan helvam.Daha sonraları kepek hakkımı ekmek olarak kullanmayı tercih edince yapmadım bir daha..
DUKAN HELVASI:
2 yk yulaf kepeğini 1 tatlı kaşığı yağda kokusu çıkana kadar kavurun
1.5 yemek kaşığı tatlandırıcı ekleyin bir iki karıştırın. (pişirilebilir olandan)
sonra da 1.5 çay bardağı süt ekleyin bir iki karıştırın kapağını kapatın göz göz olunca da altını kapatın, üstüne de tarçın.afiyet olsun,kilo olmasin :)))
Merhaba,hoşgeldin aramızaMerhaba,
Bir kac gundur Dukan diet sayfasini okuyordum. Bende araniza katilmak istedim. Onceleri basaramayacagimi dusundugum icin cekinmistim ancak gordum ki herkes cok gayretli. Kaybedecek kilodan baska bir seyim yok dedim ve ilk mesajimi yaziyorum. Kadinlar kulubune yeni uye oldum, bu sebepten dolayi yazim hatalarim olursa kusuruma bakmayin. Umarim dogru sayfa dogru yere mesaj yaziyorum dur.
Mrb canim ama ben evimde olmadigim icin yedim mecburiyetten yoksa zaten yapmam diet yapanlar evinden cikmamasi lazim kesin bunu anladim. Yenidenmi baslayayim ataga ama 6 gun oldu yedim dediysem oyle asiri deil lisacigim en fazla 2 kasik yemek ten aldim bir tane incir recelinden aldim buna ragmen tekrar baslayimmi lisa parmak parmak parmaaaaaak cok kizdin biliyorum benim icin diyosun bir daha soz duymayacaksin kacamk lafini benden. Bu arada yazida bazi hatalar olmus telden yazdigim icin kusura bakmayin...
Kızlar geçen hafta sonu migrostan doğalsan yulaf kepeği galeta karışımı almıştım. Daha önceden yulaf kepeğim olduğu için açmadım, bu gün yulaf kepeğim bitince açtım bir de ne göreyim paketin iç tarafından iplik iplik bir şeyler uzuyor. Bu böceklenme işaretidir değil mi?
Gidip geri vermeyi düşünüyorum alırlar mı?
Mutlu pazarlar kızlar
Merhaba,hoşgeldin aramıza
Hayatım tabiki evden çıkabilirsin.Ya yanında götürürsün yada orda uygun birşeyler bulabilirsin.Yok yeniden başlama bugünde yap atak yarın seyirine geç hatta bugünde geçebilirsin çünkü atak uzadıkça kaçamağa daha yatkın olunuyor bu yüzden uzatılması önerilmiyor.bugün geçtiysen devam et geçmediysende yarın geç seyire asıl kiloları orda vereceksin.ama valla kızdım bir daha yok kaçamak falan
Bozulmuş olabilir canım tarihine falan bak ve götür migros değişir bence büyük market sonuçta.
esiesi,ben sana cevap yazdım geçmişe bak
Bugünkü menüm:SP günümdü
Sabah:1 yumurta+1 dilim tavuk füme+peynir+ekmek
Öğlen:Kıymalı yumurta+ayran
Akşam:Tavuk haşlama+yoğurt
3 lt su+3 fincan yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?