Editör farkı olsun ama değilmi
Canım,aslına bakarsan önünde kısa sürede ulaşmak istediğin bir hedef varken hiçbir şekilde senin tehlike yatratacak hiçbirşeye yönelmemen gerekiyordu ama işte evinde değildin ,dışardaydın falan olan olmuş. 2 gün SP yapmana gerek yok bugün yapsan yeter.Ama çok az sürem kaldı diyorsan yapabiliyorsan yap 2 gün ama lütfen bu aralar sınırlı izinli falan kullanma .hatta yapabilirsen biraz hareket ekle diyetineGunaydin dukaniceleeeerrr
4 gunluk tatilden döndum acikcasi sıkıldım hemen evimi ozledim :) tatil boyunca ne yiyip ne ictim oncelikle 2 gun balik izgara 1 gun tavuk sis ve son gun iseee Tekirdag koftesi yedim :/ ben ne tatilde ne de bayramda dukani guclendirme gibi yapmistim o yuzden bunu minik bir odul olarak saydim icinde ekmek vardi birde yag orani yuksekti onun disinda bir uygunsuzluk yoktu cataliin ucunun ucuyla da peynir helvasinin tadina baktim :) son gun sp gunume denk geldi sabah sebze yemedim ama aksam salata ve biber salcali sosundan yedim koftenin yaninda, bunun icin lisa ne diyecek bilmiyorum ammaaa onun disinda ekmegimi kurabiyemi goturmustum sabah yumurta lor ekmek ogle yogurt kurabiye aksam ise saydiklarimi yedim. Normalde dun regl olmam gerekiyordu hala olmadim ama sis hissediyorum buna ragmen tarti 46.500 gosteriyorrrrcok sukur yine yavasta olsa gitmiiisss yine de ben tekirdag koftesinden dolayi 2 gun sp yapmayi dusunuyorum
Hala 55.4teyim ve güçlendirmeye 2 hafta sonra geçmeyi düşündüğümü söylemiştim bu yüzden lisamın tavsiyesiyle yumruk hakkımı bugün kullanmaya başladım.4 gün atak rejimi uygulamaya başladım yanidiyet boyunca hiç içmediğim Yeşilçayı bugün itibariyle içmek için zorlıycam kendimi.hım bide bi saat yürüyüş kısmını az önce hallettim inşallah güçlendirmeden önce 54ü görürüm.bol desteğe ihtiyacım var kızlar gittikçe zorlaşıyor motivasyonumu sağlamak.
Ecemusuuuummm sen nerdesin kuzum yumruğa başladın mı?
Lisacım bi sorum olucak yumrukta atak rejimi yaptığıma göre yulaf kepeği hakkım 1.5 kaşık dimi?
Tamam lisacim sinirli izinli olarak kakao nisasta ve digerlerini kullanmiyorum bir süt oluyor max 1 bardak birde 4 adet kadar tatlandiricili sakiz o kadar ..regl gecikmisken 46.5 cikmama cok sevindim 2 haftam kaldi 2 haftada 1.5 kilo daha versem kalan 2 kiloyu 1 ayda da versem yeterMutlu,sağlıklı veeee bol - li haftalar olsun kızlar
Canım,aslına bakarsan önünde kısa sürede ulaşmak istediğin bir hedef varken hiçbir şekilde senin tehlike yatratacak hiçbirşeye yönelmemen gerekiyordu ama işte evinde değildin ,dışardaydın falan olan olmuş. 2 gün SP yapmana gerek yok bugün yapsan yeter.Ama çok az sürem kaldı diyorsan yapabiliyorsan yap 2 gün ama lütfen bu aralar sınırlı izinli falan kullanma .hatta yapabilirsen biraz hareket ekle diyetine
Guclendirme ohh ozendim vallaAh şu regl öncesi yeme düzeni sarsılmalarıııııııı, canım böle deli gibi çikolata, baklava, cips, her türlü abur cuburu ham diye yemek istiyorrrr. Sonra da spazm geçirip pişman olmak istiyorrrrrrrr
Kızlar güçlü güçlü güçlendirmenin bir regl öncesi döneminden daha sizlere sesleniyorum YAŞASIN DUKANNNNN
Canim lotusummm sonunda coook az kaldiHala 55.4teyim ve güçlendirmeye 2 hafta sonra geçmeyi düşündüğümü söylemiştim bu yüzden lisamın tavsiyesiyle yumruk hakkımı bugün kullanmaya başladım.4 gün atak rejimi uygulamaya başladım yanidiyet boyunca hiç içmediğim Yeşilçayı bugün itibariyle içmek için zorlıycam kendimi.hım bide bi saat yürüyüş kısmını az önce hallettim inşallah güçlendirmeden önce 54ü görürüm.bol desteğe ihtiyacım var kızlar gittikçe zorlaşıyor motivasyonumu sağlamak.
Lisacım bi sorum olucak yumrukta atak rejimi yaptığıma göre yulaf kepeği hakkım 1.5 kaşık dimi?
Tamam lisacim sinirli izinli olarak kakao nisasta ve digerlerini kullanmiyorum bir süt oluyor max 1 bardak birde 4 adet kadar tatlandiricili sakiz o kadar ..regl gecikmisken 46.5 cikmama cok sevindim 2 haftam kaldi 2 haftada 1.5 kilo daha versem kalan 2 kiloyu 1 ayda da versem yeter
Guclendirme ohh ozendim vallaodulunu kullanmadiysan aslinda soyle guzel bir yemek ardindan tatli fena olmaz
Canim lotusummm sonunda coook az kaldihadi insallah erisin bitsin gitsin
Hala 55.4teyim ve güçlendirmeye 2 hafta sonra geçmeyi düşündüğümü söylemiştim bu yüzden lisamın tavsiyesiyle yumruk hakkımı bugün kullanmaya başladım.4 gün atak rejimi uygulamaya başladım yanidiyet boyunca hiç içmediğim Yeşilçayı bugün itibariyle içmek için zorlıycam kendimi.hım bide bi saat yürüyüş kısmını az önce hallettim inşallah güçlendirmeden önce 54ü görürüm.bol desteğe ihtiyacım var kızlar gittikçe zorlaşıyor motivasyonumu sağlamak.
selam kızlar :) bugün ilk defa tartıda artı çıktımdün sabah 71.700 düm bugün bi baktım 72.400 ama panik yok dün sp günümdü ve abarttım yani azıcık fazla sebze yedim . Gerçi yediklerim yasaklı değil ama bi de siz bakın bakalım !!!
sabah
dukan krep (2 ck yulaf kepeği, 4ck süt,1 yumurta)+50 gr kadar lor peyniri + 2 dilim hindi füme + bol bol maydonoz ,roka,semiz otu ,1 küçük salatalık,1 küçük domates
öğlen
1 tabak yeşil fasulye +1tabak yoğurt
akşam
1 tabak pırasa + 5 adet ızgara köfte + 1 kase yoğurt
Merhaba kizlar bu aralar fazla giremiyorum kisa hazirlik yapiyoruz ufaktan ufaktan oyle iste neyse lisacigim kacamaklarla bugun tarti ac karnina 67.800 gosterdi mutluyum hem de cok ama larim var kizmayin ne olur bana sabah erken cikiyorum evden birsey alamiyorum yanima yogurt yulaf tan baska arada kacamaklarim oluyo diyorumya ac kalmaktansa ufak kacamaklarim oluyo sonra coooooook pisman oluyorum bana nolur biraz silkeleyin kendime geliyim bosluktayim bu arada yarin ufak bir tatil var napayim...aa
merhabalar, bu siteyi nasıl kullanacağımı bilemedim o yüzden buraya yazdım umarım okunur bir şekilde.. ben atak dönemimi bitirdim 3 kilo verdim şimdi seyir dönemindeyim 1+1 yapıyorum yalnız 1.5 kilo almış gözüktüm nedendir bu durum? birde 15 kilo vermek istiyorum seyir dönemini ne kadar süre yapmam gerekiyor??seyrin 3. günündeyim :44:
lotusum pazar sabahı 58.600 çıkınca yumuruğa gerek yok diye düşündüm. 600 gr için.. amavücudun ne yapacağı belli olmaz bakalım. normal seyire devam ediyorum şimdi... inşallah utandırmaz vücudum beniii.. korkuyorum valla.. dur bakalım.. sende devam et canım kuyruguna geldik çok şükür..
bcanım bazen böyle oynamalar olabiliyor.geçen hafta kafayı yiyecektim..sp gününden sonra + çıkıoyrdum.ama bu hafta işler yoluna girdi çok şükür..senin de öyle olacaktır.regl öncesi olabilir,tuzlu yemiş ödem tutmuş olabilirsin..bazen sebepsiz bile olabilir bu oynamalar.sana tavsiyem sınırlı izinli yememen.en azından şu dönem geçene kadar.kivi,tatlandırıcı yeme bence..azıcık spor da ekleyebilirsen çok güzel olur.bugun benim 26.gunumdu. ben 3 gun once tartildigimda 6 yada 6.5 kilo vermis gozukuyordum.ama son uc gundur hep 5 kilo gozukuyor bende neden boyle gerileme oldu anlamiyorum neler oluyor boyle acaba biseyleri yanlismi yapiyorum?
ben seyirdeyim bu bolumde meyve olarak sadece kivi mi yiyebilirim?bide yarim yagli sute tatlandiriciyla icebilirmiyim?
bcanım bazen böyle oynamalar olabiliyor.geçen hafta kafayı yiyecektim..sp gününden sonra + çıkıoyrdum.ama bu hafta işler yoluna girdi çok şükür..senin de öyle olacaktır.regl öncesi olabilir,tuzlu yemiş ödem tutmuş olabilirsin..bazen sebepsiz bile olabilir bu oynamalar.sana tavsiyem sınırlı izinli yememen.en azından şu dönem geçene kadar.kivi,tatlandırıcı yeme bence..azıcık spor da ekleyebilirsen çok güzel olur.motivasyonunu kaybetme sakın..haftaya yüzün çok gülecek inşallah
bugun benim 26.gunumdu. ben 3 gun once tartildigimda 6 yada 6.5 kilo vermis gozukuyordum.ama son uc gundur hep 5 kilo gozukuyor bende neden boyle gerileme oldu anlamiyorum neler oluyor boyle acaba biseyleri yanlismi yapiyorum?
ben seyirdeyim bu bolumde meyve olarak sadece kivi mi yiyebilirim?bide yarim yagli sute tatlandiriciyla icebilirmiyim?
ecemus çok tebrik ediyorum gerçekten.. .artık güçlendirme dediğin nedir ki...darısı başıma inşallah.hepimizin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?