Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar...

Size benimde öğrendiğimde çok üzüldüğüm bir haber vereceğim...

Lisa artık aramızda olmayacak.

Kendi isteğiyle özel sebepleri nedeniyle forumdan ayrılmış.

Hepinize diyetinizde başarılar diliyor.

Ani bir karar olduğundan haber verememiş...

Hepinizi çok çok öpüyor ve çok çok selamı var...

Ay sen benim kuzenimmisin yoksa
Danimarkanin neresindensin :44:

Hayirdir insallah
Biraz dinlensin, geri gelir ya... Demi lisa :44:

çok üzüldüm lisanınn olmayışına umarım biran önce özel durumu düzelir yeniden aramıza döner

Madem vaktin yok canim o zaman eve gelip yarim saat kendi kendine bisiler yapabilirsin yarim saatlik falan. Mesela ben zumba yapiorum tavsiye ederim sanada. Ama biraz yorucu ancak cok etkili

ayy zumba süpeerrr zumbayla yıllar önce yurt dışında tanıştım hastasıyım ama çook enerji istiyor. ne yalan söyleyeyim bütün gün çalışıp gelip zumbanın ilk 5 dakikasına katılabiliyorum yalnızca

ama çok motiveyim bu forumda sizinle konuşmak iyi geliyo tam gaz geri döndüm adet olduğum halde bu sabah tartıda -1100 gördüm

Ne diyeceğimi bilemiyorum

CANIM BU ARADA TEBRİKLER
HAYIRLI OLSUN GÜÇLENDİRME TOPİĞİNE GEÇİŞİN
inşallah çok geçmeden biz de katılırız aranıza..9 kilocuğum kaldı ne ki değil mi

kızlarrrr merhaba..bende aranıza katılmak istiyorum test sonucum 6 gün atak verdi..kızım dört yaşında oldu ama ben halen daha kilolarımla başbaşayım.. noolluurrr benide aranıza alın..atak döneminde ne yapmam gerekiyor bir yerden başlamam gerekiyor..

Herkese merhaba

dünkü menüm

Kahvaltı: Mücver, domates, salatalık, çay

Öğlen: kıymalı köy biberi dolması, yoğurt

Akşam: kıymalı köy biberi dolması, yoğurt

Son 3 gündür bir gram oynamıyor, normal mi?

selam kızlarrr nasılsınız. ben bugün güzel bir güne başladım. - ile başladım. hergün ayrı heyecan yaşadım. tartılıp tartılmama arasında kalıyorum sürekli. sizler nasılsınız. goji bery i bulamadım yaa
kurabiye yaptım kendime. ama kek gibi oldu :))
bugün sabah light peynirli tost yaptım kendime güzel oldu. tok tuttu. öğlene yine şiş. akşamada allah kerim

dünkü menüm
sabah: tost
öğlen tavuk sote ve yoğurt
ilkinti kurabiye
akşam ev köftesi
çayın yanına kurabiye bol bol su afiyet olsun

seyirde 30 dk yapman gerekmiyormu?

ay çok üzüldüm. lisa temel taşlarındandı resmen nerdesin lisacan...

merak ettim şimdik. bugün dukan ekmeğimi yedim yarın denerim. keşke geçen eşim natı yerken yapma şansım olsaydı. canım çekiyor herşeyden de nazar değmesin hiç olmadım kadar sahibim diyetime ve boğazıma

Bilenlerin varlığı ve desteği bizi motive ediyor, inşallah sorunları giderir ve geri döner...

meraba arkadaşlar ben seyir evresinde tatlandırıcı kullanarak yaptığım kurabiyelerden falan yiyorum arkadaşım dün başladı atak evresinde yani onunda tatlandırıcı kullanması serbestmi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…