Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tamamen bıraktım sadece 3 kilo aldım atakla 5 günde veririm
Umarim caniiim birakma bir daha
coffee mate bize uygun degil ama dedigin pınar dogru canim :) kitapta seyirdesin ya mesela sp (saf protein) gunun orayi ac oku tatlim boylece daha hızlı erisirsin bilgine tereddutte kalirsan her zaman buraya yaz hepimiz birbirimize destek olmaya calisiyoruz
balsamik sirkenin hem tatli hem tuzlu oldugunu biliyorum o yuzden seviliyormus ama hic denemedim guzel olursa tavsiyene gore alabilirim :)

kori soslu tavuk
tavuk gogsunu normal olarak yagsiz bir sekilde pisiriyoruz pistikten sonra ocagin altini kısıyoruz ve
bir cay bardagi sutun icine 1 cay kasigi mısır nisastasi arzuya gore 2 yada 3 cay kasıgıda köri ekleyip sütü karıstırıyoruz iyice homojen olunca tavuga dokup sos kivam alana kadar pisiriyoruz :)

Sabah
1 yumurta penir
domates salatalik
ara
panna cotta
1 kupa sutlu kahve
aksam
uydurmadyon dukan makarna
Yogurt ve domates sos esliginde
tursu

selam kızlar :)öncelikle diyete yeni ve yeniden başlayan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum hep birlikte istenmeyen kilolardan kurtulucaz inşallah :)

bugün yine bir sınavdan geçtim. hem de ne sınav ama. ananem poğaça ve kek yapmış sabahleyin.ben de kek hastasıyım neli olursa olsun hepsini yerim daha önce bi kaç kez diyeti kek için bozduğumu bilirim o derece yani.

kalktım sakin sakin ekmeğimi hazırlarken bi baktım ki kekler bana bakıyor. ben de onlara baktım.onlar bana baktı uzun süre bakıştık böyle. sonra aldım elime bi dilim dedim ki BENİ YENEMEZSİN ÇÜNKÜ SEN SADECE Bİ KEKSİN. uff laflara bak laflara neyse sonra baktım kek cevap vermiyo dedim koklamak da kalori aldırmaz ya aldım kokladım uzun uzun sonra bıraktım yerine gittim ekmeğimi yedim.

benim üzerimde bi halsizlik, yorgunluk var bugün keki yiyemedim ya bünye alışkın değil tabi karşı koymaya sen misin yemeyen diyerek tepki gösteriyor herhalde :) diyetin 14.günündeyim eh pek çabuk geçtiği söylenemez benim için zor bi dönem ama ne geçmiyor ki? bunu da atlatacağım az kaldı (aslında az değil ) 2 ay daha sabretmem gerek sonra güçlendirmeye geçicem. kendime yeni ciciler alıcam, aynaya bakınca mutlu olucam bi mağazaya gittiğimde " hanımefendi o size çok büyük " cümlesini duyucam güzel olucam ooo kim tutar beni bee :) arkadaşlar galiba kendi kendini gazlayan ilk insan olarak tarihe geçicem bunu yazın bi yere

bugünkü menüm

sabah: yulaflı ekmek, 1 bardak light süt
öğlen:1 yumurtadan yapılmış karabiberli omlet, çeyrek soğan,light yoğurt ve 1 kutu light ton
akşam: light yoğurt.
ara: 1 kupa çay, 2 adet stevia.

yarın okullar başlıyor allam yarebbim tatil güzeldi ya niye bitti ki? okul demek daha fazla karbonhidrat görmek demek. okul demek daha fazla nefis terbiyesi demek okul demek erkenden kalkmak demek okul demek daha fazla sınav ve sorumluluk demek.. pfff neyse napalım dertlerle başa çıkıcaz artık

hepinize sevgiler..

sağlıklı kalın

Yemeye çalışıyorum zaten ama normalde de cok istahli degilimdir o yuzden herhalde :)
Haklisin bu dediklerini dikkate alacagım en azından 1 gun yuruyus 1 gun zumba yapayım. Duraklamadan cok korktugum icin fazla kasiyorum ben spor konusunu :) cevab icin tesekkurler bu arada :)

Coffee mate light (burada resmi var) COFFEE MATE KAHVE BEYAZLATICI LIGHT 200 GR ( EKO PAKET )
pınar süt tozu gibi mi, yani aynı amaç için kullanılabilir mi diye sormuştum, pınarı bulamazsam alternatif olarak, tatlı vs.yaparken

Normalde çikolata ve tatlıya bayılırım ama 1 haftadır hiç yemediğim halde aramıyorum, çok canım istediğinde alternatiflere bakarım

Balsamic sirkeyi salatama kattım akşam yemeğinde, ilk defa yediğim için belki tadı tuhaf geldi ama yedim, arada deniycem belki alışırım

1.Seyir günüm

Kahvaltı: domates, salatalık, mücver, şekersiz bol çay

öğlen: haşlanmış tavuk göğsü ve yoğurt

Akşam: tavuklu salata ve yoğurt

ara: şekersiz sütsüz nescafe...

Uygun değilse kullanmam zaten, desteğiniz için teşekkürler, sadece kitabı okumak yetmiyor zaten, bilen ve uygulayan kişilerin desteğine ihtiyacımız var, burada emeği geçen herkese teşekkürler...

Tavuk tarifi için de teşekkürler deneyeceğim inşallah...

Aksam ogunun cok azzzzzzz onu arttirmalisinnnnn !! onun disinda o sogan miktarinida ayarladiysan iyi bir menu ^.^
Tatlim kendini neden kekten mahrum birakiyorsunn :) misssler gibi dukan kara kek yapabilirsin kendine googlea dukan kara kek yaz bak nasil guzel bir kek tarifi cikacak karsina sonrada mideye löp indir boylece kekinden de mahrum kalmamis olursun
Koklamaya gelinceee bende dun annemlere kek ve milfoy boregi yaptim allahim hicte sevmem sadece kokladim kokladim ama nayn yemedim sabahta tekirdag karpuzu kestiler ohhh onuda kokladim guzel oluyo ya oyle koklayinca da
Dukan ile başarılı olup da normal beslenmeye dönünce hüsrana uğrayanları tanıyorum
Acaba o kisiler butun evreleri tamamladilar mi mesele o
Rica ederim :)
Menunu cok begendimm :)

menüm:

sabah:dukan krep hindi füme lor peyniri ve tavada yumurta

ara:sade türk kahvesi

akşam:4 parça yağsız tavuk ve dukan krep

günün menüsü
sabah:
1 bardak şekersiz çay
30 gr light peynir
2 katı yumurta

öğle:
tavuk sote, yağsız
2 yk yoğurt

ara:
sütlü kahve

akşam:
6 dukan köfte
yağsız domates çorbası
2 yk yoğurt

Herkese Merhabalar..Uzun zamandir diyete baslamak istiyorum ama bir türlümotive olamadim..Kac kez baslayip biraktim..biraktikcada sismeye devam ettim ama artik yeter..Sabah uyandigimda benim icin yeni bir gün olacak.

16.09.2013...74 kg ile basliyorum Boy.1,58

Dukan Amcaya göre 56 kg olmam lazim
5 gün Atak yapacagim

Sizinle olmak beni Motive edecek

Gerkese iyi geceler

Son düzenleme:

Yeni bir gün olacak bende aynen böyle söylemistim :) bide dukan amca sanirim ikimizede ayni hedefi koymus :) hadi bakalim simdiden basarilar önümüzde cook uzun bir yol var.. umarim ayni motiveyle bitiririz :)

Dukan ile başarılı olup da normal beslenmeye dönünce hüsrana uğrayanları tanıyorum

Temam işte ne güzel onlarla bol bol konuş nerede yanlış yaptıklarını öğren sen yapma tamammı canım?

Ay ay ay kibar dukaniçelere bayılıyorum... Ben teşekkür ederim canım. Bol bol ye bol bol erit inşallahhhh

ARKADAŞLAR HERKESE SELAM
biraz ara vermek zorunda kaldım siteye eşimin rahatsızlığından dolayı..maşallah yeni dukaniçeler gelmiş hoşgelmiş hep beraber mutlu zayıf sağlıklı günlere inşallah..herkese hayırlı bol eksili bir hafta diliyorum

şu an tam hatırlayamadım ama bir arkadaş,sanırım maviay,dukan mantı tarifi vermişti.dün yaptım aman Allahımmüthiş bişey...karnım patlayana kadar yedim...teşekkür ediyorum tarifi veren arkadaşa ve hepinize şiddetle tavsiye ediyorum bugün de mücver denemeyi düşünüyorum ps günümdeyim..yarın yorumumu yazarım.

Son düzenleme:
arkadaşlar gene aynı gene aynı onca su içiyorum, yeşil çay bitki çayı neler neler ama yok gene allak bullak oldum bırakmıyor yakamı şu kabızlık, ben dukandan başka diyet yapamıyorum kiii bu ikinci ve son napıcam bana bir yol gösterin ((

canım kabızlık malesef kötü oluyo yaa..form çayları işe yarayabilir belki ben onları kullanıyorum..bide sürekli değil ama arada bir sinameki kullanabilirsin..ama sık kullanma bağırsak tembelliği yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…