Lotuscum bak bu zamana kadar azimle geldin 2 ayi devirdin simdi 1.4 kilocuk kalmis eger seni coook rahatsiz etmiyorsa birak ama yok hazir bir ise basladim bitirmek istiyorum dersen cevredekilere hic aldirma hayat senin hayatin..saglik durumun olmasaydi bu suren daha da kisa olurdu ama malesef bazi seyler bizim elimizde degil azicik daha dayan derim ben iyi bir dukanicesin sen kacamaklarinda 2 ay sonunda olur oyle ama duraklamamak icin hedefine kadar son olsun moralini yuksekk tuttt dukanla tatli yap ve afiyettle ye bak nasil moralin yerine gelecek :)
Canim benim biliyorum benim icin soyluyorsun hic alinmiyorum aksine soyle ki yolumu bulayim istiyorumbiraz uzuyor bu zamana kadar varsin bu sut urunleri yuzunden diyet surecim uzasin diyordum cunku inan carem yok et piserken mutfaga bile giremez bir haldeyim :/ okul donemi baslasa da birakmicam dedigin yontemi yapcam annemde okulda sebze ye ben eve sana proteinli yemek yaparim dedi destegi verdi tamamdir o konu tatlandiriciyi 5 cay kasigi katiyorum yaklasik 2 tatli kasigina denk geliyor o da takita formtat60 tukettigim en fazla 3 yk olmustur o da cok nadir o yuzden tatlandirici sinirini gecmiyorum .süt tuketmedigim gun yok ki lisacim bana iyi geliyor mu gelmiyor mu cozemedim .soyayi deneyim en iyisi daha onceden yemistim tadi hosuma gitmisti en kisa zamanda alayim soyledigin iyi oldu tesekkur ederiiim
Melissacim 10 kilosunu neden geri aldin diyetini yarida mi biraktin yoksa korumada mi aldin ? Ortada buyuuuuk bir emek var 20 kilo kadar dukana hepsini geri almadan donus yapman cok iyi olmus burayi surekli takipte al motivasyonun tam olsun hosgeldin :)
kiwi mi... kesinlikle meyve yemiyoruz yasak. sadece goji berry yiyebilirsin.. tartıda böyle değişiklikler çok sık olur ama meraklanma gidiyor kilocuklar.. tabi meyve vs. tüketiyorsan + çıkman normal..
çok teşekkür ederim..inşallah güzelim. inşallah hepimiz güçlendirme topiğinde de birlikte deneyimlerimizi paylaşırız...
bugun benim 26.gunumdu. ben 3 gun once tartildigimda 6 yada 6.5 kilo vermis gozukuyordum.ama son uc gundur hep 5 kilo gozukuyor bende neden boyle gerileme oldu anlamiyorum neler oluyor boyle acaba biseyleri yanlismi yapiyorum?
ben seyirdeyim bu bolumde meyve olarak sadece kivi mi yiyebilirim?bide yarim yagli sute tatlandiriciyla icebilirmiyim?
kimdi hatirlamiyorum ama seyirde kiviyi yedigini soylemisti o yuzden sormustum.yasaksa yemeyiz ne yapalim.
Dükan diyetinde güçlendirmeye kadar meyve yasak maalesef.Bahsettiğin arkadaşın yazısını okuyunca aslında yeniler şimdi bunu yanlış anlayacak diye endişelenmedim değil .O arkadaş kendi tercihi yemiş lakin diyette atak ve seyir evresinde meyve yasak.
Duyarlı arkadaşım ecemusuuuummm benimmmm süpersinarkadaşlar yeni başlayan arkadaşlarım...
diyetimiz çok güzel muhteşem bir diyet. fakat her diyette olduğu gibi bazı vitamin eksiklikleri olabiliyor. bu sebeple dukan amcanın kitabında da önerdiği gibi mutlaka ama mutlaka multivitamin takviyesi almanızı öneriyorum ben de naçizane...
eczacınıza sorun diyetimizden bahsedin ona uygun bir vitmin önerir mutlaka..
burdan isim vermek yasak olduğundan yazamıyorum ama prebiyotikli olan vitamini sorun eczacınıza. bulabilirseniz onu alın. bulamazsanız iyi bir tane alın başlayın..
bir de vitamin kilo yapıyor gibi şehir efsanelerine inanmayın... vitamin siz kendinize hakim olduğunuz sürece kilo yapmaz.. tecrübeyle sabit :)))
hepinizi koskocaman öpüyorum
Feridecim kitabı okumuşmuydun? Çünkü kitapta seyir evresinde hiç bir meyvenin yenemeyeceği çok açık bir şekilde yazılmış.okumuş unutmuşsan tekrar okumanı tavsiye ederim.goji berry bile son güncellemelerle eklendi yanılmıyorsamkimdi hatirlamiyorum ama seyirde kiviyi yedigini soylemisti o yuzden sormustum.yasaksa yemeyiz ne yapalim.
Duyarlı arkadaşım ecemusuuuummm benimmmm süpersin
Feridecim kitabı okumuşmuydun? Çünkü kitapta seyir evresinde hiç bir meyvenin yenemeyeceği çok açık bir şekilde yazılmış.okumuş unutmuşsan tekrar okumanı tavsiye ederim.goji berry bile son güncellemelerle eklendi yanılmıyorsam
selam bende yeni uye oldum bir iki sorum olacak cevap verirseniz cok sevinirim :)
suan isvecdietini ama biseler ekleyerek yapiyorum. daha ikinci gunum ama bittikten sonra dukana baslamak istiyorum. totalde 30 kilo vermek istiyorum. su ve turkkahvesi(bol sekerli) disinda bise icmem yani cay cola falan hic icmem serbetli tatlilar yemem. benim sorunum yemek ve cikolata.. cangalardan gunde 2-3 tane yiyorum bazen.. yemektede herkes bana az yiyisun az yiyosun der ama ben buyuk bi pizza yiyosam yarini bi yerim bi saat sonra dier yariyida yerim.. acliga gelemiyorum.. hareket etmiyorum.. sizce dukan bana uygunmu? eti seviyorum tavuk cok severim ama ayni zamanda soslu salatalar ve meyveyide cok seviyorum.. cevP verirseniz sevinirim..
evet okudum ben 4 evresinide okudum.sadeceemin olmak istedimmmm.
Merhaba dukancılar :) nugget yesek sorun olur mu sonuçta tavuk :18:
selam bende yeni uye oldum bir iki sorum olacak cevap verirseniz cok sevinirim :)
suan isvecdietini ama biseler ekleyerek yapiyorum. daha ikinci gunum ama bittikten sonra dukana baslamak istiyorum. totalde 30 kilo vermek istiyorum. su ve turkkahvesi(bol sekerli) disinda bise icmem yani cay cola falan hic icmem serbetli tatlilar yemem. benim sorunum yemek ve cikolata.. cangalardan gunde 2-3 tane yiyorum bazen.. yemektede herkes bana az yiyisun az yiyosun der ama ben buyuk bi pizza yiyosam yarini bi yerim bi saat sonra dier yariyida yerim.. acliga gelemiyorum.. hareket etmiyorum.. sizce dukan bana uygunmu? eti seviyorum tavuk cok severim ama ayni zamanda soslu salatalar ve meyveyide cok seviyorum.. cevP verirseniz sevinirim..
Bence isvec diyetini birak, dukana basla - beklemenin bir anlami yok.. Yok devam edecegim diyorsan, bir kac öneride bulunmak istiyorum:cok tsk ederim.. bu dieti atlatim hemen baslicam:) kitabi gecenlerde aldim ama bi kac sayfa okuyabildim sadece.. bu arada alinti yapamiyorum telefondan yazdigim icin cevap verenlere cok tskler :) durmak yokkk
Hazirlari kast etmedim, googleda "dukan puding tarifi" yazarsan bir cok tarif cikacaktir karsinaarkadaşlar slm;
kokaolu puding bu satınlan light pudinglerdenmi yiyorsunuz. bende seyirdeyim hani kriz anında filan aklımda bulunsun
yok atakta değilim de anladım almış bulundum bir daha almayayım o zamn cevap için sağoltatlım nugget yağ ve üzerindeki galeta unu kaplamasından dolayı pek önerilmiyor. ama yemek zorundaysan üzerindekileri sıyırıp ye.. yanına bol lıght yoğurtla mesela.. ama ataktaysan kesinlikle yeme.. atak çok önemli bir evre riske atma..
melcha merhaba hoşgeldin :) dukan diyetine başlayacaksan hiç durma. ve başka hiçbir diyete ihtiyacın yok inan.. çok yemeyi seven biri için dukan mükemmel bir diyettir. bol bol et balık tavuk yediğin sürece :)) dukan da süre yoktur. her daim protein tüketebilirsin..
çikolata yok tabi.. ama atak evresinden sonra yani seyirde dukana uygun çikolatalar hazırlayıp yiyebilirsin... dukan her ihtiyacını karşılayabileceğin asla aç kalmayacağın ve yedikçe kilo verdiğin bir diyet... başlamayı düşünüyorsan hemen kitabını al oku, dukan testini yap ve diyetine hiç vakit kaybetmeden başla derim...forumdan da ayrılma tabi... motivasyon çok önemli
feride cim meyve meselesine hepimizden bir cevap gelmiş. kızmıyorsun değil mi tatlım. tamamen iyiliğin içinve senin nezdinde yeni başlayan arkadaşlara örnek olması için cevaplarımız...
kac ay seyir yaptiniz .kac kilo verdiniz?-Dukanda acligi arzu ettigin (veya etmedigin) kadar hissedersin, cünkü serbest gidalarda (proteinlerde) hic bir sinir yok. Tokluk hissini ögreten bir diyet, cünkü doyduktan sonrada yememek gerek.
-Serbetli tatlilarla aran yok ama cikolatayi seviyorsan, cok güzel. Dukan tatlilarindan en cok tüketilen sanirim cikolatali pudding, cikolatayi aratmiyor..
-Meyveye gelince: bizlerde seviyoruz ama dayanilmayacak bir durum söz konusu degil
-türkkahvesini tatlandirici ile yaparsan, abartmadigin takdirde sorun olmaz
Bu arada bende isvec diyetini (bir kac kez) uygulamis biriyim: geceleri acliktan pizzalari, sarmalari düsünerek uyurdum -ve bos midemin sesiyle
Bir cok diyet denemis biri olarak "yasasin dukan" diyorum.. Ve dukani aslinda diyet degil yasam tarzi olarak görüyorum..
(6aydir dukandayim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?