Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aynen zumba gercekten cok iyi hem eglenceli hemde fazla kalori yakiyorsun. 5 dkyi 15 dkya cikar yavas yavas cogalt sana guzel bir zumba tavsiye edebilirim hem hareketler kolay hemde eglenceli :) bu arada cok guzel vermissin :)

Arkadaşlar bilinçli diyet yapmak çok önemli ve bence bir önemli nokta da bu protein ağırlıklı diyeti yaparken sağlıklı etler tüketmek. beyaz, kırmızı ya da balık olsun yağsız olması mühim. pişirirken yağının yanmaması etin üstünün kömürleşmemesi de önemli noktalar. kaş yapayım derken göz çıkartmamak lazım. benim hassas olduğum noktalardan biri bu. diyete karar verdiğimde aldığım bir ızgara vardı.çok araştırdım sonunda buna karar vermiştim ve iyiki de almışım sanki diyet için yapmış adamlar, hala kullanıyorum. adı akıllı ızgara bir bakın derim hanımlar. Akıllı Izgara - akilliizgara.com

Hayir yaaa geri gelecektir birakmaz bizi off lisaaa bizi birakma
Oncelikle canim kitabi alip okuman gerekiyor
Evettt kesinlikle normall bence haftada 1 tartil moralin bozulmaz boylece birde yesilcayi arttir :)
Tarifini alalim sekerimmm :) ohhh afiyet olsun gayet iyiler
dünkü menüm
sabah: tost
öğlen tavuk sote ve yoğurt
ilkinti kurabiye
akşam ev köftesi
çayın yanına kurabiye bol bol su afiyet olsun
Gayet iyi :)
meraba arkadaşlar ben seyir evresinde tatlandırıcı kullanarak yaptığım kurabiyelerden falan yiyorum arkadaşım dün başladı atak evresinde yani onunda tatlandırıcı kullanması serbestmi acaba ?
Serbest canim.ama 3 yk ile sınırli birde kirabiye kakaolu nisastali olmayacak
Yarın bildirim günüüüüü
çok heyecanlıyım..bugün ps günüm inşallah yarın daha fazla çıkmam:18::18:
Bendeeeeee :)) yalniz benim.okul basladigi icin farkli besleniyorum dukan biraz sarsildi ama kacamak gibi degil arti cikmam umarim birde regla geldiii eyvaahhh

Okulum basladigi icin cok yoruluyorum.o yuzden uzun suredir yazamiyodum
p.tesi okulda tavuk izgara yedim sorun yoktu
Dun yesil.mercimek yemegi vardi yihebilecegim onu yedim
bugunde tavuk izgara yedim ama yaninda sotelenmis kabak ve kirmizi biber vardi cok az onuda yedim
sabah kahvaltilarim yumurta ve peynir aksam ise kofte yada tavuk seklinde tavugu bile korili yapmiyorum artik o derece yorgun oluyorum ugrasmiyorum

Aynen zumba gercekten cok iyi hem eglenceli hemde fazla kalori yakiyorsun. 5 dkyi 15 dkya cikar yavas yavas cogalt sana guzel bir zumba tavsiye edebilirim hem hareketler kolay hemde eglenceli :) bu arada cok guzel vermissin :)

Ben üniversitedeyken amerikada bi spor salonunda keşfettim daha Türkiyede bilinmiyordu o zaman ayy bu ne ki diye sınıfa girdim o gün bugündür hastasıyım zumbanın :) ama maalesef internetten bulduklşarım pek orjinale yakın değildi o yüzden sende varsa paylaş ne olur çok sevinirim

bende bir arkadaşımdan duydum ve zumbaya başladığımdan beri vazgeçemiyorum diger sporlar çoksıkıcı geliyor.
sana verdiğim link sadece örnek diye ama youtube'ye zumba with lauren yazarsan daha fazlası var.
Bu bahsettiğim kişinin videolarını pek çok spor salonunda yapıyorlar zaten.salona gerek duymadımsonuçta internetimiz var :)
En kolayı ve en etkilisi buymuş dedilerine göre :)
Gustavo Lima - Zumba ® fitness class with Lauren - YouTube umarım beğenirsin :)

menüm(ps)

sabah: kahvaltı yapamadım maalesef sadece sade kahve

öğle:tavuklu seza salata +1 ızgara köfte ve diyet kola

akşam:mücver denedim çok güzel oldu yarısını yiyebildim anca tavuk köftesi yoğurt ve şekersiz gazoz

şimdide yapıcak tatlı arıyorum

Kahvalti yok !
Oglen disarda yediysen eger kofte bize uygun degil ayrica sezar salatanin icindeki sos ve kruton parcalari bize uygun degil
tatli olarakta mucverden kalan kepek hakkinla helva yapabilirsin :)

Bugün ki menüm

sabah: cılbır, peynir, çay

öğlen: mantı bol yoğurtlu

akşam : mantı bol yoğurtlu

Çok lezzetliydi...

Kahvalti yok !
Oglen disarda yediysen eger kofte bize uygun degil ayrica sezar salatanin icindeki sos ve kruton parcalari bize uygun degil
tatli olarakta mucverden kalan kepek hakkinla helva yapabilirsin :)

sabah kan verdim sonra okula geçince yiyemedim ondan oldu canım dışarıda yedim ama içine galeta koymuyorlarmış onu sordum sanırım uygun olur o zaman:44: sezar salatamda kruton yoktu soslarınıda temizleyip yedim elimden geldiğince böyle geçti bu gün ama daha dikkatlı olurum bundan sonra canım kek yapıyorum şimdi bakalım ondan yemeyi planladım,helvayı pek becerememiştim geçen yaptığımdada bidaha cesaret edemedim

Bugün ki menüm

sabah: cılbır, peynir, çay

öğlen: mantı bol yoğurtlu

akşam : mantı bol yoğurtlu

Çok lezzetliydi...
Gayet iyi canim kreplerini yaparken aman yulaf kepegi dozunu asma :)
Aa anladim canim kahvaltiyi metabolizma icin cok onemli sayiyoruz ama seninki ozel bir durum umarim onemli biseyin yoktur ? Kruton ve galeta yoksa tamamdir ama boyle disarda incigini cıncıgini sormak gerek malesef :/ helva aslinda mukemmel pratik acaba nesinde bi terslik oldu kii

sabah
2 yumurta sarisi+1 beyaz
30 gr peynir

Ogle
Tavuk izgara
cok az sotelenmis kabak ve kirmizi biber
zero

Aksam
tavuk izgara
1 cay b. Zero
tursu ve 100 150 gr yogurt

ara
helva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…