Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba hos geldin aramiza bu yolda basarilar dilerim sana...

Hosbulduk.Herkese tesekkurler.Lisabella cigim bu arada 2.soruya cevap vermene gerek kalmadi.
Herkese kacamaksiz guzel bir pazar gunu.

Ben aslinda önce-sonra fotografi koymayi düşündüm ama doğum yaprıktan sonra hic boy fotoğrafı cektirmedim 65/66 kiloluk fotoğrafım yok gibi. Bide eşimin telefonunu kontrol edeceğim belki orda işe yaratan bir şey bula bilirim.

Canım çok teşekkür ederim

Oncelikle bu sayfaya gidiyorsun:

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php

-Weight Loss seciyorsun

-1-18 arasi cetvelinin seklini seciyorsun ve olmasini istediginin sol yanindaki daireye isaretliyorsun

-Next tusuna basip ilerliyorsun

-1-11 arasi sayfada yer alan cetvelinin ustundeki olmsini istedigin simgeyi seciyorsun

-yine Next yapiyorsun

-Acilan sayfadaki PIN yazan yere herhangi bir sey yaz onemsiz bir sey cunku

-Privacy de private data seciyorsun

-Track ta Weight seciyorsun

-Weight Measurements te ise

Weight Units: Kilograms seciyorsun

Your target weight:Hedef kilonu yaziyorsun

Your starting weight: Baslangic kilonu yaziyorsun

Your current weight: Guncel kilonu yaziyorsun

Weight Date:ay/gun/yil seklinde tarih yaziyorsun

-Waist Measurements kismini geciyorsun

-Body Mass Index (BMI) - Optional de ise

Height Units: Metric seciyorsun

Your Height:boyunu ilk kutucuga metre olarak ikinciye cm ini yaziyorsun.Yani benim boyum 1.70 birinciye 1 ikinciye 70 yaziyorum

- butun bunlari yaptiktan sonra Next diyorsun.

-Acilan sayfada bb code yazan yerde url ile baslayan degil onun altindaki http ile baslayani http de dahil ye kadar olan kismini ([img] yi almiyorsun png ile bitecek) kopyala olarak aliyosun
[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-Kadinlar kulubundeki kullanici kontrol panelinde sol tarafta profilimi duzenleyi tikliyor ve acilan sayfada cizelge yazan kutucuga yapistir yapiyor sonrada degisiklikleri kaydet diyorsun.bu sekilde kilon degistikce yeni cetvelini ayni sekilde yapip guncelliyorsun.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

[quote="fmk, post: 31741577"]Ben aslinda önce-sonra fotografi koymayi düşündüm ama doğum yaprıktan sonra hic boy fotoğrafı cektirmedim 65/66 kiloluk fotoğrafım yok gibi. Bide eşimin telefonunu kontrol edeceğim belki orda işe yaratan bir şey bula bilirim.[/QUOTE]

Ben çok pişmanım yapmadığıma ama sen yap kendinle gurur duymak adına,bir daha eski haline dönmemek adına

Kizlar herkes nasil.Bugun 2.gunum.Simdiye kadar her sey yolunda gidiyor.Lisabella" cigin verdigi bilgilerle cetvelimi yapmaya calisiyorum.Dilerim becerebilirim.Herkese opucukler.

Lisabella cigim.Cooooooooook tesekkurler.Oyle guzel aciklamissin ki benim gibi bilgisayar ozurlu birisi bile ilk defasinda yapmis oldu.Nasil begendiniz mi.Yupppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................

evet güzelimtatlandırıcı olduğundan az yersin demek istedim :)

Tarihine daha 3-4 ay kadar var ama içinde ipliklenme var işte. Sana da mutlu pazarlar canım.

kesinlikle hemen geri götür iade et. böceklenmiş. son kullanma tarihine çoook olsa da marketlerin saklama koşullarından dolayı oluyor. bende birkaç kez yaşadım ve hemen iade ettim...

kızlar BAŞKANIMIZI üzmeyin KAÇAMAK YAPMAYIN .....sizin iyiliğiniz için hep bu parmaklar... hepinizi öptüm

Lisabella cigim.Cooooooooook tesekkurler.Oyle guzel aciklamissin ki benim gibi bilgisayar ozurlu birisi bile ilk defasinda yapmis oldu.Nasil begendiniz mi.Yupppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................

:124::124::124::124::124::118::118::119::119:

Yanlış alıntı yapmışssın alıntılayamadım seni

Sanada mutlu pazarlar şekerim veee tebriik ediyorumİşte budur ya ,çok sevindim senin adına inşallah istediğin kilo ile başlayacaksın güçlendirmene.600 gr dediğin nedirki

Son düzenleme:

anam lisam araya nasıl cevap yazdıysam...yine tuhaf birşeyler yaptım yineeee

heh aynen öyle lisam... yaptım yine birşeyler... sağol kuzum.. darısı herkesin en kısa zamanda başına İNŞALLAAAAAHHH... hafif tedirginlik de var tabi güce geçerken.. ama seyire geçerken de öyleydim. güçlendirmeyi de başaracağız inşallah... güzel örnekler olalım diğer arkadaşlara da...

bu arada ne güzel ikonlar bunlar kız nerden buldun bunları bizde yok

Editör farkı olsun ama değilmi

kesinlikle hemen geri götür iade et. böceklenmiş. son kullanma tarihine çoook olsa da marketlerin saklama koşullarından dolayı oluyor. bende birkaç kez yaşadım ve hemen iade ettim...

Geri götürdüm iade ettim. yenisini alırken de hepsini kasiyerin önünde açıp açıp kontrol ettim. Belki 5 tane daha böyle çıktı raftan aldıklarımdan. En sonunda zorla bir tane bulabildim sade kepek olanından. Karışım alacaktım aslında ama hepsi o şekildeydi.

Son düzenleme:

çok iyi yapmışsın bende aynen senin gibi yeni aldıklarımı açmıştım kasada :)) birde müşteri hizmetlerindeki kız nerde saklıyorsunuz sıcak yerdemi. sıcaktan bozulur dedi hayır buzdolabında saklıyorum deyince de o zaman soğuktan olmuştur dedi :)))))))))))) hey allahım güler misin ağlar mısın.. kendi hatalarını kabul de etmiyorlar.. hanımefendi siz benim saklama koşuluma bakacağınıza kendinizinkini kontrol edip düzeltin. çünkü daha dün aldım ben bunları burdan dedim.. neyseki iade aldılar sonunda..

günaydın,hayırlı haftalar
iki gündür misafirlerimiz vardı diyetimi bozmadım ama 1+1 yapıyordum sp yapacağım günlerde malesef yapamadım kendime özel yiyecekler hazırlayamadım ben 5+5 döndüm bugün 3.günüm ps de
çok uzun zamandır görmediğim tanıdıklarımızla görüştük gören aaa ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuşsun dedi bu kelimeleri duymak çok güzeldi çok mutlu oldum ve yeniden dukan yaptığım için çok mutlu oldum

canım çok çok teşekkür ederim yaa desteğin için...mesajnı önce okumuştum ve gerçekten çok faydası oldu.cevap yazmaya yeni fırsatım oldu..dediğin gibi söyledim ben yemiyorum diye..bir iki ısrar edip sonra anlıyorlar.belki hoşlarına gitmiyor ama ne yapayım..çok teşekkürler:13:

Guclendirmedeyim. 61e cikma durumunu spor yaparak biraz daha uzattim, ne zaman kilo alicam diye takiyorum, cok ama hala kilo almamak zevk veriyor. sarkma durumlarini da hale yola koyuyorum, yeni yiyecekler tadarak. 61 sinirina kadar, aynen devam.

Dukani harfiyen yaptim ama zayiflama sirasinda en ince ayrintisini dusundum, meyvem eksik kalmasin diye, kiwi yi bile arastirip buldum:)), eglenceli arastirma gunleriydi. ama gunde bir tane, kisin yapanlara daha kolay. cok uzatmadan yapmak lazim.

Ben kendime gore uyguluyorum dukani, sagligima daha cok dikkat etmem, arada aserdigimi yemek istiyorum.

Bu arada odul olarak, arada zeytin ezmeli pogaca dusundum(ev yapimi), yulaf kepegiyle, sebze ihtiyacim hala cokta herhalde o acigi kapiyorum. bide kalsiyumlu sut, kemikleri guclendirmek icin, devamli proteinle beslenmek kemiklerimi fazla inceltir, kemiklerim spor yapmaya dayanmazsa endise ediyorum.

medesa ugramiyor artik foruma degil mi

Gunaydin dukaniceleeeerrr
4 gunluk tatilden döndum acikcasi sıkıldım hemen evimi ozledim :) tatil boyunca ne yiyip ne ictim oncelikle 2 gun balik izgara 1 gun tavuk sis ve son gun iseee Tekirdag koftesi yedim :/ ben ne tatilde ne de bayramda dukani guclendirme gibi yapmistim o yuzden bunu minik bir odul olarak saydim icinde ekmek vardi birde yag orani yuksekti onun disinda bir uygunsuzluk yoktu cataliin ucunun ucuyla da peynir helvasinin tadina baktim :) son gun sp gunume denk geldi sabah sebze yemedim ama aksam salata ve biber salcali sosundan yedim koftenin yaninda, bunun icin lisa ne diyecek bilmiyorum ammaaa onun disinda ekmegimi kurabiyemi goturmustum sabah yumurta lor ekmek ogle yogurt kurabiye aksam ise saydiklarimi yedim. Normalde dun regl olmam gerekiyordu hala olmadim ama sis hissediyorum buna ragmen tarti 46.500 gosteriyorrrr cok sukur yine yavasta olsa gitmiiisss yine de ben tekirdag koftesinden dolayi 2 gun sp yapmayi dusunuyorum

Merhaba kidemli dukanice :) ne kadar surede kac kilo verdin guclendirmede kacinci gundesin ve hic kilo aldin mi cok soru sordum ama merak ediyorum gucle dirmede kilo alcam diye korkuyorum :) medesa arkadasimizi ben gormedim buralarda bilmiyorum ama lisamiz var :)
Iyi yapmissin canim bikkinlik vermeyecekse de oyle devam et veya daha sonra 1+1e tekrar don .demek farkediliyor ve ovguler geliyoorr o zamannn YASASIN DUKANNN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…