Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Mutlu,sağlıklı veeee bol - li haftalar olsun kızlar
Canım,aslına bakarsan önünde kısa sürede ulaşmak istediğin bir hedef varken hiçbir şekilde senin tehlike yatratacak hiçbirşeye yönelmemen gerekiyordu ama işte evinde değildin ,dışardaydın falan olan olmuş. 2 gün SP yapmana gerek yok bugün yapsan yeter.Ama çok az sürem kaldı diyorsan yapabiliyorsan yap 2 gün ama lütfen bu aralar sınırlı izinli falan kullanma .hatta yapabilirsen biraz hareket ekle diyetine

Son düzenleme:
Arkadaşlar kayınvalidemler geldi biliyorsunuz o yüzden çok giremiyorum . Ama mutluyum çünkü diyetimi bozmuyorum çok şükür. Biraz zor oluyor ama çok şükür taviz vermedim )) son 6 gün... Sabredecem veee mutlu son inşallah ))) bu son olsun ve 58 i görüp sabit kalayım nolur...

Ah şu regl öncesi yeme düzeni sarsılmalarıııııııı, canım böle deli gibi çikolata, baklava, cips, her türlü abur cuburu ham diye yemek istiyorrrr. Sonra da spazm geçirip pişman olmak istiyorrrrrrrr

Kızlar güçlü güçlü güçlendirmenin bir regl öncesi döneminden daha sizlere sesleniyorum YAŞASIN DUKANNNNN

Hala 55.4teyim ve güçlendirmeye 2 hafta sonra geçmeyi düşündüğümü söylemiştim bu yüzden lisamın tavsiyesiyle yumruk hakkımı bugün kullanmaya başladım.4 gün atak rejimi uygulamaya başladım yani diyet boyunca hiç içmediğim Yeşilçayı bugün itibariyle içmek için zorlıycam kendimi.hım bide bi saat yürüyüş kısmını az önce hallettim inşallah güçlendirmeden önce 54ü görürüm.bol desteğe ihtiyacım var kızlar gittikçe zorlaşıyor motivasyonumu sağlamak.
Ecemusuuuummm sen nerdesin kuzum yumruğa başladın mı?

Lisacım bi sorum olucak yumrukta atak rejimi yaptığıma göre yulaf kepeği hakkım 1.5 kaşık dimi?

Dukan diyetine başlamadan önce internette bol bol okudum, bilgilendim.İyice hazır olduğumu hissetmeden başlamadım. Başlayıp da 2 günde pes etmek olmazdı. İşyerinde ve evde tüm malzemeler hazır olmalı ki kaçamaklara yol açmamalı. Bir de yemekleri çeşitlendirmek çok önemli, insan devamlı et-tavuk-balık ızgara döngüsünde kendini kötü hissediyor.
5 gün atak evresinin ardından 1p+1sp şeklinde devam ettim ve 72 kg başladığım diyette 2 ayda 64,4kgye indim. Ama herkes 10kg falan verdiğimi sandı. Zayıflamaktan ziyade ufaldım.

Yoğurt ve sütü başlarda light tüketsemde sonlara doğru elimin altında hangisi varsa onu yedim. Peyniri hiç light tüketmedim, dil,kaşar, çökelek, beyaz peynir ne bulursam. Çünkü insan azbiraz zevk alacağı şeyler de yemeli, yağsız peynirleri yiyip de kendimi diyetten soğutmak istemedim. Yumurtayı ve sütü bol tükettim, sınır koymadım.

Tatlıyla aram iyi olmadığından hiç kaçamak yapmama gerek kalmadı, çok canım çektiğinde bir kaşık dondurma ya da diet kola ile geçiştirdim.
2yumurta+3kaşık yoğurt+4kaşık yulaf kepeği+yarım paket kabartma tozu+çörek otu ile mikrodalgada ekmeğimi düzenli yaptım. Ekmek kızartma makinasında kızartınca ekmeğin yokluğunu hiç aratmıyor.

Pilav, makarna, ekmek, meyve (erik zamanı biraz kaçamak yaptım) vs yasak olan hiçbirşeyi tüketmedim.

Ama 2 ayın sonunda yani 13 Temmuzdan beri yaz yemeklerinin güzelliği beni yoldan çıkardı ve1+1i yapmayı bıraktım 2 aydır. ama 2 ayda sadece 1 kere makarna , 1 kere pilav,1 kere lahmacun ve 1 kere kızartma yedim. Annemin hertürlü zeytinyağlı yemeği (normal yağ miktarıyla pişmiş), salata , işyerinde çıkan çorba, kuru bakliyat vsyi yedim. Uzun aradan sonra bu sabah tartıldım ve 64,4 kg çıktım.

Eylül sonuna kadar bu kiloyu koruyup karnıbahar, brokoli, pırasa falan çıkınca tekrar başlamayı düşünüyorum. Böylece aklım diğer yemeklerde kalmayacak. 4-5 kg daha vermeyi planlıyorum.

Harikasın canımtahmin edebiliyorum gerçekten sona yaklaştıkça motive olmak zorlaşıyor ama az kaldı arkadaşım son 4 gün daha biraz katı sonrasında 1,5 haftada seyiri bitirince güçlendirmeye geçecek ve özlediğin birçok şeyede kavuşacaksın.Şimdiye kadar başardın bu son haftayıda başaracaksın inanıyorum.Sonuçları çok gü<zel olacak ve ben inanıyorumki güçlendirmeye istediğin kilo ile gireceksin

Lotüsüm yulaf kepeği ile ilgili bakındım ama sanırım şu madde :

-yeniden 4 gün saf proteinlerle atak rejimi uygulayın

yulaf kepeğinide atakta olduğu gibi 1,5 kaşıga düşürüyor

Tamam lisacim sinirli izinli olarak kakao nisasta ve digerlerini kullanmiyorum bir süt oluyor max 1 bardak birde 4 adet kadar tatlandiricili sakiz o kadar ..regl gecikmisken 46.5 cikmama cok sevindim 2 haftam kaldi 2 haftada 1.5 kilo daha versem kalan 2 kiloyu 1 ayda da versem yeter
Guclendirme ohh ozendim valla odulunu kullanmadiysan aslinda soyle guzel bir yemek ardindan tatli fena olmaz
Canim lotusummm sonunda coook az kaldi hadi insallah erisin bitsin gitsin

Son düzenleme:
selam kızlar :) bugün ilk defa tartıda artı çıktım dün sabah 71.700 düm bugün bi baktım 72.400 ama panik yok dün sp günümdü ve abarttım yani azıcık fazla sebze yedim . Gerçi yediklerim yasaklı değil ama bi de siz bakın bakalım !!!

sabah
dukan krep (2 ck yulaf kepeği, 4ck süt,1 yumurta)+50 gr kadar lor peyniri + 2 dilim hindi füme + bol bol maydonoz ,roka,semiz otu ,1 küçük salatalık,1 küçük domates

öğlen
1 tabak yeşil fasulye +1tabak yoğurt

akşam
1 tabak pırasa + 5 adet ızgara köfte + 1 kase yoğurt

Merhaba kizlar bu aralar fazla giremiyorum kisa hazirlik yapiyoruz ufaktan ufaktan oyle iste neyse lisacigim kacamaklarla bugun tarti ac karnina 67.800 gosterdi mutluyum hem de cok ama larim var kizmayin ne olur bana sabah erken cikiyorum evden birsey alamiyorum yanima yogurt yulaf tan baska arada kacamaklarim oluyo diyorumya ac kalmaktansa ufak kacamaklarim oluyo sonra coooooook pisman oluyorum bana nolur biraz silkeleyin kendime geliyim bosluktayim bu arada yarin ufak bir tatil var napayim...aa

merhabalar, bu siteyi nasıl kullanacağımı bilemedim o yüzden buraya yazdım umarım okunur bir şekilde.. ben atak dönemimi bitirdim 3 kilo verdim şimdi seyir dönemindeyim 1+1 yapıyorum yalnız 1.5 kilo almış gözüktüm nedendir bu durum? birde 15 kilo vermek istiyorum seyir dönemini ne kadar süre yapmam gerekiyor??seyrin 3. günündeyim :44:

lotusum pazar sabahı 58.600 çıkınca yumuruğa gerek yok diye düşündüm. 600 gr için.. amavücudun ne yapacağı belli olmaz bakalım. normal seyire devam ediyorum şimdi... inşallah utandırmaz vücudum beniii.. korkuyorum valla.. dur bakalım.. sende devam et canım kuyruguna geldik çok şükür..

Bugün yine "dukan günlerinden biri" - yani cok yiyip, cok aciktigim günlerden! Bu günleri cok seviyorum, cünkü ertesi gün hep eksi cikiyorum.. :82: Insallah yarinda öyle olur!

Tabi herzaman oldugu gibi, bu günlerdede yemek konsunda asiriya kacmamak en güzeli.. Bazen ac olmakta cok güzel

Hayirli geceler dukancanlar :80:

PS gününden sonra artışlar yaşanması mümkün takmamak lazım.Menünde evet sebzelerın her ne kadar bize uygun olsada miktar olarak biraz fazla.Normalde aldığımız protein 2/3 sebze 1/3 olmalı.Sende sebze ağırlıklı olmuş.Birde regl dönemin falansada artış yaşaman mümkün.

Ama işte o amalar olmayacak.Eğer bu diyetten verimli sonuç almak istiyorsan amalara yer yok.sENİ zorluyorsa daha kolay uygulayabileceğin bir başka diyet seçebilirsin canım.Çünkü biliyorsun uzun bir diyet 4 aşamadan oluşuyor ve bu diyet hata kaldırmıyor .

Merhaba hoş geldiniz.Ataktan seyir evresine geçince böylesine bir artış yaşanması mümkün takma bunu.Birde tuzu çok tükettiysen,yeterince su içmediysen,yeşil çay tüketmediysen ve regl dönemin yakınsada olabilir bu.yanlız testi yapmadın sanırım.Dükan testi yapsaytdın o test sana hangi evreyi ne kadar süre uygulayacağını söylerdi.Peki kitabın varmı?Yani okudunmu dükan ın kitabını?Test için :

DÜKAN DİYETİ TESTİ

bugun benim 26.gunumdu. ben 3 gun once tartildigimda 6 yada 6.5 kilo vermis gozukuyordum.ama son uc gundur hep 5 kilo gozukuyor bende neden boyle gerileme oldu anlamiyorum neler oluyor boyle acaba biseyleri yanlismi yapiyorum?

ben seyirdeyim bu bolumde meyve olarak sadece kivi mi yiyebilirim?bide yarim yagli sute tatlandiriciyla icebilirmiyim?

ecemus çok tebrik ediyorum gerçekten...artık güçlendirme dediğin nedir ki...darısı başıma inşallah.hepimizin başına..

bcanım bazen böyle oynamalar olabiliyor.geçen hafta kafayı yiyecektim..sp gününden sonra + çıkıoyrdum.ama bu hafta işler yoluna girdi çok şükür..senin de öyle olacaktır.regl öncesi olabilir,tuzlu yemiş ödem tutmuş olabilirsin..bazen sebepsiz bile olabilir bu oynamalar.sana tavsiyem sınırlı izinli yememen.en azından şu dönem geçene kadar.kivi,tatlandırıcı yeme bence..azıcık spor da ekleyebilirsen çok güzel olur.motivasyonunu kaybetme sakın..haftaya yüzün çok gülecek inşallah

tesekurler mesube daha cok dikkat edicem kesinlikle vazgecmicem.bazen gerilesemde,duraklama olsada tam gaz devam.

kiwi mi... kesinlikle meyve yemiyoruz yasak. sadece goji berry yiyebilirsin.. tartıda böyle değişiklikler çok sık olur ama meraklanma gidiyor kilocuklar.. tabi meyve vs. tüketiyorsan + çıkman normal..

ecemus çok tebrik ediyorum gerçekten...artık güçlendirme dediğin nedir ki...darısı başıma inşallah.hepimizin başına..

çok teşekkür ederim..inşallah güzelim. inşallah hepimiz güçlendirme topiğinde de birlikte deneyimlerimizi paylaşırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…