Herkese günaydınnn :) Dukanımın ilk gününü kazasız belasız atlattım :) şimdi kahvaltımı yapıyorum,light peynir ve şekersiz çayla.
Sormak istediğim biley var,ben tuzu çok kullanırdım ve bu diyetle tamamen kestim tabi,ama yerini tutar diye baharatı bol kullanıyorum,pul biber,nane,kekik,fesleğen vs. Bunlarla ilgili hiç biyerde hiç bi açıklama göremedim.zararı olmaz diye düşünüyorum ama fikri olan var mı?
Merhaba Dukan da kitabinda baharatlari tavsiye ediyor , ancak kurutulmus dahi olsa maydonoz nane gibi yesilillerin gunluk kulanimini abartmamamk gerek tigini vurgulamis. Nane maydonoz gibi yesilikler kuru bile olsa sebzeye giriyormus .
ben nacizane okudugmu ve fikrimi yazdim , karsi gelen olurmu bilmiyorum
herkese saglikli diettler
Süt tozu hangi marketlerde bulunuyor?
carrefour'da var canım ben oradan aldım. pınar süt tozu 200 gr sanırım fiyatı 5 tl civarındaydı.
Onemli degil canim benim hosuma gitti yinede bir onceki gunume dikkat edip soylemenMutlu,iradeli ve bol - li günler hepinize
ben yanlış görmüşüm o saman kusura bakma şekercim
ara öğünün dışındakileri beğendim.eferim sana iyi gidiyorsunEvet sakızın kilo vermeye etkisi yok sadece ishal ve şişkinlik yapar.ama yinede bir sınırın olsun
Boooll protein harika ornek bir menu olnus :)menüm:
sabah:1 dukan poğaça ve beyaz peynir
ara: form çayıı ve 3 poğaça
öğlen:3 ızgara köfte ve tavuk şiş yanında salata ve közlenmiş biberler
akşam:ızgara balık salata
Soda degilde maden suyu daha iyi canim soda galiba vucutta su tuttugu icin onerilmiyordu birde meyveli sodalardan kesinlikle uzak duruyoruzİkinci günümün menüsü:
Sabah krep, light peynir ve bol şekersiz çay
Kahvaltıdan önce 2 büyük bardak su içtim
Öğlen: tavuk göğsünden yaptığım çorbayı içtim (1yumurta ve biraz yoğurtla terbiyelenmiş)
ara: şekersiz sütsüz nescafe ve bol su
Akşam: Çorbamdan içtim 2 tabak
aklıma geldikçe su içiyorum 2 lt yi buluyordur herhalde
30 dk koşu bandıyla yürüyüş yaptım
yatıncaya kadar bitki çayı ve su içmeye devam ederim
Soda içiyor musunuz? sınır var mı?
Sanirim isvec gibi sok bir diyet uyguluyorsun ?? Yag oranlari %2yi gecmedigi surece istedigin peyniri tuketebilirsin ancak mozarella ve dil peynirlerinde malesef yag orani %2lik orandan cok cok yukarda ancak ataktan sonra seyir doneminde hergun olmamak kosuluyla sinirli izinli olarak gunluk 30 gr %7lik yag oraninda kasar bulabilirsen tuketebilirsin..tatlandirici ve suttozunda da her ikisi icin gunluk 3 yk sınır var abartirsan kilo almayı bilemem ama duraklayacagin kesin bence diyetinin ozellikle atak kisminda boyle yaklasimlarda bulunmamalisinselamlar. umarim dukanla hersey guzel gidiyodur ben dietimde sona yaklasiyorum ve 10-12 gun sonra sizlere katilmayi dusunuyorum.. sadece aklima bir iki soru geldi onlari bi sorayim dedim...
atak evresinde light kasar serbestmi? yani protein gunlerimde tuketenilirmiyim? light mozarella veya dilpeyniri?
yag olarak tamamen yasak mi yada 1 yk zeytinyag falan serbest mi? komple yagsiz mi olacak yemekler?
salca gunde 1 yk mi?
birde son sorum tatlandirici ve suttozu falan gercekten kilo yapmiuormu? korkuyorumki onlari kullanmaya baslicam ve abartip kilo alacam..
Merhabalar :) düne gore biraz daha fazla olmus bu iyi ama bazi yanlislar var ..mesela sınırsizlik sunan bir diyette neden bu kadar az yiyorsun ? Sabah ogununu tahmin edebiliyorum ekmek boyutundan, yanina bir peynir veya yumurta yakisirdi dahada guzel olurdu oglen yine az ama idare eder aksam ise 2 su bardagi sut biraz fazla gunluk 1 su bardagini gecmezsen duraklamama adina daha iyi olur senin icin buraya hergun boyle yaz zamanla daha iyi olacaktir :)selam kızlar hoş geldin diyenlere çok teşekkürler hoş bulduk yazdıklarınız çok hoşuma gitti daha ilk mesajımda destek olup öğütler verdiniz hepiniz çok tatlısınız :) bugün daha çok yedim yazayım öğünlerimi.
sabah: yulaf kepekli ekmek
öğlen:bir tavuk budu
akşam: 2 bardak süt, baharatlı somon balığı
sevgiler..
dukancılarrrrrrrrrrrhuhuhuuuuu sizce bir haftalık bir zayıflama yarılması yapsak mı ben varım ama nasıl düzenlenir tablo yapılır bilmem artık onu bilen birisi halleder canım ne dersiniz ???
dukancılarrrrrrrrrrrhuhuhuuuuu sizce bir haftalık bir zayıflama yarılması yapsak mı ben varım ama nasıl düzenlenir tablo yapılır bilmem artık onu bilen birisi halleder canım ne dersiniz ???
Nasil tablo duzenlenir bir bilgim yok ama ,yarisma fikri harika olur . Tesfik acisindan kacamak yapmamizada engeller diye dusunuyorum
Sun gunlerde ben biraz dikkat etmeden kahvaltiyi abartmisimBu tur abartilarin onune geceriz belki
Kızlar her perşembe burada kilo bildrimi ve tablo yapıyoruz...
Daha çok kendimizi kontrol amaçlı bir liste isterseniz siz de perşembe bildirimine katılabilirisniz..
Bir de yarış topiğimiz var oraya da bir bakın isterseniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...pooh ben linke tıkladım sende gel oraya :16:
Soda degilde maden suyu daha iyi canim soda galiba vucutta su tuttugu icin onerilmiyordu birde meyveli sodalardan kesinlikle uzak duruyoruz
selamlar. umarim dukanla hersey guzel gidiyodur ben dietimde sona yaklasiyorum ve 10-12 gun sonra sizlere katilmayi dusunuyorum.. sadece aklima bir iki soru geldi onlari bi sorayim dedim...
atak evresinde light kasar serbestmi? yani protein gunlerimde tuketenilirmiyim? light mozarella veya dilpeyniri?
yag olarak tamamen yasak mi yada 1 yk zeytinyag falan serbest mi? komple yagsiz mi olacak yemekler?
salca gunde 1 yk mi?
birde son sorum tatlandirici ve suttozu falan gercekten kilo yapmiuormu? korkuyorumki onlari kullanmaya baslicam ve abartip kilo alacam..
Süt tozu hangi marketlerde bulunuyor?
selam kızlar hoş geldin diyenlere çok teşekkürler hoş bulduk yazdıklarınız çok hoşuma gitti daha ilk mesajımda destek olup öğütler verdiniz hepiniz çok tatlısınız :) bugün daha çok yedim yazayım öğünlerimi.
sabah: yulaf kepekli ekmek
öğlen:bir tavuk budu
akşam: 2 bardak süt, baharatlı somon balığı
sevgiler..
daha ilerki gunlerde kiyaslamak icin bugun yediklerimi yazmak istedim
kalkar kalkmaz 1 corba kasigi gojji berry yarim bardak sicak su
kahvalti 2 yumurta , 4 dilim cemensiz pastirma , 1 cay abrdagi lor ( lor sanirim diet degildi )bol ca yasil cay
oglen 1 kase yogurt 1 light cola
aksam 1 tavuk goysu sis 1 light cola
gun icinde 3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?