Lissabella cigim,merhaba ben Guccume.Cok tesekkur ederim.Sen cok iyi bir insansin.Bu iltifat degil gercek.Bunlari yaziyorum ki nasil yanlis gordugumuz seyleri soylememiz gerekiyorsa dogrulari da soylememiz o derece onemli bence. Ben sormadan aklimdan geceni okumussun evet cetveli nasil yapacagim?Bir de ikinci bir sorum olacak,mesaj yazarken alintiya gidiyorum ama genel bir mesaj yazmak icin ne yapmam gerekli?Simdiden cok tesekkur.Diger arkadaslara da basari ve mutluluklar
Mutlu pazarlar kızlar
Bozulmuş olabilir canım tarihine falan bak ve götür migros değişir bence büyük market sonuçta.
Lissabella cigim,merhaba ben Guccume.Cok tesekkur ederim.Sen cok iyi bir insansin.Bu iltifat degil gercek.Bunlari yaziyorum ki nasil yanlis gordugumuz seyleri soylememiz gerekiyorsa dogrulari da soylememiz o derece onemli bence. Ben sormadan aklimdan geceni okumussun evet cetveli nasil yapacagim?Bir de ikinci bir sorum olacak,mesaj yazarken alintiya gidiyorum ama genel bir mesaj yazmak icin ne yapmam gerekli?Simdiden cok tesekkur.Diger arkadaslara da basari ve mutluluklar
tamam canım ben de zaten atak tatlılarına bakıyordum hep hanı nişastasız kakaosuz falan olanlara ve helva yapmaya karar vermiştim yarın deneyeceğim bakalım tatlandırı alıp takita formtat60 almayı düşünüyorum
1/3 ü derken içinde tatlandırıcı olduğu için mi:44: zaten sade yapmayı düşünüyordum daha uygun diye
ecemuuussss
başkanııııımmmmmm :)))) canıııııııııııımmmmm musmutlu pazarlarrrrr
lisam bu sabah dün ps günüm olmasına rağmen 58.600 çıktım tartıda.oh beeeeee... sonundaaaa..
kaldı 600 gr..oleeyyyyy
Kızlar geçen hafta sonu migrostan doğalsan yulaf kepeği galeta karışımı almıştım. Daha önceden yulaf kepeğim olduğu için açmadım, bu gün yulaf kepeğim bitince açtım bir de ne göreyim paketin iç tarafından iplik iplik bir şeyler uzuyor. Bu böceklenme işaretidir değil mi?
Gidip geri vermeyi düşünüyorum alırlar mı?
Tarihine daha 3-4 ay kadar var ama içinde ipliklenme var işte. Sana da mutlu pazarlar canım.
Lisabella cigim.Cooooooooook tesekkurler.Oyle guzel aciklamissin ki benim gibi bilgisayar ozurlu birisi bile ilk defasinda yapmis oldu.Nasil begendiniz mi.Yupppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................
evet güzelimtatlandırıcı olduğundan az yersin demek istedim :)
kesinlikle hemen geri götür iade et. böceklenmiş. son kullanma tarihine çoook olsa da marketlerin saklama koşullarından dolayı oluyor. bende birkaç kez yaşadım ve hemen iade ettim...
kızlar BAŞKANIMIZI üzmeyin KAÇAMAK YAPMAYIN .....sizin iyiliğiniz için hep bu parmaklar... hepinizi öptüm
:124::124::124::124::124::118::118::119::119:
Yanlış alıntı yapmışssın alıntılayamadım seni
Sanada mutlu pazarlar şekerim veee tebriik ediyorumİşte budur ya ,çok sevindim senin adına inşallah istediğin kilo ile başlayacaksın güçlendirmene.600 gr dediğin nedirki
heh aynen öyle lisam... yaptım yine birşeyler... sağol kuzum.. darısı herkesin en kısa zamanda başına İNŞALLAAAAAHHH... hafif tedirginlik de var tabi güce geçerken.. ama seyire geçerken de öyleydim. güçlendirmeyi de başaracağız inşallah... güzel örnekler olalım diğer arkadaşlara da...
bu arada ne güzel ikonlar bunlar kız nerden buldun bunları bizde yok
Editör farkı olsun ama değilmi
kesinlikle hemen geri götür iade et. böceklenmiş. son kullanma tarihine çoook olsa da marketlerin saklama koşullarından dolayı oluyor. bende birkaç kez yaşadım ve hemen iade ettim...
Geri götürdüm iade ettim. yenisini alırken de hepsini kasiyerin önünde açıp açıp kontrol ettim. Belki 5 tane daha böyle çıktı raftan aldıklarımdan. En sonunda zorla bir tane bulabildim sade kepek olanından. Karışım alacaktım aslında ama hepsi o şekildeydi.
cnm çok üşeniyorum yapmayaaa =))
biz her hafta 1-2 kez yemeğe gidiyoruz kayınvalidemlere..dukan yaptığımı ilk söylediğimizde dedim ki anne sen bana destek ol bak kilo verirsem o zmn çocuk yapabilicez die =) tabi kadıncağız ne pişiricek napıcak bilmio..ben hiç bişi istemedim genelde cacık yapar o olmazsa da yoğurt olur hep evinde..dukana göre bişi olmazsa yemekte, sadece yoğurt/cacık yiyip kalktığım olmuştur 3-5 kez hem de =) onlar da anladılar kararlı olduğumu çok karışmıyorlar,saygı duyuyorlar..bazen gıcık da oluodur tabi =)) onu yiyemem bunu yiyemem yapıorum =) bozmadıkça kendini daha güçlü hissediceksin.. ama şunu biliorum ben kendime saygı duyup kararlı davranmazsam kimse saygı duymaz..hem de bu kadar emeğime yazık zira bi bozunca eski gücü bulamayabiliyor insan.. beraber yürüyoruz bu yolda,ben zayıflarken hedefime ulaşırken sen aynı kiloda kalmak ister misin?? (inş motive olmussundurrr =))
Merhaba kidemli dukanice :) ne kadar surede kac kilo verdin guclendirmede kacinci gundesin ve hic kilo aldin mi cok soru sordum ama merak ediyorum gucle dirmede kilo alcam diye korkuyorum :) medesa arkadasimizi ben gormedim buralarda bilmiyorum ama lisamiz var :)Guclendirmedeyim. 61e cikma durumunu spor yaparak biraz daha uzattim, ne zaman kilo alicam diye takiyorum, cok ama hala kilo almamak zevk veriyor. sarkma durumlarini da hale yola koyuyorum, yeni yiyecekler tadarak. 61 sinirina kadar, aynen devam.
Dukani harfiyen yaptim ama zayiflama sirasinda en ince ayrintisini dusundum, meyvem eksik kalmasin diye, kiwi yi bile arastirip buldum:)), eglenceli arastirma gunleriydi. ama gunde bir tane, kisin yapanlara daha kolay. cok uzatmadan yapmak lazim.
Ben kendime gore uyguluyorum dukani, sagligima daha cok dikkat etmem, arada aserdigimi yemek istiyorum.
Bu arada odul olarak, arada zeytin ezmeli pogaca dusundum(ev yapimi), yulaf kepegiyle, sebze ihtiyacim hala cokta herhalde o acigi kapiyorum. bide kalsiyumlu sut, kemikleri guclendirmek icin, devamli proteinle beslenmek kemiklerimi fazla inceltir, kemiklerim spor yapmaya dayanmazsa endise ediyorum.
medesa ugramiyor artik foruma degil mi
Iyi yapmissin canim bikkinlik vermeyecekse de oyle devam et veya daha sonra 1+1e tekrar don .demek farkediliyor ve ovguler geliyoorr o zamannn YASASIN DUKANNNgünaydın,hayırlı haftalar
iki gündür misafirlerimiz vardı diyetimi bozmadım ama 1+1 yapıyordum sp yapacağım günlerde malesef yapamadım kendime özel yiyecekler hazırlayamadım ben 5+5 döndüm bugün 3.günüm ps de
çok uzun zamandır görmediğim tanıdıklarımızla görüştük gören aaa ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuşsun dedi bu kelimeleri duymak çok güzeldi çok mutlu oldum ve yeniden dukan yaptığım için çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?