ayy zumba süpeerrr zumbayla yıllar önce yurt dışında tanıştım hastasıyım ama çook enerji istiyor. ne yalan söyleyeyim bütün gün çalışıp gelip zumbanın ilk 5 dakikasına katılabiliyorum yalnızca
ama çok motiveyim bu forumda sizinle konuşmak iyi geliyo tam gaz geri döndüm adet olduğum halde bu sabah tartıda -1100 gördüm
arkadaşlar unuttum yaa goji berry sınırlı mıydı sınırsız mı??????
Dukan Dieti , fransiz beslenme uzmani Doc. Dukan'in yaklasik 30 yillik calismalari sonucunda gelistirmis oldugu 4 ayri evreden olusan protein agarlikli bir beslenme sekli
.dukandiet.co.uk web sayfasi birde Dukan diyeti diye bir kitabi var. Bu dieti yapmak isteyenlerin once kitabi alip okumalarini tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2
Hayir yaaaMerhaba arkadaşlar...
Size benimde öğrendiğimde çok üzüldüğüm bir haber vereceğim...
Lisa artık aramızda olmayacak.
Kendi isteğiyle özel sebepleri nedeniyle forumdan ayrılmış.
Hepinize diyetinizde başarılar diliyor.
Ani bir karar olduğundan haber verememiş...
Hepinizi çok çok öpüyor ve çok çok selamı var...
Oncelikle canim kitabi alip okuman gerekiyorkızlarrrr merhaba..bende aranıza katılmak istiyorum test sonucum 6 gün atak verdi..kızım dört yaşında oldu ama ben halen daha kilolarımla başbaşayım.. noolluurrr benide aranıza alın..atak döneminde ne yapmam gerekiyor bir yerden başlamam gerekiyor..
Evettt kesinlikle normall bence haftada 1 tartil moralin bozulmaz boylece birde yesilcayi arttir :)Herkese merhaba
dünkü menüm
Kahvaltı: Mücver, domates, salatalık, çay
Öğlen: kıymalı köy biberi dolması, yoğurt
Akşam: kıymalı köy biberi dolması, yoğurt
Son 3 gündür bir gram oynamıyor, normal mi?
Tarifini alalim sekerimmm :) ohhh afiyet olsun gayet iyilerselam kızlarrr nasılsınız. ben bugün güzel bir güne başladım. - ile başladım. hergün ayrı heyecan yaşadım. tartılıp tartılmama arasında kalıyorum sürekli. sizler nasılsınız. goji bery i bulamadım yaa
kurabiye yaptım kendime. ama kek gibi oldu :))
bugün sabah light peynirli tost yaptım kendime güzel oldu. tok tuttu. öğlene yine şiş. akşamada allah kerim
Gayet iyi :)dünkü menüm
sabah: tost
öğlen tavuk sote ve yoğurt
ilkinti kurabiye
akşam ev köftesi
çayın yanına kurabiye bol bol su afiyet olsun
Serbest canim.ama 3 yk ile sınırli birde kirabiye kakaolu nisastali olmayacakmeraba arkadaşlar ben seyir evresinde tatlandırıcı kullanarak yaptığım kurabiyelerden falan yiyorum arkadaşım dün başladı atak evresinde yani onunda tatlandırıcı kullanması serbestmi acaba ?
Bendeeeeee :)) yalniz benim.okul basladigi icin farkli besleniyorum dukan biraz sarsildi ama kacamak gibi degil arti cikmam umarim birde regla geldiii eyvaahhhYarın bildirim günüüüüü
çok heyecanlıyım..bugün ps günüm inşallah yarın daha fazla çıkmam:18::18:
Aynen zumba gercekten cok iyi hem eglenceli hemde fazla kalori yakiyorsun. 5 dkyi 15 dkya cikar yavas yavas cogalt sana guzel bir zumba tavsiye edebilirim hem hareketler kolay hemde eglenceli :) bu arada cok guzel vermissin :)
Ben üniversitedeyken amerikada bi spor salonunda keşfettim daha Türkiyede bilinmiyordu o zaman ayy bu ne ki diye sınıfa girdim o gün bugündür hastasıyım zumbanın :) ama maalesef internetten bulduklşarım pek orjinale yakın değildi o yüzden sende varsa paylaş ne olur çok sevinirim
Evettt kesinlikle normall bence haftada 1 tartil moralin bozulmaz boylece birde yesilcayi arttir :)
Kahvalti yok !menüm(ps)
sabah: kahvaltı yapamadım maalesef sadece sade kahve
öğle:tavuklu seza salata +1 ızgara köfte ve diyet kola
akşam:mücver denedim çok güzel olduyarısını yiyebildim anca tavuk köftesi yoğurt ve şekersiz gazoz
şimdide yapıcak tatlı arıyorum
Kahvalti yok !
Oglen disarda yediysen eger kofte bize uygun degil ayrica sezar salatanin icindeki sos ve kruton parcalari bize uygun degil
tatli olarakta mucverden kalan kepek hakkinla helva yapabilirsin :)
Bugün ki menüm
sabah: cılbır, peynir, çay
öğlen: mantı bol yoğurtlu
akşam : mantı bol yoğurtlu
Çok lezzetliydi...
bende denicem mantıyııı çok merak ettim haftasonunaa
Gayet iyi canim kreplerini yaparken aman yulaf kepegi dozunu asma :)Bugün ki menüm
sabah: cılbır, peynir, çay
öğlen: mantı bol yoğurtlu
akşam : mantı bol yoğurtlu
Çok lezzetliydi...
Aa anladim canim kahvaltiyi metabolizma icin cok onemli sayiyoruz ama seninki ozel bir durum umarim onemli biseyin yoktur ? Kruton ve galeta yoksa tamamdir ama boyle disarda incigini cıncıgini sormak gerek malesef :/ helva aslinda mukemmel pratik acaba nesinde bi terslik oldu kiisabah kan verdim sonra okula geçince yiyemedim ondan oldu canımdışarıda yedim ama içine galeta koymuyorlarmış onu sordum sanırım uygun olur o zaman:44: sezar salatamda kruton yoktu soslarınıda temizleyip yedim elimden geldiğince böyle geçti bu gün ama daha dikkatlı olurum bundan sonra canım kek yapıyorum şimdi bakalım ondan yemeyi planladım,helvayı pek becerememiştim geçen yaptığımdada bidaha cesaret edemedim
Bizde xbox 360 var bende eşime zumba cdsini ısmarlasam bıkmadan yapar mıyım acaba, yapması zevkli gibi görünüyor
Zumba Fitness for kinect | trailer (2010) XBox 360 - YouTube
Gayet iyi canim kreplerini yaparken aman yulaf kepegi dozunu asma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?